- 3 Şubat 2012
- 1.100
- 2.014
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.901
N Nurumcan94 da var ama kaptanımızı istekli görmüyorum sıkılmış artık bizdenBiz 3 kiside gotururuz degil miLeyl-i-fer
Simdi aklima geldi evet
götürürüz canım ama yeni üyeler bulunmasına da yardım etmemiz lazım. biz götürürüz diyorsak birsaha sabit bile gelmememiz lazım ne dersinDegilmiHmavidag
@nurumSimdi aklima geldi evet
Kesinlikle....sonuna kadargötürürüz canım ama yeni üyeler bulunmasına da yardım etmemiz lazım. biz götürürüz diyorsak birsaha sabit bile gelmememiz lazım ne dersin
evet nurumcan var kesinlikle. ya haklı ki kaptanımız hepimiz cocuk gibiyiz az sorumluluk almamız lazım
Kaptanımız vaktinin olmadığını söylüyor yeni üyeler olmaz çözüm değil,ya bu ramazanı 4_5 kişi çıkarıcaz (kaptanım da bu arada daha az yorulur)sonra dönenlerle devam ederiz.yada başka takımlara dağılıcaz ki bu son tercih olmalı.götürürüz canım ama yeni üyeler bulunmasına da yardım etmemiz lazım. biz götürürüz diyorsak birsaha sabit bile gelmememiz lazım ne dersin
tez yorucu bi zaman ki bence ona ragmen iyi ilgileniyor birde oglusla .Kaptanımız vaktinin olmadığını söylüyor yeni üyeler olmaz çözüm değil,ya bu ramazanı 4_5 kişi çıkarıcaz (kaptanım da bu arada daha az yorulur)sonra dönenlerle devam ederiz.yada başka takımlara dağılıcaz ki bu son tercih olmalı.morordek yaz geliyo tezin biter sanırım,çoğunluk izne ayrılınca yükün de biraz azalır, sende biraz dinlenme moduna geçersin olmazmı?bizi yalnız bırakma.
Yok ben kendi hissettiğimi söyledim canım çünkü takım için elimden geleni yaptığımı düşünmüyorum. Bi takımla elektriğin tutmaz sana hitap etmez tabiki kendine uygun olanını ararsın en normal şey. Ben burayı seviyorum o yüzden böyle hissediyorumÖyle demiyelim de başka takımdan aramuza katılıp mücadelesini bizimle devam ettirmwk isteyen arkadaşlar var aramuzda sonuçta onlar gibi diyelim.bu son tercih düşünmeyelim bile kısacası kaptanım burdaysa bende bizde burdayız(bu sabah sabit'e döndüm bu arada)
Beni niye unuttun kaptanım aaa aşk olsun bu hafta tek kilo verenim unutulcak kadın miyimArkadaşlar herkes izne ayrılmak istiyor gördüğüm kadarıyla. E elacicegim23 de ramazana göre karar verecekmis @Ahsen59 da bu hafta istemisti ama süresi dolmadıgı icin haftaya kaldı izin durumu. Listede 3 kişi kalıyor o zamanHmavidag Leyl-i-fer ve melita09
Aslında @Nurrcaneliff veMadameMuso var ama bu hafta bildirim yapmadıkları için devam edeceklerinden umudum yok
Kala kala 3 kişi kalıyoruz yani benim yeni üyelerle ilgilenecek vaktim de yok. @toplight kaptanicem pazartesiden sonra bakarım demiştin. Takımın son durumu bu. Cok fazla mağdur olacak kişi de yok benim önerim takımı kapatmak olacak.. Yine de sen bilirsin.
Cansın cansın beni unutmayan diyettasim
Teşekkür ederim canım benim 89 u gördüğüm için elbise aldım kendimi odullendirdimHaydi hayırlısı olsun canım. Bu azimle güzel şeyler olacak bence aynen devam
Cansın cansın beni unutmayan diyettasim
ya ben naptım eşimin yeni pantolonunu giydim bak artık senin bedenine düştüm senin kadarım dedimTeşekkür ederim canım benim 89 u gördüğüm için elbise aldım kendimi odullendirdim
döner dönerKaptanım bizi bırakma bence yani ramazan da daha güzel olacak gibi her şey.
Ben
Leyl-i-fer
Hmavidag
E elacicegim23
melita09
B bluuee da var sanki
Bu kadar kişiyle dönmez mi grup
Kaptanım bizi bırakma bence yani ramazan da daha güzel olacak gibi her şey.
Ben
Leyl-i-fer
Hmavidag
E elacicegim23
melita09
B bluuee da var sanki
Bu kadar kişiyle dönmez mi grup
ya ben naptım eşimin yeni pantolonunu giydim bak artık senin bedenine düştüm senin kadarım dedim
Hedefte oğlumun pantolonu var
döner döner
Çok geçmiş olsunArkadaşlar merhaba. Dün bildirim yapamadım. Dilerim zor durumda bırakmadım sizi. Çünkü dün sabah 4 te yola çıktık manevi kızımın mezuniyet töreni için Tekirdağ'a gittik. Araçtan indim 20 adım attım ayağım yan döndü ve kırıldı. Saatlerce hastanede kaldık. Çanakkale ye dönerken alçım kırıldı. Bugün yeniden hastaneye gidip alçı yaptırdık. Sanırım pasif diyette olurum artık. Sürekli yatarak nasıl kilo vereceğim bilmiyorum. Sevgilerimle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?