Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi akşamlar hanımlar menum:
Kahve

Sabah: 1 yumurtadan omlet (patlatcak yumurta bizde adi)
5 zeytin
1 küçücük Cecil peyniri
Yarım salatalık
Yulaf ezmesi tarçınlı ve 1yk chia tohumu
(Ben 1 haftadır günde 1 yk chia tuketiyorum ve 1 haftadır tansiyonum düşüyor bugün son o yüzden bugün anladım chia dan oldugunu)

Öğle : 1 kırmızı elma

Aksam:2 ızgara tavuk baget
3 mantar yarım havuç 1 kereviz saplarinin yarısı hepsi az zeytinyağı az karabiber az Tuzla ızgara tavada
Yarım kepçe tarhana

Oglum kereviz saplarinin yarısını yedi inanamadım sadece sonunculari fazla verince anne ağzımdan takıldı bunlar bak gitmiyorlar napmam lazım deyince sonunculari çıkar tabağa oğlum dedim. Bunu anlattım çünkü kereviz sapı hayatta yemez oğlum diyordum ve hiç denettirmemistim siz benim hatama düşmeyin katar kutur yiyorlar mis valla.

Su ölcmedim arkadaşlar yarın olcucem
morordek parkbyull E elacicegim23 B bluuee

A Ahsen59 E elacicegim23 B bluuee morordek parkbyull @melita09 @S_A rengarenk Madam nurcanelif sizi etiket yapamadım ve daha hatirlayamadiklarim kızlar nerdesiniz yaaa
Canim kendim için söyleyeyim 2 gündür kızlarım hasta 3 gündür internetim yoktu arada eşimden bağlanmıştım. Ama kesinlikle kaçamak yok ekmek sadece sabah tükettim her zaman ki gibi onun dışında tatlı hamur isi olsun kaçamak hiç olmadi ama ışte yazamadım yani dediğim sebeplerden dolayı artıdaydım bide onu toparlamaya çalıştım böyle arkadasim:)

Ne biliyim ya grup öyle bi sessizki bende bi durtiyim dedim supersin aman kacamak olmasin

Herkese hayırlı geceler menüm
Sabah
Çökelekli semiz otu
Az peynir 2 dilim ekmek
Çay
Ogle
1.buyuk kase kuru fasulye
5 kasik kıymalı ıspanaklı bulgur pilavi
Biraz taze sogan
Aksam türk kahvesi bir avuç karışık ( badem ceviz kuru dut) 18 gibi ictim kahve mi ondan sonra sadece su
Su 2 litre
Spor 30 dakika plates morordek ayvacicegi parkbyull Hmavidag B bluuee

Canım benim çok çok geçmiş olsun

Haklisin canım kesinlikle sessizlik genelde iyi değl zaten. Olmamasına rağmen artıdayım canım bakalım yarın nasıl cikacak
Hastalık olan evde diyet miyet hak getire çok geçmiş olsun canım Rabbim evlatlarımızı korusun şifalar versin hepsine. Eğer dikkat ettiysen ve veremediysen mutlaka ödem falan olmuştur. Sitres de etkiliyo

herkese günaydın
dün yediklerim
sabah kardeşimdeydim 1 dilim ekmek 2-3 çatal yumurta 2-3 çatal patatesli yumurta 2 dilim peynir domates salatalık çay 5 zeytin
öğlen 1 lahmacun salata maydonoz ayran
aralarda detoks suyu ve bol su
akşam yeşil fasulye 2 kase yaklaşık cacık
sonuç hüsran ama 66,6 çıktım sabah tartıda
geçen hafta 66,8-66,6=200 gram %0,13

kaptanım ben ramazan ayında tek takılayım diyorum bakalım gidecek mi zaten sonrasında veremezsem diyetisyene gitmeyi düşünüyorum.
bana bir şeyler yaramıyor bence acaba yoğurt mu yaramıyor metobolizmam mı düşük anlamıyorum ümidim kırıldı açıkçası
ben bayram sonuna kadar izin istiyorum zaten listede de yokum bu dönemde ketojonik diyet yapmayı planlıyorum ara ara girer kaç kilo verdiğimi yazarım. öpüyorum hepinizi görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…