- 19 Ekim 2018
- 923
- 1.189
- 63
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.241
Ondan mi dersin kiağzına gelen su normal su değil mide kapakçığın gevşek olduğundan yediklerinin suyu
yatarken yastığını yüksek tutOndan mi dersin kizaten en çok oructa midem den dolayı bana çok zor geliyor
Şu 80 -90 lı kilolardaki menülerinden bi paylaşta görek parkycimmaşallah iftarda çatlamadın mı ,vazgeçtim sormaktan ya çatlamıyonuz işte belliki
Denicem mutlaka bu geceyatarken yastığını yüksek tut
iki yastıkla yarın oturur gibi yat abla tavsiyesi mide konusunda biliyonuz uzmanım
Şu 80 -90 lı kilolardaki menülerinden bi paylaşta görek parkycim
o zaman daha beterdi daha da azŞu 80 -90 lı kilolardaki menülerinden bi paylaşta görek parkycim
amin canımAminnn canim..
Evet akrabanmı çıktıparkbyull isminiz b ile mi başlıyo
evetparkbyull isminiz b ile mi başlıyo
benim masa örtüm yeni değil ki ayol döndürüp kullanıyordum yeşile çok laf soktulardıOf of meyveler tatlılar lavaşmı gördüm ne
Bikerem bunlar yeni masa örtünden tanıdım
sevg,ili nanekekik o isimde birini hatırlamıyorum hatta geçmişine baktım o üyenin ağustos 2018 e kadar var ve 5. takımda yok gerçi 3 sene önce demiş kesin farklı bir niktedir diye düşünüyprumValla tebrikler o kadar karbonhidrata -500 :)
Cumaya daha da güzel olur umarım
Tebrikler melitacım abarttıgını söylemişsin ama koşturmadan sanırım iyi gitmiş. Cumaya da böyle güzel bir eksi gelir umarım
Artılar fazla değil neyse ki hanımlar, cumaya kadar halledersiniz size güveniyorum :)
Nanekekikcim ben hiç hatırlamıyorum öyle birini, belki toplight kaptanicem hatırlıyordur ama o da yogun bu ara malum.. Şimdi kendi takımımızda da arattım ama sonuc cıkmadı. Nick değiştirmiş olabilir mi ki?
Sağol kaptanimsevg,ili nanekekik o isimde birini hatırlamıyorum hatta geçmişine baktım o üyenin ağustos 2018 e kadar var ve 5. takımda yok gerçi 3 sene önce demiş kesin farklı bir niktedir diye düşünüyprum
Yok canım pazartesi başlıcam kayinvalidemler geldi de iftar sahur o bu derken vakit geciyo anca menü yazıyorumN Nurumcan94 yoksun işe mi başladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?