Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şimdi kiloma bakınca kadın napsın ama cuma günü gidince azaltmasını isterim 1 er dilime düşürürüm belki yavaş kilo verirsem
Benden çok yaşıycan80 kilolarla 60 kiloların midesi bir olurmu bizimki daha geniş

İyi çorbayı tam içmişsin ekmekte yok ama senin menülerde karbonhidrat çok oluyo sanki gözüme batıyo hep

Sahur
1 yumurtadan maydonozlu omlet
1 kasik tulum.peyniri
1 ceviz
Domates salatalık
1 bardak erik suyu
2 dilim ekmek

Iftar
1 küçük kase mercimek çorbası
4 parca tavuk
Salata
2 dilim ekmek

Ara
1 kare bitter
1 cennet hurması kurusu
10 15 kadar fıstık

Ara
2 salatalık
2 kasik yoğurt

2.5 litre su

Spor: 20 dakika bölgesel morordek parkbyull

Şimdi kiloma bakınca kadın napsın ama cuma günü gidince azaltmasını isterim 1 er dilime düşürürüm belki yavaş kilo verirsem
Canım sen diyetisyene uyunca gayet güzel kilo veriyorsun hatta bi ara yemeyi azalttığını kilo vermen baya yavaslamisti. Tam uy listen e bence
menün güzel bu gece sahurda bende muzlu hurmalu bir yulaf lapası yapıp yanına yumurta mı haşlasam..nasıl tok tutuyor mu yulafla yumurta.
Beni baya tok tutuyor canım 4 5 gibi açıklıyorum hatta bi dene derim mutlaka tarçın da ekle ama

İyi çorbayı tam içmişsin ekmekte yok ama senin menülerde karbonhidrat çok oluyo sanki gözüme batıyo hep
Canim 2 gündür ekmek hiç tüketmedim aslında yazınca öyle gelebilir hep az az tüketmeye çalışıyorum bazen insan kendini tutamıyor ayrı ama sofrada en çok yedigim sevdiğim salata

Günaydınlar
Bence de iftarda baya karbonhidrat almıssın sanki. Çorba var, makarna var, pilav var, patates kızartması var. Sence diyete uygun mu bunların hepsinin birlikte olması elacım? 2 haftadır sabit geliyorsun bi gözden geçirsek mi acaba yediklerimizi?
Ya bence de çok dolu dolu bir menü Neyse diyetisyen vermiş bi şey demiyorum :)

pilav patates makarna maşallah. miktarları önemli değil bu arada bu kadar karbonhidrata sadece başın ağrıdıysa iyi.

Diyorsunuz tamam daha cok dikkat ederim kaptanim. Ha bide geçen hafta sabit gelmistim önceki hafta 400 gram vermiştim diye biliyorum yanlışmıyım

miktara takıldım , hurma 1 bilemedin 3, kivi zaten bir tane nefsini doyurur neden iki hani mevzu doyuruculuk değil ya..
Kiviyi tek sayabilirim çünkü çok küçüktüler temizleyince bişey kalmadı, hurma 3 yemiştim sofrayı toplarken oğlumun yemediğinide attım ağzıma(iyi hurmayı çok severim)doymak değil tatlı niyetine şimdi ben bunları yemesem iftar sonrası tatlı kaçamağı (bisküvi,kurabiye vs.)yaparım diye korkuyorum yoksa meyveleri ara damı yesem

valla ben efendi gibi yulf lapası ve bir yumurta yedim...
ortada hiçbir şey yoktu birden ağzımın çevresi karıncalanmaya başladı karnım kesinlikle aç değil,diyorum acaba psikolojik mi ki
Gündüz gerçekten cok acıkıyorum çünkü sahurda bir şey yiyemiyorum ara öğünde yok sadece iftarda ne yersem

burdayım canım hep yazılarınızı okuyorum ama cevap yazamıyorum....teşekkür ederim..... dün oğlumun doğum günüydu.....işler aybaşı diye çok yoğun......dikkat ediyorum geçen haftanın telafisi olacak. ama oruçlu değilim...cumada tutamayabilirim. morordek şimdi perşembe akşamı bildirimimi verirsen. cuma sabahından 300 400 gram aşağısı olur..ne yapayım.....

Cuma oruçlu olmayacaksan ve sahur yapmıyorsan cuma sabah aç karnına tartıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…