- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.101
Yaa biz bu aşamayı geçmemişmiydik yok öyle bırakmak falan kimse bırakmıycak ne çabuk vazgeçiyosunuz yada vazgeçmek için ne kadar önemli sebepleriniz var?@
cok dikkat ettim kaptanım spor yapamıyorum ama dun hafif tempoda 90 dkka yürüyüs yaptım. insallah - gelirim grupca geliriz. sabah depresiftim tartı sonrası girdiğim için. depresifliği bırakıyorum ama.
ayrıca bende Tekirdag da buyudum beya:)
hem gecmiş olsun canım hem hosgeldin hemde cok hos geldin.
acıkcası takıma benden sonra gelen herkes bana fark attı. ve ben basladıgım kiloya geri dönme yolundayım. öyle ev yapımı makarnadır gözlemedir pilavdır hamur dur da yok hayatımda ekmek te yemiyorum. takımı da her anlamda kötu etkilediimin farkındayım. normalde bende izne ayrılmak istiyorum cünkü bu vucut mayısta hiç çalısmıyor barı haziran da calışmaya basladıgında döneyim ya da hiç dönmeyip zarar vermeyeyim durumundayım. grup dagılmak üzere oldugu için kişi sayımız da az oldugu için dedim disimi sıkayım kendi çapımda debelensemde az bile olsa faydam olsun dedim.
zararım yararımdan coksa ben ayrılabilirim takımdan
Evet canım edirnede Oturuyorum. Doğru hatırlıyorsun. Ben karadenizliyim eşim Akdeniz Trakya'da ikamet ediyoruz biraz karışık bizimAlıntıda kalanlar olmus simdi fark ettim
Hadi insallah bakalım ramazan dolayısıyla ben bi ümitliyim sizden
Tamam canım, güzel bir eksi görürsün umarım
Aslen değildi sanki öyle hatırlıyorum ama Trakya'da yaşayankardelelen321 var :) Yanılmadım di mi kardelencim? Malum ben artık hafızama güvenemez oldum
Hoşgeldin canım özledik çoook. Harikasın bu arada. İncelmeye devam etmişsin. Ben de durum seninkinin tam tersi maalesef . Kilo aldım. eski motivasyonu yakalayabilmek keşke...Merhaba
Son 3 gundur foruma giriyorum, mesajlara hizlica bakip birseyler yazmak niyetiyle ama her defasinda birsey oldugu icin yazamadan cikmak zorunda kaldim :S
Son haftalardaki takim performansina baktim hizlica sanirim genel olarak bir motivasyon dusuklugu var. Takima benden sonra katilan ama henuz kayda deger kilo veremeyen arkadaslar var ve sanirim yeni gelenler takimin durumundan etkileniyor. Arkadaslar burada amac birbirimizi olumlu anlamda motive etmek. Arada bir duraklama olabilir ama her hafta yerinde saymak veya bir ileri bir geri gitmek hepimizi olumsuz etkiliyor ozellikle de kaptanimizi uzmus gibi duruyor. Ben kaptanimizin yukunu paylasmak adina yardimciliga soyundum ama gectigimiz haftalarda katilim yapamayacagim icin izne ayrilmistim. Ama katilim yapip, buradakileri motive etmek adina bol paylasimlar yaptigimda da sonuc pek farkli degildi. Acikcasi biraz da bunun beni etkilemesini onlemek adina izin almistim.
Lutfen once kendiniz dusunun neden zayiflama yarismasindayim diye. Tabiki en once kendi sagliginiz/iyiliginiz/guzelliginiz icin ama diger taraftan bunu tek basina da yapabilir insan. Madem ki bir grupla kilo vermeye calisiyoruz, birbirimize karsi da sorumluluk duyalim.
Benim kilom yine 51 civarinda devam ediyor, antibiyotik yeni bitti. Izindeyken kilo almadim ama fazla da vermedim. Ancak olculerimi almistim ve bacak, gobek ve belden incelme olmus. Bunu da proteini artirmama bagliyorum. Gunluk en az 50gr protein almaya calisiyorum ve bebek arabasiyla yokus yukari vb yuruyerek biraz agirlik calismis oluyorum. Tum pantolonlarim bol geliyor ve dugun oncesi aldigim 36 beden elbisem bile hafif bol geliyor. Bunu tamamen sizleri motive etmek icin yaziyorum, gercekten guzel bir his ve inanki zor degil ama once kendinizi kandirmayi birakin ve kilo vermenize engel olan seyleri degil dogru seyleri yemeyi calisin.
Haziran basinda baslayacak bir dil kursuna kaydoldum, sabahtan bebege bbasi bakacak, ise oglen gidecek. Simdi kursun seviyesine yetismek icin biraz kendim calisiyorum aksamlari, yani yogunum ve surekli cevrimici olamam. Amaa gunde yarim saat foruma vakit ayirabilirim yeter ki verdigim emegin birilerine faydasi olsun.
Izinden donme konusunda bu cuma tartilayim ama sanirim ayrildigim kilonun altina inmem gerek, muhtemelen haftaya cuma donebilirim kaptanimmorordek
Harikasın canımEvet ilk ben bildirim yapayim daha sonra giremeyebilirim cook mutluyum almamışım aksine vermişim insaallah Hep böyle olurgeçen hafta 64.00 bu hafta 63.6 sonunda 63 gördüm
Süpersin
Ya geçen hafta kac kiloydun
Canim geçen hafta kaçtın?Iki gun once daha azdi. Elimden geleni yaptim,75.1
Senin etiketledigini görünce bi sevindimm... Sormaa ayvacicegim sormaa hiç beklemiyordum hiç hazir değildim dikkatte ediyorduk baya ama kısmet... oldu işte.. oğlum ayni gece 3 4 saat kesintisiz uyuyor sonra uyaniyor bazen çok direniyorum süt vermiyim diye ama cok zorluyo cok ağlıyor.. bazen de sadece su içip uyuyorr.. karninin aç tok olmasiyla alakali değil.. çok tok olduğu zamanda uyaniyor.. 2 ay daha dayanabilir sem biraktiricam.. Ama bu aralar oturdugum an uzandigimdan süt ister oldu.. böyle işte sende iyisin umarim.. Ne zaman basliycaksin ne karar verdiniz... çocuğunu kreşe verecek misin..A Asmii sende hamilelik nedeniyle izne ayrildi yaziyor (AY BEN SOK) -- nasil oldu bu, planli miydi? Coook cok tebrik ederimOglun nasil, uykular rayina girdi mi iyice?
@Madame Muso sizinle de fazla muhabbetimiz olmadi ama saglik ndeniyle ayrildiginiz yaziyor, cok gecmis oldun, umarim cok onemli bir sikinti yoktur.
Geçen hafta artıydım 79.4 tü bu hafta 77.6Ya geçen hafta kac kiloydun
Afiyet olsun, ben de kilomu görünce ödül olarak magnolia yaptım ama yiyemedim çatlıyorum yerim kalmadıBir kasik profiterol yedim. Koca hafta bisey yememistim
@
cok dikkat ettim kaptanım spor yapamıyorum ama dun hafif tempoda 90 dkka yürüyüs yaptım. insallah - gelirim grupca geliriz. sabah depresiftim tartı sonrası girdiğim için. depresifliği bırakıyorum ama.
ayrıca bende Tekirdag da buyudum beya:)
hem gecmiş olsun canım hem hosgeldin hemde cok hos geldin.
acıkcası takıma benden sonra gelen herkes bana fark attı. ve ben basladıgım kiloya geri dönme yolundayım. öyle ev yapımı makarnadır gözlemedir pilavdır hamur dur da yok hayatımda ekmek te yemiyorum. takımı da her anlamda kötu etkilediimin farkındayım. normalde bende izne ayrılmak istiyorum cünkü bu vucut mayısta hiç çalısmıyor barı haziran da calışmaya basladıgında döneyim ya da hiç dönmeyip zarar vermeyeyim durumundayım. grup dagılmak üzere oldugu için kişi sayımız da az oldugu için dedim disimi sıkayım kendi çapımda debelensemde az bile olsa faydam olsun dedim.
zararım yararımdan coksa ben ayrılabilirim takımdan
Hoş bulduk nasıl gidiyor?Hoşgeldin canım gözümüz yollarda seni bekledik grubun vehameti korkuttu bizi tabi ama toparlamaya toparlanmaya çalışıyoruz hepimiz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Çünkü yaz geldi ve biz hala kiloluyuz
Hoşgeldin ayvacicegi gerçekten merak ettim seni. yerin cok belliydi umarım bir daha ayrilmazsin aramızdan toparlicagiz insaallah inanıyorum ben
:) spor tablosuna yarın başlayayım dicem ama sonra zaman bulabilir miyim diye korkuyorum.Seni yeniden görmek güzel,içime bi ışık doğdu resmen yeniden spor puanları, cezaları... Korkmaya başladım çabuk gel.
Kilonu koruduğun içinde tebrikler
Ben de özledim ama oğlan bu ara zorluyor, tüm gün onunla ilgileniyorum kendime ait zamanım çok az. günler hızla geçiyor. Bakarsan bağ bakmazsan dağ oluyor. Bu kilo verme işi benim için bir iç savaş gibiydi, içinden sürekli onu da ye bunu da ye diyen sese boyun eğmek çok acı, nereye kadar... Aslında insani mutsuz eden şey kilolu olmaktan çok ger seherinde o sese yenilmiş olmak. Depresif bir durum. Insan yemiycem diyip basarili olunca bedenine soz gecirebildiğini gorup mutlu oluyor. Bir nevi kontrol hissi.Hoşgeldin canım özledik çoook. Harikasın bu arada. İncelmeye devam etmişsin. Ben de durum seninkinin tam tersi maalesef . Kilo aldım. eski motivasyonu yakalayabilmek keşke...
Evet buna kısmet denir kiz olursa da guzel oglan olursa da, aralarında 2 yaştan biraz fazla olucak iyi arkadaş olurlar bakarsın :)Senin etiketledigini görünce bi sevindimm... Sormaa ayvacicegim sormaa hiç beklemiyordum hiç hazir değildim dikkatte ediyorduk baya ama kısmet... oldu işte.. oğlum ayni gece 3 4 saat kesintisiz uyuyor sonra uyaniyor bazen çok direniyorum süt vermiyim diye ama cok zorluyo cok ağlıyor.. bazen de sadece su içip uyuyorr.. karninin aç tok olmasiyla alakali değil.. çok tok olduğu zamanda uyaniyor.. 2 ay daha dayanabilir sem biraktiricam.. Ama bu aralar oturdugum an uzandigimdan süt ister oldu.. böyle işte sende iyisin umarim.. Ne zaman basliycaksin ne karar verdiniz... çocuğunu kreşe verecek misin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?