Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Leyl-i-fer

Oruçlu olmasan da menü yaz fırsat bulunca(hani biz götürürdük ya) mutlu yaşlar oğluşuna

Gündüz gerçekten cok acıkıyorum çünkü sahurda bir şey yiyemiyorum ara öğünde yok sadece iftarda ne yersem
Sahurdan önce sahur yap istersen yumurta falan, erkenmi yatıyosun bilmiyorum tabi,sahurda su içersin yoğurr yersin olmamı

valla ben efendi gibi yulf lapası ve bir yumurta yedim...
ortada hiçbir şey yoktu birden ağzımın çevresi karıncalanmaya başladı karnım kesinlikle aç değil,diyorum acaba psikolojik mi ki
Bu yazının üstüne daha yazmayınca merak ettim iyimisin

Sahurdan önce sahur yap istersen yumurta falan, erkenmi yatıyosun bilmiyorum tabi,sahurda su içersin yoğurr yersin olmamı
Canim nasıl anlatsam dün gece erken uyudum kalktım gece sahur için cay demledim içemedim sadece yarim bardak iki üç birşey indirdim bir lokma aldin zorla yedim neden böyle olmuş anlamdım. Normalde de sahurda korkarim herşeyi yiyemem midemden dolayı ama bu yıl hiçbirşey canım çekmiyor umarım duzelir:)

Yok canim nerden bu kanıya vardın yapmak istiyorum da yapamıyorum çok halsizim
ya bazen tek kalıyorum....burda ...yazan kimse yok.....bakıyorum gruptamısınız...temizlik gruplarına baktığını gördüm ...takılmak istedim....bahar yorgunlugu iş yaptırmıyor gercekten....

ya bazen tek kalıyorum....burda ...yazan kimse yok.....bakıyorum gruptamısınız...temizlik gruplarına baktığını gördüm ...takılmak istedim....bahar yorgunlugu iş yaptırmıyor gercekten....
ben de buralardayım bakıyorum herkes kaçak bende yazmıyorum kime yazayım duvara mı yazayım

ben de buralardayım bakıyorum herkes kaçak bende yazmıyorum kime yazayım duvara mı yazayım
ya bişey sorabilir miyim..oruçlu değilim ya sabahları kahvaltımı yapıyorum...öğlene bişey yiyemiyorum bende altın başak çörek otlu kinoalı krakerini kemiriyorum....yanlışmı

ya bişey sorabilir miyim..oruçlu değilim ya sabahları kahvaltımı yapıyorum...öğlene bişey yiyemiyorum bende altın başak çörek otlu kinoalı krakerini kemiriyorum....yanlışmı
ben paketli gıdalara canan karatay gibi ahmet aydın gibi aidin salih gibi bir çok fonsiyonel tıpçı gibi karşıyım sen kendin evde yap ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…