Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Park bu intermitted dediginiz şey nedir yani tam olarak. Ben en çok ramazan dan korkuyorum

Çok sevindim Ahsencim dönmene
Eki Görüntüle 2263818
Selamlar
morordek parkbyull
Çok yoğunum bi ara dönerim menülerinize, uykusuz ve halsizliğimde var dün boğazım durmadı bugünde iştahım yok
Geçmiş olsun dinlenmeye çalış hasta olma

Park bu intermitted dediginiz şey nedir yani tam olarak. Ben en çok ramazan dan korkuyorum
ramazanda otomatikman intermitted fasting (aralıklı oruç) yapıyorsun zaten ..iftar ve sahur sadece iki öğün şeklinde..intermitted de aynı sabah kahvaltısı ve akşam yemeği aradalarda başka bir şey yemek yok sadece su soda sade kahve.

merhaba kızlar dün meslek yüksekokulumuzda kariyer günleri ve proje yarışması vardı çok yogun ve malesef kötü beslendim. bu beslenmenin cezasını da bugün çekiyorum çok kötü midem ağrıyor. yediklerimi yazayım
sabah yarım simit salatalık peynir (gel git ye yaptım)
doğru düzgün su içmedim aslında en büyük suçum bu
öğlen yarım süt ekmeği arasında et döner ikram ettiler onu yedik
akşam bir şey yemeğim dedim keşke yeseydim resmen saçmaladım 1 kase cacık biraz çerez 2 adet bisküvi 2 erik doymak bilmedim.
Bugünde
sabah çok kötüydüm biraz yoğurt kahve ve su
öğle okul müdürümüz yemeğe götürdü ekmeksiz kıyma kebabı salata ayran
şimdi daha iyiyim kendime detoks suyu hazırladım ( nane maydonoz limon tarçın salatalık) onu içiyorum
aklım hep burda buranın sorumluluğu var ama nerde nasıl beslenicem henüz öğrenemedim.
yarın da mersine gidicem arkadaş ziyaretine bakalım nasıl olacak

Merhaba, bilgilerinizden faydalandırırsanız çok mutlu olurum inanın. Beslenme stilleri hakkında ayrıntılı bilgim yok. Etki şekillerini de çok iyi bilmiyorum. Ancak birini seçmem gerekirse (ya da bana siz yeni bir diyet şekli icat ederseniz ) Peynirsiz bir hayat düşünemiyorum. Et yemezsem karnım doymuyor. bunlar göz önünde bulundurularak geri kanaln herşeye boyun eğebiliyorum. İlginiz için ayrıca teşekkür ederim.

İyi dileklerin için teşekkür ederim morordek

o zaman nasip olursa perşembe hatırlatın size protein ve yağ ağırlıklı düşük karbonhidratlı ketojenikvari bir liste oluşturalım ..eğer ramazanda oruç tutuyorsanız ona göre yaparız ,tutmuyorsanız da ona göre ayarlarız olur mu?

bu arada mesaim yoğun olduğundan seri takip edemiyorum anneniz rahatsız sanırım çok geçmiş olsun..bir de siz amerika damısınız?

Son düzenleme:

Perşembe günü hatırlatırım. Sağlık sorunum nedeniyle oruç tutmuyorum.
Benim de mesaim yoğun olduğundan ara ara bakabiliyorum. Kolaylıklar dilerim.
Annemin önemli bir şey değildir diye umuyorum. Küçük bir cerrahi operasyon geçirdi. İyi şimdilik. Patoloji sonucu çıkınca içimiz rahatlar ancak.
Ben Çanakkale'de yaşıyorum. Hiç Amerika'da bulunmadım. Aklımın ucundan bile geçirmediğim bir yerdi siz sorana kadar, karpuz kabuğu düştü şimdi aklıma :)

Kızlar yine yoksunuz bende menümü yazayım
Sabah
1 yumurta
2 dilim peynir
2 ceviz
Semizotu

Ara
Yeşil çay
Türk kahvesi
1 cennet hurması kurusu

Öğle
1 kabak dolması
2 kasik yoğurt

Ara
Yeşil çay
Süt
1 avuç yaban mersini ve ceviz

Akşam
1 tabak mercimek çorbası
1 kare bitter

Ara
Beyaz çay
Cennet hurması kurusu

3 litre su

Spor: 30 dakika zumba morordek A Ahsen59 Leyl-i-fer parkbyull ayvacicegi

Ya valla bu haftaya çok iddialı başladık bi yerde kopuyoruz bunu kendime de diyorum bi toparlanamadik grupcak

Günaydın diyorum kaçıyorum cumaya az kaldı su içiliyomu spor yapılıyomu hadi 5. Takım

Iyi akşamlar kızlar benim bu haftam çok yogun geçiyor bugün tatil olunca mersine kız arkadaşıma gittim yarın kız kardeşimin mevlidi var cumartesi kayinvalidem gelicek pazar eltimin köyüne gidicez ramazan öncesi gezmeye gidyoruz bugün yediklerini yazayım
Sabah
2 yumurta çırpılmış 1 dilim peynir 7 zeytin salatalık
Arkadaşta 1 içli köfte 5 sarma 2 kaşık rus salatası ve karışık salata
2 çatal tatlı ( midemin küçüldüğünü hissediyorum börek ve kurabiye vardı yemedim )
Eve gelirken oğlum simit istedi bende 1 ısırık aldım
Bol su içtim 7000 kadar adım attım

parkbyull canım yarın ki menüm belli gibi bir öneri yaparsan çok sevinirim.
Sabah 1 yumurta 1 dilim peynir salatalık ve zeytin
Arada doktorda olacam bol su
Öğlen mevlutteyim 1 lahmacun bol salata ayran
Akşam fasulyem var yanında yoğurt iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…