- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.861
Ben de her türlü katılım sağlarım, daha fazla bildirim yaparım. Çünkü buraya karşı bir sorumluluk oluyor ve daha çok dikkatli davranıyoruz, tek olunca daha zor oluyor.arkadaşlar ifade bırakıyorsunuz yorum yok neredesiniz kaptanımız çok yoruluyor takımı kapatması söz konusu daha fazla taahhütünüz ve sesiniz çıkmaz ise bir kaç takım gibi bu takımda finalini yapacağa benziyo
Teşekkür ederim kaptanım ama inan hiç mutlu olmadim takım olrak çok boşladık kendimize gelmemiz gerekioGerçekten şaka gibisiniz arkadaşlar.
Listenin hali aşağıda...
N Nurumcan94 sadece seni tebrik ediyorum kilo verdiğin için
Hmavidag Leyl-i-fer @elacicegim23 @bluuee @Ahsen59 @melita09 yorumsuz
@Nurrcaneliff @Madame Muso bildirim yapma sorumluluğu bile göstermediniz..
Gerçekten takımı kapatasım var arkadaslar. Ben kaptan olmak istemiyorum artık. Olmak isteyen varsa buyursun alsın takımı benden.
*** 5. Takım 620. Etap ***
Nurumcan94 (90.2/89.6/0.6/%0.67)
Hmavidag (65.2/66/-0.8/%-1.23)
Leyl-i-fer (78.8/79.4/-0.6/%-0.76)
elacicegim23 (64///%) sabit
bluuee (60.9///%) sabit, izne ayrılmak istiyor
Ahsen59 (96.4///%) 2. kez bildirim yapmadı
melita09 (76/76.2/-0.2/%-0.26)
Nurrcaneliff (80.3///%) bildirim yapmadı
Madame Muso (90///%) bildirim yapmadı
5. Takım Ortalaması: %-0.176
İzinli/mezun üyeler
S_A (90.2/)
uhs (66.8/66.6/0.2/%0.30)
rengarenkk (63.4/63.7/-0.3/-%0.47)
Teşekkür ederim canımVe yine haftasonu geldi herkes kabuğuna çekilir artık hiç değilse oturup düşünerek geçse bu hafta ne hata yaptım diye...
Tebrikler N Nurumcan94
Bişey yapalım ben de burdayım canlar. Herkes kendi mücadelesini veriyo. Amaç daha büyük motivasyonla kopmadan hedefe ulaşmak. Bu takım böyle ne mezunlar verdi haydi yapalım şunu. Bu ara katılım sahiden çok az. Çok yoğun olanlar bile yatmadan önce yarım saat okuyup yazılanlara cevap yazsa yine olur.arkadaşlar ifade bırakıyorsunuz yorum yok neredesiniz kaptanımız çok yoruluyor takımı kapatması söz konusu daha fazla taahhütünüz ve sesiniz çıkmaz ise bir kaç takım gibi bu takımda finalini yapacağa benziyo
Çok isteme gerçekten Ramazan ayında kilo vermek çünkü ben de her ramazan kilo alanlardanımBişey yapalım ben de burdayım canlar. Herkes kendi mücadelesini veriyo. Amaç daha büyük motivasyonla kopmadan hedefe ulaşmak. Bu takım böyle ne mezunlar verdi haydi yapalım şunu. Bu ara katılım sahiden çok az. Çok yoğun olanlar bile yatmadan önce yarım saat okuyup yazılanlara cevap yazsa yine olur.
Ramazan ayını kilo vererek geçirmek istemez misiniz. Ben geçen sene ramazanda 3 kilo vermiştim. Ki normalde hep alırdım. Yine yaparız. İnanalım, istikrarlı olalım, sabırlı olalım başarı gelecek mutlaka...
toplight >>73,8 >>7329 EYLÜL HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
servey>>
inatettimolacak >>
moni >>
fancynancy>>
lydznp >>
dennisgo >>68,0>>
Egeliegeli >>63,8>> 63
morordek >> 66,7 >> 66,3
nilsub >>81>>
wendigo >>
0zlem >>77,5>>
Dirilisci hatun >>82,2>>81,5
kaanin annesi >>
hedef38beden >>76,9>>75,9
KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN
KİMLER HEDEFİNE ULAŞTI?
22 EYLÜL HAFTALIK HEDEF LISTESİtoplight >> 73,5>> ??>>73,8
Geçen Cuma>>Hedef>>Bu Cuma
servey>> 69,4 >>68,9
inatettimolacak >> 60,7>> 60,2
moni >>85,2>> 84,9
fancynancy>>??>>??
lydznp >> 84.3>> ???
dennisgo >>68,8>> 65>> 68
Egeliegeli >> 64,4 >>63>> 63,8
morordek >> 67,2 >> 66,9 >> 66,7
nilsub >> 81,9>> ??>>81
wendigo >> 67,5>> ??
0zlem >> 75,1>>74,5>> 77,5
Dirilisci hatun>>83,5>>83>>82,2
kaanin annesi >>57,3>> 56
hedef38beden >>77,2 >>76
Canım sahurda bol yumurtalı bi kahvaltı yapıyordum. İftarda da abartmadan yiyordum. İftarla Sahur arası bol su. Bi de gece 12'de 45 dk leslie yapardım. Çok zorlanmadan vermiştim. Bence olacakÇok isteme gerçekten Ramazan ayında kilo vermek çünkü ben de her ramazan kilo alanlardanımbu kez iftardan sonra leslie yapmayı planlıyorum inşallah veririz
Bunların hepsi halen yapılmakta aslında. Takım ruhu eksik arkadaşlar...Kızlar yaklasik iki sene once bu sekilde haftalık hedef listesi belirliyorduk cuma gunu. Diger cuma da kimler hedefine ulasmis bakiyorduk. Bir de pazartesi tartisi vardi. Yani haftada iki kez kilo bildirimi yapiyorduk. Tekrar yapılabilir, ne dersiniz?morordek
Aynen herkes ne yaparsa kendine yapıyo gerçekten kilo vermek istiyorsanız önce kendinizle hesaplaşınBişey yapalım ben de burdayım canlar. Herkes kendi mücadelesini veriyo. Amaç daha büyük motivasyonla kopmadan hedefe ulaşmak. Bu takım böyle ne mezunlar verdi haydi yapalım şunu. Bu ara katılım sahiden çok az. Çok yoğun olanlar bile yatmadan önce yarım saat okuyup yazılanlara cevap yazsa yine olur.
Ramazan ayını kilo vererek geçirmek istemez misiniz. Ben geçen sene ramazanda 3 kilo vermiştim. Ki normalde hep alırdım. Yine yaparız. İnanalım, istikrarlı olalım, sabırlı olalım başarı gelecek mutlaka...
Yazarım kaptanım 2 oluyor bu inşallah 1 etap birinciliği ile sana karşı mahcubuyetimi de gideririmHmavidag etap sonuncusu olmussun
Neden kilo aldığını aşağıdaki linkte anlatman gerekiyor :
Bir de sağlıklı bir yemek tarifi vermen gerekiyor:Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?