- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.941
Kaptanim bişeyi ödülü değil de kaç gündür esim fazla zorluyor beni neler getirdi bi bilsen bugün bunu da kendi yaptı ilk kez 1 kasik aldım hem kiramadim hem dayanamadimBen izne ayrılsam listeyi kim hazırlayacak ve paylaşacakya hadi listeyi hazırlama kısmı en kolayı. Dedim ya sizi motive edemiyorum en çok o koyuyor.
Ben takıma ilk başladığımda tabi bu kadar yoğun değildim. Coluk cocuk da yoktu o zaman. Kaptan yardımcısı olarak takılıyordum, toplight kaptanicem yoğun olurdu ona yardım ederdim, sonra kaptan oldum.
Çabanızı fark ettim canım ve çok mutlu oldum inan ki. Çok sagolun insallah böyle beni ikna etmek için azimli olduğunuz gibi kilo verme kısmında da olursunuz
Kaçamak? Neden? Neyin ödülü?
Ama ama gerçekten şu an gene mutsuz oldum bu menüleri görünceneden arkadaşlar neden? Tamam nurumcan bu hafta kilo verdin tek sen verdin ama bu kadar ödülü hak edecek bir kg azalışı değildi ki
günaydınlar ,hem iftarda hem sahurda meyve fazla ,zaten ramazanı aslen yaşamak istiyorsanız her zaman yediğinizden çok daha azını yemelisiniz ,ramazanı şerifin amacı açlığı yokluğu anlamak nefsi terbiye etmek ,o sultan sofraları ile açılan iftarların taktiri Allahta..ben ramazanı davetler hariç tek bir çeşit en fazla iki çeşit yemekle geçiştiriyorum ..mesela bugün kuru fasulyem var ve zencefilli havuç çorbam var.(ve muhtemelen yarın da onlar var bitene kadar tüketilecek iki günlük yapmışım..).eşim çok isterse pilav yaparım ama o da istemeyecektir..Neyse kaldığumuz yerden devam Eki Görüntüle 2265117
Dünkü menümmorordek
İftar ve sahura bir meyve eklersem yanlış olurmuparkbyull
Ramazanda haftada bir gün aile iftarları olacağu için aşırıya kaçmadan serbestlik düşünüyorum , sütlü tatlı ve pide gibi şeyleri yine haftada bir düşünüyorum , yürüyüş yapamıycağım için günaşırı gece leslie düşünüyorum, N Nurumcan94
Sizin planlarınız nedir
hva sende ters giden bir şey var menülerin acayip iyi potansiyel çok artı ama sonuç fiyasko..acaba senin beslenme stilini mi değiştirsek.İyi geceler menum
Kahve
Sabahatlıcanlı omlet
Peynir
5 zeytin
Avuc içi kuruyemiş
Ogle avuç içi kuruyemiş
Aksam az spagetti
2 ızgara baget
Ara sarı leblebi
Su olcemedim
Spor belimin ve sirtimin duzelmesini bekliyorum
morordek @elacicegim23 parkbyull
canım ben de şeyma kadar yoğunum ,hem memurum hem küçük bir çocuğum var hem de bir sendikanın il başkanıyım buraya bağımlı olmasaydım girecek vakti bulamazdım emin olSen bizim canımızsın Şeymacım. Haklısın kendi koşturmacanın yanında buraya zaman ayırıyorsun. Hedef listesi bile hazırlayıp motive etmeye çalışıyorsun. Sürdüremiyorum diyorsan kaptanlığı birine devretsen dağılmasak.parkbyull belki yapar. Senden de kopmazdık. Kaptaniçe olarak yanımızda olsan hep.
Kendi adıma, hiç biraraya gelmedik ama ben seni çok sevdim şeymacım. Burda çok şey paylaştık. Dilerim sen de hayatındaki muammalardan kurtulur iyi bi iş bulursun yolunu çizersin. Belirsizlik herşeyde daha zor.
kilo vermek istiyorsan o kurunun yanında makarnayı ve dolmayı yememelisin ama sen kilo da veri,yordun dimi o sebeple çok müdahale etmiyorum
ben tatlı yediğim zaman hareketi bol tutuyorum ama senin sırtın ağrıyodu dimi.İyi geceler hayırlı ramazanlar arkadaşlar menüm
Kahve
Sabah : 1 yumurtadan omlet Kaşarlı
5 zeytin
Beyaz peynir
1 dilim tam bugday
Yarım salatalık
Kuruyemiş
Kacamak : 1 yk Dondurmalı irmik helvasi
Ogle : kuruyemiş
Aksam : 2 kepçe mercimek çorbası
Börülce salatasi
Su 2.5 lt
Diğerleri idare edilirde kadayıf çok geç yenmişHayırlı ramazanlar kızlar
Menüm
Sabah
1 yumurtadan omlet
1 yemek kaşığı kadar tulum peyniri
Salatalık domates
1 dilim ekmek kadar haşhaşli corek
Çay
Ara
1 kurabiye
Akşam
2 küçük alabalık kızarmış dışarda yedik seçemedim malesef
Salata
Biraz ekmek
Gezerken çok acıkmışım ekmeği biraz abartmış olabilirim
Şu çok içmedim değişik bi gündü
Ama cok hareketliydik sürekli gezdik yürüduk
Eve gelince de eşim ekmek kadayıfı aldı ondan yedim 3 4 parca
Biliyorum galiba zıvanadan ciktim kusura bakmayin kizzlar bol kalorili bi gün olmuş söyle yediklerime baktım da. Neyse toparlarız Allahın izniyle.
Rabbime şükürler olsun bu ramazan-ı şerifi de gördük hayırlısıyla geçsin inşallah. Güzel sağlıklı sahurlarimiz olsun.
cuma muhabbetinin üstüne böyle yazmanHayırlı ramazanlar kızlar
Menüm
Sabah
1 yumurtadan omlet
1 yemek kaşığı kadar tulum peyniri
Salatalık domates
1 dilim ekmek kadar haşhaşli corek
Çay
Ara
1 kurabiye
Akşam
2 küçük alabalık kızarmış dışarda yedik seçemedim malesef
Salata
Biraz ekmek
Gezerken çok acıkmışım ekmeği biraz abartmış olabilirim
Şu çok içmedim değişik bi gündü
Ama cok hareketliydik sürekli gezdik yürüduk
Eve gelince de eşim ekmek kadayıfı aldı ondan yedim 3 4 parca
Biliyorum galiba zıvanadan ciktim kusura bakmayin kizzlar bol kalorili bi gün olmuş söyle yediklerime baktım da. Neyse toparlarız Allahın izniyle.
Rabbime şükürler olsun bu ramazan-ı şerifi de gördük hayırlısıyla geçsin inşallah. Güzel sağlıklı sahurlarimiz olsun.
kısırı 17:00 da da yiyebilirsin bu menün gayet güzel tebrik ederim.
Evet kaptanım haklısın dediğin gibi öyle büyük bi kg vermedim ama dışarıdaydık seçme hakkım olmadi aksam yemeğini. Tatlı konusunu da eşim almış beraber yiyelim dedi benim de hazır tarafım galibaBen izne ayrılsam listeyi kim hazırlayacak ve paylaşacakya hadi listeyi hazırlama kısmı en kolayı. Dedim ya sizi motive edemiyorum en çok o koyuyor.
Ben takıma ilk başladığımda tabi bu kadar yoğun değildim. Coluk cocuk da yoktu o zaman. Kaptan yardımcısı olarak takılıyordum, toplight kaptanicem yoğun olurdu ona yardım ederdim, sonra kaptan oldum.
Çabanızı fark ettim canım ve çok mutlu oldum inan ki. Çok sagolun insallah böyle beni ikna etmek için azimli olduğunuz gibi kilo verme kısmında da olursunuz
Kaçamak? Neden? Neyin ödülü?
Ama ama gerçekten şu an gene mutsuz oldum bu menüleri görünceneden arkadaşlar neden? Tamam nurumcan bu hafta kilo verdin tek sen verdin ama bu kadar ödülü hak edecek bir kg azalışı değildi ki
Evet canım biraz öyle oldu malesefben tatlı yediğim zaman hareketi bol tutuyorum ama senin sırtın ağrıyodu dimi.
Diğerleri idare edilirde kadayıf çok geç yenmiş
Valla diyet listem neyse ona uyucam diyetisyenimin izin verdiği ölçülerde olacak inşallah her şey.cuma muhabbetinin üstüne böyle yazman
İnşallah toparlarsınız ramazanda daha çok acıktım diyip o tatlıdan bir parça şu şerbetten iki yudum şu ramazan pidesinden tatmadan olmaz ramazandayız moduna girerseniz vay halimize.
Önerilere açığım canım. Ama benim eksigimin spor olduğunu biliyorum. Nekadar hormonlarim dengesiz olsa da spor baş sebebihva sende ters giden bir şey var menülerin acayip iyi potansiyel çok artı ama sonuç fiyasko..acaba senin beslenme stilini mi değiştirsek.
Aynen canım sırtım ve belim. Ama geçmek üzere. 1 kaç güne hem oruç a alisirim hem duzelirim. Busefer spor sarti da koydum kendime haftada 3 gün spor yaparsam ödül yapmazsam ceza:)ben tatlı yediğim zaman hareketi bol tutuyorum ama senin sırtın ağrıyodu dimi.
Diğerleri idare edilirde kadayıf çok geç yenmiş
o zaman kendini zorlamadan özellikle ramazan sonrası leslie 1 ml ile başlasana sen.Önerilere açığım canım. Ama benim eksigimin spor olduğunu biliyorum. Nekadar hormonlarim dengesiz olsa da spor baş sebebi
Aynen canım sırtım ve belim. Ama geçmek üzere. 1 kaç güne hem oruç a alisirim hem duzelirim. Busefer spor sarti da koydum kendime haftada 3 gün spor yaparsam ödül yapmazsam ceza:)
tüm evi temizleyen hiçbir Türk kadının spor salonuna gitmek isteyeceğini düşünmüyorum o anSelamlar, benim ufaklik rahatsiz ilgilenemedim burayla... diyete devam kacamaksiz bir sekilde, 10 gundur tartilmiyorum nerdeyse,,, bu gun kendime dedim her gun spora gidicem hafta ici. simdi tum evi temizledim, tüm spor istegim gitti.. uctu gitti
Bide şu ptesi kilo bildirimini uygulayalım hanımlar iftardan önce tartılıp yazın lütfen, haftasonundaki yanlışlarımızı görüp düzeltiriz belkiiftardan sonra herkes sahur ve iftar menüsünü eksiksiz yazsın lütfen hayırlı ramazanlar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?