Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de her türlü katılım sağlarım, daha fazla bildirim yaparım. Çünkü buraya karşı bir sorumluluk oluyor ve daha çok dikkatli davranıyoruz, tek olunca daha zor oluyor.

Teşekkür ederim kaptanım ama inan hiç mutlu olmadim takım olrak çok boşladık kendimize gelmemiz gerekio

Neyse kaldığumuz yerden devam
Dünkü menüm morordek
İftar ve sahura bir meyve eklersem yanlış olurmu parkbyull
Ramazanda haftada bir gün aile iftarları olacağu için aşırıya kaçmadan serbestlik düşünüyorum , sütlü tatlı ve pide gibi şeyleri yine haftada bir düşünüyorum , yürüyüş yapamıycağım için günaşırı gece leslie düşünüyorum, N Nurumcan94
Sizin planlarınız nedir

Bişey yapalım ben de burdayım canlar. Herkes kendi mücadelesini veriyo. Amaç daha büyük motivasyonla kopmadan hedefe ulaşmak. Bu takım böyle ne mezunlar verdi haydi yapalım şunu. Bu ara katılım sahiden çok az. Çok yoğun olanlar bile yatmadan önce yarım saat okuyup yazılanlara cevap yazsa yine olur.
Ramazan ayını kilo vererek geçirmek istemez misiniz. Ben geçen sene ramazanda 3 kilo vermiştim. Ki normalde hep alırdım. Yine yaparız. İnanalım, istikrarlı olalım, sabırlı olalım başarı gelecek mutlaka...

Çok isteme gerçekten Ramazan ayında kilo vermek çünkü ben de her ramazan kilo alanlardanım bu kez iftardan sonra leslie yapmayı planlıyorum inşallah veririz

Hmavidag etap sonuncusu olmussun
Neden kilo aldığını aşağıdaki linkte anlatman gerekiyor :
Bir de sağlıklı bir yemek tarifi vermen gerekiyor:

Kızlar yaklasik iki sene once bu sekilde haftalık hedef listesi belirliyorduk cuma gunu. Diger cuma da kimler hedefine ulasmis bakiyorduk. Bir de pazartesi tartisi vardi. Yani haftada iki kez kilo bildirimi yapiyorduk. Tekrar yapılabilir, ne dersiniz? morordek

Çok isteme gerçekten Ramazan ayında kilo vermek çünkü ben de her ramazan kilo alanlardanım bu kez iftardan sonra leslie yapmayı planlıyorum inşallah veririz
Canım sahurda bol yumurtalı bi kahvaltı yapıyordum. İftarda da abartmadan yiyordum. İftarla Sahur arası bol su. Bi de gece 12'de 45 dk leslie yapardım. Çok zorlanmadan vermiştim. Bence olacak

Bunların hepsi halen yapılmakta aslında. Takım ruhu eksik arkadaşlar...

Aynen herkes ne yaparsa kendine yapıyo gerçekten kilo vermek istiyorsanız önce kendinizle hesaplaşın
Mesela keşke perşembe günüde hareketli olsaydım belki ödemi atardım tekbaşına detoks yetmemiş...

Iyi akşamlar kızlar.. kilo verme sürecim yarida kaldi her şeyin hayırlısı cok istekliydim iyide gidiyor du aslinda ama surpriz oldu.. Birakmayinn burayii sonuçta herkes ne yaparsa kendisi için yapar zayiflarsan kendin için zayifliyorsun ve insanlar sana destek oluyor ama sen insanlara destek olma imkani vermiyor sun çünkü yazmiyorsun... Zayiflik cok güzel bir şey yaaa şimdi olmadi belki ama yaklaşık 1 buçuk yıl sonra tekrar başlayacağım insallah kısmet olursa tabii.. Lutfenn sizde toparlanip bir birinize destek olun buraya girip okumak bana da iyi geliyor

Acayip şişiyorum ellerim ağrıyor şişlikten mide bulantisi da çok fazla

Yazarım kaptanım 2 oluyor bu inşallah 1 etap birinciliği ile sana karşı mahcubuyetimi de gideririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…