- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.781
Çok sağol canim. Surekli hastalik buluyor uzaklasiyorum duzenden iyilesince de hemen adapte olamiyorsun. Tam adapte oluyorsun bida hastalık. Böyle olunca hepten salıyor insan. Kilo olunca daha da Hassa oluyorsun. Aslında millet hastalık dert takmayip kafasına koyduğunu yapıyor.Kendimi tok hissettiğim için bir şey yemedim canım biraz gece acıktım o saat de yenilmez diye yemedim uyudum
Çok geçmiş olsun canım önemli olan sağlık
Yazmazsak burdan koparsak salıyoruz hepimiz aynıyiz kafada bitirmek lazım bu iş sabir irade isi ama söyle bisey de var birbirimizi etkiliyoruz. Aktif değiliz motive edemiyoruz ve olamıyoruz gerçekten üzücü yarın inşallah güzel eksilerle gelirizEvet ben çok uzak kaldım,hiç yazamıyorumne söylesem bahane biliyorum,en azından menülerimi yazmam lazım. Yazmayınca dikkat de edemiyorum. Bu hafta bağımsızlığımı ilan edip ne bulduysam yedim
Kaptanim sırt bel ağrılarım var bide adet ağrılarım başladı o da 1 ay sürüyor benim biliyorsun. Sanki hep bi bahane buluyor insan.Hoşgeldinnn :)
Ben varım eskilerden takım kaptanı oldum. Toplight kaptanicem de işlerden fırsat bulabilirse arada ugruyor. Eski grup biraz dağıldı, toparlamaya calısıyoruz :)
Masallah büyümüs bebisler 1 yaşına giriyorlar demek :) Benim oğlumla tam 1 yaş var sanırım aralarında, bizimki de 2 yaşını bitirecek 13 Mayıs'ta :)
Diyet yapmasan da sohbete bekleriz her zaman :)
Gecmis olsun
Buradan uzak kalmanın maalesef dogal etkisi. O yüzden günlük menü yazın diyoruz.
Ya aslında biliyorum da yine de etiket yapmak istedim sen de aklımdasın diyerektatlım ben hafta sonları ve resmi tatillerde giremiyorum evde telefondan zorlanıyorum kusura bakma
Geçmiş olsun canımHanımlar iyi geceler durum bildirimi yapayım.
Feci sırt ve bel ağrım var o yüzden yatıyorum geçen yaz 1 aydan fazla yatirmisti o yüzden yormuyorum kendimi. Üstüne oğlum da hasta kuzum halsiz sesi yok ateşi çıktı çıkacak ateş olmasın diye uğraşıyorum. Yani bende karıştı gene ortalik
Tamam canımKaptanim sırt bel ağrılarım var bide adet ağrılarım başladı o da 1 ay sürüyor benim biliyorsun. Sanki hep bi bahane buluyor insan.
Bahanesi kalmayıncaya vücut bahaneyi üretiyor. Hani ben çok büyük bi yerde yanlış yapıyorum da ne olduğunu anlamıyorum gibi geliyor. Kilo aldım hep cuma öncesi detoks larla odem atıyorum ondan odem topla odem at diye gittiğim için ve kilo verme surecim çok yavaş gittigi için de koptum. Bu hafta odem atıcı yapmadım yapmicam da yalancı kilo veriyormusum gibi hissediyorum. Oglum iyilessin biraz odem odaklı değil yağ yakma odaklı ilerlicem. Ve busefer kaptanım yok ağrım var odemim var koptum diye bahane uretmicem buraya da böyle şeyler yazmicam . 1 kaç güne menulerle ve yağ yakarak ve de bahanesiz tam katılıma baslicam
Ah ah bunu diye diye dilimde tüy bitti de ben anlatamıyorum, sizler de yazınca belki etkili olurherkese günaydın...iki gün memleketteydim...yazılmayacak şeyler yedim...pismanım herkesten özür diliyorum artık hep buraya yazacam....sabah itibari ile geri döndüm. yazmadan olmuyomuş...yazın arkadaşlar....
Sağol canimGeçmiş olsun canım
ya biriniz de cesurca baklava yedim saç böreği yedim yerken pişman değildim şimdi vurun yüzüme de pişman olayım desin beeeeherkese günaydın...iki gün memleketteydim...yazılmayacak şeyler yedim...pismanım herkesten özür diliyorum artık hep buraya yazacam....sabah itibari ile geri döndüm. yazmadan olmuyomuş...yazın arkadaşlar....
yazdıklarında da az deliriyoruz gibiAh ah bunu diye diye dilimde tüy bitti de ben anlatamıyorum, sizler de yazınca belki etkili olur
Oğlunun mezuniyeti hayırlı olsun canım. Başarılı mutlu bi gelecek nasip etsin Rabbim.Sen devam et canım, bu hafta verirsin diye düşünüyorum. Oğlumun mezuniyet töreni vardı bugün 2 gündür o işlerle uğraşıyorum, yarın yoğurtlu kabağımı ve detoks suyumu yaparım cumaya allah kerim
Hee yazalım da sen de onları burnumuzdan getir dimiya biriniz de cesurca baklava yedim saç böreği yedim yerken pişman değildim şimdi vurun yüzüme de pişman olayım desin beeee
Ay çok geçmiş olsun hülyacım. İkinizin birlikte hastalanmanız hiç iyi olmamış.Hanımlar iyi geceler durum bildirimi yapayım.
Feci sırt ve bel ağrım var o yüzden yatıyorum geçen yaz 1 aydan fazla yatirmisti o yüzden yormuyorum kendimi. Üstüne oğlum da hasta kuzum halsiz sesi yok ateşi çıktı çıkacak ateş olmasın diye uğraşıyorum. Yani bende karıştı gene ortalik
getircem tabi benim bu takımdaki işim neHee yazalım da sen de onları burnumuzdan getir dimi
Hoşgeldin canım tanışırız hepimizin amacı aynı:)11 Mayis dogum gunumuz2yaş var o zaman aramizda . Tanidik ikinizi gordum zaten morordek Mesajlara bakip diger arkadaslari tanimaya calisayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?