Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

R rengarenkk biliyorsun seni listeye almıştım ama sen önceden yarışmış ve diskalifiye edilmişsin yarışmadan
Hepfitim kaptanımın da gözünden kaçmış galiba bu durum. O yüzden seni şu anda listeye alamıyorum. Motive olmak icin yine bizimle takıl tabi ki. Sadece bilgi vermek icin yazdım

Üzgünüm ki hasta olamadim ve şu an doktordayim. Gebelik varmış ama kalp atışları yok hayırlısı simdilik izne ayrilayim. Gebelik netleşince haberleşelim. Yani 3 hafta sabitin sebebi plansız bir bebiş
Aaaa ördeğe bakmaya gelmiştim görünce çok şaşırdım. Hayırlısı bakalım canım yaa inşallah duyulur kalp atışları. Sonucu kesinleşince bana da yaz lütfen

Aaaa ne zaman acaba hiç hatırlayamadım çok eskiden mi acaba

Iyi Aksamlaaaar ))

bu gün yediklerim:
Kahvalti: mantarli biberli soganli omlet, 10 zeytin, peynir, ceviz/badem, 1 bardak kefir
ana ögün: üzerine peynir erittigim köfte (asiri kötü olmustu peynir ile kurtardim) bolca salata

bu gün 16:00da bitiremedim yeme isini cunku hazirladigim yemegimi evde unuttum bir guzel )))

spor yapmadim, 3 litre suyumu tamamlamaya calisiyorum, haa birde bir kahve ictim ögleden sonra....

Üzgünüm ki hasta olamadim ve şu an doktordayim. Gebelik varmış ama kalp atışları yok hayırlısı simdilik izne ayrilayim. Gebelik netleşince haberleşelim. Yani 3 hafta sabitin sebebi plansız bir bebiş
hayırlı olsun canım Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin.

Öyle olunca bidaha hiç katılamıyor muyum peki
Takım kaptanları arasında oylama yapmak gerek tekrar listeye girmek icin. Ama geçenlerde aynı şekilde bir oylamada bir takım kaptanı onay vermemişti. Tekrar oylamaya sunsak ne olur bilemiyorum. Sen 3. takım açılana kadar bizde takıl, sonra durumuna göre oylamaya açar belki hepfitim kaptan.

Tamam kaptanım teşekkürler

Canlar hepinize cok teşekkür ederim haftasonu misafirlikte olacağım.. eve gidince tek tek alıntılayıp cevap yazacağım inşallah.. şimdilik sağlıksız gibi görünüyor haftya bir daha bakacak doktorum hayırlısı olsun insallah..

Hayırlısı olsun canım
Sağlıklı olması her şeyden önemli.

Kaç haftalık olmuş ki canım belki daha küçüktür

Hayırlısı olsun canım planlı olmayınca biraz zor oluyo. Daha oğlunu emziriyordun. Allah kolaylıklar versin. İyi tarafı ikisi birlikte büyüyecek ve hiç yalnızlık çekmeyecekler. Benimkilerin de 3 yaş var aralarında. Zorlukları var ama sen üstesinden gelirsin canım benim

Off of of yazamadım gezmekten hemen yazıyorum yoksa kaçıyo valla iyi haftasonları herkese
morordek parkbyull

Eklentiler

• DSC_1840.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 42
Gerçekten tebrik etmeliyim çok dirayetlisin daim olsun,darısı da başıma olsun ben gözümün önünde yenince dayanamıyom o yüzden yapmıyorum,hazır alıp az yiyom

Reactions: S_A
Merhaba hanımlar daha yeni telefonu elime alabildim
Cuma
Sabah 2 yumurta domates salatalık peynir maydonoz
Arada 3 ceviz
Arada 1 elma 1 dilim peynir
Akşam menemen 1 dilim ekmek 1 dilim peynir çay domates salatalik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…