Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa biz bu aşamayı geçmemişmiydik yok öyle bırakmak falan kimse bırakmıycak ne çabuk vazgeçiyosunuz yada vazgeçmek için ne kadar önemli sebepleriniz var?
Mavidağ ben senin diyetisyen yardımu almanı isterim çünkü senin durumuna göre diyet bilgisi ancak onlarda vardır,bi dene.
Tekirdağ lımısın?

Evet canım edirnede Oturuyorum. Doğru hatırlıyorsun. Ben karadenizliyim eşim Akdeniz Trakya'da ikamet ediyoruz biraz karışık bizim

Hoşgeldin canım özledik çoook. Harikasın bu arada. İncelmeye devam etmişsin. Ben de durum seninkinin tam tersi maalesef . Kilo aldım. eski motivasyonu yakalayabilmek keşke...

Senin etiketledigini görünce bi sevindimm... Sormaa ayvacicegim sormaa hiç beklemiyordum hiç hazir değildim dikkatte ediyorduk baya ama kısmet... oldu işte.. oğlum ayni gece 3 4 saat kesintisiz uyuyor sonra uyaniyor bazen çok direniyorum süt vermiyim diye ama cok zorluyo cok ağlıyor.. bazen de sadece su içip uyuyorr.. karninin aç tok olmasiyla alakali değil.. çok tok olduğu zamanda uyaniyor.. 2 ay daha dayanabilir sem biraktiricam.. Ama bu aralar oturdugum an uzandigimdan süt ister oldu.. böyle işte sende iyisin umarim.. Ne zaman basliycaksin ne karar verdiniz... çocuğunu kreşe verecek misin..

Bence birinin kilo verememesi degil de sürekli disiplinsiz davranıp diyetini bozması, bu durumu da normallestirmesi takimi olumsuz etkiliyor. Diyete spora ozen gostermeyi kast ediyorum birbirimize karsi sorumluluk derken.

Hoş bulduk nasıl gidiyor?

Hoşgeldin ayvacicegi gerçekten merak ettim seni. yerin cok belliydi umarım bir daha ayrilmazsin aramızdan toparlicagiz insaallah inanıyorum ben

Teşekkürler, niyetli olanlar var sanirim ramazan bir firsat, vesile olur nefislerin körelmedi, şeker hamur işi, ekmek vb bırakmak adına. Sahurda protein yağ ağırlıklı yenirse daha az acikilir, iftarda da cirba salata ile hafif gecilir.
Seni yeniden görmek güzel,içime bi ışık doğdu resmen yeniden spor puanları, cezaları... Korkmaya başladım çabuk gel.
Kilonu koruduğun içinde tebrikler
:) spor tablosuna yarın başlayayım dicem ama sonra zaman bulabilir miyim diye korkuyorum.
Hoşgeldin canım özledik çoook. Harikasın bu arada. İncelmeye devam etmişsin. Ben de durum seninkinin tam tersi maalesef . Kilo aldım. eski motivasyonu yakalayabilmek keşke...
Ben de özledim ama oğlan bu ara zorluyor, tüm gün onunla ilgileniyorum kendime ait zamanım çok az. günler hızla geçiyor. Bakarsan bağ bakmazsan dağ oluyor. Bu kilo verme işi benim için bir iç savaş gibiydi, içinden sürekli onu da ye bunu da ye diyen sese boyun eğmek çok acı, nereye kadar... Aslında insani mutsuz eden şey kilolu olmaktan çok ger seherinde o sese yenilmiş olmak. Depresif bir durum. Insan yemiycem diyip basarili olunca bedenine soz gecirebildiğini gorup mutlu oluyor. Bir nevi kontrol hissi.
Evet buna kısmet denir kiz olursa da guzel oglan olursa da, aralarında 2 yaştan biraz fazla olucak iyi arkadaş olurlar bakarsın :)

Gece sütten kesmek ayrı bi olay, bizimki de tamamen kendi uyuduğu halde 1 veya 2 defa uyanıyor ve meme veriyorum uyanınca, yoksa ağlar. Kendimde o gücü enerjiyi buldugumda gece sütünü kesicem, şu akşam 7de yatıp sabah 7de kalkan bebeklere nazar etmekle geçiriyorum günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…