Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam uhscim sen bilirsin
Senin şu anda izin hakkın yok Ahsen. Haftaya izne ayrılabilirsin. Bu hafta da bildirim yapmadı yazacağım demek ki. Haftaya da izne ayırırım.
Grup dökülmüş resmen morordek kaptanim benimde bu hafta kilom sabit. Ve müsadenle izne ayrılmak istiyorum.
Senin izin hakkın geldi değil mi bluue? Konusmustuk bi ara, sanki bu haftaydı.

Bunda bizim takımın rehavetinin etkisi varsa ben çok üzgünüm. Emeklerin boşa gitmesin.. Başka takıma geçebilirsin daha çok motive olmak istersen. Çünkü kendimi çok mahcup hissediyorum

Bunda bizim takımın rehavetinin etkisi varsa ben çok üzgünüm. Emeklerin boşa gitmesin.. Başka takıma geçebilirsin daha çok motive olmak istersen. Çünkü kendimi çok mahcup hissediyorum
Aaa hayır olur mu öyle şey, tamamen kendi rehavetimle ilgili, bir de regl öncesinin de etkisi olmuştur tabi ki. Ben burda devam etmek istiyorum sizin için de uygunsa

Evet oluyo bazen öyle. Ben de senin gibiyim. Çok yavaş veriyorum. Zaman zaman bi bıkkınlık geliyo. Ama hep beraber üstesinden gelicez inşallah

Geçmiş olsun canım çocuklar hastayken başka bir şeye bakamıyor insan

morordek kaptanım bence sen iyice yalnız kaldın ayvacicegi olmayınca ki o olmayınca hepimiz bi sarsildik bence. Spor puanları yazilinca çok iyi oluyordu ama bunları 1 kişinin yapması da bence aşırı yorucu. Gruplar cuma günü kendi spor puanlarını da belirtse spor olarak ta yarıssak ama herkes kendi sorumluluğunu alsa (özellikle ben). Yemek özellikle detoks üzerine yogunlastik hep bi sisiz hep bi regl donemindeyiz. Allahtan kimsenin regl ağrısı ödemi benim gibi 1-2 ay surmuyor . Bence bi araştırma görevi verelim herkese regl dönemi ödemi nasıl engellenir sporun katkısı nedir gibi.
Kendi adıma söylüyorum ama grupca aynı olduğumuzu dusunuyorum: yemek yemek diye aşırı kafaya taktik böyle olunca aklımıza hep kaçamak yada yiyemediklerimiz geliyor 1 tane bişey yeyince amannn bozdum zaten şunu da yiyeyim diyoruz. Yemek değilde sporu kafaya taksak busefer Emeklerin iz boşa gitmesin diye yemeye kiyamayacagiz.
Birde diyet yapmak hiç busene kadar moda değildi okadar çok bilgi kirliliği varki ne yaparsan yap doğru değilmiş gibi geliyor.
Birde ramazan geldi sanki hepten kopariz buay sonrası bayram sonrası yaz sonrası düğünler. Bu ay salarsak bida kimse toparlamaz bence.
Kendi adıma haftalik hedefin yanında aylık hedefte koyacağım haftalik hedefi de bi pazartesi bide cuma hedefi diye ayiracagim yoksa haftasonu alıp cumaya verip hep yerimizde sayiyoruz.
Birde hanımlar cem yılmaz in adet dönemi ile ilgili söyledikleri vardı pilotlar da atletlerde saatlerce ameliyata giren Dr bayanlarda fitness hocaları da hepsi adet oluyor bi biz ev hanımları yada kilolu bayanlar adet dönemini mi abartiyoruz acaba

sabah kalktım 76,3 tü bir yarım saat oyalandım.. . 76,2 oldu evde olsam akşama kadar yemezdim ama maalesef kahvaltımı yapıp çıktım ....çarşamba salı gününün acısı çıktı tekrar çok özür dilerim +200 gram

Arkadaşlar kendinize gelmeniz lazım takım kapansın ister misiniz?
bir boş vermişlik salıvermişlik,kimse için vermeyeceksiniz bu kiloları kendiniz için vereceksiniz..
öğleden sonra nasipse geleceğim lütfen bir beyin fırtınası yapıp konuşalım ...
motivasyonsa motivasyon aha ben 39 kilo verdim,yardımsa yardım her türlü diyet danışmanlığını ücretsiz yapıyoruz bu grupta ..ve takımların hiçbirinde bu güzellik yok..
eleştiri ise eleştiri sapına kadar
menü düzenlemesi mi ..

yani dışarıda yüklü miktarda paralar vereceğiniz her şeyi burda sevgi ile ücretsiz alıyorsunuz alıyoruz..
ama son zamanlarda ben dahil hepimizde bir sorun var..artık gezegen hizalanmalarından mı karmalardan mı yoksa bizim gevşekliğimizden mi bilemedim..
lütfen Ramazan ayına gireceğimiz şu son günlerde bir sirkelenelim yoksa uzun zamandır gül gibi ite kaka da olsa yürüyen grubumuz durma noktasına gelecek.

dünkü menüm
sabah lahana suyu
sabah iki yumurta peynir ezmesi
öğle haşlanmış lahana yoğurtlu
aralar birkaç tane erik kurusu
akşam bol peynirli salata bol acıda yedim bir günde anca 200 , 300 oldum dün sabah +500 düm
yemekten sonra kuru kayısı ve ceviz

herkes bir araya gelsin parkbyull konuşalım bencede ya daha güçlenelim yada kopacaz

ben sonuna kadar varım ...hatta gerçekten isteyenler olsun.....kurallar belirleyelim...bugun dönüm noktası olsun grup için

Gerçekten şaka gibisiniz arkadaşlar.
Listenin hali aşağıda...

N Nurumcan94 sadece seni tebrik ediyorum kilo verdiğin için
Hmavidag Leyl-i-fer E elacicegim23 B bluuee A Ahsen59 melita09 yorumsuz
Nurrcaneliff MadameMuso bildirim yapma sorumluluğu bile göstermediniz..

Gerçekten takımı kapatasım var arkadaslar. Ben kaptan olmak istemiyorum artık. Olmak isteyen varsa buyursun alsın takımı benden.

*** 5. Takım 620. Etap ***

Nurumcan94 (90.2/89.6/0.6/%0.67)
Hmavidag (65.2/66/-0.8/%-1.23)
Leyl-i-fer (78.8/79.4/-0.6/%-0.76)
elacicegim23 (64///%) sabit
bluuee (60.9///%) sabit, izne ayrılmak istiyor
Ahsen59 (96.4///%) 2. kez bildirim yapmadı
melita09 (76/76.2/-0.2/%-0.26)
Nurrcaneliff (80.3///%) bildirim yapmadı
Madame Muso (90///%) bildirim yapmadı

5. Takım Ortalaması: %-0.176

İzinli/mezun üyeler

S_A (90.2/)
uhs (66.8/66.6/0.2/%0.30)
rengarenkk (63.4/63.7/-0.3/-%0.47)

selamlar ne kadar üzücü sonuçlar bunlar,benimde katkım olduğu için gerçekten üzgünüm.günüm vardı bugün sabahtan beri o yüzden yokum.kaptanım yorumun nedir?
Paylaşmışsın zaten
Diyeti değil ama benimde bırakasım geliyo bu kadar başarısızlık ve pasifliği gördükçe mutsuzum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…