- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.281
Doğum günün kutlu olsuuunnn nice senelereKızlar merhaba d'ün ki menüm
Sahur
1 yumurta
1 bükme
1 dilim peynir
Domates salatalık
1 bardak erik komposto
Iftar
1 patlıcan kebabı
2 kepçe den az yoğurt çorbası bugdayli
Salata
1 dilim ekmek
1 2 kasik bakla
Ara
1 ince dilim pasta (doğum günümdü kızlar dün doktoruma sordum yiyebilirsin dedi sizden özür diliyorum ama eşim almış gelmiş yedim)
Çay
2 litre sumorordek @@parkbyull
Valla canım kabak detoksu nu deniyorum sana yapamayiz demistim ama baya bi tok tuttu ve gece yatmadan önce bişeyler tikinma isteğim bile olmadı :) ben yapabiliyorum ve oğlumu arkadaşıyla oyun alanına bıraktım biz anneler de yürüdük. O halde yapabildim bence sende dayanabilirsen 3 gün :)Canim cok çok az degil mı
Canım benim hem yeni yasin kutlu mutlu olsun hem yeni işin mutlu ve huzurlu olsun...Yok be canım ne uykusu kosturmaca eskisi gibi vaktim yok misafirlerim var ayrıca ise başlıcam kosturmacasi başladı bugün gittim başlama imzamı attım bundan sonra buralarda daha az olurum ozleyin beni
Bence iyi yapmissin canım masum bi tatlı hem göze hem damaga hitap ediyor :)parkbyull akşam eritilmiş çikolataya çilek batırıp yedim bide bir dilim bitterin kendini yedim....kötümü?
bir de inst...te takipçinimmmmm
Kaptanim yarın sabah yapicam ben. Çok kolay gelsin sana :)Eveet hanımlar günaydın
Persembe olmus bile ne ara oldu anlamadım yahu :)
N Nurumcan94Hmavidag Leyl-i-fer E elacicegim23 melita09 iftar öncesi tartılmayı unutmayın. Oruc tutmayanlar ve de sabahları daha az kiloda cıkanlar yarın sabah tartılsın :)
Bugun biraz yogun benim, toplantılar var. Pek ugrayamayabilirim, öptüm hepinizi. Güzel bildirimlerinizi bekliyorum
Insaallah yorumumu görmüştün çok az yazmıştım hiçç doymam öyle
şimdi eritilmiş çikolataya batırdığın çilekte sorun yok ama çikolatanın miktarını ayarlayamadığında belki o çileklerle büyük bir kare çikolatayı yemişsindir ,o ayarı yapmam önemli olan ,eritilmiş çikolatayı yiyorsan bir dilim bitteri neden yiyorsun kilo vermeye ihtiyacın varsa bu cesareti nereden alıyorsun diye sormak istiyorumparkbyull akşam eritilmiş çikolataya çilek batırıp yedim bide bir dilim bitterin kendini yedim....kötümü?
bir de inst...te takipçinimmmmm
daha giderli oturaklı menü olmuş ama ben olsam sadece yoğurtlu kabak yerdim :)
benim kan grubum a kırmızı eti sindiremiyorum yediğimde + geliyorum ama balık yediğimde - geliyorum..kollontai sağolsun sebze ağırlıklı beslenmeyi dene demişti onun sözünü dinliyorum vucudumun tepkilerini bakıyorum
Sanki et e göre daha rahatim
Kaptanim malum hastayim o yüzden sabah tartılacağım bendeEveet hanımlar günaydın
Persembe olmus bile ne ara oldu anlamadım yahu :)
N Nurumcan94Hmavidag Leyl-i-fer E elacicegim23 melita09 iftar öncesi tartılmayı unutmayın. Oruc tutmayanlar ve de sabahları daha az kiloda cıkanlar yarın sabah tartılsın :)
Bugun biraz yogun benim, toplantılar var. Pek ugrayamayabilirim, öptüm hepinizi. Güzel bildirimlerinizi bekliyorum
Aa bunu hiç duymamıştım acaba bana ne iyi geliyorbenim kan grubum a kırmızı eti sindiremiyorum yediğimde + geliyorum ama balık yediğimde - geliyorum..
Anladim canim şuan iştahım dahada açılmış onun için ona hiç müsait degilim kabağı seviyorum bir ara mutlaka denerimValla canım kabak detoksu nu deniyorum sana yapamayiz demistim ama baya bi tok tuttu ve gece yatmadan önce bişeyler tikinma isteğim bile olmadı :) ben yapabiliyorum ve oğlumu arkadaşıyla oyun alanına bıraktım biz anneler de yürüdük. O halde yapabildim bence sende dayanabilirsen 3 gün :)
Canım benim hem yeni yasin kutlu mutlu olsun hem yeni işin mutlu ve huzurlu olsun...
Şimdiden özledik kiii....
Bence iyi yapmissin canım masum bi tatlı hem göze hem damaga hitap ediyor :)
2 kare bitter di ailece yedik eşim az yedi...ay ben bide kabı sıyırdımşimdi eritilmiş çikolataya batırdığın çilekte sorun yok ama çikolatanın miktarını ayarlayamadığında belki o çileklerle büyük bir kare çikolatayı yemişsindir ,o ayarı yapmam önemli olan ,eritilmiş çikolatayı yiyorsan bir dilim bitteri neden yiyorsun kilo vermeye ihtiyacın varsa bu cesareti nereden alıyorsun diye sormak istiyorum
Benim ab+ ama kan grubundan ziyade 15 gün geciktim daha da olacak gibi değilim vücudum normalde de hep odem toplar zaten. O yüzden odem i engelleyen şekilde beslenmeye çalışıyorum. Bide yaz geldi hafif yiyelim dimi:) şu ödemi bi atayım belimin sırtımin ağrıları baya hafifledi sonra spor ve yağ yakma inşallah :)benim kan grubum a kırmızı eti sindiremiyorum yediğimde + geliyorum ama balık yediğimde - geliyorum..
Bende kabağı görmeye bile dayanamam biliyorsun sırf kabak yiyebiliyorum rahatsız olmuyorum acaba bebiş mi var diye test yaptım bugün yokmuş bu yaşımdan sonra kabaga isiniyorum galiba:)Anladim canim şuan iştahım dahada açılmış onun için ona hiç müsait degilim kabağı seviyorum bir ara mutlaka denerim
ben kabak detoksundan sonra kabaktan nefret ettim aklıma gelse kötü oluyorumBenim ab+ ama kan grubundan ziyade 15 gün geciktim daha da olacak gibi değilim vücudum normalde de hep odem toplar zaten. O yüzden odem i engelleyen şekilde beslenmeye çalışıyorum. Bide yaz geldi hafif yiyelim dimi:) şu ödemi bi atayım belimin sırtımin ağrıları baya hafifledi sonra spor ve yağ yakma inşallah :)
Bende kabağı görmeye bile dayanamam biliyorsun sırf kabak yiyebiliyorum rahatsız olmuyorum acaba bebiş mi var diye test yaptım bugün yokmuş bu yaşımdan sonra kabaga isiniyorum galiba:)
Benimde a+ geçen sormuştum sen denedinmi kan grubuna göre beslenmeyi faydası oldumubenim kan grubum a kırmızı eti sindiremiyorum yediğimde + geliyorum ama balık yediğimde - geliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?