- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.841
Tamam uhscim sen bilirsinkaptanım ben ramazan ayında tek takılayım diyorum bakalım gidecek mi zaten sonrasında veremezsem diyetisyene gitmeyi düşünüyorum.
bana bir şeyler yaramıyor bence acaba yoğurt mu yaramıyor metobolizmam mı düşük anlamıyorum ümidim kırıldı açıkçası
ben bayram sonuna kadar izin istiyorum zaten listede de yokum bu dönemde ketojonik diyet yapmayı planlıyorum ara ara girer kaç kilo verdiğimi yazarım. öpüyorum hepinizi görüşürüz
Senin şu anda izin hakkın yok Ahsen. Haftaya izne ayrılabilirsin. Bu hafta da bildirim yapmadı yazacağım demek ki. Haftaya da izne ayırırım.Kizlar ben artiyim kendimi toparlamak için biraz izne ayrılmak istiyorum biraz bosladim gerçekten ramazanda inşallah toparlanayim bayramdan sonra inşallah döneyim aranıza kabul ederseniz tabimorordek ayvacicegi parkbyull
Senin izin hakkın geldi değil mi bluue? Konusmustuk bi ara, sanki bu haftaydı.Grup dökülmüş resmenmorordek kaptanim benimde bu hafta kilom sabit. Ve müsadenle izne ayrılmak istiyorum.
Bunda bizim takımın rehavetinin etkisi varsa ben çok üzgünüm. Emeklerin boşa gitmesin.. Başka takıma geçebilirsin daha çok motive olmak istersen. Çünkü kendimi çok mahcup hissediyorumMerhaba herkese,
Geçen cuma:63.4
Bugün 63,7
Fark: +0,3 %+0,47morordek
Çok üzgünüm, ne güzel tam bir düzene girmiştim hem yediklerime dikkat edip hem de spor yapıyordum ama bu hafta yapamadımMaalesef çok da şişim regl öncesinde olduğum için.
Aaa hayır olur mu öyle şey, tamamen kendi rehavetimle ilgili, bir de regl öncesinin de etkisi olmuştur tabi ki. Ben burda devam etmek istiyorum sizin için de uygunsaBunda bizim takımın rehavetinin etkisi varsa ben çok üzgünüm. Emeklerin boşa gitmesin.. Başka takıma geçebilirsin daha çok motive olmak istersen. Çünkü kendimi çok mahcup hissediyorum
Evet oluyo bazen öyle. Ben de senin gibiyim. Çok yavaş veriyorum. Zaman zaman bi bıkkınlık geliyo. Ama hep beraber üstesinden gelicez inşallahEvet başından kararlıydım zaten. Ancak gruba uyum sağlama ve dahil olma konusunda sıkıntı yaşadım. Düzenli bildirim yapmak gerektiği fikri beni gerdi. Çünkü hayat rutinime sığdıramadım. En büyük hayalimdi bu yaza zayıf girmek ancak eskisi gibi kilo veremiyor olduğumu gördüm. Hevesim kaçtı açıkçası.
Geçmiş olsun canım çocuklar hastayken başka bir şeye bakamıyor insanCanim kendim için söyleyeyim 2 gündür kızlarım hasta 3 gündür internetim yoktu arada eşimden bağlanmıştım. Ama kesinlikle kaçamak yok ekmek sadece sabah tükettim her zaman ki gibi onun dışında tatlı hamur isi olsun kaçamak hiç olmadi ama ışte yazamadım yani dediğim sebeplerden dolayı artıdaydım bide onu toparlamaya çalıştım böyle arkadasim:)
EvetTamam uhscim sen bilirsin
Senin şu anda izin hakkın yok Ahsen. Haftaya izne ayrılabilirsin. Bu hafta da bildirim yapmadı yazacağım demek ki. Haftaya da izne ayırırım.
Senin izin hakkın geldi değil mi bluue? Konusmustuk bi ara, sanki bu haftaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?