Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamlar, benim ufaklik rahatsiz ilgilenemedim burayla... diyete devam kacamaksiz bir sekilde, 10 gundur tartilmiyorum nerdeyse,,, bu gun kendime dedim her gun spora gidicem hafta ici. simdi tum evi temizledim, tüm spor istegim gitti.. uctu gitti
Olsun oda bi spor, geçmiş olsun

Bide şu ptesi kilo bildirimini uygulayalım hanımlar iftardan önce tartılıp yazın lütfen, haftasonundaki yanlışlarımızı görüp düzeltiriz belki

Bence de pazartesi de kilo bildirimi yapilsin. Bayramdan sonra burdayim insallah. Tekrar listeye girmek için ne yapmam gerekiyor, unuttum morordek

Selamlar, benim ufaklik rahatsiz ilgilenemedim burayla... diyete devam kacamaksiz bir sekilde, 10 gundur tartilmiyorum nerdeyse,,, bu gun kendime dedim her gun spora gidicem hafta ici. simdi tum evi temizledim, tüm spor istegim gitti.. uctu gitti
Çok çok geçmiş olsun canım. Ayrıca tüm evin tertemiz spora gidecegime evi topliyayim dersin olmayacak bence başla spora canim
o zaman kendini zorlamadan özellikle ramazan sonrası leslie 1 ml ile başlasana sen.
Bikaç gün sonra baslicam canım 15dk ısınma 15 dk bolgesel
Bide şu ptesi kilo bildirimini uygulayalım hanımlar iftardan önce tartılıp yazın lütfen, haftasonundaki yanlışlarımızı görüp düzeltiriz belki
Canım 66.4 kilom

Benim ilk günüm zordu ya sigarasizliktan sinir de vardı. Oğlumun öğle yemeğini fazla yedirmisim çocuk heralde benden cekindi bugün ne verdiysem yedi bende ne güzel yedi yavrum derken hepsini çıkardı kuzum. Evde tek ben tutuyorum sahur da bi yalnızlık çöktü ustume:)
Aksam ezan okundu gurur duydum kendimle dumansız saatlerce durabiliyormusum yani...:)

Bence de pazartesi de kilo bildirimi yapilsin. Bayramdan sonra burdayim insallah. Tekrar listeye girmek için ne yapmam gerekiyor, unuttum morordek
Sen normalde 63,8 kg ile ayrılmışsın ama üzerinden nerdeyse 2 yıl geçtiği için ekstrem duruma girersin. Yalnız bayramdan sonra 67 kg ve üzerinde olursan ekstrem durumdan direkt listeye alabilirim seni. Daha altında olursan ekstrem durumdan çıkmış oluyorsun :)

74kiloydum gecende. Ekstrem ne ki?

Bravo canım maşallah sana allah kabul etsin, yalnız sanma kendini aç camı bi etrafa bak o manevi havada kimler var kimler,binler var.
Bende uyukladım bütün gün.

Hayırlı iftarlar kızlar
Sahur malesef uyanamamisiz kalktıgımda ezan okunmaya başladı hemen 1 bardak erik suyu şekersiz içtim 2 bardak da şu bu kadar

Iftar
2 bardak su
1 hurma
1 kase domates çorbası
1 kase fırın tavuk
1 bardak ayran
Bol salata
1.5 dilim ekmek ( kızlar benim listemde iftar ve sahur2 dilim ekmek var bilginiz olsun)

Ara
2 cennet hurması
2 ceviz

14-15 bardak kadar su

2 salatalık
2 kasik yoğurt morordek Leyl-i-fer parkbyull

Allah kabul etsin canım Zor olmuştur akşamdan tutmak. Sen yine de ekmekleri Bir dilim ye.bende hurma yemiştim bak yazmamışım
Kilo N Nurumcan94

Allah kabul etsin canım Zor olmuştur akşamdan tutmak. Sen yine de ekmekleri Bir dilim ye.bende hurma yemiştim bak yazmamışım
Kilo N Nurumcan94
Yok Canım diyetisyen 2 dedi eğer cuma kilo verememiş olursam düşürür ekmek sayısını bu sefer kendi bildiğimi okumak istemiyorum her hafta kontrol var zaten. Benim için çok iyi olacak

Hayirli geceler guzel hatunlarRabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin insaallah. Menüm
Sahur yok
Iftar
Yarim kase mercimek çorbası 4 kasik pirinç pilavi 2 parca tavuk eti 1 pişmiş soğan 4 küçük dilim patates salata cacık
Su 1 litre
Spor yok üşüyorum nedense kötüyüm ama başlıcam mutlaka
Kilo mu bugün tarttim 64.2 200 gram artidayim
morordek parkbyull Hmavidag B bluuee

Kaptanım bizi bırakma bence yani ramazan da daha güzel olacak gibi her şey.
Ben
Leyl-i-fer
Hmavidag
E elacicegim23
@melita09
B bluuee da var sanki
Bu kadar kişiyle dönmez mi grup
Ben devam etmek istiyorum aslında ama adetim çok gecikti özel bir durum mu var emin olmam lazım, birde cocugumun sağlık problemi var hastane işlerimiz oluyor. Şöyle bir iki hafta geçsin, devam edeceğim inşallah. Grubu takipte olacağım.

vaaav gayet iyi menü ben Ramazanı çok severim bir sükunet bir salaklık oluyor böyle bir sessizleşiyorum,hafiflik hissediyorum ve bu hali pek bir seviyorum ,umarım sizlerin de güzeldir..akşam daha hurmayı yerken tıkanıyorum bu sebeple iftarda pek bir şey yiyemiyorum ama sahurda kral gibi kahvaltımı yapıyorum..
ramazan da su içmem azalıyor çünkü eşim teraviye gittiğinde ben uyuyorum :)
1,5 litre içebiliyorum.
spor olarak ta kültür fizik hareketleri yapıyorum dün 50 mekik çektim bisiklet hareketleri yaptım yattığım yerde..

buyrun sahur menüm EKMEKSİZ...

Eki Görüntüle 2266000
morordek parkbyull
Buyur kaptanım ama ben daha bitirmemiştim
Su içicem,yeşil çay içicem,leslie yapıcam
Ptesi kilom 78.4
Senin ilk günün nasıl geçti

bir şey diyim mi iftardan bir saat sonra ben dünyaya gözlerimi kapatıyorum senin maşallah..2 bardak su 1 bardak ayran bir kase çorba kısmı için sorucam şişmedin mi ben daha suyu yudumlarken töhmeledim

o artılar gider merak etme..menün gayet normal üşümen de normal ilk günler vücuttan toksin atıldığından üşüme terleme baş ağrısı olabilir ramazanda.

kıza kilo mu aldırcan ayol bir yaşıma daha girdim çok hoşuma gitti ben kaça çıkarsam ekstrem oluyorum

Evet hanımlar nasıl geçti bakalım bugun?
İftar menülerini görelim. Gömmediniz di mi yemekleri?
kaptanım bir kase zencefilli havuç çorbası içtim,aynı kaseye suyunu süzdürdüğüm 2 kepçe kuru fasulye koydum fakat yarısını yiyebildim,biraz salata yedim ,bir hurma içine iki fındık koyarak iftarımı açtım ...
ben son 3 senenin ramazanında çok iştahlı değilim..sahuru krallar gibi yaparken iftarı yoksullar gibi yapıyorum..çok çeşidi de sevmiyorum bana kalsa dün kuru olmazdı ama çorbayı ilk defa denediğim için çeşit iki oldu.

74kiloydum gecende. Ekstrem ne ki?
Şimdi normalde izne ayrılan üye, kaç kiloyla ayrıldıysa o kiloya inmeden listeye dönemiyor. Ekstem durum ise şöyle: eğer izne ayrılmasının üzerinden 6 ay ve üzeri bir zaman geçtiyse ve de bu zaman diliminde izne ayrıldığı kilosunun %5'inden daha fazla bir kilodaysa hemen listeye dönme hakkı oluyor. Sen de şu an o durumda oldugun icin dönmeye karar verdiginde direkt listeye alabiliyorum seni :)
Eki Görüntüle 2266000
morordek parkbyull
Buyur kaptanım ama ben daha bitirmemiştim
Su içicem,yeşil çay içicem,leslie yapıcam
Ptesi kilom 78.4
Senin ilk günün nasıl geçti
Ya kıyamam ara yazmış boş bırakmış, çok tatlısın :)
Benim ilk günüm iyiydi, açlıktan çok susuzluk etkiliyor beni hep ramazanda. Bir de çok baş ağrım oldu dün, öyle olmazdı normalde ama anlamadım.. Normalde çay, kahve çok içiyorum gün içinde, kafein isteğinden olmuş olabilir diye düsünüyorum.
Gitme bizi terk etme o zaman işlerini halledip dön hemen :)
Şu ekmeksiz olayına ramazan vesilesiyle ben de başlasam mı diyorum.. Ekmek değil de küçük bir ev poğaçası yedim bu sahurda, proteine abandım. Gerçi tam sahur yaparken oğluş uyandı gittim onla ilgilendim falan derken apar topar ne bulduysam attım ağzıma, çok fazla yiyemedim bugun.. Bakalım nasıl olacak.
kıza kilo mu aldırcan ayol bir yaşıma daha girdim çok hoşuma gitti ben kaça çıkarsam ekstrem oluyorum
Ahaha ya kilo almaya almıştır zaten izne ayrıldıktan sonra hamile kaldı kız ikizlere Ondan sordum ekstreme giriyorsun diye.
Yukarda da yazdım önce bi izne ayrılmanın üzerinden 6 ay geçmesi gerek ekstrem olman için
En iyisini yapıyorsun aslında zaten iftarda çok kaçırınca sahurda pek yenmiyor. Ben de hemen tıkanırım iftarda genelde. Sahuru sağlam yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…