Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok denedik sutten kesmeyi, 1 haftadan fazla vermedik ama sonra esimin isler ve oglanin disler ve benim memelerin mastit olmasi nedeniyle devam etmedim. Tumden kesmeyi henuz dusunmuyorum, bir yasina kadar ne yapip edip emziricem. Sonrasinda mastit filan olmazsa tahminen 1.5 yasa kadar devam ederim.

Sizin uyku durumu sutten kesince tamamen duzelir tahminen, sen de hamile oldugun icin iyi olur bence.

Kres konusunda 2 yasinda vermeye karar verdik, o zamana kadar evde devam edicez. Bu sene sonuna kadar ben bakicam kesin olarak, evdeyim yani. Zaten o nedenle dil kursuna basliyorum, bir taraftan vatandaslik alabilmek icin dil sarti var. Sonraki 6 ayda ben veya esim bakacak net degil. Simdi ekonomi yapma derdine dustum, bundan sonrasi benim icin ucretsiz izin seklinde cunku. Yaz tatili planliyoruz o da biraz masraf cikaracak ama herkes dort gozle oglani bekliyor, acikcasi ben de tatili bekliyorum :)

Cook şükür iyi gidiyo canım haftaya ise başlıcam biraz gergin buruk bi haldeyim oğlusla çok alıştık birbirimize ama yapacak bisey yok çalışan annelerin kaderi bu sen de oglusun da iyisinizdir inşallah

Hayirli olsun, ne is yapiyordun, yogun mu olacaksin? Annenin yeri ayri, onunla yine zaman gecirirsin, hafta sonlari var. Bir yakininin bakmasi guzel olur tabi.

Senin saglik sorunlari nedeniyle kilo veremedigini biliyorum, ama yine saglik icin de kilo vermen gerekiyor. Ben genel olarak yazmistim kiloya odaklanmayalim, dogru seyleri yapmaya odaklanalim, kilolar birden gitmeye baslar zaten diye. Kilolara odaklanip moralini bozma tabi. Spor ben de yapamiyorum hic ama yuruyus bolca var bende. Aslinda en iyisi de yuruyus, gecenlerde bir makale okudum 29 gunluk hiking tatili yapan biri yazmis, gunde ortalama 8 saat yuruyus seklinde. Oncesinde spor yapan biri, pek cok parametreyi olcturmus. Hiking sonrasi herseyde iyilesme var kolesterol seker vb, metabolik olarak %65 yag %35 karb yakan biriyken, %92 yag %8 karb yakan birine donusmus. Yani yuruyus deyip gecmeyin, evrimsel olarak bize en uygun olan hareket (ozellikle kadinlar) yuruyus.

Dünkü menum
Limonlu su
Kahve

Sabah : 2 haşlanmış yumurtalı
Kibrit kutusu beyaz peynir
5 zeytin
Maydanoz marul

Ara kahve

Aksam : haşlanmış tavuk
Bolca Havuçlu Girit usulü kabak

Su ölcmedim ama çok içtim
Detoks suyu da

Ara limonlu zerdeçal li şu
morordek parkbyull ayvacicegi E elacicegim23 B bluuee

ben diğer adım yulaf lapası nugüne kadar alerji yapmadı ama olan şey elrjikti akşamıa doğru gözlerime de vurdu yanma göz yaşarması muhtemelen bir şeye reaksiyon gösterdim o gün
Canım çok geçmiş olsun. Ben hep yaban mersini yada kuruyemisle bide tarçınlı yaparım meyve pek tuketemiyorum zaten.
Bence o günkü yediklerini 3 gün kuralı ile buda dene ne etkilemiş seni bul biran önce.
Adam milletin yıllarca yapamadığını 29 günde yapmış. Evet vucudumuz kesinlikle hareket odaklı yaratılmış 9. Sınıfa başladığımda 27.5 kilo kısacık bi bucurdum okul 45 dkka uzakta hergün minimum 1 buçuk saat yururdum 1 senede 10 kilo alıp 10 cm uzamistim evlenene kadarda hep yürüdüm dolmuş araba mide bulandiran bende. 50 kiloyla evlendim tabi hareket kisitlaninca bu hale geldik asıl. Mastit bida olmazsın inşallah hem gönlünce emzirmen hem o ağrıları bida cekmemen için. Dil kursu da eğlenceli ve verimli geçer inşallah. Spor çocuk büyüdükçe zorlasiyor evet ama yürü yuruyebildigin kadar. Sen yürüyüp liste tutunca ayrı bi güzel oluyordu burası. Herkesin listesini tutmak çok zor o ayrı tabi

Diş hemsiresiyim biraz yoğun geciyo ramazan ayında daha sakin olur tabiki bide 3.5 'da çıkıcam ilk zamanlar oda güzel olacak. Babaanne bakacak şimdilik bakalım

Olurum diye bekliyorum kaptanim su yönden rahatım benim iki kizimdada günüm geçmeden bulantılar halsizlik başlıyordu doktora gitmeden biliyordum belirti olmayinca yoktur insaallah diye teselli ediyorum kendimi
Her hamilelik farklı olur diyorlar sen gene de %100 emin olma diye kurt düşüreyim
Gunaydin diyeyim,

Kaptanim tartildim kilom 51.3. Yani mezuniyet icin vermem gereken 3-4 kilo kalmis durumda. Liste kismi benim icin hic farketmez, istersen hedef kiloma ulasinca al, dogrudan mezun edersin. O sirada ben burada paylasim yaparim yine.
Tamam izin kilona düşünce duruma göre karar veririz. Tek düşündüğüm şimdi dogal olarak artık senden gram gram gidecek, listenin hali de malum.. Tek endişem o gerçekten yoksa direkt alırım :) dediğim gibi 50.8'e inince tekrar bi konuşalım
Günaydın
morordek kaptanım 65.8
Yuzdem 0.303
200 gr. Da olsa verdim
Sabitimiz yada eksimiz yok yaşasın
Tebrikler canım :)

valla havacım bende eliminasyon yapacak şey kalmadı ekmek yemiyorum bulgur yemiyorum buğday yemiyorum süt yoğurt kefir peynir yemiyorum süt ürünlerini tüketmiyorum baya bir şeyi eledim hayatımdan,daha nediiim kuruyemiş yumurta ve yulaf kaldı geriye

Öyle de hep geçtiği için gunlerim o yüzden çok takmadım bir yok diyorum insaallah olmazsa pazartesi ye kadar test alır yaparım

Sadece o gün yediklerini dene canım çünkü birseyi çok tüketmek te alerji yapıyor ara vermek gerekiyor

toplight (etiketleyebildimmi bilmiyorum)kaptanım başınız sağolsun, allah sabırlar versin,bende çok olmadı babamı kaybedeli,zor

Sadece o gün yediklerini dene canım çünkü birseyi çok tüketmek te alerji yapıyor ara vermek gerekiyor
yumurtada yaşıyorum onu usun süre tüketince ki günde en az iki tüketiyorum kola bacağa bir kaşınma tutuyor bir hafta tüketmiyorum ama yüzümde ilk kez oldu yulafı su ile pişirdim üstünde her zaman tükettiğim ceviz yaban mersini ve muz vardı bakayım yine de

morordek kaptanım bir öneride bulunacam..gerçi arkadaşlar birkaç kez söylemişlerdi...hafta sonu tatili pazartesi bir kilo analizi yapsak tartı günü yapsak ...hem hafta sonunu biraz daha dizginleriz...hem de iyi gitmeyenimiz uyarılır...daha dikkat edilir..ben bazen çarşamba perşembe daha çok dikkat ediyorum

Evet aslında o eskiden takım kuralımızdı ama işte esnete esnete ne hale geldik. Bundan sonra pazartesi de bi kontrol bildirimi alalım haklısın

Selamlar hanımlar
Dün ki menüm
Sahur
1 kete
1 yumurta
Biraz peynir
Domates salatalık
2 dilim sucuk

Iftar
Önceki iftarda kalan yemekleri yedim
6 kasik karnıbahar yemeği
6 kasik bulgur pilavı
1 kase cacık

Ara
2 hurma arası şekersiz yer fıstığı ezmesi

Ara
1 salatalık
2 kasik yoğurt

2 litre su

morordek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…