- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.981
Tamam o zaman bekliyoruz bildirimini :)Bayramdan sonra cuma gunu ( 7 Haxiran ya da 14 Haziran) kilo bildirimi yaparak gruba dahil olayim. Diger cuma da listede yüzde kac kilo verdigimi yazacagim sanirim.morordek Bu arada eğitimle ilgili bir yogunlugun var galiba, kolay gelsin
Şiştim tabiki sisMek için yaptımbir şey diyim mi iftardan bir saat sonra ben dünyaya gözlerimi kapatıyorum senin maşallah..2 bardak su 1 bardak ayran bir kase çorba kısmı için sorucam şişmedin miben daha suyu yudumlarken töhmeledim
diyetisyen senin kilo vermeni istemiyor demedi demeŞiştim tabiki sisMek için yaptım. Eski ramazanlara bakarsan yememi çok azalttım diyetisyen menüme uymaya çalışıyorum iftardan sonra 2 hurma 10 kuruyemiş var saat 23 civarı da 3 4 salatalık 2 kaşık yoğurt var
O ara; yeşil çay ve 3 ceviz di.2.5 litre kadar su içtim 30 dk leslie yaptım sonra,ben ertesi gün yazıyom ya genelde menüleri sordunuz diye paylaştımŞimdi normalde izne ayrılan üye, kaç kiloyla ayrıldıysa o kiloya inmeden listeye dönemiyor. Ekstem durum ise şöyle: eğer izne ayrılmasının üzerinden 6 ay ve üzeri bir zaman geçtiyse ve de bu zaman diliminde izne ayrıldığı kilosunun %5'inden daha fazla bir kilodaysa hemen listeye dönme hakkı oluyor. Sen de şu an o durumda oldugun icin dönmeye karar verdiginde direkt listeye alabiliyorum seni :)
Ya kıyamam ara yazmış boş bırakmış, çok tatlısın :)
Benim ilk günüm iyiydi, açlıktan çok susuzluk etkiliyor beni hep ramazanda. Bir de çok baş ağrım oldu dün, öyle olmazdı normalde ama anlamadım.. Normalde çay, kahve çok içiyorum gün içinde, kafein isteğinden olmuş olabilir diye düsünüyorum.
Gitme bizi terk etme o zaman işlerini halledip dön hemen :)
Şu ekmeksiz olayına ramazan vesilesiyle ben de başlasam mı diyorum.. Ekmek değil de küçük bir ev poğaçası yedim bu sahurda, proteine abandım. Gerçi tam sahur yaparken oğluş uyandı gittim onla ilgilendim falan derken apar topar ne bulduysam attım ağzıma, çok fazla yiyemedim bugun.. Bakalım nasıl olacak.
Ahaha ya kilo almaya almıştır zaten izne ayrıldıktan sonra hamile kaldı kız ikizlereOndan sordum ekstreme giriyorsun diye.
Yukarda da yazdım önce bi izne ayrılmanın üzerinden 6 ay geçmesi gerek ekstrem olman için
En iyisini yapıyorsun aslında zaten iftarda çok kaçırınca sahurda pek yenmiyor. Ben de hemen tıkanırım iftarda genelde. Sahuru sağlam yapmak lazım
Tabi diyetisyen menüsüyle de kilı verebiliyoe insan, dengeli oluyo çünkü ama sen ileri doğru miktarları azaltırsan daha çok verirsin.Yok Canım diyetisyen 2 dedi eğer cuma kilo verememiş olursam düşürür ekmek sayısını bu sefer kendi bildiğimi okumak istemiyorum her hafta kontrol var zaten. Benim için çok iyi olacak
Pilav değilde çorba daha faxla olsaydı iyi olurduHayirli geceler guzel hatunlarRabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin insaallah. Menüm
Sahur yok
Iftar
Yarim kase mercimek çorbası 4 kasik pirinç pilavi 2 parca tavuk eti 1 pişmiş soğan 4 küçük dilim patates salata cacık
Su 1 litre
Spor yok üşüyorum nedense kötüyüm ama başlıcam mutlaka
Kilo mu bugün tarttim 64.2 200 gram artidayim
morordek parkbyull Hmavidag B bluuee
Valla menüme yorum alınca seviniyorum olumlu olumsuz farketmez.bende tatlu yememek için zor tutuyorum kendimi o yüzden meyveyi arttırdım birazvaaav gayet iyi menüben Ramazanı çok severim bir sükunet bir salaklık oluyor böyle bir sessizleşiyorum,hafiflik hissediyorum ve bu hali pek bir seviyorum ,umarım sizlerin de güzeldir..akşam daha hurmayı yerken tıkanıyorum bu sebeple iftarda pek bir şey yiyemiyorum ama sahurda kral gibi kahvaltımı yapıyorum..
ramazan da su içmem azalıyor çünkü eşim teraviye gittiğinde ben uyuyorum :)
1,5 litre içebiliyorum.
spor olarak ta kültür fizik hareketleri yapıyorum dün 50 mekik çektim bisiklet hareketleri yaptım yattığım yerde..
buyrun sahur menüm EKMEKSİZ...
Eki Görüntüle 2266086
ben bir ya da iki adet iftar da bir iki adet sahurda hurma yiyorum arasına çiğ fındık koyarak sanırım bu sebeple tatlı isteğim yok tavsiye ederim:..Valla menüme yorum alınca seviniyorum olumlu olumsuz farketmez.bende tatlu yememek için zor tutuyorum kendimi o yüzden meyveyi arttırdım biraz
Kız zaten çorba sevmiyorum pek o kadar icebildimPilav değilde çorba daha faxla olsaydı iyi olurdu
Amin canım Allah gönülden tutan herkesin orucunu kabul etsin. Ben de dün gündüz bi yarım saat anca uyumusumdur dün gece uyuyamadim inşallah oğlumla uyucam birazdan :)Bravo canım maşallah sana allah kabul etsin, yalnız sanma kendini aç camı bi etrafa bak o manevi havada kimler var kimler,binler var.
Bende uyukladım bütün gün.
Şimdi kiloma bakınca kadın napsın ama cuma günü gidince azaltmasını isterim 1 er dilime düşürürüm belki yavaş kilo verirsemdiyetisyen senin kilo vermeni istemiyor demedi deme
senin menüyü okurken hazımsızlık yaşadım kendi adıma (tabi oruç mide için)
menün güzel bu gece sahurda bende muzlu hurmalu bir yulaf lapası yapıp yanına yumurta mı haşlasam..nasıl tok tutuyor mu yulafla yumurta.
Anladım canım sordugum icin yazdığını, cok hoşuma gitti ondan dedimO ara; yeşil çay ve 3 ceviz di.2.5 litre kadar su içtim 30 dk leslie yaptım sonra,ben ertesi gün yazıyom ya genelde menüleri sordunuz diye paylaştım
Canım sahurda yumurta peynir tuketsene metabolizman için bu şekilde acikmiyo musunHayırlı geceler kizlar
hemen menümü yazayım başım çok agriyor kalır diye
Sahur bir kac dilim patates fırında domates salatalik 1 parca et ve çay
Iftar
1 kase mercimek çorbası
3 kasik pirinç pilavi
1 parca tavuk eti
2 3 dilim patates
1 kasik makarna
salata
acı biber turşusu 3 4 tane küçük
Su 4 bardak
Spor yok
morordek parkbyull Hmavidag B bluuee
Canim peynir normaldede tüketemiyorum pek ya bide sahr olunca hiç yiyemiyorum iştahım yok yumurtada yazmıştım midem rahatsız ya yiyince ertesi gün kötü oluyorum bulan tim çok fazla oluyo benim biraz degisikCanım sahurda yumurta peynir tuketsene metabolizman için bu şekilde acikmiyo musun
Iftarda gayet iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?