- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.161
haklısın canım yumurta fazla tüketince özellikle sıcaklarda mahvediyor benim oglum da yazın yumurta yeyince butun vucudu kızarıyoryumurtada yaşıyorum onu usun süre tüketince ki günde en az iki tüketiyorum kola bacağa bir kaşınma tutuyor bir hafta tüketmiyorum ama yüzümde ilk kez oldu yulafı su ile pişirdim üstünde her zaman tükettiğim ceviz yaban mersini ve muz vardı bakayım yine de
Ben tefal buharlı kullanıyorum,bozulunca gittim yenisini aynısından aldımHanımlar utu konusunda danisabilirmiyim size. Tefal mi Philips Azur Elite mi Buharlı mi buhar kazanliyi.
Evimde ki son nefesini veriyor da bende kararsızım biraz da deneyimsiz
Philips azur canım:) bede tefal vardı çok ağırdı kolum kupuyodu 4 senenin sonunda vefat ettiHanımlar utu konusunda danisabilirmiyim size. Tefal mi Philips Azur Elite mi Buharlı mi buhar kazanliyi.
Evimde ki son nefesini veriyor da bende kararsızım biraz da deneyimsiz
Aynisindan aldığına göre baya memnunum demektir canım ozaman. Bosh buharlı var bende de ogrenciyken almıştım bilmeyerek hor kullandım baya o yüzden bilenlere danisayim dedim:)Ben tefal buharlı kullanıyorum,bozulunca gittim yenisini aynısından aldım
Benimkinide gönderiyorum ozaman senin tefal in yanına canım :)Philips azur canım:) bede tefal vardı çok ağırdı kolum kupuyodu 4 senenin sonunda vefat ettişimdi philips var azur falan degil de gayet guzel daha hafif
Bence ağırlık çok önmli yani hafif olması daha iyi bence açması da güzel philips inBenimkinide gönderiyorum ozaman senin tefal in yanına canım :)
Azur u çok oneriyorlar önceden tefal 1 numaraydi philips 3 4 senedir geçti dediler
Bi dünya da model var kafam karıştı o yüzden. Ama hafifliği kesinlikle çok önemli dimi ben ona hiç dikkat etmedim biliyormusun
Memnunum tabi çokta hafif bol buharlı en az 8 sene kullanmışımdır, Philips i bilemiycem iyininde iyisi var sonuçtaAynisindan aldığına göre baya memnunum demektir canım ozaman. Bosh buharlı var bende de ogrenciyken almıştım bilmeyerek hor kullandım baya o yüzden bilenlere danisayim dedim:)
toplight (etiketleyebildimmi bilmiyorum)kaptanım başınız sağolsun, allah sabırlar versin,bende çok olmadı babamı kaybedeli,zor
toplight kaptaniçem bende görmüştüm ama kim olduğunu bilemedim başın sağolsun mekanı cennet olsun.
Başsağlığı mesajları için teşekkür ederimtoplight basın sagolsun mekanı cennet olsun Allah size sabır versin canım
İyi geceler kızlar yeni açtım kk yı hala memleketteyim yarın dönüyorum
Başsağlığı mesajları için teşekkür ederim
Basın sağ olsun Allah rahmet eylesin inşallahİyi geceler kızlar yeni açtım kk yı hala memleketteyim yarın dönüyorum
Başsağlığı mesajları için teşekkür ederim
Senin şu mastit olayi cok zorluyordur. Allah kolaylik versin insallahh olmaz bir daha..Yok denedik sutten kesmeyi, 1 haftadan fazla vermedik ama sonra esimin isler ve oglanin disler ve benim memelerin mastit olmasi nedeniyle devam etmedim. Tumden kesmeyi henuz dusunmuyorum, bir yasina kadar ne yapip edip emziricem. Sonrasinda mastit filan olmazsa tahminen 1.5 yasa kadar devam ederim.
Sizin uyku durumu sutten kesince tamamen duzelir tahminen, sen de hamile oldugun icin iyi olur bence.
Kres konusunda 2 yasinda vermeye karar verdik, o zamana kadar evde devam edicez. Bu sene sonuna kadar ben bakicam kesin olarak, evdeyim yani. Zaten o nedenle dil kursuna basliyorum, bir taraftan vatandaslik alabilmek icin dil sarti var. Sonraki 6 ayda ben veya esim bakacak net degil. Simdi ekonomi yapma derdine dustum, bundan sonrasi benim icin ucretsiz izin seklinde cunku. Yaz tatili planliyoruz o da biraz masraf cikaracak ama herkes dort gozle oglani bekliyor, acikcasi ben de tatili bekliyorum :)
Hayirli olsun, ne is yapiyordun, yogun mu olacaksin? Annenin yeri ayri, onunla yine zaman gecirirsin, hafta sonlari var. Bir yakininin bakmasi guzel olur tabi.
Senin saglik sorunlari nedeniyle kilo veremedigini biliyorum, ama yine saglik icin de kilo vermen gerekiyor. Ben genel olarak yazmistim kiloya odaklanmayalim, dogru seyleri yapmaya odaklanalim, kilolar birden gitmeye baslar zaten diye. Kilolara odaklanip moralini bozma tabi. Spor ben de yapamiyorum hic ama yuruyus bolca var bende. Aslinda en iyisi de yuruyus, gecenlerde bir makale okudum 29 gunluk hiking tatili yapan biri yazmis, gunde ortalama 8 saat yuruyus seklinde. Oncesinde spor yapan biri, pek cok parametreyi olcturmus. Hiking sonrasi herseyde iyilesme var kolesterol seker vb, metabolik olarak %65 yag %35 karb yakan biriyken, %92 yag %8 karb yakan birine donusmus. Yani yuruyus deyip gecmeyin, evrimsel olarak bize en uygun olan hareket (ozellikle kadinlar) yuruyus.
Suan bile işkence diyorum canım zaten buhar düğmesi kırık bi su koyuyorum 2 gömlek te bitiyor ve kırışıklıkları açmak çoook zor. Kazanli almak için biraz daha biriktirmem lazım azur Elite 1000 den 700 e düşmüş kazanli larda çok güzel indirimde. Ya şimdi buharlı alicam yada ÖTV indirimine kadar Elimdeki ne katlanip para biriktiricemKesinlikle philips kazanli utu yapmayi cok seveceksin. Bundan once iskenceymis diyecek sin. Donanimhaberde yorumlara bak...kazaniyla suda bitmiyo.birde kirec birikiyo.bosaltma hazinesine....ve ayarlama da yok tek ayar tum kumaslar
Benimde 10 seneyi geçti bosh ta saglam diyebiliriz ozaman çok hor kullandım biliyormusun . Ozaman listeme tefal philips ve bosh diye bosh u dahil edeyim.Memnunum tabi çokta hafif bol buharlı en az 8 sene kullanmışımdır, Philips i bilemiycem iyininde iyisi var sonuçta
Tatlım tatlı 1 çatal demistik:) bide susuzluk mahveder seni bak sahur olmuyor senin bari akşam suyu arttirHepinize hayırlı geceler menüm
Sahur yok (uyuyakalmisim)
Iftar
3 kasik pirinç pilavi
Yarim tabak sebzeli köfte(dünkü yemekler)
Bir kac kaşık kurufasulye etli bol salata cacık
Ara
Az çekirdek 3 çatal sultan sarması
Su tam bilmiyorum ama 4 bardak vardır heralde
Spor 7000 adim yürüyüş
morordek ayvacicegi parkbyull Hmavidag B bluuee
Canım hamileyken göğüs ucuna dokunmamak bile lazım Rahime kasılma yapar ilerleyen zamanlarda doğumu bile başlatır. Benim Dr um baya uyarmisti birliktelik sırasında bile uzak durulmali hamileyken demişti. Bence acilen sütten kesmen lazım. Ee bebisimiz nasıl gittin mi Dr aSenin şu mastit olayi cok zorluyordur. Allah kolaylik versin insallahh olmaz bir daha..
inek sütü verdim dün sevdi gibi simdilik once bi ona alışsın ben de1 ay daha emzirir keserim artik. Sende emzirebildigin kadaremzirr bence.. cok iyi yapmissin 2 yaştan sonra kreş daha iyi olur.. dil öğrenmek çok zevkli yaa bende isterdim..
Tatil de çocukla ilgilenenlerin olmasi en güzeli bence biraz dinleniyor insan..
Öyle demiştik demiSuan bile işkence diyorum canım zaten buhar düğmesi kırık bi su koyuyorum 2 gömlek te bitiyor ve kırışıklıkları açmak çoook zor. Kazanli almak için biraz daha biriktirmem lazım azur Elite 1000 den 700 e düşmüş kazanli larda çok güzel indirimde. Ya şimdi buharlı alicam yada ÖTV indirimine kadar Elimdeki ne katlanip para biriktiricem
Benimde 10 seneyi geçti bosh ta saglam diyebiliriz ozaman çok hor kullandım biliyormusun . Ozaman listeme tefal philips ve bosh diye bosh u dahil edeyim.
Tatlım tatlı 1 çatal demistik:) bide susuzluk mahveder seni bak sahur olmuyor senin bari akşam suyu arttir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?