- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.801
Ben de Gelibolu'da çalıştım. Tabii çok eskiden :) Gençken ben :) Aynı havayı solumuş ne güzel.nedense aklımda öyle bir algı oluşmuş ben gelibolu da okudum ilk üniversitemi çanakkaleye tiyatromuzu icra etmek için gelirdim
Tebrik ederim. Ben de 10 kg. verdiğim günü görmek istiyorum.Kizlarrr canlanalım lütfen motive olalım ve edelim birbirimizi. Yarın yeni bi diyetisyen e gidicem nasipse A Ahsen59 la. Ramazan menüsü alıcaz bu işi kafama koydum bırakmak gibi bi niyetim hiç yok arada yemelerim kacamaklarim oluyo genelde haftasonlari ama 10 kilo kadar verdim çok şükür ve bunun devamı da gelecek inşallah. 89 u da gördüm gibi ucundan bu hafta cokk mutluyum
Menü için hatırlatmamı yazmıştınız. Zaman bulduğunuzda yazarsanız ya da taktik verirseniz sevinirim. Acil detoksa ihtiyacım var. Regl döneminde aşırı ödem oluşuyor bende.o zaman nasip olursa perşembe hatırlatın size protein ve yağ ağırlıklı düşük karbonhidratlı ketojenikvari bir liste oluşturalım ..eğer ramazanda oruç tutuyorsanız ona göre yaparız ,tutmuyorsanız da ona göre ayarlarız olur mu?
bu arada mesaim yoğun olduğundan seri takip edemiyorum anneniz rahatsız sanırım çok geçmiş olsun..bir de siz amerika damısınız?
ÖĞÜN ADI | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA |
SABAH | Pazartesiyi bildirmiştim. | 1 DİLİM TAM TAHILLI EKMEK 4 ZEYTİN YEŞİL ÇAY | 1 DİLİM TAM TAHILLI EKMEK KK.TUZSUZ LOR 4 ZEYTİN YEŞİL ÇAY |
ARA ÖĞÜN | leblebi | ||
ÖĞLEN | 4YK taze fasulye YOĞURT+SALATA | ||
ARA ÖĞÜN | ÇAY 10 adet çubuk kraker | ÇAY | |
AKŞAM | Fırında köfte SALATA YOĞURT | Mantar sote 2 köfte Yoğurt | |
ARA ÖĞÜN | 3 adet hurma+çay | Çay |
Harikasın canım bu motivasyonunu bozma. Şimdi 79u görmek için yola aynen devam. Yapacaksın inanıyorum.Kizlarrr canlanalım lütfen motive olalım ve edelim birbirimizi. Yarın yeni bi diyetisyen e gidicem nasipse A Ahsen59 la. Ramazan menüsü alıcaz bu işi kafama koydum bırakmak gibi bi niyetim hiç yok arada yemelerim kacamaklarim oluyo genelde haftasonlari ama 10 kilo kadar verdim çok şükür ve bunun devamı da gelecek inşallah. 89 u da gördüm gibi ucundan bu hafta cokk mutluyum
Yazmazsak burdan koparsak salıyoruz hepimiz aynıyiz kafada bitirmek lazım bu iş sabir irade isi ama söyle bisey de var birbirimizi etkiliyoruz. Aktif değiliz motive edemiyoruz ve olamıyoruz gerçekten üzücü yarın inşallah güzel eksilerle geliriz
[/QUOTE
]arkandayım nurumcan yürü
sen yaz bizde motive oluruzY
ya ben aslında girip bakıyorum ara ara ama pek paylaşım olmayınca ben de bişey yazmıyorum
olmuyo olmuyo kendinize defter yapın önce yazmadan duramıyosunuz sonraherkese günaydın...iki gün memleketteydim...yazılmayacak şeyler yedim...pismanım herkesten özür diliyorum artık hep buraya yazacam....sabah itibari ile geri döndüm. yazmadan olmuyomuş...yazın arkadaşlar....
deriiiim tabi ama sonra sütüm çekti diyip onlarda yer olmaaasya biriniz de cesurca baklava yedim saç böreği yedim yerken pişman değildim şimdi vurun yüzüme de pişman olayım desin beeee
amin canım sağolasınOğlunun mezuniyeti hayırlı olsun canım. Başarılı mutlu bi gelecek nasip etsin Rabbim.
Çok sevindim bırakma tabi sonra 2 katı almakmı istiyosunKizlarrr canlanalım lütfen motive olalım ve edelim birbirimizi. Yarın yeni bi diyetisyen e gidicem nasipse A Ahsen59 la. Ramazan menüsü alıcaz bu işi kafama koydum bırakmak gibi bi niyetim hiç yok arada yemelerim kacamaklarim oluyo genelde haftasonlari ama 10 kilo kadar verdim çok şükür ve bunun devamı da gelecek inşallah. 89 u da gördüm gibi ucundan bu hafta cokk mutluyum
Burdasın Demekki karar vermişsin, Gidecek o kilolar. Kararlı azimli istikrarlı olursan neden göremiyorsun. Ben inanıyorum 2- 2,5 ay içinde olacak.Tebrik ederim. Ben de 10 kg. verdiğim günü görmek istiyorum.
2 yaş yok ya 1 yaş var. 13 Mayıs'ta 2'yi bitirecek oğlum, seninkiler de 1'i bitirmiyorlar mı :)11 Mayis dogum gunumuz2yaş var o zaman aramizda . Tanidik ikinizi gordum zaten morordek Mesajlara bakip diger arkadaslari tanimaya calisayim
Deliriyoruz da olsun onlar da vicdan azabı çekiyorlar, çaktırmayazdıklarında da az deliriyoruz gibi
Menüyü yazdığın mesajaBu araya birde dünkü menümü sıkıştırayım art arda yazdım ama kusura bakmayın. Fırsat bulunca yazayım istedim.
ÖĞÜN ADI PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA SABAHPazartesiyi bildirmiştim. 1 DİLİM TAM TAHILLI EKMEK
4 ZEYTİN
YEŞİL ÇAY1 DİLİM TAM TAHILLI EKMEK
KK.TUZSUZ LOR
4 ZEYTİN
YEŞİL ÇAY ARA ÖĞÜNleblebi ÖĞLEN4YK taze fasulye
YOĞURT+SALATA ARA ÖĞÜNÇAY
10 adet çubuk krakerÇAY AKŞAMFırında köfte
SALATA YOĞURTMantar sote
2 köfte
Yoğurt ARA ÖĞÜN3 adet hurma+çay Çay
Hadi yaa neyse yarına kadar ödemin bir kısmı gider insallahSalı günü defterime menümü yazmayı unutmuşumhatırlayamadımda ama kaçamaksızdı.
Çarşamba sabah akşam doğruydu ama gündüz fenaydı yazmıycam, hareketim boldu.
Bugün detoks sularımı içiyorum ümitliyim derkeeen, adet oldum erken oldumorordek yinede uğraşıyorum işte (salı sabiti görmüştüm)
Benden böyle.
Teşekkür ederim tabiki darısı sizlere olsun dahası da olsun insallah çünkü verilecek 25 kilo daha varTebrik ederim. Ben de 10 kg. verdiğim günü görmek istiyorum.
size çok kapsamlı bir mail attım bir bakın çünkü herkese aynı şeyi hazırlamıyorum..bazı kaynaklardan faydalanıp bizim usüle çevirdiğim bir liste hazırlamış oldum umarım beğenir ve uygularsınız aklınızda soru olursa sormaktan çekinmeyin..Menü için hatırlatmamı yazmıştınız. Zaman bulduğunuzda yazarsanız ya da taktik verirseniz sevinirim. Acil detoksa ihtiyacım var. Regl döneminde aşırı ödem oluşuyor bende.
İtina ile uygulamaya çalışacağım. Emeğiniz için teşekkür ederim. Sevgilerimle...size çok kapsamlı bir mail attım bir bakın çünkü herkese aynı şeyi hazırlamıyorum..bazı kaynaklardan faydalanıp bizim usüle çevirdiğim bir liste hazırlamış oldum umarım beğenir ve uygularsınız aklınızda soru olursa sormaktan çekinmeyin..
Evet başından kararlıydım zaten. Ancak gruba uyum sağlama ve dahil olma konusunda sıkıntı yaşadım. Düzenli bildirim yapmak gerektiği fikri beni gerdi. Çünkü hayat rutinime sığdıramadım. En büyük hayalimdi bu yaza zayıf girmek ancak eskisi gibi kilo veremiyor olduğumu gördüm. Hevesim kaçtı açıkçası.Burdasın Demekki karar vermişsin, Gidecek o kilolar. Kararlı azimli istikrarlı olursan neden göremiyorsun. Ben inanıyorum 2- 2,5 ay içinde olacak.
Teşekkür ederim canım benim inşallah şimdiki hedef dediğin gibi 79Harikasın canım bu motivasyonunu bozma. Şimdi 79u görmek için yola aynen devam. Yapacaksın inanıyorum.
inşallah canımLeyl-i-fer
Teşekkürler canım tabiki de bırakınca eski halimden daha kötü oluyorum aman aman bu kez her şey daha farklı olacak belki de görmediğim kilolara inicem
Çok sağol Kardelencim. Geldimi böyle geliyor hep annelerin kaderi:)Ay çok geçmiş olsun hülyacım. İkinizin birlikte hastalanmanız hiç iyi olmamış.
Çok sağol canimHmavidag çok geçmiş olsun ..dikkat et kendine
Çok sağol canim benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?