Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cumartesi
Sabah misafirlikteydim 2 dilim ekmek herşeyden az az miktar saymadım yumurta domates salatalık peynir zeytin çay
Arada 1 kurabiye ( tereyağlı ben yaptım misafirliğe getirdim)
Arada 2 kuru erik
Detoks suyu yaptım limon elma maydonoz tarçın karanfil ondan içtim bol bol
Akşam 6 adet mercimek köftesi bol salata

Aaaa çok şaşırdım ve sevindimmm :)
O zaman seni hamilelik sebebiyle izne ayırıyorum. Güzel haberlerini bekliyorum, bizi bırakma sakın :)
burayı okumayinca eksiklik hissediyorum zaten bırakmam hiç beklemiyordumm yaa hazır da hissetmiyorum karmakarişigim anlayacagin..
hoşgeldin

geçmiş olsun canım hayırlı olsun dikkat et kendine
cok sagol canim.
yok yok içmedim canim. Bende bir terslik olduğunu düşünüyordum ama sanırım Benim de hamile miyim acaba demeye dilim varmiyordu..
A Asmii caniim cok geçmis olsun
sagol canimm.
hayırlı olsun canım Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin.
sağol canım sağlıklı olur inşallah bakalim bekliyoruz..
Hayırlısı olsun canım
Sağlıklı olması her şeyden önemli.
aynen en onemlisi saglik..
Kaç haftalık olmuş ki canım belki daha küçüktür
6 haftalık olmuş ama alttan muayenede de duyulmadi..
cok korkuyorum yaa oğlumu 2 yaşına kadar emzirmek istiyordum ve daha cok küçük hayirlisi olsun insallah..

Canim hamile misin çok şaşırdım. Bebeğin kac yaşında? Hakinda hayirlisi neyse o olsun insaallah

Başa geldikten sonra rabbim bi yoluna koyuyor canım. Hiç düşünme onları sen. Ben ikinci hamileliğimi öğrendiğimde oğlum 6 aylık falandı hamileliğim 3 aylık olmuş. Bi de 7 aylık doğum yaptım 10 ay oldu ikisinin arası. Bak yıkılmadım ayaktayım hala sen de hiç üzülme. Hamileliğin kesinleşsin sonra iyi ki olmuş diyeceksin

Hayirli geceler kızlar kimse nedense menü yazmamış neyse ben yazayım
Sabah 1 dilim ekmek az tereyağı çökelek 3 4 zeytin 1 yumurta
Öğle bulgurlu taze fasulye çorbası 1 büyük kase
Aksam 3 adet dolma kıymalı bir kac yaprak marul
Ara cay 1 dilim kek
Su 1.5 litre
Spor yok
morordek ayvacicegi parkbyull B bluuee Hmavidag

Günaydın hanımlar
Hafta sonu biraz yoğun geçti. Ben de hasta mı olacağım nedir müthiş bir yorgunluk hissediyordum 2 gündür. Elimden gelse yataktan çıkmayacaktım yani ama tabi cocuk olunca neeerdee :)

Eki Görüntüle 2263122
Off of of yazamadım gezmekten hemen yazıyorum yoksa kaçıyo valla iyi haftasonları herkese
morordek parkbyull
Hafta sonu diye baya salmışsın leylifercim. Bugünden itibaren daha güzel menüler görürüz umarım :)
burayı okumayinca eksiklik hissediyorum zaten bırakmam hiç beklemiyordumm yaa hazır da hissetmiyorum karmakarişigim anlayacagin..
Haklısın tabi beklenmeyen bir hamilelik olunca. Hakkında hayırlısı olsun.
Bu arada hamileyken de emzirebilirsin, bilgin olsun :)

Aynenn.. aminn insallahhh canim.. Valla emzirmeyi düşünüyorum ama vitaminler biraz düşük ekstra takviye alirsam insallah sıkıntı olmaz..

Ya tam bi cesaret örneğisin gerçekten.. seninkiler resmen ikiz gibi olmuş sezeryanmiydi acaba öyleyse cok zor olmuştur..

Selamlar
morordek parkbyull
Aslında haftasonu daha iyiydi cuma bozdum biraz menümü morordek
Asıl bu hafta fena benim için cumaya kadar bir mezuniyet bir de gün var onları kurtarım sabit gelebilsem iyi olucak zira her pazartesi gibi yine artıdayım :) bakalım detoks suları ve temizliğin ne kadar faydası olucak

parkbyull canım yarın market alışverişlerimi yapicam bu hafta yumurta yemek istemiyorum lor peynir alicam
3 öğün beslenmek istiyorum 9-14-19
Bana bir liste yapalim mi rica etsem
menülerin güzel canım
Maşallah maşallah
kek hariç güzel canım bide sporun olaydı yakardın o keki

Aynenn.. aminn insallahhh canim.. Valla emzirmeyi düşünüyorum ama vitaminler biraz düşük ekstra takviye alirsam insallah sıkıntı olmaz..
Hamileyken emzirmekmi ilk defa duyuyorum valla,ben birini 20 ay diğerini 18 aylık ayırdım keşke emzireydim ama yemek yemiyolardı ondan kestim. Bekliyoruz haberlerini.bu arada sadece vitamin al kalori alma

Evet vitamin desteği mutlaka al bence de
Şahsen şu an hamile olmadıgım halde tüm depolarım boşalmıstır sanırım emzirmekten. Hafta sonu ölü gibi halsiz olmamı baska bir şeye baglayamıyorum. Kronik kansızlık da var zaten. Bi ara kan verip degerlerime baktıracağım ben de..
Ah ah hafta sonundan artı ile dönmesek zaten cumaya süper yüzdeler elde edeceğiz aslında ama işte.. Neyse halledersin sen sana güveniyorum :)

merhabalar hanımlar güzel bol eksili bir hafta olması dileğimle danışmanlığını(ücretsiz) yaptığım bir tanıdığım günde iki öğün doyurucu karatayvari bir menü ve az yürüyüşle bir hafta da tam iki kilo verdi..
istikrarlı olanı kimse hiçbir kuvvet yolundan alı koyamaz..
bildiğiniz gibi benim biraz rahatsızlığım var..vücudumda ciddi bir inflomasyon var bu sebeple kendimi fazla zorlamak istemiyorum..
kaptanım morordek kaptan yardımcılığına devam edeceğim ama takımdan beni çıkartabilirsen memnun olurum ..cumaya odaklanacağım diye zorluyorum kendimi sanırım bana yaramıyor..
ya da o psikolojiye girince kendimi zorluyorum..ama ben beşinci takım yarışmacılarını zorlasam daha güzel olacak mümkün müdür?

şimdi hanımlar gerçekten sağlığı için görüntüsü için ,çocuğunun enerjisine yetecek bir anne olmak için hangi sebeple kilo vermek istiyorsanız gerçekten kilo vermek istiyorsanız bir sisteme uymalısınız..eğer ki gerçekten uyarım derseniz sizlere özel haftalık listeler yapmaktan da çekinmem emin olabilirsiniz..

hafta sonu oğlumla doya doya koştum top oynadım bir gram tık etmedi nefesim ne demek istediğimi anlıyor musunuz..ben ki 3. adımda nefes nefese kalan insan..sizin benden bir farkınız yok..ben rahatsızlığıma rağmen başardıysam sizde başarırsınız..

kendimi rölantiye çekmeye karar verdim kaptanım bir süre koruma da kalıp kilomu oturmak istiyorum..

26 Nisan Hedefleri

Üye ismiHedefHedef Başarısı
A Asmii 70.8
N Nurumcan94 89.7
Hmavidag 64.7
Leyl-i-fer 79
E elacicegim23 64
B bluuee 61
A Ahsen59 95.8
melita09 76
parkbyull 64.5
MadameMuso 89.8
Nurrcaneliff 80.3
S_A 91
E ecem847 66

3 Mayıs Hedefleri

Yaa evet lütfen takımdan ayrılma o zaman ben seni bu cuma izne ayırayım tekrardan.
Bu cuma günkü bildirimini de şansına eksi gelirsen bildirim yaparsın yoksa eklemeyelim, bildirimsiz ayırayım :) 63.6 ve daha azını görünce de hemen listeye alıp hemen o hafta mezun ederiz seni :) Ne zaman olursa artık.
Ben mesajını görmeden üstteki hedef listesine eklemiştim seni ama dikkate alma o mesajımı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…