- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.641
62.8 kg ile ayrıldığın için o kiloya inince dönebiliyorsun listeye Esra'cım :) Ekstrem durum uygulayamıyorum cunku 6 ay olmadı izne ayrılalı ve kilon o kadar da artmamış. Sen en iyisi burada liste dışı takıl, 62.8'e inersen liste işini düsünürüz :)İnan ben de çok özledim buraları. En son izne ayrıldığımda 62.8 mişim. Şu an 64.5. Buradan uzaklaştığım an uçuşa geçiyorum zatenBirkaç aydır inanılmaz yoğun geçti benim için. Kızım hep hastaydı. Kulaklarında duyu kaybı oluştu uzun aüren kulak enfeksiyonundan dolayı. Üstüne domuz gribi oldu, üzerine beta virüsü kaptı derken o da ben de helak olduk.... şimdi ameliyat oldu. Bademcik, geniz eti alındı ve kulaklara tüp takıldı. 2 aydır da okula gidemiyordu zaten. Oldukça yoğun bir süreç geçirdik. Bildiğin yorgunummm... Ama artık kendi düzenime dönüp diyete devam etmekte istiyorum. Ancak listeye giremiyorum sanırım şu an. @morordek cim bilir ne zaman döneceğimi Gerçi yaz dönemi çok zor ama en azından Mayıs’ı iyi geçirebilsem... Sonra Sonbahara doğru yeniden listeye girerim diye düşünüyorum. En erken ne zaman dönebiliyorum @morordek cim:)
"Doktora ne zaman bitiyor?" Bu soruyu ben de çok soruyorum inanDoktora ne zaman bitiyor Şeyma’cım, ne aşamadasın? Kolay gelsin çok zor biliyorum. Çocukla iyi yaptın yine :)
canım benim 65.2 . yüzde hesaplıyamadım tel sarjda kapalı.Lütfen wc'ye gir gel eğer bu bildiriminle kalırsak nota alabiliriz
Valla umarım dediğin gibi olur, şu anda önümü bile göremez durumdayım maalesef.. Doktora bitince ne olacak onu da kestiremiyorum, bitmesi de yılan hikayesine döndü zaten.. Bi garip hallerdeyim yani anlayacağın
ah be kuzum cok cok gecmiş olsun. o beta virüsü de butun bagısıklıgını düşürüyor zaten. cocugum 10 senelık hastalık gecirmiş zaten bida da hasta olmasın insallah.İnan ben de çok özledim buraları. En son izne ayrıldığımda 62.8 mişim. Şu an 64.5. Buradan uzaklaştığım an uçuşa geçiyorum zatenBirkaç aydır inanılmaz yoğun geçti benim için. Kızım hep hastaydı. Kulaklarında duyu kaybı oluştu uzun aüren kulak enfeksiyonundan dolayı. Üstüne domuz gribi oldu, üzerine beta virüsü kaptı derken o da ben de helak olduk.... şimdi ameliyat oldu. Bademcik, geniz eti alındı ve kulaklara tüp takıldı. 2 aydır da okula gidemiyordu zaten. Oldukça yoğun bir süreç geçirdik. Bildiğin yorgunummm... Ama artık kendi düzenime dönüp diyete devam etmekte istiyorum. Ancak listeye giremiyorum sanırım şu an. @morordek cim bilir ne zaman döneceğimi Gerçi yaz dönemi çok zor ama en azından Mayıs’ı iyi geçirebilsem... Sonra Sonbahara doğru yeniden listeye girerim diye düşünüyorum. En erken ne zaman dönebiliyorum @morordek cim:)
62.8 kg ile ayrıldığın için o kiloya inince dönebiliyorsun listeye Esra'cım :) Ekstrem durum uygulayamıyorum cunku 6 ay olmadı izne ayrılalı ve kilon o kadar da artmamış. Sen en iyisi burada liste dışı takıl, 62.8'e inersen liste işini düsünürüz :)
"Doktora ne zaman bitiyor?" Bu soruyu ben de çok soruyorum inan
Bana kalsa temmuz gibi jüriye girmek istiyorum ama tez hocam Eylül'e kadar yakamı bırakacak gibi görünmüyor. Hayırlısı diyorum artık :)
duana bizi de kat....arkadaşımEki Görüntüle 2262686
Kaptanım eyüpsultan camiinden dua yolluyorum sana allah kolaylık versin doktoranda ve tüm 5. Takım arkadaşlarımın her ne hayırlı isteği varsa onlarada
hosgeldin canım takım neden geçici kapanıyorMerhabalar hanımlar,
Ben 3.takımdan aranıza transfer oldum☺ 3.takım geçici olarak kapandığı için sağolsun kaptanımız beni buraya davet etti
64,8 kilo ile başlamıştım, geçen cuma 63,8 idim bugün 63,4morordek
Ben hallederim yüzde işini canım neyse iyi kurtarmışsın yine :)canım benim 65.2 . yüzde hesaplıyamadım tel sarjda kapalı.
benim bikac arkadas ta cok süründü ama bitirdiler bak kara görünmüs kendini hiç bunaltma göz acıp kapayıncaya kadar bitecek.
ah be kuzum cok cok gecmiş olsun. o beta virüsü de butun bagısıklıgını düşürüyor zaten. cocugum 10 senelık hastalık gecirmiş zaten bida da hasta olmasın insallah.
1.7 kilo ödem atıcılarla 1 haftada en gec 2 haftaya 62.8 olursun hiç merak etme. sen hhel hem dertlesiriz hem kilo veririz yaza 50 lerle girersin
Canım benim cok cok sagolEki Görüntüle 2262686
Kaptanım eyüpsultan camiinden dua yolluyorum sana allah kolaylık versin doktoranda ve tüm 5. Takım arkadaşlarımın her ne hayırlı isteği varsa onlarada
Hoşgeldin rengarenkcim :)Merhabalar hanımlar,
Ben 3.takımdan aranıza transfer oldum☺ 3.takım geçici olarak kapandığı için sağolsun kaptanımız beni buraya davet etti
Hoşbuldum kaptanım teşekkür ederimBen hallederim yüzde işini canım neyse iyi kurtarmışsın yine :)
Insallah canım
Canım benim cok cok sagol
Allah gönlümüze göre versin insallah
Hoşgeldin rengarenkcim :)
Umarım sizi iyi misafir edebiliriz takımımızda memnun kalırsınız :)
Üzgünüm ki hasta olamadim ve şu an doktordayim. Gebelik varmış ama kalp atışları yok hayırlısı simdilik izne ayrilayim. Gebelik netleşince haberleşelim. Yani 3 hafta sabitin sebebi plansız bir bebişGünaydınlar herkese
Dün yoğun bir gündü pek giremedim şimdi baktım mesajlarınıza. Hemmen dönüs yapıyorum
Teşekkür ederim Hülyacım. Şimdilik geçti gitti şükür, yine öyle hallenirsem anlatırım tabi ki :)
Allah Allah asıl listede yokmussundur ama neyse geçmiş gitmiş :)
Hoşgeldin Esra'cım biz de seni özledik
Çok yoğunum bu ara, doktora beni çok zorlamaya başladı. Takımla bile doğru düzgün ilgilenemiyorum gibi hissediyorum. Onun dışında iyi diyelim iyi olalım :) Sen nasılsın? Arada uğra mutlaka.
Nurumcancım olsun haftaya eksi gelirsin umarım ki
A Ahsen59 'dan bildirim alabilir miyiz? Nasıl oldu, cenazeden sonra da pek ugrayamadı..
92,8'den 90'a iyi inmişsin yine tebrikler :)
Leylifercim çok iyi gitmiş tebrik ederim bak çabanın sonucunu alıyorsun
Seni listeye alayım mı artık bu hafta? :) Gayet güzel gidiyorsun bence, arada takılmalar normal..
Asmicim 3 haftadır sabitsin yalnız farkında mısın
Aaaa çok şaşırdım ve sevindimmm :)Üzgünüm ki hasta olamadim ve şu an doktordayim. Gebelik varmış ama kalp atışları yok hayırlısı simdilik izne ayrilayim. Gebelik netleşince haberleşelim. Yani 3 hafta sabitin sebebi plansız bir bebiş
Hepfitim kaptanım seni bu hafta listeye alacaktı normalde, deneme süren doldugu icin. Ben ona güveniyorum ve seni listemize ekliyorum bu hafta. Eminim güzel kilolar vereceksinHoşbuldum kaptanım teşekkür ederim☺ Umarım ben de bol eksilerle takıma katkıda bulunabilirim
İnşallah kaptanımHepfitim kaptanım seni bu hafta listeye alacaktı normalde, deneme süren doldugu icin. Ben ona güveniyorum ve seni listemize ekliyorum bu hafta. Eminim güzel kilolar vereceksin
hoşgeldinMerhabalar hanımlar,
geçmiş olsun canım hayırlı olsun dikkat et kendineÜzgünüm ki hasta olamadim ve şu an doktordayim. Gebelik varmış ama kalp atışları yok hayırlısı simdilik izne ayrilayim. Gebelik netleşince haberleşelim. Yani 3 hafta sabitin sebebi plansız bir bebiş
Aklıma gelmedi desem yalan olur ama her günü geçene hamilemisin demekte olmuyo,hayırlı olsun canım sağkıkla kucağına alursın inşallah,amaan veremesen böyle güzel bişeyden verme nolcakÜzgünüm ki hasta olamadim ve şu an doktordayim. Gebelik varmış ama kalp atışları yok hayırlısı simdilik izne ayrilayim. Gebelik netleşince haberleşelim. Yani 3 hafta sabitin sebebi plansız bir bebiş
HoşgeldinizMerhabalar hanımlar,
Hoşbulduk canım teşekkür ederimhoşgeldin
geçmiş olsun canım hayırlı olsun dikkat et kendine
Hoşbulduk canım teşekkürlerHoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?