Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya bazen tek kalıyorum....burda ...yazan kimse yok.....bakıyorum gruptamısınız...temizlik gruplarına baktığını gördüm ...takılmak istedim....bahar yorgunlugu iş yaptırmıyor gercekten....
Haa anladım canım ben hem takıntılı hem tembelim o yüzden temzilikle ilgili konular oldu mu dikatimi çekiyor:) ne zaman istersen konuşabiliriz canım hem bahar yorgunluğu hem oructan dolayı olan halsizlik

Haa anladım canım ben hem takıntılı hem tembelim o yüzden temzilikle ilgili konular oldu mu dikatimi çekiyor:) ne zaman istersen konuşabiliriz canım hem bahar yorgunluğu hem oructan dolayı olan halsizlik
bu hafta çok yoğundum.....eve gidince kızım yapışıyo bana oruçlu olmasamda aç oluyorum işte....gitsin kilolarda bende oruca başlamak istiyorum...inşallah...teşekkür ederimm.......bu arada.....

Kaptanım ramazanda bu şekilde valla bana iyi geliyo iftardan sonra tatlı isteğim oluyo onu hurmayla bastiriyoz ondan sonra sahura doğru da salatalık ve yoğurt yani baktığında miktarlar çok değil ve de kalori yüklemiyoruz amaç vücudun su kaybini onlemek mideyi sisirmek salatalikla. Sanki azicik abartıverdiniz bide kilomu goz onunde bulundurursak

bu hafta çok yoğundum.....eve gidince kızım yapışıyo bana oruçlu olmasamda aç oluyorum işte....gitsin kilolarda bende oruca başlamak istiyorum...inşallah...teşekkür ederimm.......bu arada.....
Canim inan hepimizde bir yorgunluk. Bu arada yanlış anlamazsan beni neden oruç tutmuyorsun tam anlamadim da

Hayirli geceler guzel hatunlar hemen menümü yazayım
Sahur 2 lokma çökelek tereyagi bir kactane kraker ve yarim bardak cay( gece yiyemiyorum gunduzde takatim yok acliktan)
Iftar
Büyük kase içli köfte bir kactane acı biber turşusu bol salata
Ara sütlü türk kahvesi ve biraz çekirdek
Su 4 bardak
Spor 6000 adim yürüyüş ve bol temizlik aksam üstü
morordek parkbyull Hmavidag B bluuee

Hanımlar şimdiden tekrar hatırlatmamı yapayım ki unutulmasın N Nurumcan94 Hmavidag Leyl-i-fer E elacicegim23 melita09 (sen yarın akşam tartılacaksın da genel duyuru olduğu için etiketledim)
Oruç tutanlar yarın (persembe) iftar öncesi tartılacak ve bildirimlerini yapacak.
Oruç tutmayanlar ise her zamanki gibi cuma sabah aç karnına bildirim yapacak.

Menüm
Sahur
1 yumurta
1 kasik tulum peyniri
2 ceviz
Salatalık
Maydanoz
2 dilim ekmek
1 bardak erik suyu şekersiz

Iftar
1 hurma
1 kepçe mercimek çorbası
9 10 kasik karnıbahar yemeği
5 kasik bulgur pilavı
Cacık

Ara
2 hurma arası şekersiz yer fıstığı ezmesi

2.5 litre su
Spor: temizlikkkkkkkkk halim falan kalmadı yani bugün morordek parkbyull

Yarın kilo verirsen bu şekilde beslenmende sıkıntı yok tabiki canım ama veremezsen sahurda beslenmene dikkat et derim tabi en iyisini sen bilirsin de söylemek istedim

Yarın kilo verirsen bu şekilde beslenmende sıkıntı yok tabiki canım ama veremezsen sahurda beslenmene dikkat et derim tabi en iyisini sen bilirsin de söylemek istedim
Sağol canım galiba az beslenmemi söylüyorsun. Bir yandan memnun degilim bu durumdan bir yandan da korkuyorum iştahım açılırsa sahurda böyle iyi diyorum ama ışte gündüz çok acıkıyorum halsiz kalıyorum iki çocuk ev zor oluyor ya

bacım ana tarafından bir urfalı olarak ve bir aşçı kızı olarak osruyorum bir büyük kase içli köfte nedir yumruk gibi bulgur toplarının adetini alabilir miyim ..1-3-5 yopksa arttırayım mı?ramazan olduğu için esprili takılıyoruz haliyle velhasıl adeti kaç içli köftelerin adeti ..bir de kızarttın mı haşladın mı.
kızarttıysan bavulunu topla ilk uçakla kaç buralardan.

bu akşamki sahurum görüyorsunuz kocam beye her türlü gluten hizmeti verirken ben ekmek yemiyorum kuruyemişlerimden yiyorum 1-3 adet hurmanın arasına muhakkak cevizimi de koyup tüketiyorum gün içinde de açlık hissetmiyorum kesinlikle..

hemen altındaki akşamki iftarım dı..bu tabak bana aşırı fazla geldi her biri bir servis kaşığı pilavın yarısını kocama öteledim ki benim tabaklarım küçüktür..

sahur sofrasında gördüğünüz o damacana 3,25 litre 2,75 ini bitirdim kuvvetle muhtemel...damacana şahsıma ait yaz dönemlerinin vazgeçilmez şişesi benim için..

Selam günaydın

Kahvaltı be spor tamam bile.

Leslie burn body fat videosunun 1 mili
100 normal mekik
50 yan mekik
60 squat
Tamamdır

Kahvaltım kaşarlı omlet, badem, süt
3 hurma

ilahi parkbyull ben elazığ kızı geliniyim canım onları sadece bulgurdan değil yarışı tavuk kiymasi yarısı bulgur koydum. Icine de bol sogan kavurma olsada simdide yesem cok sevoyorum. Sulu yaptım çorba tarzinda kızartma değil tabiki haşlama küçük oluyor benimkiler 8 10 tane vardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…