- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.921
Çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendineArkadaşlar merhaba. Dün bildirim yapamadım. Dilerim zor durumda bırakmadım sizi. Çünkü dün sabah 4 te yola çıktık manevi kızımın mezuniyet töreni için Tekirdağ'a gittik. Araçtan indim 20 adım attım ayağım yan döndü ve kırıldı. Saatlerce hastanede kaldık. Çanakkale ye dönerken alçım kırıldı. Bugün yeniden hastaneye gidip alçı yaptırdık. Sanırım pasif diyette olurum artık. Sürekli yatarak nasıl kilo vereceğim bilmiyorum. Sevgilerimle..
Aaaa cok geçmiş olsun aman dikkat edin bol bol paça çorbası için Inşallah tez vakitte iyileşir toparlanirsiniz çok üzüldümArkadaşlar merhaba. Dün bildirim yapamadım. Dilerim zor durumda bırakmadım sizi. Çünkü dün sabah 4 te yola çıktık manevi kızımın mezuniyet töreni için Tekirdağ'a gittik. Araçtan indim 20 adım attım ayağım yan döndü ve kırıldı. Saatlerce hastanede kaldık. Çanakkale ye dönerken alçım kırıldı. Bugün yeniden hastaneye gidip alçı yaptırdık. Sanırım pasif diyette olurum artık. Sürekli yatarak nasıl kilo vereceğim bilmiyorum. Sevgilerimle..
cokk sagolll canimm. Aminnn inşallah..Yaaa hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. İlk aylar bilmeden yapılan şeylerden bişey olmaz inşallah getirme aklına kötü şeyler
inşaallah olmazz canimn.. aminnn aminnn rabbimm isteyen herkese annelik duygusunu tattirsinnn...Yok yok canım o antibiyotikten bisey olmaz sen bndan sonrasina odaklan dikkat et her seye Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah. Darısı isteyen bekleyen herkeslere olsun kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah
aynenn sizde birakmayinn burayii...Sen de bırakma bizleriii. Diyet yapmasan da gel canım benim.
Aynenn öyle yaparim artık.. amin Allah razi olsinn..Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım. Herşeyin hayırlısı. Doğumdan sonra da toptan verirsin kiloları kurtulursun artık sıkma canını.
Çok çok geçmiş olsun canım yaArkadaşlar merhaba. Dün bildirim yapamadım. Dilerim zor durumda bırakmadım sizi. Çünkü dün sabah 4 te yola çıktık manevi kızımın mezuniyet töreni için Tekirdağ'a gittik. Araçtan indim 20 adım attım ayağım yan döndü ve kırıldı. Saatlerce hastanede kaldık. Çanakkale ye dönerken alçım kırıldı. Bugün yeniden hastaneye gidip alçı yaptırdık. Sanırım pasif diyette olurum artık. Sürekli yatarak nasıl kilo vereceğim bilmiyorum. Sevgilerimle..
Evet farkındayım ama aranızdan kaptan olmak isteyen var mı? Toplight kaptanicem pazartesiden sonra ilgilenebilirim dedi ama ben takımdaki motivasyonu görmediğim için öyle bir öneride bulundum.. Yoksa kapanmasını tabi ki istemem.kaptanım anladıgıma göre 11 yıllık takım seninde 4 yıllık emegin var yazık degil mi ya
Ya benim tezim bitince iş değişikliğim de olacak belki de işsiz kalacağım bilmiyorum. İşsiz kalırsam bol bol vaktim olur tabi ilgilenirim takimlaKaptanımız vaktinin olmadığını söylüyor yeni üyeler olmaz çözüm değil,ya bu ramazanı 4_5 kişi çıkarıcaz (kaptanım da bu arada daha az yorulur)sonra dönenlerle devam ederiz.yada başka takımlara dağılıcaz ki bu son tercih olmalı.morordek yaz geliyo tezin biter sanırım,çoğunluk izne ayrılınca yükün de biraz azalır, sende biraz dinlenme moduna geçersin olmazmı?bizi yalnız bırakma.
Ya çok ama çok özür dilerim, işte bakın ne hale gelmişim..Beni niye unuttun kaptanım aaa aşk olsun bu hafta tek kilo verenim unutulcak kadın miyim
Çok çok geçmiş olsun cok üzüldüm. Dilerim en kısa sürede iyileşirsin.Arkadaşlar merhaba. Dün bildirim yapamadım. Dilerim zor durumda bırakmadım sizi. Çünkü dün sabah 4 te yola çıktık manevi kızımın mezuniyet töreni için Tekirdağ'a gittik. Araçtan indim 20 adım attım ayağım yan döndü ve kırıldı. Saatlerce hastanede kaldık. Çanakkale ye dönerken alçım kırıldı. Bugün yeniden hastaneye gidip alçı yaptırdık. Sanırım pasif diyette olurum artık. Sürekli yatarak nasıl kilo vereceğim bilmiyorum. Sevgilerimle..
Helal sana Bee.. Oğlunun pantolonuna da yakındır
ya ben naptım eşimin yeni pantolonunu giydim bak artık senin bedenine düştüm senin kadarım dedim
Hedefte oğlumun pantolonu var
döner döner
Geçmiş olsun canım kaza geliyorum demiyor.Arkadaşlar merhaba. Dün bildirim yapamadım. Dilerim zor durumda bırakmadım sizi. Çünkü dün sabah 4 te yola çıktık manevi kızımın mezuniyet töreni için Tekirdağ'a gittik. Araçtan indim 20 adım attım ayağım yan döndü ve kırıldı. Saatlerce hastanede kaldık. Çanakkale ye dönerken alçım kırıldı. Bugün yeniden hastaneye gidip alçı yaptırdık. Sanırım pasif diyette olurum artık. Sürekli yatarak nasıl kilo vereceğim bilmiyorum. Sevgilerimle..
Sen bizim canımızsın Şeymacım. Haklısın kendi koşturmacanın yanında buraya zaman ayırıyorsun. Hedef listesi bile hazırlayıp motive etmeye çalışıyorsun. Sürdüremiyorum diyorsan kaptanlığı birine devretsen dağılmasak.Evet farkındayım ama aranızdan kaptan olmak isteyen var mı? Toplight kaptanicem pazartesiden sonra ilgilenebilirim dedi ama ben takımdaki motivasyonu görmediğim için öyle bir öneride bulundum.. Yoksa kapanmasını tabi ki istemem.
Ya benim tezim bitince iş değişikliğim de olacak belki de işsiz kalacağım bilmiyorum. İşsiz kalırsam bol bol vaktim olur tabi ilgilenirim takimlaama tabi ki işsiz kalmayı istemiyorum. Birçok başvuruda bulunuyorum şu ara. Yani aslında beni tek geren şey doktora tezi de değil. İş bulursam, yeni işim nasıl olur onu da bilmiyorum belki yine vakit bulamayacağım falan filan. Bendeki sorunlar çok kısa vadede çözülecek gibi değil o sebeple kaptanlığı bırakmak istiyorum. Gene takıma gelirim ama yurutemiyorum iste baksanıza size yazık oluyor gibi hissediyorum
Ya çok ama çok özür dilerim, işte bakın ne hale gelmişim..
Geçen etap @parkbyull izne ayrılmak istediğini söyledi ve ben bunu geçen haftaki listeye eklemeyi unutmuşum düşünebiliyor musunuz?
Gerçekten kafa kalmadı bende.
Çok çok geçmiş olsun cok üzüldüm. Dilerim en kısa sürede iyileşirsin.
Ah be şimdi daha iyi anladım seni ben bu iş durumundaki belirsizliği hersene yaşıyorum bizde senelik anlaşma yapılır çünkü bu sene calismiyorum ama yine bi anlaşma dönemi ve eşimden dolayi aynı gerginlikleri huzursuzluklari ve belirsizlikleri yine yaşıyorum. Senin bu durumların üstüne tezin ve tez sunumun var yorucu dönemde olduğunu biliyordum da iş durumu aklıma gelmemişti. Üni de bi hocam bikere dert yanmış ti bu konuda bana çıkmış aklımdan. Allah kolaylik versin ve yollarını hep açık etsin. Çok seviliyorsun kaptanım bunu da bil...Evet farkındayım ama aranızdan kaptan olmak isteyen var mı? Toplight kaptanicem pazartesiden sonra ilgilenebilirim dedi ama ben takımdaki motivasyonu görmediğim için öyle bir öneride bulundum.. Yoksa kapanmasını tabi ki istemem.
Ya benim tezim bitince iş değişikliğim de olacak belki de işsiz kalacağım bilmiyorum. İşsiz kalırsam bol bol vaktim olur tabi ilgilenirim takimlaama tabi ki işsiz kalmayı istemiyorum. Birçok başvuruda bulunuyorum şu ara. Yani aslında beni tek geren şey doktora tezi de değil. İş bulursam, yeni işim nasıl olur onu da bilmiyorum belki yine vakit bulamayacağım falan filan. Bendeki sorunlar çok kısa vadede çözülecek gibi değil o sebeple kaptanlığı bırakmak istiyorum. Gene takıma gelirim ama yurutemiyorum iste baksanıza size yazık oluyor gibi hissediyorum
Ya çok ama çok özür dilerim, işte bakın ne hale gelmişim..
Geçen etap @parkbyull izne ayrılmak istediğini söyledi ve ben bunu geçen haftaki listeye eklemeyi unutmuşum düşünebiliyor musunuz?
Gerçekten kafa kalmadı bende.
Çok çok geçmiş olsun cok üzüldüm. Dilerim en kısa sürede iyileşirsin.
Canım benimSen bizim canımızsın Şeymacım. Haklısın kendi koşturmacanın yanında buraya zaman ayırıyorsun. Hedef listesi bile hazırlayıp motive etmeye çalışıyorsun. Sürdüremiyorum diyorsan kaptanlığı birine devretsen dağılmasak.parkbyull belki yapar. Senden de kopmazdık. Kaptaniçe olarak yanımızda olsan hep.
Kendi adıma, hiç biraraya gelmedik ama ben seni çok sevdim şeymacım. Burda çok şey paylaştık. Dilerim sen de hayatındaki muammalardan kurtulur iyi bi iş bulursun yolunu çizersin. Belirsizlik herşeyde daha zor.
Çok sagol canım benimAh be şimdi daha iyi anladım seni ben bu iş durumundaki belirsizliği hersene yaşıyorum bizde senelik anlaşma yapılır çünkü bu sene calismiyorum ama yine bi anlaşma dönemi ve eşimden dolayi aynı gerginlikleri huzursuzluklari ve belirsizlikleri yine yaşıyorum. Senin bu durumların üstüne tezin ve tez sunumun var yorucu dönemde olduğunu biliyordum da iş durumu aklıma gelmemişti. Üni de bi hocam bikere dert yanmış ti bu konuda bana çıkmış aklımdan. Allah kolaylik versin ve yollarını hep açık etsin. Çok seviliyorsun kaptanım bunu da bil...
Kendine göre çok haklısın tabi kaptanım ne diyim allah kolaylık versin,daha önce dediğim gibi ben yetişemezdim senin kadar yine iyi başarıyosun, sanırım sen kaptanlığa başladığında bu kadar yoğun değilmişsin biraz tükenmişlik yaşıyosun sizin izin hakkınız olmuyomu takımdan biraz dinlensenCanım benimo kadar mutlu oldum ki mesajına. Ben de seni cok sevdim inan ki, umarım bir gün yüz yüze görüşme imkanımız da olur
parkbyull da genel olarak yoğun çalışan biri, kaptanlığı yapamam dedi. Neyse böyle gittiği yere kadar gitsin bakalım :)
Çok sagol canım benimbu mesajlarınız çok mutlu etti beni gerçekten.
Ve evet halimden ancak yaşayan anlar :) maalesef akademinin böyle kötü bir yanı var. Hayırlısı olsun bakalım
Canım benim inşallah biraraya gelme imkanımız da olur dediğin gibi.Canım benimo kadar mutlu oldum ki mesajına. Ben de seni cok sevdim inan ki, umarım bir gün yüz yüze görüşme imkanımız da olur
parkbyull da genel olarak yoğun çalışan biri, kaptanlığı yapamam dedi. Neyse böyle gittiği yere kadar gitsin bakalım :)
Çok sagol canım benim ❤ bu mesajlarınız çok mutlu etti beni gerçekten.
Ve evet halimden ancak yaşayan anlar :) maalesef akademinin böyle kötü bir yanı var. Hayırlısı olsun bakalım
Ben izne ayrılsam listeyi kim hazırlayacak ve paylaşacakKendine göre çok haklısın tabi kaptanım ne diyim allah kolaylık versin,daha önce dediğim gibi ben yetişemezdim senin kadar yine iyi başarıyosun, sanırım sen kaptanlığa başladığında bu kadar yoğun değilmişsin biraz tükenmişlik yaşıyosun sizin izin hakkınız olmuyomu takımdan biraz dinlensen
Sonuçta gönüllülük üzere burdasınız bilmiyorum tabi.dediğim gibi ramazan da kalan az kişi seni yormamaya çalışırız,elimizi koyarız taşun altına, bak nasıl çabalıyoruz seni kaybetmemek için bilmem anlatabildimmi.seviliyosun.
Kaçamak? Neden? Neyin ödülü?İyi geceler hayırlı ramazanlar arkadaşlar menüm
Kahve
Sabah : 1 yumurtadan omlet Kaşarlı
5 zeytin
Beyaz peynir
1 dilim tam bugday
Yarım salatalık
Kuruyemiş
Kacamak : 1 yk Dondurmalı irmik helvasi
Ogle : kuruyemiş
Aksam : 2 kepçe mercimek çorbası
Börülce salatasi
Su 2.5 lt
Ama ama gerçekten şu an gene mutsuz oldum bu menüleri görünceHayırlı ramazanlar kızlar
Menüm
Sabah
1 yumurtadan omlet
1 yemek kaşığı kadar tulum peyniri
Salatalık domates
1 dilim ekmek kadar haşhaşli corek
Çay
Ara
1 kurabiye
Akşam
2 küçük alabalık kızarmış dışarda yedik seçemedim malesef
Salata
Biraz ekmek
Gezerken çok acıkmışım ekmeği biraz abartmış olabilirim
Şu çok içmedim değişik bi gündü
Ama cok hareketliydik sürekli gezdik yürüduk
Eve gelince de eşim ekmek kadayıfı aldı ondan yedim 3 4 parca
Biliyorum galiba zıvanadan ciktim kusura bakmayin kizzlar bol kalorili bi gün olmuş söyle yediklerime baktım da. Neyse toparlarız Allahın izniyle.
Rabbime şükürler olsun bu ramazan-ı şerifi de gördük hayırlısıyla geçsin inşallah. Güzel sağlıklı sahurlarimiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?