Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanim bişeyi ödülü değil de kaç gündür esim fazla zorluyor beni neler getirdi bi bilsen bugün bunu da kendi yaptı ilk kez 1 kasik aldım hem kiramadim hem dayanamadim

günaydınlar ,hem iftarda hem sahurda meyve fazla ,zaten ramazanı aslen yaşamak istiyorsanız her zaman yediğinizden çok daha azını yemelisiniz ,ramazanı şerifin amacı açlığı yokluğu anlamak nefsi terbiye etmek ,o sultan sofraları ile açılan iftarların taktiri Allahta..ben ramazanı davetler hariç tek bir çeşit en fazla iki çeşit yemekle geçiştiriyorum ..mesela bugün kuru fasulyem var ve zencefilli havuç çorbam var.(ve muhtemelen yarın da onlar var bitene kadar tüketilecek iki günlük yapmışım..).eşim çok isterse pilav yaparım ama o da istemeyecektir..
bence ramazan o çok yiyen nefislerinizi iyi terbiye etmek için çok güzel bir fırsat..

iftarda hurma kayısı gibi şeyler tüket 1-3 adet
sahurda da seni susatmayacak 4-5 çilek olur 2-3 dilim karpuz olur 1 elma olur nasıl bir meyve istiyorsan pektabi yiyebilirsin..

hva sende ters giden bir şey var menülerin acayip iyi potansiyel çok artı ama sonuç fiyasko..acaba senin beslenme stilini mi değiştirsek.

canım ben de şeyma kadar yoğunum ,hem memurum hem küçük bir çocuğum var hem de bir sendikanın il başkanıyım buraya bağımlı olmasaydım girecek vakti bulamazdım emin ol

ben tatlı yediğim zaman hareketi bol tutuyorum ama senin sırtın ağrıyodu dimi.
Diğerleri idare edilirde kadayıf çok geç yenmiş

cuma muhabbetinin üstüne böyle yazman
İnşallah toparlarsınız ramazanda daha çok acıktım diyip o tatlıdan bir parça şu şerbetten iki yudum şu ramazan pidesinden tatmadan olmaz ramazandayız moduna girerseniz vay halimize.

Evet kaptanım haklısın dediğin gibi öyle büyük bi kg vermedim ama dışarıdaydık seçme hakkım olmadi aksam yemeğini. Tatlı konusunu da eşim almış beraber yiyelim dedi benim de hazır tarafım galiba çok hareketli bi gündü yediklerimi yaktım belki ama olmamalıydı hepinizden özür dilerim

Valla diyet listem neyse ona uyucam diyetisyenimin izin verdiği ölçülerde olacak inşallah her şey.

hva sende ters giden bir şey var menülerin acayip iyi potansiyel çok artı ama sonuç fiyasko..acaba senin beslenme stilini mi değiştirsek.
Önerilere açığım canım. Ama benim eksigimin spor olduğunu biliyorum. Nekadar hormonlarim dengesiz olsa da spor baş sebebi
ben tatlı yediğim zaman hareketi bol tutuyorum ama senin sırtın ağrıyodu dimi.

Diğerleri idare edilirde kadayıf çok geç yenmiş
Aynen canım sırtım ve belim. Ama geçmek üzere. 1 kaç güne hem oruç a alisirim hem duzelirim. Busefer spor sarti da koydum kendime haftada 3 gün spor yaparsam ödül yapmazsam ceza:)

o zaman kendini zorlamadan özellikle ramazan sonrası leslie 1 ml ile başlasana sen.

Selamlar, benim ufaklik rahatsiz ilgilenemedim burayla... diyete devam kacamaksiz bir sekilde, 10 gundur tartilmiyorum nerdeyse,,, bu gun kendime dedim her gun spora gidicem hafta ici. simdi tum evi temizledim, tüm spor istegim gitti.. uctu gitti
tüm evi temizleyen hiçbir Türk kadının spor salonuna gitmek isteyeceğini düşünmüyorum o an

iftardan sonra herkes sahur ve iftar menüsünü eksiksiz yazsın lütfen hayırlı ramazanlar dilerim.
Bide şu ptesi kilo bildirimini uygulayalım hanımlar iftardan önce tartılıp yazın lütfen, haftasonundaki yanlışlarımızı görüp düzeltiriz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…