- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.001
Benden çok yaşıycanŞimdi kiloma bakınca kadın napsın ama cuma günü gidince azaltmasını isterim 1 er dilime düşürürüm belki yavaş kilo verirsem
İyi çorbayı tam içmişsin ekmekte yok ama senin menülerde karbonhidrat çok oluyo sanki gözüme batıyo hepHayırlı geceler kizlar
hemen menümü yazayım başım çok agriyor kalır diye
Sahur bir kac dilim patates fırında domates salatalik 1 parca et ve çay
Iftar
1 kase mercimek çorbası
3 kasik pirinç pilavi
1 parca tavuk eti
2 3 dilim patates
1 kasik makarna
salata
acı biber turşusu 3 4 tane küçük
Su 4 bardak
Spor yok
morordek parkbyull Hmavidag @bluuee
Benden çok yaşıycan80 kilolarla 60 kiloların midesi bir olurmu bizimki daha geniş
Canım sen diyetisyene uyunca gayet güzel kilo veriyorsun hatta bi ara yemeyi azalttığını kilo vermen baya yavaslamisti. Tam uy listen e benceŞimdi kiloma bakınca kadın napsın ama cuma günü gidince azaltmasını isterim 1 er dilime düşürürüm belki yavaş kilo verirsem
Beni baya tok tutuyor canım 4 5 gibi açıklıyorum hatta bi dene derim mutlaka tarçın da ekle amamenün güzel bu gece sahurda bende muzlu hurmalu bir yulaf lapası yapıp yanına yumurta mı haşlasam..nasıl tok tutuyor mu yulafla yumurta.
Canim 2 gündür ekmek hiç tüketmedim aslında yazınca öyle gelebilir hep az az tüketmeye çalışıyorum bazen insan kendini tutamıyor ayrı ama sofrada en çok yedigim sevdiğim salataİyi çorbayı tam içmişsin ekmekte yok ama senin menülerde karbonhidrat çok oluyo sanki gözüme batıyo hep
Bence de iftarda baya karbonhidrat almıssın sanki. Çorba var, makarna var, pilav var, patates kızartması var. Sence diyete uygun mu bunların hepsinin birlikte olması elacım? 2 haftadır sabit geliyorsun bi gözden geçirsek mi acaba yediklerimizi?Hayırlı geceler kizlar
Iftar
1 kase mercimek çorbası
3 kasik pirinç pilavi
1 parca tavuk eti
2 3 dilim patates
1 kasik makarna
salata
Su 4 bardak
Spor yok
Ya bence de çok dolu dolu bir menüSahur
1 yumurtadan maydonozlu omlet
1 kasik tulum.peyniri
1 ceviz
Domates salatalık
1 bardak erik suyu
2 dilim ekmek
Iftar
1 küçük kase mercimek çorbası
4 parca tavuk
Salata
2 dilim ekmek
Ara
1 kare bitter
1 cennet hurması kurusu
10 15 kadar fıstık
Ara
2 salatalık
2 kasik yoğurt
2.5 litre su
Spor: 20 dakika bölgeselmorordek parkbyull
pilav patates makarnaHayırlı geceler kizlar
Iftar
1 kase mercimek çorbası
3 kasik pirinç pilavi
1 parca tavuk eti
2 3 dilim patates
1 kasik makarna
salata
Su 4 bardak
Spor yok
DiyorsunuzGünaydınlar
Bence de iftarda baya karbonhidrat almıssın sanki. Çorba var, makarna var, pilav var, patates kızartması var. Sence diyete uygun mu bunların hepsinin birlikte olması elacım? 2 haftadır sabit geliyorsun bi gözden geçirsek mi acaba yediklerimizi?
Ya bence de çok dolu dolu bir menüNeyse diyetisyen vermiş bi şey demiyorum :)
pilav patates makarnamaşallah. miktarları önemli değil bu arada bu kadar karbonhidrata sadece başın ağrıdıysa iyi.
valla ben efendi gibi yulf lapası ve bir yumurta yedim...öyle mi dersin. Hala agriyor ya
neden 4 hurma neden 2 kivi?
miktara takıldım , hurma 1 bilemedin 3, kivi zaten bir tane nefsini doyurur neden iki hani mevzu doyuruculuk değil ya..Miktaramı takıldın yoksa dünde çilek ve hurma vardıparkbyull
Kiviyi tek sayabilirim çünkü çok küçüktüler temizleyince bişey kalmadı, hurma 3 yemiştim sofrayı toplarken oğlumun yemediğinide attım ağzımamiktara takıldım , hurma 1 bilemedin 3, kivi zaten bir tane nefsini doyurur neden iki hani mevzu doyuruculuk değil ya..
Gündüz gerçekten cok acıkıyorum çünkü sahurda bir şey yiyemiyorum ara öğünde yok sadece iftarda ne yersemvalla ben efendi gibi yulf lapası ve bir yumurta yedim...
ortada hiçbir şey yoktu birden ağzımın çevresi karıncalanmaya başladı karnım kesinlikle aç değil,diyorum acaba psikolojik mi ki
Cuma oruçlu olmayacaksan ve sahur yapmıyorsan cuma sabah aç karnına tartılburdayım canım hep yazılarınızı okuyorum ama cevap yazamıyorum....teşekkür ederim..... dün oğlumun doğum günüydu.....işler aybaşı diye çok yoğun......dikkat ediyorum geçen haftanın telafisi olacak. ama oruçlu değilim...cumada tutamayabilirim.morordek şimdi perşembe akşamı bildirimimi verirsen. cuma sabahından 300 400 gram aşağısı olur..ne yapayım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?