Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine

Aaaa cok geçmiş olsun aman dikkat edin bol bol paça çorbası için Inşallah tez vakitte iyileşir toparlanirsiniz çok üzüldüm

Yaaa hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. İlk aylar bilmeden yapılan şeylerden bişey olmaz inşallah getirme aklına kötü şeyler
cokk sagolll canimm. Aminnn inşallah..
inşaallah olmazz canimn.. aminnn aminnn rabbimm isteyen herkese annelik duygusunu tattirsinnn...
Sen de bırakma bizleriii. Diyet yapmasan da gel canım benim.
aynenn sizde birakmayinn burayii...
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım. Herşeyin hayırlısı. Doğumdan sonra da toptan verirsin kiloları kurtulursun artık sıkma canını.
Aynenn öyle yaparim artık.. amin Allah razi olsinn..

Kizlarrr diyet grupları başlığı altında cuma zayıflama gruplarina katılmak isteyenler kısmı varr link atamadim olmadi.. orayı sık sık takip etsenizzz ordan yazanlari gruba davet etsenizz sayi artarsa daha iyi olurrr

Çok çok geçmiş olsun canım ya

kaptanım anladıgıma göre 11 yıllık takım seninde 4 yıllık emegin var yazık degil mi ya
Evet farkındayım ama aranızdan kaptan olmak isteyen var mı? Toplight kaptanicem pazartesiden sonra ilgilenebilirim dedi ama ben takımdaki motivasyonu görmediğim için öyle bir öneride bulundum.. Yoksa kapanmasını tabi ki istemem.
Ya benim tezim bitince iş değişikliğim de olacak belki de işsiz kalacağım bilmiyorum. İşsiz kalırsam bol bol vaktim olur tabi ilgilenirim takimla ama tabi ki işsiz kalmayı istemiyorum. Birçok başvuruda bulunuyorum şu ara. Yani aslında beni tek geren şey doktora tezi de değil. İş bulursam, yeni işim nasıl olur onu da bilmiyorum belki yine vakit bulamayacağım falan filan. Bendeki sorunlar çok kısa vadede çözülecek gibi değil o sebeple kaptanlığı bırakmak istiyorum. Gene takıma gelirim ama yurutemiyorum iste baksanıza size yazık oluyor gibi hissediyorum
Beni niye unuttun kaptanım aaa aşk olsun bu hafta tek kilo verenim unutulcak kadın miyim
Ya çok ama çok özür dilerim, işte bakın ne hale gelmişim..
Geçen etap @parkbyull izne ayrılmak istediğini söyledi ve ben bunu geçen haftaki listeye eklemeyi unutmuşum düşünebiliyor musunuz?
Gerçekten kafa kalmadı bende.
Çok çok geçmiş olsun cok üzüldüm. Dilerim en kısa sürede iyileşirsin.

Geçmiş olsun canım kaza geliyorum demiyor.

Sen bizim canımızsın Şeymacım. Haklısın kendi koşturmacanın yanında buraya zaman ayırıyorsun. Hedef listesi bile hazırlayıp motive etmeye çalışıyorsun. Sürdüremiyorum diyorsan kaptanlığı birine devretsen dağılmasak. parkbyull belki yapar. Senden de kopmazdık. Kaptaniçe olarak yanımızda olsan hep.
Kendi adıma, hiç biraraya gelmedik ama ben seni çok sevdim şeymacım. Burda çok şey paylaştık. Dilerim sen de hayatındaki muammalardan kurtulur iyi bi iş bulursun yolunu çizersin. Belirsizlik herşeyde daha zor.

Ah be şimdi daha iyi anladım seni ben bu iş durumundaki belirsizliği hersene yaşıyorum bizde senelik anlaşma yapılır çünkü bu sene calismiyorum ama yine bi anlaşma dönemi ve eşimden dolayi aynı gerginlikleri huzursuzluklari ve belirsizlikleri yine yaşıyorum. Senin bu durumların üstüne tezin ve tez sunumun var yorucu dönemde olduğunu biliyordum da iş durumu aklıma gelmemişti. Üni de bi hocam bikere dert yanmış ti bu konuda bana çıkmış aklımdan. Allah kolaylik versin ve yollarını hep açık etsin. Çok seviliyorsun kaptanım bunu da bil...

Canım benim o kadar mutlu oldum ki mesajına. Ben de seni cok sevdim inan ki, umarım bir gün yüz yüze görüşme imkanımız da olur
parkbyull da genel olarak yoğun çalışan biri, kaptanlığı yapamam dedi. Neyse böyle gittiği yere kadar gitsin bakalım :)
Çok sagol canım benim bu mesajlarınız çok mutlu etti beni gerçekten.
Ve evet halimden ancak yaşayan anlar :) maalesef akademinin böyle kötü bir yanı var. Hayırlısı olsun bakalım

Kendine göre çok haklısın tabi kaptanım ne diyim allah kolaylık versin,daha önce dediğim gibi ben yetişemezdim senin kadar yine iyi başarıyosun, sanırım sen kaptanlığa başladığında bu kadar yoğun değilmişsin biraz tükenmişlik yaşıyosun sizin izin hakkınız olmuyomu takımdan biraz dinlensen
Sonuçta gönüllülük üzere burdasınız bilmiyorum tabi.dediğim gibi ramazan da kalan az kişi seni yormamaya çalışırız,elimizi koyarız taşun altına, bak nasıl çabalıyoruz seni kaybetmemek için bilmem anlatabildimmi.seviliyosun.

Canım benim inşallah biraraya gelme imkanımız da olur dediğin gibi.

İyi geceler hayırlı ramazanlar arkadaşlar menüm
Kahve

Sabah : 1 yumurtadan omlet Kaşarlı
5 zeytin
Beyaz peynir
1 dilim tam bugday
Yarım salatalık
Kuruyemiş

Kacamak : 1 yk Dondurmalı irmik helvasi
Ogle : kuruyemiş

Aksam : 2 kepçe mercimek çorbası
Börülce salatasi

Su 2.5 lt

Hayırlı ramazanlar kızlar
Menüm
Sabah
1 yumurtadan omlet
1 yemek kaşığı kadar tulum peyniri
Salatalık domates
1 dilim ekmek kadar haşhaşli corek
Çay

Ara
1 kurabiye

Akşam
2 küçük alabalık kızarmış dışarda yedik seçemedim malesef
Salata
Biraz ekmek
Gezerken çok acıkmışım ekmeği biraz abartmış olabilirim

Şu çok içmedim değişik bi gündü
Ama cok hareketliydik sürekli gezdik yürüduk

Eve gelince de eşim ekmek kadayıfı aldı ondan yedim 3 4 parca
Biliyorum galiba zıvanadan ciktim kusura bakmayin kizzlar bol kalorili bi gün olmuş söyle yediklerime baktım da. Neyse toparlarız Allahın izniyle.
Rabbime şükürler olsun bu ramazan-ı şerifi de gördük hayırlısıyla geçsin inşallah. Güzel sağlıklı sahurlarimiz olsun.

Ben izne ayrılsam listeyi kim hazırlayacak ve paylaşacak ya hadi listeyi hazırlama kısmı en kolayı. Dedim ya sizi motive edemiyorum en çok o koyuyor.

Ben takıma ilk başladığımda tabi bu kadar yoğun değildim. Coluk cocuk da yoktu o zaman. Kaptan yardımcısı olarak takılıyordum, toplight kaptanicem yoğun olurdu ona yardım ederdim, sonra kaptan oldum.

Çabanızı fark ettim canım ve çok mutlu oldum inan ki. Çok sagolun insallah böyle beni ikna etmek için azimli olduğunuz gibi kilo verme kısmında da olursunuz
Kaçamak? Neden? Neyin ödülü?
Ama ama gerçekten şu an gene mutsuz oldum bu menüleri görünce neden arkadaşlar neden? Tamam nurumcan bu hafta kilo verdin tek sen verdin ama bu kadar ödülü hak edecek bir kg azalışı değildi ki

Hayırlı ramazanlar arkadaşlar
Dilerim bolluk bereket ve güzellikler içinde geçer bu ay, dualarımız kabul olsun insallah
Her ramazanda olduğu gibi niyetli olan arkadaşların kilo bildirimlerini perşembe iftar öncesi tartılıp yapmalarını isteyeceğim. Niyetli olmayanlar yine cuma sabah aç karnına tartilabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…