- 19 Ekim 2018
- 923
- 1.189
- 63
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.061
Ekmek sabah dışında bende tüketmiyorum ama ne yalan soylim iftar tabağın bana göre çok değil vallabu akşamki sahurum görüyorsunuz kocam beye her türlü gluten hizmeti verirken ben ekmek yemiyorum kuruyemişlerimden yiyorum 1-3 adet hurmanın arasına muhakkak cevizimi de koyup tüketiyorum gün içinde de açlık hissetmiyorum kesinlikle..
hemen altındaki akşamki iftarım dı..bu tabak bana aşırı fazla geldi her biri bir servis kaşığı pilavın yarısını kocama öteledim ki benim tabaklarım küçüktür..
sahur sofrasında gördüğünüz o damacana 3,25 litre 2,75 ini bitirdim kuvvetle muhtemel...damacana şahsıma ait yaz dönemlerinin vazgeçilmez şişesi benim için..
Eki Görüntüle 2266767
Eki Görüntüle 2266768
ha analı kızlı gibiilahi parkbyull ben elazığ kızı geliniyim canım onları sadece bulgurdan değil yarışı tavuk kiymasi yarısı bulgur koydum. Icine de bol sogan kavurma olsada simdide yesem cok sevoyorum. Sulu yaptım çorba tarzinda kızartma değil tabiki haşlama küçük oluyor benimkiler 8 10 tane vardir.
iştah konusunda leyliferle güzel yarışıyorsunuz canımEkmek sabah dışında bende tüketmiyorum ama ne yalan soylim iftar tabağın bana göre çok değil vallaben biraz iştahlayım galiba ben hepinize göre daha iştahlayım daha cok yiyorum öyle hissediyorum
canım elazığlı mısın gelinimisin....ben de elazığlıyımilahi parkbyull ben elazığ kızı geliniyim canım onları sadece bulgurdan değil yarışı tavuk kiymasi yarısı bulgur koydum. Icine de bol sogan kavurma olsada simdide yesem cok sevoyorum. Sulu yaptım çorba tarzinda kızartma değil tabiki haşlama küçük oluyor benimkiler 8 10 tane vardir.
Kız şimdi analı kızlı hem küçük ici bos yapıyoruz hem büyük soğanlı ben dün sadece ici soğanlı yaptım o yüzden öyle yazdimha analı kızlı gibikızım desene topalak, analı kızlı ,olmadı fellah köftesi tarzı diye ..içli köfte yazınca otomatikman gittim o tarafa
Valla bende doymadan kalkamamiştah konusunda leyliferle güzel yarışıyorsunuz canım
benim için cidden fazla idi çok yavaş çiğneyerek yemeyi öğretiyorum kendime ,birde sofradan doymadan kalkmak lazım ama ben bu tabağın yarısının biraz fazlasını yememe rağmen davul gibi şişmiştim.
Aa gerçekten mi canımcanım elazığlı mısın gelinimisin....ben de elazığlıyım
Sahurda yememeni söylüyorum.gun içinde hiç bisey yapamıyorum diyosun ya ondan dedim güzelce kahvaltı gibi yap bak sadece sonlara doğru yatma isteği oluyo.Sağol canım galiba az beslenmemi söylüyorsun. Bir yandan memnun degilim bu durumdan bir yandan da korkuyorum iştahım açılırsa sahurda böyle iyi diyorum ama ışte gündüz çok acıkıyorum halsiz kalıyorum iki çocuk ev zor oluyor ya
Yarim tabak tavuklu pilav derken tabak var tabak var
servis tabağıYarim tabak tavuklu pilav derken tabak var tabak varkaç kasik sen bana onu de hele
Ahahah herkes dedektif kesildi takımdaYarim tabak tavuklu pilav derken tabak var tabak varkaç kasik sen bana onu de hele
akşamada güzel rakamlarla geleydik bir güldüreydik yüzünü .....iyiyydi. kaptanım...Ahahah herkes dedektif kesildi takımda
Aferin aferin hep böyle olun işte kollayın birbirinizi
yazdım kaptanım.Hmavidag tam sana hatırlatma yapacaktım kii gördüm sonuncu olma sebebini yazdıgını. Sağlıklı yemek tarifini de yazıyorsundur herhalde, çünkü bugün son
Valla bende doymadan kalkamamleyliferi kendime rakip görmüyorum en çok yiyen benim bir yandan üzülüyorum tabi ama ne yapım genç kizliktan beri böyleyim yapmaktanda yemektende zevk aliyorum
aha geleceğin kaptan yardımcısı geliyor yürü koçum benim sor kız arkandayımYarim tabak tavuklu pilav derken tabak var tabak varkaç kasik sen bana onu de hele
Ha tamam ya halsiz oluyorum ama merbur yapıyorsun canım iki çocuk biri ana okuluna gidiyor sadece sıl süpüre takatim kalmıyor artikSahurda yememeni söylüyorum.gun içinde hiç bisey yapamıyorum diyosun ya ondan dedim güzelce kahvaltı gibi yap bak sadece sonlara doğru yatma isteği oluyo.
Çok guzelmissin öncelikle onu soylim de:) ışte uzak pek duramıyorum da yine de sağlıklı tüketmeye çalışıyorum 3 4 yıldır kilo almaya basladim ben öncesine kadar yinede zayıftım benbende çok zevk alırdım bak gelinken diyet yapmış halim ve dün alerjimiyim diye yakından çekmiştim gayet güncel sıfatlarım :) sevsemde mesafeliyim uzaktan seviyorum artık bir çok şeyiEki Görüntüle 2266823
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?