Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Doktora gittim bugün bebeğin kalp atışlarını duydukk.. Allah im yardimcim olsunn dua edinnn bana unutmayin.. Oruç tutmak istiyorum ama hem emzirmek hem hamilelik zorlayacak gibi.. daha diğer borçlarım duruyor...
Sevindim canım sağlıkla kucağına al inşallah. Bizde böyle imtihan dan geçiyoruz bu hafta

Canım sahurda bol yumurtalı bi kahvaltı yapıyordum. İftarda da abartmadan yiyordum. İftarla Sahur arası bol su. Bi de gece 12'de 45 dk leslie yapardım. Çok zorlanmadan vermiştim. Bence olacak
Ben de sahurda mutlaka yumurta yiyeyim o zaman bu ramazan. Ben sabah çok erken kalktığım için sahur yapmıyorum genelde yatmadan bişeyler atıştırıyorum. Ama bu ramazan yatmadan en azından haşlanmış yumurta yesem çok iyi olacak. İnşallah olur

3.takımda bizim de pazartesi kontrol tartımız vardı. Böylece haftasonu kaçamağını biraz da olsa engellemeye ya da dengelemeye çalışıyorduk. Yapabiliriz bence de

Merhaba kızlar bende diyetisyene gittim ramazan menümü aldım doktorumu da sevdim daha serbest ve bol yemeli bi menü. Inşallah güzel kilolar veririz. Bugün ki menümü yazmak istemiyorum abarttım doktor izniyle

Doktora gittim bugün bebeğin kalp atışlarını duydukk.. Allah im yardimcim olsunn dua edinnn bana unutmayin.. Oruç tutmak istiyorum ama hem emzirmek hem hamilelik zorlayacak gibi.. daha diğer borçlarım duruyor...
Yaaa çok sevindim belki biraz erken olmuş ama naparsin Rabbim nasip etmiş her şey de bi hayır vardır canım sen bundan sonra daha sağlıklı beslen kendini zorlama kilo alınır verilir bebişin sağlıklı olur inşallah

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
aminn canim çoksağol .
Insallahh sağlıklı olsunda yeter kilo dediğin gibi dert değil şansa antibiyotik iğne de vurulmustum inşallah oda etkilememistir.. zor bir süreç insan her seyi düşünüyor sağlık li olur insallahh

Yaaa hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. İlk aylar bilmeden yapılan şeylerden bişey olmaz inşallah getirme aklına kötü şeyler

Yok yok canım o antibiyotikten bisey olmaz sen bndan sonrasina odaklan dikkat et her seye Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah. Darısı isteyen bekleyen herkeslere olsun kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah

Canım ben diyetisyen den menümü aldım bence düşüncen güzel bizimde öyle haftada 1 2 kere kaçamak hakkimiz var normal bi şekilde. Spor mutlaka olmalı en azından hareket olmalı bende işe baslicam için çok spor yapamayabilirim ama vericez inşallah

Hepinize hayırlı sabahlar güzel hanımlar
Evet kaptanim haklisin neden böyle oldu bende anlamadim benim için işin kötü tarafı aniden düşüyorum aniden çıkıyorum kaçamak vs olmamasına rağmen. Ya birde benim şöyle bir durum var öncelikle bahane değil gerçekten benim midem rahatsız ve ben bu yuzden oruç ayında çok zorlanıyorum bu yuzden de çok az su içiyorum 1 litre yi bulmaz çok içince ertesi gün çok çok zor geçiyor ve buna bağlıyorum artı geliyorum genelde oruç ayında
Eğer bu yılda öyle olursa izne ayırmani istiyorum oruç ayında sonrasında dönerim daha azimle. Bakalım ilk hafta tartılayım ona göre karar vericem.

Dün gece okudum yazılanları çok yorgundum donemedim bende böyle düşünmedim neden böyle oldu anlamadim geçen yıl sabah dışında ekmek tuketmeden ve çok az kisarak şimdi ki gibi degil yani dikkat etmeden 2 ayda 6 kilo vermiştim şimdi niye böyle oldu anlamadim.
Galiba artik çok zor gidiyor yada daha fazla dikkat etmem gerekiyor bilemedim.
Gelelim bugüne temizlik yapıyordum biraz yarim kaldı kızlar hala hasta büyüğün 2 gündür ateşi var ve cenazemiz var köye gitmemiz gerekiyor annemin amcası vefat etti cumaya anca dönerim. Görüşmek uzere

Sen de bırakma bizleriii. Diyet yapmasan da gel canım benim.

Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım. Herşeyin hayırlısı. Doğumdan sonra da toptan verirsin kiloları kurtulursun artık sıkma canını.

Merhaba kızlar bende diyetisyene gittim ramazan menümü aldım doktorumu da sevdim daha serbest ve bol yemeli bi menü. Inşallah güzel kilolar veririz. Bugün ki menümü yazmak istemiyorum abarttım doktor izniyle
Haydi hayırlısı olsun canım. Bu azimle güzel şeyler olacak bence aynen devam

Arkadaşlar herkes izne ayrılmak istiyor gördüğüm kadarıyla. E elacicegim23 de ramazana göre karar verecekmis A Ahsen59 da bu hafta istemisti ama süresi dolmadıgı icin haftaya kaldı izin durumu. Listede 3 kişi kalıyor o zaman Hmavidag Leyl-i-fer ve melita09
Aslında Nurrcaneliff ve MadameMuso var ama bu hafta bildirim yapmadıkları için devam edeceklerinden umudum yok
Kala kala 3 kişi kalıyoruz yani benim yeni üyelerle ilgilenecek vaktim de yok. toplight kaptanicem pazartesiden sonra bakarım demiştin. Takımın son durumu bu. Cok fazla mağdur olacak kişi de yok benim önerim takımı kapatmak olacak.. Yine de sen bilirsin.

kaptanım anladıgıma göre 11 yıllık takım seninde 4 yıllık emegin var yazık degil mi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…