- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.201
gerçekten leylifer ve sana hayranım umarım kilo veriyorsunuzdurHepinizin anneler günü kutlu olsun güzel hatunlargeleyim menume dün yazamadım
Sahur
2 dilim ekmek yogurt zeytin tereyağı az az yedim hepsinden gerisini hatirlamiyorum desembaşka birşey yedim mi bilmiyorum
Iftar
4 kasik tereyağlı keşkek
3 kasik bulgur pilavi
bir kac kaşık kuru fasulye
3 4 parca tavuk eti ızgara
salata
Su 3 4 bardak arası
Spor iftar sonrası az yürüyüş
morordek @ayvacicegi parkbyull Hmavidag @bluuee
bu arada yiğidi öldürür hakkını yememHayırlı geceler kizlar menüm
Sahur
2 dilim ekmek
2 közlenmiş biber
1 parca tavuk eti ızgara
Çay
Iftar
1 kase etli nohut
3 kasik bulgur pilavi
4 kasik kıymalı tava
Salata
2 3 tane acı biber turşusu
3 4 kasik tereyağlı keşkek
Spor yok
Su 3 bardak
morordek @ayvacicegi parkbyull
Hmavidag @bluuee
Baştan söylemiştim aslında hepinizden çok yiyorum diyegerçekten leylifer ve sana hayranım umarım kilo veriyorsunuzdur
Teşekkürlerbu arada yiğidi öldürür hakkını yememLeyl-i-fer ve sen kadar düzenli menü paylaşanda yok tebrik ederim
Çok haklısın, eminim ki çok zordur.Aynen öyleymiş ama ilk sütü içsin diye kimisi bir göğüs le devam ediyor muş ben en fazla 26 ya kadar emziririm diyodum ama 22 de bitiririm çünkü artik cok zorluyor karnımın üzerinden atlayip diğer memeye geçiyor hiç oturamiyorum uzanamiyorum sürekli içmek istiyor artik yara olacaklar cok agriyolar..
Elacicegim bu nasıl menü ya parkbyull'un dedigi gibi insallah kilo veriyorsundur.Hepinizin anneler günü kutlu olsun güzel hatunlargeleyim menume dün yazamadım
Sahur
2 dilim ekmek yogurt zeytin tereyağı az az yedim hepsinden gerisini hatirlamiyorum desembaşka birşey yedim mi bilmiyorum
Iftar
4 kasik tereyağlı keşkek
3 kasik bulgur pilavi
bir kac kaşık kuru fasulye
3 4 parca tavuk eti ızgara
salata
Su 3 4 bardak arası
Spor iftar sonrası az yürüyüş
morordek @ayvacicegi parkbyull Hmavidag @bluuee
Haklisin kaptanim misafirim vardı abartmışımÇok haklısın, eminim ki çok zordur.
Kolaylıklar diliyorum asmicim
Elacicegim bu nasıl menü ya parkbyull'un dedigi gibi insallah kilo veriyorsundur.
Ya çok rica ediyorum şu karbonhidratları azalt gözünü seveyim... Keşkek dediğin şey bugday, kuru fasulye, bulgur pilavı hepsi bombardıman olmus... Senin menülerin başından beri bi türlü düzene giremedi bu açıdan
Hayırlı yaşları olsun oğlunun,akşama paylaşırım kilomuGünaydın hanımlar
Dün anneler günüydü ve de oglumun dogum gununu kutladık. Aslında dogum gunu bugun ama hafta sonu diye erken kutlayalım dedik. Çok yogun oldugum icin giremedim. Geçmiş anneler günümüzü kutluyorum
Pazartesi bildirimleri gelsin hadi bakalım, iftardan önce tartılıp yazın
N Nurumcan94 E elacicegim23Leyl-i-fer melita09
Seninde anneler günün kutlu olsun. Oglusununda hayırlı uzun mutlu bir ömrü olur insaallahGünaydın hanımlar
Dün anneler günüydü ve de oglumun dogum gununu kutladık. Aslında dogum gunu bugun ama hafta sonu diye erken kutlayalım dedik. Çok yogun oldugum icin giremedim. Geçmiş anneler günümüzü kutluyorum
Pazartesi bildirimleri gelsin hadi bakalım, iftardan önce tartılıp yazın
N Nurumcan94 E elacicegim23Leyl-i-fer melita09
Eki Görüntüle 2268275 Eki Görüntüle 2268276
Selamlar herkese
morordek parkbyull
Bombardımana tutulacağımı bilerek cumartesi davetteydim ve hiç diyet bi menü olmadı biliyorum,cumadan sonra saldım galiba kendimi ama toplıycam inşallah. İftar sonrası detoksta yapamıyorum sporda,gün içinde hareketli olmaya çalışıcam.
Canim menünü yazmadıkça daha cok abartırsın emin olKaptanım cumadan beri çok abarttım... Aksam tartılır yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?