Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim hala saka gibi geliyor bana senin hamilelik bebeklerimiz yaşıt gibi ve biliyor musun benimde gunlerim geçmiş bakalım hayirlisi

Evet ilk ben bildirim yapayim daha sonra giremeyebilirim cook mutluyum almamışım aksine vermişim insaallah Hep böyle olur geçen hafta 64.00 bu hafta 63.6 sonunda 63 gördüm
Tebrikler elacımm çok güzel
Evet canım edirnede Oturuyorum. Doğru hatırlıyorsun. Ben karadenizliyim eşim Akdeniz Trakya'da ikamet ediyoruz biraz karışık bizim
Doğru hatırlıyormuşum. Hatta Karadenizli oldugunu da hatırlıyormusum ama işte kendimden emin olamadıgımdan yazmadım, malum benim hafıza gitmeli gelmeli şu ara
2. Bildirim benden gelsin kilom 77.6
morordek Kaptanım telafi edebildimmi geçen haftayı
Mükemmelsin Leyliferimmm harikaaa
Merhabalar kızlar bende bildirim yapayım
Geçen hafta: 89.6
Bu hafta: 89.1
Tebrikler Nurumcan çok iyi
Iki gun once daha azdi. Elimden geleni yaptim,75.1
Senin de süper gitmiş melitacımmm tebrik ederim daha ne olsun :)
Hamilelik takvimi de gelmiş kiiiii

Hmavidag sen de yarın sabah bildirimini yaparsın, bi sen kalmış oldun. Diğer arkadaslar zaten bildirim yapmayacak. Ahsen'i izne ayırıyorum, Madame Muso da ayrıldı zaten. Nurcanelif de haftaya diskalifiye olacak...

Bu arada ben şimdiden uyarımı yapayım hanımlar:
Bu hafta performans uygulamasının son haftası, hani hep nota aldık nota aldık diyorum ya. Bir tur 8 hafta sürüyor, bu turu cezasız atlatıyoruz çok şükür. Haftaya ise yeni tur başlıyor, yani her şey sıfırdan. O yüzden sizden çok çok rica ediyorum haftaya iyi asılın ve güzel bir başlangıç yapalım... Önümüzdeki 8 hafta boyunca takım ortalamamız 0.3'un altına inmesin mümkün oldugunca. Anlastık mı?

Listedeki herkesi etiketleyeyim ki okuyun: N Nurumcan94 Hmavidag Leyl-i-fer E elacicegim23 melita09 ve de belki listeye girer diye ayvacicegi :) Gerçi senin listeye girme durumunu takımın durumuna göre de ayarlayabiliriz, malum yüzden bölünecek falan ama olsun :)

Evett aynenn bendeöyle düşünüp teselli etmeye çalışıyorum kendi mi.. Gece tamamen sütten kestin saniyodum hatta gündüz de kesmeye baslamistin sanki. Valla ben de cok ozeniyorum ama Allah senden razi olsun evladina ailene can sağlığı huzur versin.. bu bile o kadar iyi geldi ki anlatamam sana yoksa çıldırmış durumdaydim biliyorsun..

Canim hala saka gibi geliyor bana senin hamilelik bebeklerimiz yaşıt gibi ve biliyor musun benimde gunlerim geçmiş bakalım hayirlisi
Sorma galiba bende alısamadim daha henuz ikinci çocuk moduna girmiş değilim.. Senin kaç gün geçti bi baktir istersen..

Sormaa kaptanim sormaaa alışayım diyorum sen yazinca hatirladim bak valla henüz moda giremedim yaa çok yabanciyiz şu an bebeğim le bak bebeğim derken bile tuhaf oldum..

Sormaa kaptanim sormaaa alışayım diyorum sen yazinca hatirladim bak valla henüz moda giremedim yaa çok yabanciyiz şu an bebeğim le bak bebeğim derken bile tuhaf oldum..
İlk zamanlar oyle oluyor ki ama ilk hamileligimde bile ben öyle hissetmistim :)) Bir de beklenmeyen bi anda oldugu icin şu an öyle hissetmen çok normal ama zamanla alışırsın eminim

10 gün test yapmadan nasıl duruyorsun ya ben 1 gün geçse bile hemen telaşlanıp test yapıyorum
Olurum diye bekliyorum kaptanim su yönden rahatım benim iki kizimdada günüm geçmeden bulantılar halsizlik başlıyordu doktora gitmeden biliyordum belirti olmayinca yoktur insaallah diye teselli ediyorum kendimi

Cook şükür iyi gidiyo canım haftaya ise başlıcam biraz gergin buruk bi haldeyim oğlusla çok alıştık birbirimize ama yapacak bisey yok çalışan annelerin kaderi bu sen de oglusun da iyisinizdir inşallah

Ayyy Allah kolaylık versin canım ya. Kime bırakacaksın.
Teşekkür ederim canım babanne dede geliyo şimdilik bakalım. Normalde komşum bakacaktı ama babanneye alışırsa yapabilirsek o bakarsa daha iyi olur tabi gözüm arkada kalmaz

valla ben efendi gibi yulf lapası ve bir yumurta yedim...
ortada hiçbir şey yoktu birden ağzımın çevresi karıncalanmaya başladı karnım kesinlikle aç değil,diyorum acaba psikolojik mi ki
Allah allah alışık olmadigindan mi yoksa alerji falan mı var canım hiç öyle bi etki yapmadı bende 2 senedir ara ara tuketiyorum işte kahvaltıda poğaça yemektense yulaf ezmesi yapar götürürüm geçen sene.
Canım vazgeçmek değil benimkisi takıma zarar vermekten korkuyorum. Burası küçük yer ve 2 diyetisyen var bildiğim. 1 i herkese aynı liste veriyor diğeri aşırı pahali. Tekirdağ li degilim de orda büyüdüm ( 20 sene :) o yüzden Memleketim sayarim:)
Valla bişey diyemicem haklısın ayvacicegi. Diyet sürekli bozmuyorum sadece bana iyi gelen şeyleri bulmaya çalışıyorum. Paylaştığım listelerde o tür şeyler pek yoktur paylasmadigim zamanlar diyeti bozmuyorum sadece ya yoğun oluyorum (ev hanimiyim ama aksamlari ders veriyorum) ya da depresifsem moral bozmamak için girmiyorum. Diyet bozarak kilo verememeyi normallestirdigimi de sanmıyorum çünkü bozmadan kilo verememek bende bile normallesmedi daha. Spor konusunda dicek hiç sözüm yok spor yapmadan hiç birşey olmaz. Burda ailem yok açıkçası çocuğumu da kimseye birakamiyorum. Zaten bakici ellerinde olan bütün kötü hallerini anca giderebiliyorum. Dun denedim daha spor salonuna gideyim diye aldım eşyaları eski salonum beni agrilarimi bilip ona göre yönlendiriyor lar. Oğlumu çocuk oyun alanına birakayim dedım bensiz girmez oynamazmis gidemedim yani açık alandaki bi parkta oynadik . Bebek arabasindayken güzeldi 8 buçukta çıkar gezer parkimizda emzirir bida gezer uyuduğu nda da parkta cardagin altında açık havada otururdum mis gibi uyurdu kuş seslerinde bende kitap okurdum termos bardaktan kahvem bile olurdu. Şimdi kötü mü Hayır ozaman ağzı var dili yok ben ne dersem o simdi o ne derse o. Plank yapıyorum mesela sipa sırtıma oturuyor leslie yapıyorum bacagima yapisiyor dans ettiğimizi saniyor bi hareket yapicam üstümde araba geziyor ha sikayetcimiyim Hayır bizde dans edip araba suruyoruz oğlum benden güzel sınav cekiyor artık. Bunlar bahanelerim değil benim yasadiklarim
Hmavidag sen de yarın sabah bildirimini yaparsın, bi sen kalmış oldun. Diğer arkadaslar zaten bildirim yapmayacak. Ahsen'i izne ayırıyorum, Madame Muso da ayrıldı zaten. Nurcanelif de haftaya diskalifiye olacak...
Yaparım kaptanım insallah eksi gelerek .olsun toparlanicak takım en gec ramazan sonu
Hadı inşallah kaptanım az kişi olmayı avantaja cevirmemiz lazim

ben diğer adım yulaf lapası nugüne kadar alerji yapmadı ama olan şey elrjikti akşamıa doğru gözlerime de vurdu yanma göz yaşarması muhtemelen bir şeye reaksiyon gösterdim o gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…