- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.821
Canim kendim için söyleyeyim 2 gündür kızlarım hasta 3 gündür internetim yoktu arada eşimden bağlanmıştım. Ama kesinlikle kaçamak yok ekmek sadece sabah tükettim her zaman ki gibi onun dışında tatlı hamur isi olsun kaçamak hiç olmadi ama ışte yazamadım yani dediğim sebeplerden dolayı artıdaydım bide onu toparlamaya çalıştım böyle arkadasim:)
Ne biliyim ya grup öyle bi sessizki bende bi durtiyim dedimCanim kendim için söyleyeyim 2 gündür kızlarım hasta 3 gündür internetim yoktu arada eşimden bağlanmıştım. Ama kesinlikle kaçamak yok ekmek sadece sabah tükettim her zaman ki gibi onun dışında tatlı hamur isi olsun kaçamak hiç olmadi ama ışte yazamadım yani dediğim sebeplerden dolayı artıdaydım bide onu toparlamaya çalıştım böyle arkadasim:)
Haklisin canım kesinlikle sessizlik genelde iyi değl zaten. Olmamasına rağmen artıdayım canımNe biliyim ya grup öyle bi sessizki bende bi durtiyim dedimsupersin aman kacamak olmasin
İnannn ki cok çok mutlu oldum canim çok teşekkür ederim
Canim yarın gideceğim 1 hafta demişti doktorum yarin doluyor..
Canım benim çok çok geçmiş olsunCanim kendim için söyleyeyim 2 gündür kızlarım hasta 3 gündür internetim yoktu arada eşimden bağlanmıştım. Ama kesinlikle kaçamak yok ekmek sadece sabah tükettim her zaman ki gibi onun dışında tatlı hamur isi olsun kaçamak hiç olmadi ama ışte yazamadım yani dediğim sebeplerden dolayı artıdaydım bide onu toparlamaya çalıştım böyle arkadasim:)
Ne demek canım inşallah yarın bebiş den hayırlı haberlerle dönersinİnannn ki cok çok mutlu oldum canim çok teşekkür ederimsendee seviliyorsunn
Hastalık olan evde diyet miyet hak getire çok geçmiş olsun canım Rabbim evlatlarımızı korusun şifalar versin hepsine. Eğer dikkat ettiysen ve veremediysen mutlaka ödem falan olmuştur. Sitres de etkiliyoHaklisin canım kesinlikle sessizlik genelde iyi değl zaten. Olmamasına rağmen artıdayım canımbakalım yarın nasıl cikacak
Inşallah canimNe demek canım inşallah yarın bebiş den hayırlı haberlerle dönersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?