Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

62.8 kg ile ayrıldığın için o kiloya inince dönebiliyorsun listeye Esra'cım :) Ekstrem durum uygulayamıyorum cunku 6 ay olmadı izne ayrılalı ve kilon o kadar da artmamış. Sen en iyisi burada liste dışı takıl, 62.8'e inersen liste işini düsünürüz :)
Doktora ne zaman bitiyor Şeyma’cım, ne aşamadasın? Kolay gelsin çok zor biliyorum. Çocukla iyi yaptın yine :)
"Doktora ne zaman bitiyor?" Bu soruyu ben de çok soruyorum inan
Bana kalsa temmuz gibi jüriye girmek istiyorum ama tez hocam Eylül'e kadar yakamı bırakacak gibi görünmüyor. Hayırlısı diyorum artık :)

canım benim 65.2 . yüzde hesaplıyamadım tel sarjda kapalı.
benim bikac arkadas ta cok süründü ama bitirdiler bak kara görünmüs kendini hiç bunaltma göz acıp kapayıncaya kadar bitecek.
ah be kuzum cok cok gecmiş olsun. o beta virüsü de butun bagısıklıgını düşürüyor zaten. cocugum 10 senelık hastalık gecirmiş zaten bida da hasta olmasın insallah.
1.7 kilo ödem atıcılarla 1 haftada en gec 2 haftaya 62.8 olursun hiç merak etme. sen hhel hem dertlesiriz hem kilo veririz yaza 50 lerle girersin

Kaptanım eyüpsultan camiinden dua yolluyorum sana allah kolaylık versin doktoranda ve tüm 5. Takım arkadaşlarımın her ne hayırlı isteği varsa onlarada

Ben hallederim yüzde işini canım neyse iyi kurtarmışsın yine :)
Insallah canım
Eki Görüntüle 2262686
Kaptanım eyüpsultan camiinden dua yolluyorum sana allah kolaylık versin doktoranda ve tüm 5. Takım arkadaşlarımın her ne hayırlı isteği varsa onlarada
Canım benim cok cok sagol
Allah gönlümüze göre versin insallah
Hoşgeldin rengarenkcim :)
Umarım sizi iyi misafir edebiliriz takımımızda memnun kalırsınız :)

Hoşbuldum kaptanım teşekkür ederim Umarım ben de bol eksilerle takıma katkıda bulunabilirim

Üzgünüm ki hasta olamadim ve şu an doktordayim. Gebelik varmış ama kalp atışları yok hayırlısı simdilik izne ayrilayim. Gebelik netleşince haberleşelim. Yani 3 hafta sabitin sebebi plansız bir bebiş

Üzgünüm ki hasta olamadim ve şu an doktordayim. Gebelik varmış ama kalp atışları yok hayırlısı simdilik izne ayrilayim. Gebelik netleşince haberleşelim. Yani 3 hafta sabitin sebebi plansız bir bebiş
Aaaa çok şaşırdım ve sevindimmm :)
O zaman seni hamilelik sebebiyle izne ayırıyorum. Güzel haberlerini bekliyorum, bizi bırakma sakın :)

Hoşbuldum kaptanım teşekkür ederim☺ Umarım ben de bol eksilerle takıma katkıda bulunabilirim
Hepfitim kaptanım seni bu hafta listeye alacaktı normalde, deneme süren doldugu icin. Ben ona güveniyorum ve seni listemize ekliyorum bu hafta. Eminim güzel kilolar vereceksin

*** 5. Takım 619. Etap ***

Asmii (71.4///%) sabit, hamilelik sebebiyle izne ayrıldı
Nurumcan94 (90.2///%) sabit
Hmavidag (65/65.2/-0.2/%-0.31)
Leyl-i-fer (79.4/78.8/0.6/%0.76)
elacicegim23 (64.3/64/0.3/%0.47)
bluuee (61.3/60.9/0.4/%0.65)
Ahsen59 (96.4///%) bildirim yapmadı
mayis74 (65.5///%) 3. kez bildirim yapmadı, diskalifiye edildi (onay alındı)
melita09 (76.4/76/0.4/%0.52)
parkbyull (64.8/64.7/0.1/%0.15)
Nurrcaneliff (81/80.3/0.7/%0.86)
Madame Muso (90.5/90/0.5/%0.55) yeni üye başlangıç tarihi: 1 Nisan, başlangıç kilo: 93, hedef kilo: 60
rengarenkk (63.8/63.4/0.4/%0.63) yeni üye başlangıç tarihi: 9 Nisan, başlangıç kilo: 64.8, hedef kilo: 55

5. Takım Ortalaması: %0.330

İzinli/mezun üyeler

S_A (92.8/90.2/2.6/%2.80)
uhs (66.3/66.8/-0.5/-%0.75)

Evet hanımlar bu hafta listemiz bu şekilde. Dilerim haftaya daha da güzel eksiler görürüz

hoşgeldin
geçmiş olsun canım hayırlı olsun dikkat et kendine

Aklıma gelmedi desem yalan olur ama her günü geçene hamilemisin demekte olmuyo,hayırlı olsun canım sağkıkla kucağına alursın inşallah,amaan veremesen böyle güzel bişeyden verme nolcak
Sen vitaminli beslen bu ara canlansın çocuk,o yazdıklarımızı içmedin inşallah belki zararlıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…