Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Doğum günün kutlu olsuuunnn nice senelere

Eveet hanımlar günaydın
Persembe olmus bile ne ara oldu anlamadım yahu :)

N Nurumcan94 Hmavidag Leyl-i-fer E elacicegim23 melita09 iftar öncesi tartılmayı unutmayın. Oruc tutmayanlar ve de sabahları daha az kiloda cıkanlar yarın sabah tartılsın :)

Bugun biraz yogun benim, toplantılar var. Pek ugrayamayabilirim, öptüm hepinizi. Güzel bildirimlerinizi bekliyorum

Canim cok çok az degil mı
Valla canım kabak detoksu nu deniyorum sana yapamayiz demistim ama baya bi tok tuttu ve gece yatmadan önce bişeyler tikinma isteğim bile olmadı :) ben yapabiliyorum ve oğlumu arkadaşıyla oyun alanına bıraktım biz anneler de yürüdük. O halde yapabildim bence sende dayanabilirsen 3 gün :)
Yok be canım ne uykusu kosturmaca eskisi gibi vaktim yok misafirlerim var ayrıca ise başlıcam kosturmacasi başladı bugün gittim başlama imzamı attım bundan sonra buralarda daha az olurum ozleyin beni
Canım benim hem yeni yasin kutlu mutlu olsun hem yeni işin mutlu ve huzurlu olsun...
Şimdiden özledik kiii....
parkbyull akşam eritilmiş çikolataya çilek batırıp yedim bide bir dilim bitterin kendini yedim....kötümü?
bir de inst...te takipçinimmmmm
Bence iyi yapmissin canım masum bi tatlı hem göze hem damaga hitap ediyor :)

parkbyull akşam eritilmiş çikolataya çilek batırıp yedim bide bir dilim bitterin kendini yedim....kötümü?
bir de inst...te takipçinimmmmm
şimdi eritilmiş çikolataya batırdığın çilekte sorun yok ama çikolatanın miktarını ayarlayamadığında belki o çileklerle büyük bir kare çikolatayı yemişsindir ,o ayarı yapmam önemli olan ,eritilmiş çikolatayı yiyorsan bir dilim bitteri neden yiyorsun kilo vermeye ihtiyacın varsa bu cesareti nereden alıyorsun diye sormak istiyorum

Anladim canim şuan iştahım dahada açılmış onun için ona hiç müsait degilim kabağı seviyorum bir ara mutlaka denerim

2 kare bitter di ailece yedik eşim az yedi...ay ben bide kabı sıyırdım

benim kan grubum a kırmızı eti sindiremiyorum yediğimde + geliyorum ama balık yediğimde - geliyorum..
Benim ab+ ama kan grubundan ziyade 15 gün geciktim daha da olacak gibi değilim vücudum normalde de hep odem toplar zaten. O yüzden odem i engelleyen şekilde beslenmeye çalışıyorum. Bide yaz geldi hafif yiyelim dimi:) şu ödemi bi atayım belimin sırtımin ağrıları baya hafifledi sonra spor ve yağ yakma inşallah :)
Anladim canim şuan iştahım dahada açılmış onun için ona hiç müsait degilim kabağı seviyorum bir ara mutlaka denerim
Bende kabağı görmeye bile dayanamam biliyorsun sırf kabak yiyebiliyorum rahatsız olmuyorum acaba bebiş mi var diye test yaptım bugün yokmuş bu yaşımdan sonra kabaga isiniyorum galiba:)

ben kabak detoksundan sonra kabaktan nefret ettim aklıma gelse kötü oluyorum

benim kan grubum a kırmızı eti sindiremiyorum yediğimde + geliyorum ama balık yediğimde - geliyorum..
Benimde a+ geçen sormuştum sen denedinmi kan grubuna göre beslenmeyi faydası oldumu
Et bendede hazımsızlık yapıyo o yüzden az yerim ve o yüzden b 12 düşüktür unuturum herşeyi,ama balığın eksi çıkaracağunı hiç düşünmedim farketmedimde eylülden sonra deneriz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…