Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabalar
Sahur
1 yumurta
3 zeytin
1 dilim peynir
1 bükme (afyon yöresine ait mercimekli börek)
Domates salatalık
1 bardak kayısı hoşafı

Iftar
1.5 kepçe tarhana çorbası
5 kasik nohutlu et
2 dilim ekmek
4 kasik kadar biber yogurtlamasi
Salata

Ara
2 hurma arası şekersiz fıstık ezmesi

Yeşil çay
2 litre su morordek

gerçekten leylifer ve sana hayranım umarım kilo veriyorsunuzdur

Günaydın hanımlar
Dün anneler günüydü ve de oglumun dogum gununu kutladık. Aslında dogum gunu bugun ama hafta sonu diye erken kutlayalım dedik. Çok yogun oldugum icin giremedim. Geçmiş anneler günümüzü kutluyorum

Pazartesi bildirimleri gelsin hadi bakalım, iftardan önce tartılıp yazın
N Nurumcan94 E elacicegim23 Leyl-i-fer melita09

Çok haklısın, eminim ki çok zordur.
Kolaylıklar diliyorum asmicim
Elacicegim bu nasıl menü ya parkbyull'un dedigi gibi insallah kilo veriyorsundur.
Ya çok rica ediyorum şu karbonhidratları azalt gözünü seveyim... Keşkek dediğin şey bugday, kuru fasulye, bulgur pilavı hepsi bombardıman olmus... Senin menülerin başından beri bi türlü düzene giremedi bu açıdan

Selamlar herkese
morordek parkbyull
Bombardımana tutulacağımı bilerek cumartesi davetteydim ve hiç diyet bi menü olmadı biliyorum,cumadan sonra saldım galiba kendimi ama toplıycam inşallah. İftar sonrası detoksta yapamıyorum sporda,gün içinde hareketli olmaya çalışıcam.

Haklisin kaptanim misafirim vardı abartmışım yazdım zaten bende beğenmedim 2 gunu ama merak etme toparlicam cuma ya kadar esim evde olmayacak bir hafta iftarda kendime göre yapacagim🖒

Hayırlı yaşları olsun oğlunun,akşama paylaşırım kilomu

Seninde anneler günün kutlu olsun. Oglusununda hayırlı uzun mutlu bir ömrü olur insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…