- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.301
Kabağı cacık gibi yapıyorum ben çiğdenben kabak detoksundan sonra kabaktan nefret ettim aklıma gelse kötü oluyorum
Sen düzenli bi beslenmeye geçsen vericeksin zaten biliyorum,hergün menü yazmaduğın için hatalarınıda söyliyemiyoruz bi devlet hastanesi diyetisyeniyle başla istersen genel bi liste verse bile kilo veremediğini görünce uzmana yönlendiricektir oda uyarır şunları yapma diye yinede sen bilirsin şu 63 ü bi gör yani dimi☺Benim ab+ ama kan grubundan ziyade 15 gün geciktim daha da olacak gibi değilim vücudum normalde de hep odem toplar zaten. O yüzden odem i engelleyen şekilde beslenmeye çalışıyorum. Bide yaz geldi hafif yiyelim dimi:) şu ödemi bi atayım belimin sırtımin ağrıları baya hafifledi sonra spor ve yağ yakma inşallah :)
Bende kabağı görmeye bile dayanamam biliyorsun sırf kabak yiyebiliyorum rahatsız olmuyorum acaba bebiş mi var diye test yaptım bugün yokmuş bu yaşımdan sonra kabaga isiniyorum galiba:)
tebrikler tatlım hayırlı olsun inşaallah sen yine günde bir iki posta uğramayı unutma
Unutur muyum canım alıştım sizlere buraya
Doğum günün kutlu olsuuunnn nice senelere
N Nurumcan94 nice mutlu senelere canım..
Hayırlı sabahlar hayırlı bir gün olsun inşallah
N Nurumcan94 doğum günün kutlu olsun canım, iş hayatında da kolaylıklar seninle olsun
Çok teşekkür ederim kızlar çok mutlu oldum eksik olmayınValla canım kabak detoksu nu deniyorum sana yapamayiz demistim ama baya bi tok tuttu ve gece yatmadan önce bişeyler tikinma isteğim bile olmadı :) ben yapabiliyorum ve oğlumu arkadaşıyla oyun alanına bıraktım biz anneler de yürüdük. O halde yapabildim bence sende dayanabilirsen 3 gün :)
Canım benim hem yeni yasin kutlu mutlu olsun hem yeni işin mutlu ve huzurlu olsun...
Şimdiden özledik kiii....
Bence iyi yapmissin canım masum bi tatlı hem göze hem damaga hitap ediyor :)
bende yazmıştımÇok teşekkür ederim kızlar çok mutlu oldum eksik olmayın❤
Yazacaktım atlamışım canım hayırlı uzun sevdiklerinle beraber bir ömrün olsun insaallah. Bu arada isminde 94 yazıyor acaba 94 doğumlu musunÇok teşekkür ederim kızlar çok mutlu oldum eksik olmayın❤
Hayırlısı olsun canım hakkında:) benim de kafam rahatladı valla her ne kadar yoktur diye dusunsemde insan ister istemez stres yapiyorBenim ab+ ama kan grubundan ziyade 15 gün geciktim daha da olacak gibi değilim vücudum normalde de hep odem toplar zaten. O yüzden odem i engelleyen şekilde beslenmeye çalışıyorum. Bide yaz geldi hafif yiyelim dimi:) şu ödemi bi atayım belimin sırtımin ağrıları baya hafifledi sonra spor ve yağ yakma inşallah :)
Bende kabağı görmeye bile dayanamam biliyorsun sırf kabak yiyebiliyorum rahatsız olmuyorum acaba bebiş mi var diye test yaptım bugün yokmuş bu yaşımdan sonra kabaga isiniyorum galiba:)
Yaa evet iyi ki hatırlattın bak ben onu takımda paylaşacaktım unuttum yoğunluktan.4. Olmuşum
tebrikler N Nurumcan94Yaa evet iyi ki hatırlattın bak ben onu takımda paylaşacaktım unuttum yoğunluktan.
Dönem birincimiz N Nurumcan94 oldu, tebrikler
kan gruplarına göre beslenmede en basiti yiyip yiyemeyeceğin besinleri görebilirsin..Aa bunu hiç duymamıştım acaba bana ne iyi geliyor
kiraz çıktı kiraz bol kiraz ye sapını da kaynat iç.ömür boyu kabak yiyebilirim çok severim..peygamberimizinde en sevdiği yemek kabakmış..Benim ab+ ama kan grubundan ziyade 15 gün geciktim daha da olacak gibi değilim vücudum normalde de hep odem toplar zaten. O yüzden odem i engelleyen şekilde beslenmeye çalışıyorum. Bide yaz geldi hafif yiyelim dimi:) şu ödemi bi atayım belimin sırtımin ağrıları baya hafifledi sonra spor ve yağ yakma inşallah :)
çıkarır - mesela akşam bir levrek fırın ye bol salata ile sabah -1Benimde a+ geçen sormuştum sen denedinmi kan grubuna göre beslenmeyi faydası oldumu
Et bendede hazımsızlık yapıyo o yüzden az yerim ve o yüzden b 12 düşüktür unuturum herşeyi,ama balığın eksi çıkaracağunı hiç düşünmedim farketmedimde eylülden sonra deneriz artık
Ben istavrit severimçıkarır - mesela akşam bir levrek fırın ye bol salata ile sabah -1
şimdi ela ile sen yanlış anlayıp bir tava kızarmış hamsi yiyip gelmeyin
Hele N Nurumcan94 a bakın hele 11 kilo maşşallah tebrik ederim darısı başımıza dimi4. Olmuşum
Evet bence de seni 2. sayalımkaptanım bende ikinci olayım diğer arkadaşlar yokken
4 ay sanırım Leylifercim, en son Ocak'ta yapılmıştı.Hele N Nurumcan94 a bakın hele 11 kilo maşşallah tebrik ederim darısı başımıza dimimelita09
Bu dönem kaç ay ki 3 mümorordek
Eh bende 3. Yüm o zamanEvet bence de seni 2. sayalım
4 ay sanırım Leylifercim, en son Ocak'ta yapılmıştı.
Aa yok yok ben fırında alabalık severimçıkarır - mesela akşam bir levrek fırın ye bol salata ile sabah -1
şimdi ela ile sen yanlış anlayıp bir tava kızarmış hamsi yiyip gelmeyin
Aslında bende suan 5 kilodan fazla vermişim o zaman 68.8 ile başlamıştım kaptanimEvet bence de seni 2. sayalım
4 ay sanırım Leylifercim, en son Ocak'ta yapılmıştı.
Ayy canım kusura bakma ya görmemişim çok teşekkür ederimbende yazmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?