- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.181
Canım benim miden için Dr git tekrardan bian önce hem bhcg ye de bi baktirirsinÖyle demiştik demikız zaten nadir yiyorum sıkıntı olmaz insaallah. Canim su içmeyi bende istiyorum ama demiştim ya bu kadar içmeme rağmen midem beni mahfediyor fazla içtiğim gun daha kötü oluyorum
Canim baya hassaslasti zaten ama ben onu son aylarda tehlikeli olur diye biliyorum.. yani şöyle 3 ay gectikten sonra.. bebiş şimdilik iyi gibi kalp atışı var daha minnak..Canım hamileyken göğüs ucuna dokunmamak bile lazım Rahime kasılma yapar ilerleyen zamanlarda doğumu bile başlatır. Benim Dr um baya uyarmisti birliktelik sırasında bile uzak durulmali hamileyken demişti. Bence acilen sütten kesmen lazım. Ee bebisimiz nasıl gittin mi Dr a
Aynen canim bayramdan sonra mutlaka gitmem gerekiyorCanım benim miden için Dr git tekrardan bian önce hem bhcg ye de bi baktirirsin
Ben ilk sayfadaki mesajda düzenleme yapıyorum listeyi canım, son hali orada. Aslında mesajların içinde de paylassam iyi olur haklısın :)Kizlar liste yok mu? Göremedim.
Ben birçok kişi tanıyorum emzirirken ikinciyi doğuran ve de sonra ikisini birden emzirenCanim baya hassaslasti zaten ama ben onu son aylarda tehlikeli olur diye biliyorum.. yani şöyle 3 ay gectikten sonra.. bebiş şimdilik iyi gibi kalp atışı var daha minnak..
Masallah minnak bebisimize bizim.hersey sağlıklı güzel ve rahat ilerlesin inşallah canim.Canim baya hassaslasti zaten ama ben onu son aylarda tehlikeli olur diye biliyorum.. yani şöyle 3 ay gectikten sonra.. bebiş şimdilik iyi gibi kalp atışı var daha minnak..
Aynen öyleymiş ama ilk sütü içsin diye kimisi bir göğüs le devam ediyor muş ben en fazla 26 ya kadar emziririm diyodum ama 22 de bitiririm çünkü artik cok zorluyor karnımın üzerinden atlayip diğer memeye geçiyor hiç oturamiyorum uzanamiyorum sürekli içmek istiyor artik yara olacaklar cok agriyolar..Ben ilk sayfadaki mesajda düzenleme yapıyorum listeyi canım, son hali orada. Aslında mesajların içinde de paylassam iyi olur haklısın :)
Ben birçok kişi tanıyorum emzirirken ikinciyi doğuran ve de sonra ikisini birden emzirenkarar senin tabi ki ama konuyu görünce paylasmadan edemedim :)
Aminnn canim insallah. Cok sagol..Masallah minnak bebisimize bizim.hersey sağlıklı güzel ve rahat ilerlesin inşallah canim.
Aminnn canim..Tüm annelerinanne olma yolunda olanların annesi olan ve olmayanların
Anneler gününü kutlarımAllâh çocuklarınızla yolunuzu ayırmasın
Canim hasta oldun mu..Hepinizin anneler günü kutlu olsun güzel hatunlargeleyim menume dün yazamadım
Sahur
2 dilim ekmek yogurt zeytin tereyağı az az yedim hepsinden gerisini hatirlamiyorum desembaşka birşey yedim mi bilmiyorum
Iftar
4 kasik tereyağlı keşkek
3 kasik bulgur pilavi
bir kac kaşık kuru fasulye
3 4 parca tavuk eti ızgara
salata
Su 3 4 bardak arası
Spor iftar sonrası az yürüyüş
morordek ayvacicegi parkbyull Hmavidag B bluuee
Hayır canım hala bekliyorumCanim hasta oldun mu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?