- 19 Ekim 2018
- 923
- 1.189
- 63
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.221
Canim almış mısın vermişmişin cumanın kilosunu unuttumNe olduysa bugün oldu... Temizlikçi kadına yarım gün bende koşturdum işe git markete eve gel temizlik. Tekrar gittim şuan kilom 73.7.
75.1 dim... Canım... Bende unutuyorum... Listeye baktım. Bugün çok koşturdum iş ev temizlik..Canim almış mısın vermişmişin cumanın kilosunu unuttum
Ooo çok iyi gitmiş o zaman harikasin75.1 dim... Canım... Bende unutuyorum... Listeye baktım. Bugün çok koşturdum iş ev temizlik..
Maşallah cumaya 72 olursun artık75.1 dim... Canım... Bende unutuyorum... Listeye baktım. Bugün çok koşturdum iş ev temizlik..
Seninde iyi gitmiş canım haftasonuna rağmen, neler yaptınOoo çok iyi gitmiş o zaman harikasin
Korkuyorum canım geri donmezse eğer. Hicbirsey yapmıyorum aslında eskiye nazaran yaptığım tek şey eskisi gibi stres yapmıyorum ondan mi oructan mi bilemiyorumSeninde iyi gitmiş canım haftasonuna rağmen, neler yaptın
Sahurda yiyemiyosun ya ondandır belkiKorkuyorum canım geri donmezse eğer. Hicbirsey yapmıyorum aslında eskiye nazaran yaptığım tek şey eskisi gibi stres yapmıyorum ondan mi oructan mi bilemiyorum
Olabilir canım bazen yiyorum bazen yemiyorum.Sahurda yiyemiyosun ya ondandır belki
Ay ben lahmacunlar baklava kızartma sigara böreği... Şekerli şeyler... Kısa kaçırma nöbeti geçirdim. Ben kaçamak yapmazsam gitmiyor...Seninde iyi gitmiş canım haftasonuna rağmen, neler yaptın
suyu arttır canım baş ağrısını halsizliği mide ekşimesini engellerHayirli geceler kizlar menüm
Sahur sadece 2 lokma ekmegi sürme peynire batırıp yedim 1 bardak cay
Iftar
Yarim kase etli nohut
Yarim kase cacık
1.buyuk tabak salata
2 kasik pirinç pilavi
3 parca tavuk izgara
Ara 1 elma
Su 5 bardak
Spor 5000 adim yürüyüş
morordek ayvacicegi parkbyull Hmavidag B bluuee
Benim de mide rahatsızlığım olduğu için sürekli ağzıma su geliyor ve oruçluyken çok su içemiyorum yoksa bu durum dahada artiyorsuyu arttır canım baş ağrısını halsizliği mide ekşimesini engeller
Valla tebrikler o kadar karbonhidrata -500 :)
Ne olduysa bugün oldu... Temizlikçi kadına yarım gün bende koşturdum işe git markete eve gel temizlik. Tekrar gittim şuan kilom 73.7.
89.3 kızlar +200 gram
Artılar fazla değil neyse ki hanımlar, cumaya kadar halledersiniz size güveniyorum :)
Nanekekikcim ben hiç hatırlamıyorum öyle birini, belki toplight kaptanicem hatırlıyordur ama o da yogun bu ara malum.. Şimdi kendi takımımızda da arattım ama sonuc cıkmadı. Nick değiştirmiş olabilir mi ki?
maşallah iftarda çatlamadın mı ,vazgeçtim sormaktan ya çatlamıyonuz işte belliki
ağzına gelen su normal su değil mide kapakçığın gevşek olduğundan yediklerinin suyuBenim de mide rahatsızlığım olduğu için sürekli ağzıma su geliyor ve oruçluyken çok su içemiyorum yoksa bu durum dahada artiyor
Doğum günü kutlu olsun kuzumunGünaydın hanımlar
Dün anneler günüydü ve de oglumun dogum gununu kutladık. Aslında dogum gunu bugun ama hafta sonu diye erken kutlayalım dedik. Çok yogun oldugum icin giremedim. Geçmiş anneler günümüzü kutluyorum
Pazartesi bildirimleri gelsin hadi bakalım, iftardan önce tartılıp yazın
N Nurumcan94 E elacicegim23Leyl-i-fer melita09
Kan grubu beslenmesiyle ilgili deneyimi olan varmı?
Insaallah kaptanim bende oyle umut ediyorumValla tebrikler o kadar karbonhidrata -500 :)
Cumaya daha da güzel olur umarım
Tebrikler melitacım abarttıgını söylemişsin ama koşturmadan sanırım iyi gitmiş. Cumaya da böyle güzel bir eksi gelir umarım
Artılar fazla değil neyse ki hanımlar, cumaya kadar halledersiniz size güveniyorum :)
Nanekekikcim ben hiç hatırlamıyorum öyle birini, belki toplight kaptanicem hatırlıyordur ama o da yogun bu ara malum.. Şimdi kendi takımımızda da arattım ama sonuc cıkmadı. Nick değiştirmiş olabilir mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?