Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

haklısın canım yumurta fazla tüketince özellikle sıcaklarda mahvediyor benim oglum da yazın yumurta yeyince butun vucudu kızarıyor

Hanımlar utu konusunda danisabilirmiyim size. Tefal mi Philips Azur Elite mi Buharlı mi buhar kazanliyi.
Evimde ki son nefesini veriyor da bende kararsızım biraz da deneyimsiz

Hanımlar utu konusunda danisabilirmiyim size. Tefal mi Philips Azur Elite mi Buharlı mi buhar kazanliyi.
Ben tefal buharlı kullanıyorum,bozulunca gittim yenisini aynısından aldım

Philips azur canım:) bede tefal vardı çok ağırdı kolum kupuyodu 4 senenin sonunda vefat etti şimdi philips var azur falan degil de gayet guzel daha hafif

Philips azur canım:) bede tefal vardı çok ağırdı kolum kupuyodu 4 senenin sonunda vefat etti şimdi philips var azur falan degil de gayet guzel daha hafif
Benimkinide gönderiyorum ozaman senin tefal in yanına canım :)
Azur u çok oneriyorlar önceden tefal 1 numaraydi philips 3 4 senedir geçti dediler
Bi dünya da model var kafam karıştı o yüzden. Ama hafifliği kesinlikle çok önemli dimi ben ona hiç dikkat etmedim biliyormusun

Kesinlikle philips kazanli utu yapmayi cok seveceksin. Bundan once iskenceymis diyecek sin. Donanimhaberde yorumlara bak...kazaniyla suda bitmiyo.birde kirec birikiyo.bosaltma hazinesine....ve ayarlama da yok tek ayar tum kumaslar

Bence ağırlık çok önmli yani hafif olması daha iyi bence açması da güzel philips in

Aynisindan aldığına göre baya memnunum demektir canım ozaman. Bosh buharlı var bende de ogrenciyken almıştım bilmeyerek hor kullandım baya o yüzden bilenlere danisayim dedim:)
Memnunum tabi çokta hafif bol buharlı en az 8 sene kullanmışımdır, Philips i bilemiycem iyininde iyisi var sonuçta

Hepinize hayırlı geceler menüm
Sahur yok (uyuyakalmisim)
Iftar
3 kasik pirinç pilavi
Yarim tabak sebzeli köfte(dünkü yemekler)
Bir kac kaşık kurufasulye etli bol salata cacık
Ara
Az çekirdek 3 çatal sultan sarması
Su tam bilmiyorum ama 4 bardak vardır heralde
Spor 7000 adim yürüyüş
morordek ayvacicegi parkbyull Hmavidag B bluuee

İyi geceler kızlar yeni açtım kk yı hala memleketteyim yarın dönüyorum
toplight (etiketleyebildimmi bilmiyorum)kaptanım başınız sağolsun, allah sabırlar versin,bende çok olmadı babamı kaybedeli,zor
toplight kaptaniçem bende görmüştüm ama kim olduğunu bilemedim başın sağolsun mekanı cennet olsun.
toplight basın sagolsun mekanı cennet olsun Allah size sabır versin canım
Başsağlığı mesajları için teşekkür ederim

Kızlar hayırlı sahurlar cuma menüm
Sahur
1 yumurta
1 kasik tulum peyniri
1.5 ceviz
Domates salatalık maydonoz
2 dilim ekmek
1 dilim tahin helvası

Iftar
2 kepçe tavuk çorbası
5 6 kasik mantar sote
3 kasik pirinç pilavı
2 3 lokma pide
Cacık

Ara: bugün doktor kontrolü vardı onun izniyle kaçamak yaptım haftada 2 tatlı kaçamağı izni var kızlar oda hafta sonu cuma ve pazar gibi.
4 5 kadar minik ekler yedim (ama inanın eskisi kadar zevk vermedi hatta beğenmedim bile diyebilirim çok şekerli geldi)

2.5 litre su morordek

Senin şu mastit olayi cok zorluyordur. Allah kolaylik versin insallahh olmaz bir daha..

inek sütü verdim dün sevdi gibi simdilik once bi ona alışsın ben de1 ay daha emzirir keserim artik. Sende emzirebildigin kadaremzirr bence.. cok iyi yapmissin 2 yaştan sonra kreş daha iyi olur.. dil öğrenmek çok zevkli yaa bende isterdim..
Tatil de çocukla ilgilenenlerin olmasi en güzeli bence biraz dinleniyor insan..

Kesinlikle philips kazanli utu yapmayi cok seveceksin. Bundan once iskenceymis diyecek sin. Donanimhaberde yorumlara bak...kazaniyla suda bitmiyo.birde kirec birikiyo.bosaltma hazinesine....ve ayarlama da yok tek ayar tum kumaslar
Suan bile işkence diyorum canım zaten buhar düğmesi kırık bi su koyuyorum 2 gömlek te bitiyor ve kırışıklıkları açmak çoook zor. Kazanli almak için biraz daha biriktirmem lazım azur Elite 1000 den 700 e düşmüş kazanli larda çok güzel indirimde. Ya şimdi buharlı alicam yada ÖTV indirimine kadar Elimdeki ne katlanip para biriktiricem
Memnunum tabi çokta hafif bol buharlı en az 8 sene kullanmışımdır, Philips i bilemiycem iyininde iyisi var sonuçta
Benimde 10 seneyi geçti bosh ta saglam diyebiliriz ozaman çok hor kullandım biliyormusun . Ozaman listeme tefal philips ve bosh diye bosh u dahil edeyim.
Tatlım tatlı 1 çatal demistik:) bide susuzluk mahveder seni bak sahur olmuyor senin bari akşam suyu arttir

Canım hamileyken göğüs ucuna dokunmamak bile lazım Rahime kasılma yapar ilerleyen zamanlarda doğumu bile başlatır. Benim Dr um baya uyarmisti birliktelik sırasında bile uzak durulmali hamileyken demişti. Bence acilen sütten kesmen lazım. Ee bebisimiz nasıl gittin mi Dr a

Öyle demiştik demi kız zaten nadir yiyorum sıkıntı olmaz insaallah. Canim su içmeyi bende istiyorum ama demiştim ya bu kadar içmeme rağmen midem beni mahfediyor fazla içtiğim gun daha kötü oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…