- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.741
Park bu intermitted dediginiz şey nedir yani tam olarak. Ben en çok ramazan dan korkuyorumsorun az yemek yemen çok yemek yemen değil çok yanlış beslenmen ...akşam yemeğini çeşitli tutuyorsun her birinden ikişer üçer kaşık koysan dünya oluyor zaten..sabah kral gibi öğlen prens gibi akşam fakir gibi besleneceksin..akşam yemeğini azaltırsan hatta askıya almayı başarırsan (ramazanı tenzih ederim) farkı görürsün.
Çok sevindim Ahsencim dönmeneBuradayımbiraz ara vermek istedim. Bunalmistim diyetime devam edemedim biraz kilo aldım vermeye çalıştım motivasyonum düştü yalan söylemek istemedim. Ara vermeyi tercih ettim ama şimdi bomba gibi aranizdayim. Bıraktığım kilomdayim inşallah cumaya hedefime ulasacagim
Geçmiş olsun dinlenmeye çalış hasta olmaEki Görüntüle 2263818
Selamlar
morordek parkbyull
Çok yoğunum bi ara dönerim menülerinize, uykusuz ve halsizliğimde var dün boğazım durmadı bugünde iştahım yok
ramazanda otomatikman intermitted fasting (aralıklı oruç) yapıyorsun zaten ..iftar ve sahur sadece iki öğün şeklinde..intermitted de aynı sabah kahvaltısı ve akşam yemeği aradalarda başka bir şey yemek yok sadece su soda sade kahve.Park bu intermitted dediginiz şey nedir yani tam olarak. Ben en çok ramazan dan korkuyorum
Geçmiş olsun canımEki Görüntüle 2263818
Selamlar
morordek parkbyull
Çok yoğunum bi ara dönerim menülerinize, uykusuz ve halsizliğimde var dün boğazım durmadı bugünde iştahım yok
Merhaba, bilgilerinizden faydalandırırsanız çok mutlu olurum inanın. Beslenme stilleri hakkında ayrıntılı bilgim yok. Etki şekillerini de çok iyi bilmiyorum. Ancak birini seçmem gerekirse (ya da bana siz yeni bir diyet şekli icat ederseniz )öncelikle diyetteyim algısından çıkın..sizin gğzel görünmeye ihtiyacınız yok ,zaten güzelsiniz ,sizin kendiniz için daha verimli olmaya ihtiyacınız var..kendinize bir beslenme stili seçmelisiniz önce..protein ağırlıklı mı ,düşük karbonhidrat yüksek yağ az protein mi,vegan mı,vejeteryan mı,raw food mu,asian stil mi ..anlatabildim mi siz neyi seversiniz neysen sıkılmazsınız önce bir içsel hesaplaşmaya girişin..
bu benim size ödevim olsun..
nelerden hoşlanırsınız neleri yerken zevk alırsınız nelerden hoşlanmazsınız neleri sevmeden tüketirsiniz düzenli yerseniz sıkılmayacağınız ve sıkılacağınız yiyecekler nelerdir..
sonra size güzel bir beslenme tarzı hayat biçimi bulalım ne dersiniz ?
İyi dileklerin için teşekkür ederimMenülerin gayet iyi. Günlük bildirim yapamasan da sonradan böyle toplu şekilde yazabilirsin, sorun değil. Annene de çok çok geçmiş olsun bu arada, dilerim en kısa sürede sağlığına kavuşur.
Hoşgeldin Derya :)
Temmuza kadar 15 kg vermek oldukça iddialı. Ayda 5 kg'ya denk geliyor ve çok sağlıklı mı bundan pek emin değilim. Daha gerçekçi, uygulanabilir ve sağlıklı hedefler koysak ne dersin? :) Nihai hedefin yine 55 kalsın tabi ki ama temmuza kadar olmayabilir. Sen yine de elinden geleni yap tabi ki ama hayal kırıklığı yaşama diye baştan uyarmak istedim :)
Bir ay boyunda sıvı beslenmek sağlıksız değil mi Deryacım?
Biz takım olarak sağlıklı ve uzun süre uygulanabilen diyetlerden yanayız. Şok diyet çok çok gerekli olmadıkça önermiyoruz.
1200 gr artı mıııı
Dilerim ki cumaya kadar hepsi gitmiş olur
o zaman nasip olursa perşembe hatırlatın size protein ve yağ ağırlıklı düşük karbonhidratlı ketojenikvari bir liste oluşturalım ..eğer ramazanda oruç tutuyorsanız ona göre yaparız ,tutmuyorsanız da ona göre ayarlarız olur mu?Merhaba, bilgilerinizden faydalandırırsanız çok mutlu olurum inanın. Beslenme stilleri hakkında ayrıntılı bilgim yok. Etki şekillerini de çok iyi bilmiyorum. Ancak birini seçmem gerekirse (ya da bana siz yeni bir diyet şekli icat ederseniz )Peynirsiz bir hayat düşünemiyorum. Et yemezsem karnım doymuyor. bunlar göz önünde bulundurularak geri kanaln herşeye boyun eğebiliyorum. İlginiz için ayrıca teşekkür ederim.
o zaman nasip olursa perşembe hatırlatın size protein ve yağ ağırlıklı düşük karbonhidratlı ketojenikvari bir liste oluşturalım ..eğer ramazanda oruç tutuyorsanız ona göre yaparız ,tutmuyorsanız da ona göre ayarlarız olur mu?
bu arada mesaim yoğun olduğundan seri takip edemiyorum anneniz rahatsız sanırım çok geçmiş olsun..bir de siz amerika damısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?