- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.681
burayı okumayinca eksiklik hissediyorum zaten bırakmamAaaa çok şaşırdım ve sevindimmm :)
O zaman seni hamilelik sebebiyle izne ayırıyorum. Güzel haberlerini bekliyorum, bizi bırakma sakın :)
cok sagol canim.hoşgeldin
geçmiş olsun canım hayırlı olsun dikkat et kendine
yok yok içmedim canim. Bende bir terslik olduğunu düşünüyordum ama sanırım Benim de hamile miyim acaba demeye dilim varmiyordu..Aklıma gelmedi desem yalan olur ama her günü geçene hamilemisin demekte olmuyo,hayırlı olsun canım sağkıkla kucağına alursın inşallah,amaan veremesen böyle güzel bişeyden verme nolcak
Sen vitaminli beslen bu ara canlansın çocuk,o yazdıklarımızı içmedin inşallah belki zararlıdır
Aaaa ördeğe bakmaya gelmiştim görünce çok şaşırdım. Hayırlısı bakalım canım yaa inşallah duyulur kalp atışları. Sonucu kesinleşince bana da yaz lütfenankacim valla hep sen geliyorsun aklıma 4 çocukla nasil başa çıkıyorsun ben çok korkuyorum ve hiç hazirr değilimm yaa.. Hayırlısı olsun 6 haftalik ama kalp atışları yok.. iki ultrasondan bakıldı ikisinde de yok.. aymayacak gibi dedi bi doktor haftaya belli olur .
sagol canimm.
sağol canım sağlıklı olur inşallah bakalim bekliyoruz..hayırlı olsun canım Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin.
aynen en onemlisi saglik..Hayırlısı olsun canım
Sağlıklı olması her şeyden önemli.
6 haftalık olmuş ama alttan muayenede de duyulmadi..Kaç haftalık olmuş ki canım belki daha küçüktür
cok korkuyorum yaa oğlumu 2 yaşına kadar emzirmek istiyordum ve daha cok küçük hayirlisi olsun insallah..Hayırlısı olsun canım planlı olmayınca biraz zor oluyo. Daha oğlunu emziriyordun. Allah kolaylıklar versin. İyi tarafı ikisi birlikte büyüyecek ve hiç yalnızlık çekmeyecekler. Benimkilerin de 3 yaş var aralarında. Zorlukları var ama sen üstesinden gelirsin canım benim
Canim hamile misin çok şaşırdım. Bebeğin kac yaşında? Hakinda hayirlisi neyse o olsun insaallahburayı okumayinca eksiklik hissediyorum zaten bırakmamhiç beklemiyordumm yaa hazır da hissetmiyorum karmakarişigim anlayacagin..
cok sagol canim.
yok yok içmedim canim. Bende bir terslik olduğunu düşünüyordum ama sanırım Benim de hamile miyim acaba demeye dilim varmiyordu..
sagol canimm.
sağol canım sağlıklı olur inşallah bakalim bekliyoruz..
aynen en onemlisi saglik..
6 haftalık olmuş ama alttan muayenede de duyulmadi..
cok korkuyorum yaa oğlumu 2 yaşına kadar emzirmek istiyordum ve daha cok küçük hayirlisi olsun insallah..
Başa geldikten sonra rabbim bi yoluna koyuyor canım. Hiç düşünme onları sen. Ben ikinci hamileliğimi öğrendiğimde oğlum 6 aylık falandı hamileliğim 3 aylık olmuş. Bi de 7 aylık doğum yaptım 10 ay oldu ikisinin arası. Bak yıkılmadım ayaktayım halaankacim valla hep sen geliyorsun aklıma 4 çocukla nasil başa çıkıyorsun ben çok korkuyorum ve hiç hazirr değilimm yaa.. Hayırlısı olsun 6 haftalik ama kalp atışları yok.. iki ultrasondan bakıldı ikisinde de yok.. aymayacak gibi dedi bi doktor haftaya belli olur .
Hafta sonu diye baya salmışsın leylifercim. Bugünden itibaren daha güzel menüler görürüz umarım :)Eki Görüntüle 2263122
Off of of yazamadım gezmekten hemen yazıyorum yoksa kaçıyo valla iyi haftasonları herkese
morordek parkbyull
Haklısın tabi beklenmeyen bir hamilelik olunca. Hakkında hayırlısı olsun.burayı okumayinca eksiklik hissediyorum zaten bırakmamhiç beklemiyordumm yaa hazır da hissetmiyorum karmakarişigim anlayacagin..
Aynenn.. aminn insallahhh canim.. Valla emzirmeyi düşünüyorum ama vitaminler biraz düşük ekstra takviye alirsam insallah sıkıntı olmaz..Hafta sonu diye baya salmışsın leylifercim. Bugünden itibaren daha güzel menüler görürüz umarım :)
Haklısın tabi beklenmeyen bir hamilelik olunca. Hakkında hayırlısı olsun.
Bu arada hamileyken de emzirebilirsin, bilgin olsun :)
Ya tam bi cesaret örneğisin gerçekten.. seninkiler resmen ikiz gibi olmuş sezeryanmiydi acaba öyleyse cok zor olmuştur..Başa geldikten sonra rabbim bi yoluna koyuyor canım. Hiç düşünme onları sen. Ben ikinci hamileliğimi öğrendiğimde oğlum 6 aylık falandı hamileliğim 3 aylık olmuş. Bi de 7 aylık doğum yaptım 10 ay oldu ikisinin arası. Bak yıkılmadım ayaktayım halasen de hiç üzülme. Hamileliğin kesinleşsin sonra iyi ki olmuş diyeceksin
Aminn canım inşallah bebegim 21 aylık hayırlısı olsun insallahCanim hamile misin çok şaşırdım. Bebeğin kac yaşında? Hakinda hayirlisi neyse o olsun insaallah
menülerin güzel canımparkbyull canım yarın market alışverişlerimi yapicam bu hafta yumurta yemek istemiyorum lor peynir alicam
3 öğün beslenmek istiyorum 9-14-19
Bana bir liste yapalim mi rica etsem
Maşallah maşallahBaşa geldikten sonra rabbim bi yoluna koyuyor canım. Hiç düşünme onları sen. Ben ikinci hamileliğimi öğrendiğimde oğlum 6 aylık falandı hamileliğim 3 aylık olmuş. Bi de 7 aylık doğum yaptım 10 ay oldu ikisinin arası. Bak yıkılmadım ayaktayım halasen de hiç üzülme. Hamileliğin kesinleşsin sonra iyi ki olmuş diyeceksin
kek hariç güzel canım bide sporun olaydı yakardın o kekiHayirli geceler kızlar kimse nedense menü yazmamış neyse ben yazayım
Sabah 1 dilim ekmek az tereyağı çökelek 3 4 zeytin 1 yumurta
Öğle bulgurlu taze fasulye çorbası 1 büyük kase
Aksam 3 adet dolma kıymalı bir kac yaprak marul
Ara cay 1 dilim kek
Su 1.5 litre
Spor yok
morordek
ayvacicegi parkbyull B bluuee Hmavidag
Hamileyken emzirmekmi ilk defa duyuyorum valla,ben birini 20 ay diğerini 18 aylık ayırdım keşke emzireydim ama yemek yemiyolardı ondan kestim. Bekliyoruz haberlerini.bu arada sadece vitamin al kalori almaAynenn.. aminn insallahhh canim.. Valla emzirmeyi düşünüyorum ama vitaminler biraz düşük ekstra takviye alirsam insallah sıkıntı olmaz..
Evet vitamin desteği mutlaka al bence deAynenn.. aminn insallahhh canim.. Valla emzirmeyi düşünüyorum ama vitaminler biraz düşük ekstra takviye alirsam insallah sıkıntı olmaz..
Ah ah hafta sonundan artı ile dönmesek zaten cumaya süper yüzdeler elde edeceğiz aslında ama işte.. Neyse halledersin sen sana güveniyorum :)Eki Görüntüle 2263455 Eki Görüntüle 2263456
Selamlar
morordek parkbyull
Aslında haftasonu daha iyiydi cuma bozdum biraz menümümorordek
Asıl bu hafta fena benim için cumaya kadar bir mezuniyet bir de gün var onları kurtarım sabit gelebilsem iyi olucak zira her pazartesi gibi yine artıdayım :) bakalım detoks suları ve temizliğin ne kadar faydası olucak
Üye ismi | Hedef | Hedef Başarısı |
---|---|---|
A Asmii | 70.8 | |
N Nurumcan94 | 89.7 | |
| 64.7 | |
| 79 | |
E elacicegim23 | 64 | |
B bluuee | 61 | |
A Ahsen59 | 95.8 | |
| 76 | |
| 64.5 | |
| 89.8 | |
| 80.3 | |
| 91 | |
E ecem847 | 66 |
Üye ismi | Hedef |
---|---|
N Nurumcan94 | 89.7 |
| 65 |
| 78.3 |
E elacicegim23 | 63.6 |
B bluuee | 60.5 |
A Ahsen59 | 95.8 |
| 75.2 |
| 64.4 |
| 79.8 |
| 89.5 |
| 89.7 |
E ecem847 | 66 |
R rengarenkk | 63 |
Yaa evet lütfen takımdan ayrılma o zaman ben seni bu cuma izne ayırayım tekrardan.merhabalar hanımlar güzel bol eksili bir hafta olması dileğimle danışmanlığını(ücretsiz) yaptığım bir tanıdığım günde iki öğün doyurucu karatayvari bir menü ve az yürüyüşle bir hafta da tam iki kilo verdi..
istikrarlı olanı kimse hiçbir kuvvet yolundan alı koyamaz..
bildiğiniz gibi benim biraz rahatsızlığım var..vücudumda ciddi bir inflomasyon var bu sebeple kendimi fazla zorlamak istemiyorum..
kaptanımmorordek kaptan yardımcılığına devam edeceğim ama takımdan beni çıkartabilirsen memnun olurum ..cumaya odaklanacağım diye zorluyorum kendimi sanırım bana yaramıyor..
ya da o psikolojiye girince kendimi zorluyorum..ama ben beşinci takım yarışmacılarını zorlasam daha güzel olacak mümkün müdür?
şimdi hanımlar gerçekten sağlığı için görüntüsü için ,çocuğunun enerjisine yetecek bir anne olmak için hangi sebeple kilo vermek istiyorsanız gerçekten kilo vermek istiyorsanız bir sisteme uymalısınız..eğer ki gerçekten uyarım derseniz sizlere özel haftalık listeler yapmaktan da çekinmem emin olabilirsiniz..
hafta sonu oğlumla doya doya koştum top oynadım bir gram tık etmedi nefesim ne demek istediğimi anlıyor musunuz..ben ki 3. adımda nefes nefese kalan insan..sizin benden bir farkınız yok..ben rahatsızlığıma rağmen başardıysam sizde başarırsınız..
kendimi rölantiye çekmeye karar verdim kaptanım bir süre koruma da kalıp kilomu oturmak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?