Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhabalar. şimdi herkes için seker ne ise benim için tuz o. 2 3 gündür tuz istegimin farkındaydım kendimi durdurabildim. dün canım felaket cekirdek cekti anlatamam bu durumdayken basladıgım da da duramam veee bi tane bile yemedim.
bu arada kilom 65.9. yani cumaya - gelebilme sansım var insallah

Bende hala tık yok modum düştü

Hadi inşaallah canim

İyi akşamlar menum
2 bardak limonlu ılık su
Kahve

Sabah : 2 haşlanmış yumurta
Peynir
Salatalık
Maydanoz marul

Aksam : Girit usulü kabak havuclu
4 yk yogurt

Su 2 lt
Detoks 1 lt

Gece zerdeçal li limonlu yogurt yicem

Spor : 30 dk hafif tempo yuruyus
morordek parkbyull ayvacicegi E elacicegim23 B bluuee

Kızlar merhaba d'ün ki menüm
Sahur
1 yumurta
1 bükme
1 dilim peynir
Domates salatalık
1 bardak erik komposto

Iftar
1 patlıcan kebabı
2 kepçe den az yoğurt çorbası bugdayli
Salata
1 dilim ekmek
1 2 kasik bakla

Ara
1 ince dilim pasta (doğum günümdü kızlar dün doktoruma sordum yiyebilirsin dedi sizden özür diliyorum ama eşim almış gelmiş yedim )
Çay

2 litre su morordek @@parkbyull

Bugün ki menüm
Sahur
1 bükme
4 5 dilim sucuk
1 dilim peynir
Domates salatalık
1 bardak komposto erik

Iftar
2 kepçe mercimek çorbası
1 kase dolusu pazı ve yaprak sarması karışık
Cacık
2 kasik bakla (bitmedi gitti )

Ara
3 hurma

2.5 litre su morordek @@parkbyull

orucu uykuya tutturuyorsanız sevabı rüyanızda görürsünüz aloooooooo nerdesiniz kızlar.
Yok be canım ne uykusu kosturmaca eskisi gibi vaktim yok misafirlerim var ayrıca ise başlıcam kosturmacasi başladı bugün gittim başlama imzamı attım bundan sonra buralarda daha az olurum ozleyin beni

Yok be canım ne uykusu kosturmaca eskisi gibi vaktim yok misafirlerim var ayrıca ise başlıcam kosturmacasi başladı bugün gittim başlama imzamı attım bundan sonra buralarda daha az olurum ozleyin beni
tebrikler tatlım hayırlı olsun inşaallah sen yine günde bir iki posta uğramayı unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…