Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

götürürüz canım ama yeni üyeler bulunmasına da yardım etmemiz lazım. biz götürürüz diyorsak birsaha sabit bile gelmememiz lazım ne dersin
Kaptanımız vaktinin olmadığını söylüyor yeni üyeler olmaz çözüm değil,ya bu ramazanı 4_5 kişi çıkarıcaz (kaptanım da bu arada daha az yorulur)sonra dönenlerle devam ederiz.yada başka takımlara dağılıcaz ki bu son tercih olmalı. morordek yaz geliyo tezin biter sanırım,çoğunluk izne ayrılınca yükün de biraz azalır, sende biraz dinlenme moduna geçersin olmazmı?bizi yalnız bırakma.

tez yorucu bi zaman ki bence ona ragmen iyi ilgileniyor birde oglusla .
yeni uye dedim cunku biz eskiler fena saldık yeni soluk güzel olur diye. hani yılların takımı ben kendimi cok kötü hissettim bizim yüzümüzden sonucta. E elacicegim23 i unutmayalım bide.
baska takımlara gecmek deyince sanki gemi su alınca terkediyoruz gibi

Öyle demiyelim de başka takımdan aramuza katılıp mücadelesini bizimle devam ettirmwk isteyen arkadaşlar var aramuzda sonuçta onlar gibi diyelim.bu son tercih düşünmeyelim bile kısacası kaptanım burdaysa bende bizde burdayız(bu sabah sabit'e döndüm bu arada)

Yok ben kendi hissettiğimi söyledim canım çünkü takım için elimden geleni yaptığımı düşünmüyorum. Bi takımla elektriğin tutmaz sana hitap etmez tabiki kendine uygun olanını ararsın en normal şey. Ben burayı seviyorum o yüzden böyle hissediyorum

Beni niye unuttun kaptanım aaa aşk olsun bu hafta tek kilo verenim unutulcak kadın miyim

Cansın cansın beni unutmayan diyettasim

Teşekkür ederim canım benim 89 u gördüğüm için elbise aldım kendimi odullendirdim
ya ben naptım eşimin yeni pantolonunu giydim bak artık senin bedenine düştüm senin kadarım dedim
Hedefte oğlumun pantolonu var
Kaptanım bizi bırakma bence yani ramazan da daha güzel olacak gibi her şey.
Ben
Leyl-i-fer
Hmavidag
E elacicegim23
melita09
B bluuee da var sanki
Bu kadar kişiyle dönmez mi grup
döner döner

Arkadaşlar merhaba. Dün bildirim yapamadım. Dilerim zor durumda bırakmadım sizi. Çünkü dün sabah 4 te yola çıktık manevi kızımın mezuniyet töreni için Tekirdağ'a gittik. Araçtan indim 20 adım attım ayağım yan döndü ve kırıldı. Saatlerce hastanede kaldık. Çanakkale ye dönerken alçım kırıldı. Bugün yeniden hastaneye gidip alçı yaptırdık. Sanırım pasif diyette olurum artık. Sürekli yatarak nasıl kilo vereceğim bilmiyorum. Sevgilerimle..

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…