- 19 Ekim 2018
- 923
- 1.189
- 63
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.041
Haa anladımya bazen tek kalıyorum....burda ...yazan kimse yok.....bakıyorum gruptamısınız...temizlik gruplarına baktığını gördüm ...takılmak istedim....bahar yorgunlugu iş yaptırmıyor gercekten....
bu hafta çok yoğundum.....eve gidince kızım yapışıyo bana oruçlu olmasamda aç oluyorum işte....gitsin kilolarda bende oruca başlamak istiyorum...inşallah...teşekkür ederimm.......bu arada.....Haa anladımcanım ben hem takıntılı hem tembelim o yüzden temzilikle ilgili konular oldu mu dikatimi çekiyor:) ne zaman istersen konuşabiliriz canım hem bahar yorgunluğu hem oructan dolayı olan halsizlik
oy edemem .....yemem daha iyiben paketli gıdalara canan karatay gibi ahmet aydın gibi aidin salih gibi bir çok fonsiyonel tıpçı gibi karşıyım sen kendin evde yap ..
Biz nerden bilelim nerdesin pro,sen duvara yaz isteyen gören bulurben de buralardayım bakıyorum herkes kaçak bende yazmıyorum kime yazayım duvara mı yazayım
Kaptanım ramazanda bu şekilde valla bana iyi geliyo iftardan sonra tatlı isteğim oluyo onu hurmayla bastiriyoz ondan sonra sahura doğru da salatalık ve yoğurt yani baktığında miktarlar çok değil ve de kalori yüklemiyoruz amaç vücudun su kaybini onlemek mideyi sisirmek salatalikla. Sanki azicik abartıverdinizGünaydınlar
Bence de iftarda baya karbonhidrat almıssın sanki. Çorba var, makarna var, pilav var, patates kızartması var. Sence diyete uygun mu bunların hepsinin birlikte olması elacım? 2 haftadır sabit geliyorsun bi gözden geçirsek mi acaba yediklerimizi?
Ya bence de çok dolu dolu bir menüNeyse diyetisyen vermiş bi şey demiyorum :)
Canim inan hepimizde bir yorgunluk. Bu arada yanlış anlamazsan beni neden oruç tutmuyorsun tam anlamadim dabu hafta çok yoğundum.....eve gidince kızım yapışıyo bana oruçlu olmasamda aç oluyorum işte....gitsin kilolarda bende oruca başlamak istiyorum...inşallah...teşekkür ederimm.......bu arada.....
malum her aykiCanim inan hepimizde bir yorgunluk. Bu arada yanlış anlamazsan beni neden oruç tutmuyorsun tam anlamadim da
Anladim canim kusuruma bakma lütfenmalum her ayki
Yarın kilo verirsen bu şekilde beslenmende sıkıntı yok tabiki canım ama veremezsen sahurda beslenmene dikkat et derim tabi en iyisini sen bilirsin de söylemek istedimHayirli geceler guzel hatunlar hemen menümü yazayım
Sahur 2 lokma çökelek tereyagi bir kactane kraker ve yarim bardak cay( gece yiyemiyorum gunduzde takatim yok acliktan)
Iftar
Büyük kase içli köfte bir kactane acı biber turşusu bol salata
Ara sütlü türk kahvesi ve biraz çekirdek
Su 4 bardak
Spor 6000 adim yürüyüş ve bol temizlik aksam üstü
morordek parkbyull Hmavidag B bluuee
Sağol canım galiba az beslenmemi söylüyorsun. Bir yandan memnun degilim bu durumdan bir yandan da korkuyorum iştahım açılırsa sahurda böyle iyi diyorum ama ışte gündüz çok acıkıyorum halsiz kalıyorum iki çocuk ev zor oluyor yaYarın kilo verirsen bu şekilde beslenmende sıkıntı yok tabiki canım ama veremezsen sahurda beslenmene dikkat et derim tabi en iyisini sen bilirsin de söylemek istedim
bacım ana tarafından bir urfalı olarak ve bir aşçı kızı olarak osruyorum bir büyük kase içli köfte nedir yumruk gibi bulgur toplarının adetini alabilir miyim ..1-3-5 yopksa arttırayım mı?ramazan olduğu için esprili takılıyoruz haliyle velhasıl adeti kaç içli köftelerin adeti ..bir de kızarttın mı haşladın mı.Hayirli geceler guzel hatunlar hemen menümü yazayım
Sahur 2 lokma çökelek tereyagi bir kactane kraker ve yarim bardak cay( gece yiyemiyorum gunduzde takatim yok acliktan)
Iftar
Büyük kase içli köfte bir kactane acı biber turşusu bol salata
Ara sütlü türk kahvesi ve biraz çekirdek
Su 4 bardak
Spor 6000 adim yürüyüş ve bol temizlik aksam üstü
morordek parkbyull Hmavidag B bluuee
aleyküm selam leylifercim..bitter kaç kare onu de hele gel bakim şuraya
bacım ana tarafından bir urfalı olarak ve bir aşçı kızı olarak osruyorum bir büyük kase içli köfte nedir yumruk gibi bulgur toplarının adetini alabilir miyim ..1-3-5 yopksa arttırayım mı?ramazan olduğu için esprili takılıyoruz haliyle velhasıl adeti kaç içli köftelerin adeti ..bir de kızarttın mı haşladın mı.
kızarttıysan bavulunu topla ilk uçakla kaç buralardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?