- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.661
Tamam yazayım hemenmorordek kaptanım elin değmişken hedefleride bir yazıversen
Aaaa ördeğe bakmaya gelmiştim görünce çok şaşırdım. Hayırlısı bakalım canım yaa inşallah duyulur kalp atışları. Sonucu kesinleşince bana da yaz lütfenÜzgünüm ki hasta olamadim ve şu an doktordayim. Gebelik varmış ama kalp atışları yok hayırlısı simdilik izne ayrilayim. Gebelik netleşince haberleşelim. Yani 3 hafta sabitin sebebi plansız bir bebiş
Aaaa ne zaman acaba hiç hatırlayamadım çok eskiden mi acabaR rengarenkk biliyorsun seni listeye almıştım ama sen önceden yarışmış ve diskalifiye edilmişsin yarışmadan
Hepfitim kaptanımın da gözünden kaçmış galiba bu durum. O yüzden seni şu anda listeye alamıyorum. Motive olmak icin yine bizimle takıl tabi ki. Sadece bilgi vermek icin yazdım
Evet baya eskidenAaaa ne zaman acaba hiç hatırlayamadım çok eskiden mi acaba
Melitacim cok guzel eksi gelmissin ama ben yemek telaşı derken geç gördüm. Saat 8'den sonra da listede düzenleme yapamıyoruz. Artık haftaya eklerizmorordek kaptanim guncel kilom 75.6
hayırlı olsun canım Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin.Üzgünüm ki hasta olamadim ve şu an doktordayim. Gebelik varmış ama kalp atışları yok hayırlısı simdilik izne ayrilayim. Gebelik netleşince haberleşelim. Yani 3 hafta sabitin sebebi plansız bir bebiş
Öyle olunca bidaha hiç katılamıyor muyum pekiEvet baya eskiden
Melitacim cok guzel eksi gelmissin ama ben yemek telaşı derken geç gördüm. Saat 8'den sonra da listede düzenleme yapamıyoruz. Artık haftaya ekleriz
Takım kaptanları arasında oylama yapmak gerek tekrar listeye girmek icin. Ama geçenlerde aynı şekilde bir oylamada bir takım kaptanı onay vermemişti. Tekrar oylamaya sunsak ne olur bilemiyorum. Sen 3. takım açılana kadar bizde takıl, sonra durumuna göre oylamaya açar belki hepfitim kaptan.Öyle olunca bidaha hiç katılamıyor muyum peki
Tamam kaptanım teşekkürlerTakım kaptanları arasında oylama yapmak gerek tekrar listeye girmek icin. Ama geçenlerde aynı şekilde bir oylamada bir takım kaptanı onay vermemişti. Tekrar oylamaya sunsak ne olur bilemiyorum. Sen 3. takım açılana kadar bizde takıl, sonra durumuna göre oylamaya açar belki hepfitim kaptan.
Hayırlısı olsun canımCanlar hepinize cok teşekkür ederim haftasonu misafirlikte olacağım.. eve gidince tek tek alıntılayıp cevap yazacağım inşallah.. şimdilik sağlıksız gibi görünüyor haftya bir daha bakacak doktorum hayırlısı olsun insallah..
Kaç haftalık olmuş ki canım belki daha küçüktürCanlar hepinize cok teşekkür ederim haftasonu misafirlikte olacağım.. eve gidince tek tek alıntılayıp cevap yazacağım inşallah.. şimdilik sağlıksız gibi görünüyor haftya bir daha bakacak doktorum hayırlısı olsun insallah..
Hayırlısı olsun canım planlı olmayınca biraz zor oluyo. Daha oğlunu emziriyordun. Allah kolaylıklar versin. İyi tarafı ikisi birlikte büyüyecek ve hiç yalnızlık çekmeyecekler. Benimkilerin de 3 yaş var aralarında. Zorlukları var ama sen üstesinden gelirsin canım benimÜzgünüm ki hasta olamadim ve şu an doktordayim. Gebelik varmış ama kalp atışları yok hayırlısı simdilik izne ayrilayim. Gebelik netleşince haberleşelim. Yani 3 hafta sabitin sebebi plansız bir bebiş
Gerçekten tebrik etmeliyim çok dirayetlisin daim olsun,darısı da başıma olsun ben gözümün önünde yenince dayanamıyom o yüzden yapmıyorum,hazır alıp az yiyomiyi günleeeeer fit hatunlaaaarr
Esim bir haftadir izinli. Pazartesi tekrar ise baslayacak. Elimdeki telefonla biraz ateskes ilan etmemi istedi hatta buraya bilgisayardan giriyorum onu bile kaldirdi. Bu sabah tarti günüm hadi kalk ver dedim isyan ede ede kalkti
Diyet konusunda asla hic bir kacamak yapmadim. Cumartesi gezmeye gittik yanimda salatami götürdüm, pazar göle gittik yanimda mantarli tavuk götürdüm. Veee bomba pazartesi hava o kadar güyeldiki tüm günümüz parkta gecti, en son esim kizimla biz mc donaldstan yiyecegiz deyince tamam dedim. marketten kendime kizarmis tavuk ve salata aldim. onlar hamburger keyfi yaparken ben kendi yemegimi yedim. Yani her gun disari ciktik iste. Sali günü parka gittik yanimda manti yediler ben salata tavuk tursu yedim. Carsamba günü havuza gittik arabada dönerken peynir ve salata yedim. Dün market alisverisine gittim digerleri yine ekmek aralari börekler yerken ben salatami aldim yedim.
Bu arada kahvaltim her gün karatay kahvaltisi gibi bolcaydi. yukarida saydiklarimi her gün 15:30 gibi yedim. Sonrasinda hic bir sey yemedim. Hergün mutlaka bir kahve ictim.
Böyle devam edicem. Iltifatlari toplamaya basladim bile desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?