Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Öyle demiştik demi kız zaten nadir yiyorum sıkıntı olmaz insaallah. Canim su içmeyi bende istiyorum ama demiştim ya bu kadar içmeme rağmen midem beni mahfediyor fazla içtiğim gun daha kötü oluyorum
Canım benim miden için Dr git tekrardan bian önce hem bhcg ye de bi baktirirsin

Canim baya hassaslasti zaten ama ben onu son aylarda tehlikeli olur diye biliyorum.. yani şöyle 3 ay gectikten sonra.. bebiş şimdilik iyi gibi kalp atışı var daha minnak..

Kizlar liste yok mu? Göremedim.
Ben ilk sayfadaki mesajda düzenleme yapıyorum listeyi canım, son hali orada. Aslında mesajların içinde de paylassam iyi olur haklısın :)
Canim baya hassaslasti zaten ama ben onu son aylarda tehlikeli olur diye biliyorum.. yani şöyle 3 ay gectikten sonra.. bebiş şimdilik iyi gibi kalp atışı var daha minnak..
Ben birçok kişi tanıyorum emzirirken ikinciyi doğuran ve de sonra ikisini birden emziren karar senin tabi ki ama konuyu görünce paylasmadan edemedim :)

Masallah minnak bebisimize bizim.hersey sağlıklı güzel ve rahat ilerlesin inşallah canim.

Aynen öyleymiş ama ilk sütü içsin diye kimisi bir göğüs le devam ediyor muş ben en fazla 26 ya kadar emziririm diyodum ama 22 de bitiririm çünkü artik cok zorluyor karnımın üzerinden atlayip diğer memeye geçiyor hiç oturamiyorum uzanamiyorum sürekli içmek istiyor artik yara olacaklar cok agriyolar..

Hepinizin anneler günü kutlu olsun güzel hatunlar geleyim menume dün yazamadım
Sahur
2 dilim ekmek yogurt zeytin tereyağı az az yedim hepsinden gerisini hatirlamiyorum desem başka birşey yedim mi bilmiyorum

Iftar
4 kasik tereyağlı keşkek
3 kasik bulgur pilavi
bir kac kaşık kuru fasulye
3 4 parca tavuk eti ızgara
salata
Su 3 4 bardak arası
Spor iftar sonrası az yürüyüş
morordek ayvacicegi parkbyull Hmavidag B bluuee

Canim hasta oldun mu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…