- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.881
Sevindim canım sağlıkla kucağına al inşallah. Bizde böyle imtihan dan geçiyoruz bu haftaDoktora gittim bugün bebeğin kalp atışlarını duydukk.. Allah im yardimcim olsunn dua edinnn bana unutmayin.. Oruç tutmak istiyorum ama hem emzirmek hem hamilelik zorlayacak gibi.. daha diğer borçlarım duruyor...
Ben de sahurda mutlaka yumurta yiyeyim o zaman bu ramazan. Ben sabah çok erken kalktığım için sahur yapmıyorum genelde yatmadan bişeyler atıştırıyorum. Ama bu ramazan yatmadan en azından haşlanmış yumurta yesem çok iyi olacak. İnşallah olurCanım sahurda bol yumurtalı bi kahvaltı yapıyordum. İftarda da abartmadan yiyordum. İftarla Sahur arası bol su. Bi de gece 12'de 45 dk leslie yapardım. Çok zorlanmadan vermiştim. Bence olacak
3.takımda bizim de pazartesi kontrol tartımız vardı. Böylece haftasonu kaçamağını biraz da olsa engellemeye ya da dengelemeye çalışıyorduk. Yapabiliriz bence deKızlar yaklasik iki sene once bu sekilde haftalık hedef listesi belirliyorduk cuma gunu. Diger cuma da kimler hedefine ulasmis bakiyorduk. Bir de pazartesi tartisi vardi. Yani haftada iki kez kilo bildirimi yapiyorduk. Tekrar yapılabilir, ne dersiniz?morordek
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahDoktora gittim bugün bebeğin kalp atışlarını duydukk.. Allah im yardimcim olsunn dua edinnn bana unutmayin.. Oruç tutmak istiyorum ama hem emzirmek hem hamilelik zorlayacak gibi.. daha diğer borçlarım duruyor...
Yaaa çok sevindim belki biraz erken olmuş ama naparsin Rabbim nasip etmiş her şey de bi hayır vardır canım sen bundan sonra daha sağlıklı beslen kendini zorlama kilo alınır verilir bebişin sağlıklı olur inşallahDoktora gittim bugün bebeğin kalp atışlarını duydukk.. Allah im yardimcim olsunn dua edinnn bana unutmayin.. Oruç tutmak istiyorum ama hem emzirmek hem hamilelik zorlayacak gibi.. daha diğer borçlarım duruyor...
aminn canim çoksağol .Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Insallahh sağlıklı olsunda yeter kilo dediğin gibi dert değil şansa antibiyotik iğne de vurulmustum inşallah oda etkilememistir.. zor bir süreç insan her seyi düşünüyor sağlık li olur insallahhYaaa çok sevindim belki biraz erken olmuş ama naparsin Rabbim nasip etmiş her şey de bi hayır vardır canım sen bundan sonra daha sağlıklı beslen kendini zorlama kilo alınır verilir bebişin sağlıklı olur inşallah
Ramazan menüsünü çok merak ettim , paylaşabilir misin?Merhaba kızlar bende diyetisyene gittim ramazan menümü aldım doktorumu da sevdim daha serbest ve bol yemeli bi menü. Inşallah güzel kilolar veririz. Bugün ki menümü yazmak istemiyorum abarttım doktor izniyle
Yaaa hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. İlk aylar bilmeden yapılan şeylerden bişey olmaz inşallah getirme aklına kötü şeyleraminn canim çoksağol .
Insallahh sağlıklı olsunda yeter kilo dediğin gibi dert değil şansa antibiyotik iğne de vurulmustum inşallah oda etkilememistir.. zor bir süreç insan her seyi düşünüyor sağlık li olur insallahh
Yok yok canım o antibiyotikten bisey olmaz sen bndan sonrasina odaklan dikkat et her seye Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah. Darısı isteyen bekleyen herkeslere olsun kimsenin kucağı boş kalmasın inşallahaminn canim çoksağol .
Insallahh sağlıklı olsunda yeter kilo dediğin gibi dert değil şansa antibiyotik iğne de vurulmustum inşallah oda etkilememistir.. zor bir süreç insan her seyi düşünüyor sağlık li olur insallahh
Paylaşayım canım tabiki.Ramazan menüsünü çok merak ettim , paylaşabilir misin?
Canım ben diyetisyen den menümü aldım bence düşüncen güzel bizimde öyle haftada 1 2 kere kaçamak hakkimiz var normal bi şekilde. Spor mutlaka olmalı en azından hareket olmalı bende işe baslicam için çok spor yapamayabilirim ama vericez inşallahNeyse kaldığumuz yerden devam Eki Görüntüle 2265117
Dünkü menümmorordek
İftar ve sahura bir meyve eklersem yanlış olurmuparkbyull
Ramazanda haftada bir gün aile iftarları olacağu için aşırıya kaçmadan serbestlik düşünüyorum , sütlü tatlı ve pide gibi şeyleri yine haftada bir düşünüyorum , yürüyüş yapamıycağım için günaşırı gece leslie düşünüyorum, N Nurumcan94
Sizin planlarınız nedir
Sen de bırakma bizleriii. Diyet yapmasan da gel canım benim.Iyi akşamlar kızlar.. kilo verme sürecim yarida kaldi her şeyin hayırlısı cok istekliydim iyide gidiyor du aslinda ama surpriz oldu.. Birakmayinn burayii sonuçta herkes ne yaparsa kendisi için yapar zayiflarsan kendin için zayifliyorsun ve insanlar sana destek oluyor ama sen insanlara destek olma imkani vermiyor sun çünkü yazmiyorsun... Zayiflik cok güzel bir şey yaaa şimdi olmadi belki ama yaklaşık 1 buçuk yıl sonra tekrar başlayacağım insallah kısmet olursa tabii.. Lutfenn sizde toparlanip bir birinize destek olun buraya girip okumak bana da iyi geliyor
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım. Herşeyin hayırlısı. Doğumdan sonra da toptan verirsin kiloları kurtulursun artık sıkma canını.Doktora gittim bugün bebeğin kalp atışlarını duydukk.. Allah im yardimcim olsunn dua edinnn bana unutmayin.. Oruç tutmak istiyorum ama hem emzirmek hem hamilelik zorlayacak gibi.. daha diğer borçlarım duruyor...
Haydi hayırlısı olsun canım. Bu azimle güzel şeyler olacak bence aynen devamMerhaba kızlar bende diyetisyene gittim ramazan menümü aldım doktorumu da sevdim daha serbest ve bol yemeli bi menü. Inşallah güzel kilolar veririz. Bugün ki menümü yazmak istemiyorum abarttım doktor izniyle
kaptanım anladıgıma göre 11 yıllık takım seninde 4 yıllık emegin var yazık degil mi yaArkadaşlar herkes izne ayrılmak istiyor gördüğüm kadarıyla. E elacicegim23 de ramazana göre karar verecekmis A Ahsen59 da bu hafta istemisti ama süresi dolmadıgı icin haftaya kaldı izin durumu. Listede 3 kişi kalıyor o zamanHmavidag Leyl-i-fer ve melita09
AslındaNurrcaneliff ve MadameMuso var ama bu hafta bildirim yapmadıkları için devam edeceklerinden umudum yok
Kala kala 3 kişi kalıyoruz yani benim yeni üyelerle ilgilenecek vaktim de yok.toplight kaptanicem pazartesiden sonra bakarım demiştin. Takımın son durumu bu. Cok fazla mağdur olacak kişi de yok benim önerim takımı kapatmak olacak.. Yine de sen bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?