- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.261
Bende hala tık yok modum düştümerhabalar. şimdi herkes için seker ne ise benim için tuz o. 2 3 gündür tuz istegimin farkındaydım kendimi durdurabildim. dün canım felaket cekirdek cekti anlatamam bu durumdayken basladıgım da da duramam veee bi tane bile yemedim.
bu arada kilom 65.9. yani cumaya - gelebilme sansım var insallah
Hiç düşürme canım modunu daha 1 gun varBende hala tık yok modum düştü
Kız aşk olsun yine mi çok geldi sanaevet çatlamadın biliyorum
Hadi inşaallah canimmerhabalar. şimdi herkes için seker ne ise benim için tuz o. 2 3 gündür tuz istegimin farkındaydım kendimi durdurabildim. dün canım felaket cekirdek cekti anlatamam bu durumdayken basladıgım da da duramam veee bi tane bile yemedim.
bu arada kilom 65.9. yani cumaya - gelebilme sansım var insallah
İnşallah etkilemez topu topu 5 kişiyiz sanırımKızlar sonunda hasta oldum yaklaşık 20 gün gecikmeli cuma günü tartı gunu eksi yada artı olarak etkiler mi bu arada sabahtan sisim sanki
Insaallah canımİnşallah etkilemez topu topu 5 kişiyiz sanırım
Gözünaydın
Canim cok çok az degil mıİyi akşamlar menum
2 bardak limonlu ılık su
Kahve
Sabah : 2 haşlanmış yumurta
Peynir
Salatalık
Maydanoz marul
Aksam : Girit usulü kabak havuclu
4 yk yogurt
Su 2 lt
Detoks 1 lt
Gece zerdeçal li limonlu yogurt yicem
Spor : 30 dk hafif tempo yuruyus
morordek parkbyull ayvacicegi E elacicegim23 B bluuee
Bugün ki menüm Sahur 1 bükme 4 5 dilim sucuk 1 dilim peynir Domates salatalık 1 bardak komposto erik Iftar 2 kepçe mercimek çorbası 1 kase dolusu pazı ve yaprak sarması karışık Cacık 2 kasik bakla (bitmedi gitti Ara 3 hurma 2.5 litre su |
Yok be canım ne uykusu kosturmaca eskisi gibi vaktim yok misafirlerim var ayrıca ise başlıcam kosturmacasi başladı bugün gittim başlama imzamı attım bundan sonra buralarda daha az olurum ozleyin beniorucu uykuya tutturuyorsanız sevabı rüyanızda görürsünüz aloooooooo nerdesiniz kızlar.
E elacicegim23İyi akşamlar menum
2 bardak limonlu ılık su
Kahve
Sabah : 2 haşlanmış yumurta
Peynir
Salatalık
Maydanoz marul
Aksam : Girit usulü kabak havuclu
4 yk yogurt
Su 2 lt
Detoks 1 lt
Gece zerdeçal li limonlu yogurt yicem
Spor : 30 dk hafif tempo yuruyus
morordek parkbyull ayvacicegi E elacicegim23 B bluuee
daha giderli oturaklı menü olmuş ama ben olsam sadece yoğurtlu kabak yerdim :)
tebrikler tatlım hayırlı olsun inşaallah sen yine günde bir iki posta uğramayı unutmaYok be canım ne uykusu kosturmaca eskisi gibi vaktim yok misafirlerim var ayrıca ise başlıcam kosturmacasi başladı bugün gittim başlama imzamı attım bundan sonra buralarda daha az olurum ozleyin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?