Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ekmek sabah dışında bende tüketmiyorum ama ne yalan soylim iftar tabağın bana göre çok değil valla ben biraz iştahlayım galiba ben hepinize göre daha iştahlayım daha cok yiyorum öyle hissediyorum

ha analı kızlı gibi kızım desene topalak, analı kızlı ,olmadı fellah köftesi tarzı diye ..içli köfte yazınca otomatikman gittim o tarafa

Ekmek sabah dışında bende tüketmiyorum ama ne yalan soylim iftar tabağın bana göre çok değil valla ben biraz iştahlayım galiba ben hepinize göre daha iştahlayım daha cok yiyorum öyle hissediyorum
iştah konusunda leyliferle güzel yarışıyorsunuz canım
benim için cidden fazla idi çok yavaş çiğneyerek yemeyi öğretiyorum kendime ,birde sofradan doymadan kalkmak lazım ama ben bu tabağın yarısının biraz fazlasını yememe rağmen davul gibi şişmiştim.

canım elazığlı mısın gelinimisin....ben de elazığlıyım

ha analı kızlı gibi kızım desene topalak, analı kızlı ,olmadı fellah köftesi tarzı diye ..içli köfte yazınca otomatikman gittim o tarafa
Kız şimdi analı kızlı hem küçük ici bos yapıyoruz hem büyük soğanlı ben dün sadece ici soğanlı yaptım o yüzden öyle yazdim

Valla bende doymadan kalkamam leyliferi kendime rakip görmüyorum en çok yiyen benim bir yandan üzülüyorum tabi ama ne yapım genç kizliktan beri böyleyim yapmaktanda yemektende zevk aliyorum

Sahurda yememeni söylüyorum.gun içinde hiç bisey yapamıyorum diyosun ya ondan dedim güzelce kahvaltı gibi yap bak sadece sonlara doğru yatma isteği oluyo.

Hmavidag tam sana hatırlatma yapacaktım kii gördüm sonuncu olma sebebini yazdıgını. Sağlıklı yemek tarifini de yazıyorsundur herhalde, çünkü bugün son

Hmavidag tam sana hatırlatma yapacaktım kii gördüm sonuncu olma sebebini yazdıgını. Sağlıklı yemek tarifini de yazıyorsundur herhalde, çünkü bugün son
yazdım kaptanım.
ödem atıcı yapmıcam diye karar almıstım yapıcam bugun galiba. 10 gün gecikti gene vucut sişligi var evet ama agrıdan ve beklemekten bende şiştim. bugun oruc degilim kilomu yarın sabah bildiricem

Valla bende doymadan kalkamam leyliferi kendime rakip görmüyorum en çok yiyen benim bir yandan üzülüyorum tabi ama ne yapım genç kizliktan beri böyleyim yapmaktanda yemektende zevk aliyorum

bende çok zevk alırdım bak gelinken diyet yapmış halim ve dün alerjimiyim diye yakından çekmiştim gayet güncel sıfatlarım :) sevsemde mesafeliyim uzaktan seviyorum artık bir çok şeyi

Sahurda yememeni söylüyorum.gun içinde hiç bisey yapamıyorum diyosun ya ondan dedim güzelce kahvaltı gibi yap bak sadece sonlara doğru yatma isteği oluyo.
Ha tamam ya halsiz oluyorum ama merbur yapıyorsun canım iki çocuk biri ana okuluna gidiyor sadece sıl süpüre takatim kalmıyor artik

Çok guzelmissin öncelikle onu soylim de:) ışte uzak pek duramıyorum da yine de sağlıklı tüketmeye çalışıyorum 3 4 yıldır kilo almaya basladim ben öncesine kadar yinede zayıftım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…