Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi akşamlar hanımlar menüm
Sabah
1 yumurta
2dilim peynir
Semizotu
2 ceviz

Ara
1 cennet hurması kurusu
1 ceviz
Yeşil çay

Öğle
1 dilim ekmek üzerine labne
Yoğurt

Ara
2 galeta
1bitter
Yeşil çay

Akşam
Yeşil elma
1 bardak kefir

Ara
Beyaz çay

2.5 litre su

Spor: 20 dakika bölgesel morordek parkbyull A Ahsen59 Leyl-i-fer

Akşam yemeyerek dengelemeye çalıştın sanirim :)

Merhaba Uzun zamansonra bir bakayim dedim ne var ne yok. Hamilelik nedeniyle aurilmistim gruptan. 63.8kg dum o zaman.Şimdi 74kiloyum. Diyet yapsam mi bilemedim. Pek niyetim yok. :))))) Benim bebisler 10 gun sonra bir yasina girecek. Grupta tanidik kimse kalmamis galiba

Ya valla bu haftaya çok iddialı başladık bi yerde kopuyoruz bunu kendime de diyorum bi toparlanamadik grupcak
Sen devam et canım, bu hafta verirsin diye düşünüyorum. Oğlumun mezuniyet töreni vardı bugün 2 gündür o işlerle uğraşıyorum, yarın yoğurtlu kabağımı ve detoks suyumu yaparım cumaya allah kerim

Olsun biz varız

Oo maşallah büyümüşte tören mi yapıyomuş:)) elimden geleni yapıyorum canım inşallah vermeye başlarım tekrardan. En çok ramazan ayından korkuyorum kilo verememekten.

Hanımlar iyi geceler durum bildirimi yapayım.
Feci sırt ve bel ağrım var o yüzden yatıyorum geçen yaz 1 aydan fazla yatirmisti o yüzden yormuyorum kendimi. Üstüne oğlum da hasta kuzum halsiz sesi yok ateşi çıktı çıkacak ateş olmasın diye uğraşıyorum. Yani bende karıştı gene ortalik

Geçmiş olsun canım sağlığınız yerinde olsun da toparlarsın sen. Oğluna ve kendine iyi bak

Akşam yemeyerek dengelemeye çalıştın sanirim :)
Kendimi tok hissettiğim için bir şey yemedim canım biraz gece acıktım o saat de yenilmez diye yemedim uyudum
Çok geçmiş olsun canım önemli olan sağlık

Gecmis olsun dikkat et kendine

Evet ramazan öncesi bi hareketlilik var,burda da tam tersi

Hoşgeldinnn :)
Ben varım eskilerden takım kaptanı oldum. Toplight kaptanicem de işlerden fırsat bulabilirse arada ugruyor. Eski grup biraz dağıldı, toparlamaya calısıyoruz :)
Masallah büyümüs bebisler 1 yaşına giriyorlar demek :) Benim oğlumla tam 1 yaş var sanırım aralarında, bizimki de 2 yaşını bitirecek 13 Mayıs'ta :)
Diyet yapmasan da sohbete bekleriz her zaman :)
Gecmis olsun
Evet ben çok uzak kaldım,hiç yazamıyorum ne söylesem bahane biliyorum,en azından menülerimi yazmam lazım. Yazmayınca dikkat de edemiyorum. Bu hafta bağımsızlığımı ilan edip ne bulduysam yedim
Buradan uzak kalmanın maalesef dogal etkisi. O yüzden günlük menü yazın diyoruz.

nedense aklımda öyle bir algı oluşmuş ben gelibolu da okudum ilk üniversitemi çanakkaleye tiyatromuzu icra etmek için gelirdim

iyi canım ben hafta sonu giremiyorum kusura bakma lahmacunu öğlen ve bir adet yemen iyi,fasulye yoğurt ta iyi pilav yeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…