Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aleyküm selam leylifercim..bitter kaç kare onu de hele gel bakim şuraya
4 kare canım
senin kilona inince bende senin kadar yerim söz
Aa gerçekten mi canım ben hem elazığ kızı hem elazığ geliniyim
hımm hemşeri muhabbeti yokmu trakyalı beya
Yarim tabak tavuklu pilav derken tabak var tabak var kaç kasik sen bana onu de hele
ne biliyim kaç kaşık bi dahakine sayarım yemek tabağı işte
tombişken de güzelmişsin hatun hadi gene şişmanla

Alıntıda kalanlar olmus simdi fark ettim
akşamada güzel rakamlarla geleydik bir güldüreydik yüzünü .....iyiyydi. kaptanım...
Hadi insallah bakalım ramazan dolayısıyla ben bi ümitliyim sizden
Tamam canım, güzel bir eksi görürsün umarım
hımm hemşeri muhabbeti yokmu trakyalı beya
Aslen değildi sanki öyle hatırlıyorum ama Trakya'da yaşayan kardelelen321 var :) Yanılmadım di mi kardelencim? Malum ben artık hafızama güvenemez oldum

Merhaba

Son 3 gundur foruma giriyorum, mesajlara hizlica bakip birseyler yazmak niyetiyle ama her defasinda birsey oldugu icin yazamadan cikmak zorunda kaldim :S

Son haftalardaki takim performansina baktim hizlica sanirim genel olarak bir motivasyon dusuklugu var. Takima benden sonra katilan ama henuz kayda deger kilo veremeyen arkadaslar var ve sanirim yeni gelenler takimin durumundan etkileniyor. Arkadaslar burada amac birbirimizi olumlu anlamda motive etmek. Arada bir duraklama olabilir ama her hafta yerinde saymak veya bir ileri bir geri gitmek hepimizi olumsuz etkiliyor ozellikle de kaptanimizi uzmus gibi duruyor. Ben kaptanimizin yukunu paylasmak adina yardimciliga soyundum ama gectigimiz haftalarda katilim yapamayacagim icin izne ayrilmistim. Ama katilim yapip, buradakileri motive etmek adina bol paylasimlar yaptigimda da sonuc pek farkli degildi. Acikcasi biraz da bunun beni etkilemesini onlemek adina izin almistim.

Lutfen once kendiniz dusunun neden zayiflama yarismasindayim diye. Tabiki en once kendi sagliginiz/iyiliginiz/guzelliginiz icin ama diger taraftan bunu tek basina da yapabilir insan. Madem ki bir grupla kilo vermeye calisiyoruz, birbirimize karsi da sorumluluk duyalim.

Benim kilom yine 51 civarinda devam ediyor, antibiyotik yeni bitti. Izindeyken kilo almadim ama fazla da vermedim. Ancak olculerimi almistim ve bacak, gobek ve belden incelme olmus. Bunu da proteini artirmama bagliyorum. Gunluk en az 50gr protein almaya calisiyorum ve bebek arabasiyla yokus yukari vb yuruyerek biraz agirlik calismis oluyorum. Tum pantolonlarim bol geliyor ve dugun oncesi aldigim 36 beden elbisem bile hafif bol geliyor. Bunu tamamen sizleri motive etmek icin yaziyorum, gercekten guzel bir his ve inanki zor degil ama once kendinizi kandirmayi birakin ve kilo vermenize engel olan seyleri degil dogru seyleri yemeyi calisin.

Haziran basinda baslayacak bir dil kursuna kaydoldum, sabahtan bebege bbasi bakacak, ise oglen gidecek. Simdi kursun seviyesine yetismek icin biraz kendim calisiyorum aksamlari, yani yogunum ve surekli cevrimici olamam. Amaa gunde yarim saat foruma vakit ayirabilirim yeter ki verdigim emegin birilerine faydasi olsun.

Izinden donme konusunda bu cuma tartilayim ama sanirim ayrildigim kilonun altina inmem gerek, muhtemelen haftaya cuma donebilirim kaptanim morordek

Çok sevindim senin adına, izinde de azminden bir şey kaybetmemişsin tebrik ederim. Çok da güzel yazmışsın dilerim takımdaki herkes okur ve kendince bir şeyler çıkarır

Listeye döndüğün zaman artık izin hakkın kalmadı biliyorsun, sadece mezun edebiliriz seni :) Ama ben eminim ki mezuniyetini de alacaksın bu azimle.

Tesekkur ederim kaptanim, acikcasi ben de sana karsi mahcubum, seni biraz yalniz biraktik. Ama bu motivasyon isleri biraz liderlik de gerektiriyor sanirim, ben o konuda iyi degilim. Yine de yukunu birsekilde paylasmak istiyorum, liste yapma filan konularinda yardimci olabilirim.

Izin hakkimin bittiginin farkindayim ama onumuz yaz ve kalan 3-4 kiloyu verecegime inaniyorum ben de. Agustosta turkiye'de tatil planliyoruz, illaki o guzel yemekler yenecek o nedenle turkiye'ye gelmeden ne kadar verebilirsem kardir diye dusunuyorum.

@
cok dikkat ettim kaptanım spor yapamıyorum ama dun hafif tempoda 90 dkka yürüyüs yaptım. insallah - gelirim grupca geliriz. sabah depresiftim tartı sonrası girdiğim için. depresifliği bırakıyorum ama.
ayrıca bende Tekirdag da buyudum beya:)
hem gecmiş olsun canım hem hosgeldin hemde cok hos geldin.
acıkcası takıma benden sonra gelen herkes bana fark attı. ve ben basladıgım kiloya geri dönme yolundayım. öyle ev yapımı makarnadır gözlemedir pilavdır hamur dur da yok hayatımda ekmek te yemiyorum. takımı da her anlamda kötu etkilediimin farkındayım. normalde bende izne ayrılmak istiyorum cünkü bu vucut mayısta hiç çalısmıyor barı haziran da calışmaya basladıgında döneyim ya da hiç dönmeyip zarar vermeyeyim durumundayım. grup dagılmak üzere oldugu için kişi sayımız da az oldugu için dedim disimi sıkayım kendi çapımda debelensemde az bile olsa faydam olsun dedim.
zararım yararımdan coksa ben ayrılabilirim takımdan

Ben kendimde de çok liderlik özellikleri oldugunu düsünmüyorum aslında Hele şu ara yoğunluktan olsa da yok yani.. Ama herhangi kücük bir yardıma hayır diyemeyecek durumdayım. Senin de kendince işlerin vardı ki o yüzden izne ayrıldın, yoksa beni yalnız bıraktınız diye bir durum tabi ki yok. Sonucta burası gönüllülük esasına dayanan bir yer :)
Hülyacım bence sen neden kilo veremiyorsun biliyor musun hep bu olumsuz psikolojiden :) Şundan sıyrılsan kesinlikle etki edecek! :) Böyle düsünme lütfen anca beraber kanca beraber

onun bende farkındayım canım kaptanım. benim adet olamama dönemim okadar hormonal dalgalanmalarla dolu ki hep bu dönemde depresyonda oluyorum onu engellemeye calısıyorum o da yoruyor aslında spor günes baya bi rahatlatıyor bugunde parka gidecektim oglumla dısarısı acayip güzel günes ama fırtına gibi de rüzgar . internetten saksı ve toprak almıstım oglumla ciceklerin saksı ve topraklarını degistirdik toprak aldı baya elektrigi. bu psikolojiyi kırmam lazım cok haklısın. tesekkürler canım benim :)

Hoşgeldin canım gözümüz yollarda seni bekledik grubun vehameti korkuttu bizi tabi ama toparlamaya toparlanmaya çalışıyoruz hepimiz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Çünkü yaz geldi ve biz hala kiloluyuz

Iyi yapmışsın canım bırakma sakın bıraktığın an daha fazla alıyorsun. Senin çeşitli rahatsızlığın var canım onun için birşey demiyorum ama bana göre verememizdeki en büyük neden spor yapmiyoruz

Hoşgeldin ayvacicegi gerçekten merak ettim seni. yerin cok belliydi umarım bir daha ayrilmazsin aramızdan toparlicagiz insaallah inanıyorum ben

Seni yeniden görmek güzel,içime bi ışık doğdu resmen yeniden spor puanları, cezaları... Korkmaya başladım çabuk gel.
Kilonu koruduğun içinde tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…