Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam o zaman bekliyoruz bildirimini :)
Evet doktoramı bitirmeye çalışıyorum, çok yoğunum maalesef

bir şey diyim mi iftardan bir saat sonra ben dünyaya gözlerimi kapatıyorum senin maşallah..2 bardak su 1 bardak ayran bir kase çorba kısmı için sorucam şişmedin mi ben daha suyu yudumlarken töhmeledim
Şiştim tabiki sisMek için yaptım. Eski ramazanlara bakarsan yememi çok azalttım diyetisyen menüme uymaya çalışıyorum iftardan sonra 2 hurma 10 kuruyemiş var saat 23 civarı da 3 4 salatalık 2 kaşık yoğurt var

diyetisyen senin kilo vermeni istemiyor demedi deme
senin menüyü okurken hazımsızlık yaşadım kendi adıma (tabi oruç mide için)

O ara; yeşil çay ve 3 ceviz di.2.5 litre kadar su içtim 30 dk leslie yaptım sonra,ben ertesi gün yazıyom ya genelde menüleri sordunuz diye paylaştım

Yok Canım diyetisyen 2 dedi eğer cuma kilo verememiş olursam düşürür ekmek sayısını bu sefer kendi bildiğimi okumak istemiyorum her hafta kontrol var zaten. Benim için çok iyi olacak
Tabi diyetisyen menüsüyle de kilı verebiliyoe insan, dengeli oluyo çünkü ama sen ileri doğru miktarları azaltırsan daha çok verirsin.

Pilav değilde çorba daha faxla olsaydı iyi olurdu

Valla menüme yorum alınca seviniyorum olumlu olumsuz farketmez.bende tatlu yememek için zor tutuyorum kendimi o yüzden meyveyi arttırdım biraz

Valla menüme yorum alınca seviniyorum olumlu olumsuz farketmez.bende tatlu yememek için zor tutuyorum kendimi o yüzden meyveyi arttırdım biraz
ben bir ya da iki adet iftar da bir iki adet sahurda hurma yiyorum arasına çiğ fındık koyarak sanırım bu sebeple tatlı isteğim yok tavsiye ederim:..

Dün ki menümü paylaşayım arkadaşlar

Sahur: 2 haşlanmış yumurta
Tarçınlı kuru yemiş li yulaf ezmesi
5 zeytin
Peynir

Iftar: 1 kase mercimek çorbası
3 yk taze fasulye
1yk sade makarna
Bol havuç salatasi
Az rus salatası
Yarım kase süzme yoğurt

Su:2lt
morordek parkbyull E elacicegim23 B bluuee

Bravo canım maşallah sana allah kabul etsin, yalnız sanma kendini aç camı bi etrafa bak o manevi havada kimler var kimler,binler var.
Bende uyukladım bütün gün.
Amin canım Allah gönülden tutan herkesin orucunu kabul etsin. Ben de dün gündüz bi yarım saat anca uyumusumdur dün gece uyuyamadim inşallah oğlumla uyucam birazdan :)

diyetisyen senin kilo vermeni istemiyor demedi deme
senin menüyü okurken hazımsızlık yaşadım kendi adıma (tabi oruç mide için)
Şimdi kiloma bakınca kadın napsın ama cuma günü gidince azaltmasını isterim 1 er dilime düşürürüm belki yavaş kilo verirsem

menün güzel bu gece sahurda bende muzlu hurmalu bir yulaf lapası yapıp yanına yumurta mı haşlasam..nasıl tok tutuyor mu yulafla yumurta.

Hayırlı geceler kizlar
hemen menümü yazayım başım çok agriyor kalır diye
Sahur bir kac dilim patates fırında domates salatalik 1 parca et ve çay

Iftar
1 kase mercimek çorbası
3 kasik pirinç pilavi
1 parca tavuk eti
2 3 dilim patates
1 kasik makarna
salata
acı biber turşusu 3 4 tane küçük
Su 4 bardak
Spor yok
morordek parkbyull Hmavidag B bluuee

Canım sahurda yumurta peynir tuketsene metabolizman için bu şekilde acikmiyo musun
Iftarda gayet iyi.

Canım sahurda yumurta peynir tuketsene metabolizman için bu şekilde acikmiyo musun
Iftarda gayet iyi.
Canim peynir normaldede tüketemiyorum pek ya bide sahr olunca hiç yiyemiyorum iştahım yok yumurtada yazmıştım midem rahatsız ya yiyince ertesi gün kötü oluyorum bulan tim çok fazla oluyo benim biraz degisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…