Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kendimi tok hissettiğim için bir şey yemedim canım biraz gece acıktım o saat de yenilmez diye yemedim uyudum

Çok geçmiş olsun canım önemli olan sağlık
Çok sağol canim. Surekli hastalik buluyor uzaklasiyorum duzenden iyilesince de hemen adapte olamiyorsun. Tam adapte oluyorsun bida hastalık. Böyle olunca hepten salıyor insan. Kilo olunca daha da Hassa oluyorsun. Aslında millet hastalık dert takmayip kafasına koyduğunu yapıyor.

Evet ben çok uzak kaldım,hiç yazamıyorum ne söylesem bahane biliyorum,en azından menülerimi yazmam lazım. Yazmayınca dikkat de edemiyorum. Bu hafta bağımsızlığımı ilan edip ne bulduysam yedim
Yazmazsak burdan koparsak salıyoruz hepimiz aynıyiz kafada bitirmek lazım bu iş sabir irade isi ama söyle bisey de var birbirimizi etkiliyoruz. Aktif değiliz motive edemiyoruz ve olamıyoruz gerçekten üzücü yarın inşallah güzel eksilerle geliriz

Kaptanim sırt bel ağrılarım var bide adet ağrılarım başladı o da 1 ay sürüyor benim biliyorsun. Sanki hep bi bahane buluyor insan.
Bahanesi kalmayıncaya vücut bahaneyi üretiyor. Hani ben çok büyük bi yerde yanlış yapıyorum da ne olduğunu anlamıyorum gibi geliyor. Kilo aldım hep cuma öncesi detoks larla odem atıyorum ondan odem topla odem at diye gittiğim için ve kilo verme surecim çok yavaş gittigi için de koptum. Bu hafta odem atıcı yapmadım yapmicam da yalancı kilo veriyormusum gibi hissediyorum. Oglum iyilessin biraz odem odaklı değil yağ yakma odaklı ilerlicem. Ve busefer kaptanım yok ağrım var odemim var koptum diye bahane uretmicem buraya da böyle şeyler yazmicam . 1 kaç güne menulerle ve yağ yakarak ve de bahanesiz tam katılıma baslicam

Geçmiş olsun canım

Tamam canım
Ya senin metabolizma bi değişik oldugu icin yorum yapmakta zorlanıyorum
Menülerini yaz en azından, hem seni engeller hem de hataların olursa söyleriz.

herkese günaydın...iki gün memleketteydim...yazılmayacak şeyler yedim...pismanım herkesten özür diliyorum artık hep buraya yazacam....sabah itibari ile geri döndüm. yazmadan olmuyomuş...yazın arkadaşlar....

herkese günaydın...iki gün memleketteydim...yazılmayacak şeyler yedim...pismanım herkesten özür diliyorum artık hep buraya yazacam....sabah itibari ile geri döndüm. yazmadan olmuyomuş...yazın arkadaşlar....
Ah ah bunu diye diye dilimde tüy bitti de ben anlatamıyorum, sizler de yazınca belki etkili olur

ya biriniz de cesurca baklava yedim saç böreği yedim yerken pişman değildim şimdi vurun yüzüme de pişman olayım desin beeee

Oğlunun mezuniyeti hayırlı olsun canım. Başarılı mutlu bi gelecek nasip etsin Rabbim.

Ay çok geçmiş olsun hülyacım. İkinizin birlikte hastalanmanız hiç iyi olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…