Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen düzenli bi beslenmeye geçsen vericeksin zaten biliyorum,hergün menü yazmaduğın için hatalarınıda söyliyemiyoruz bi devlet hastanesi diyetisyeniyle başla istersen genel bi liste verse bile kilo veremediğini görünce uzmana yönlendiricektir oda uyarır şunları yapma diye yinede sen bilirsin şu 63 ü bi gör yani dimi☺

tebrikler tatlım hayırlı olsun inşaallah sen yine günde bir iki posta uğramayı unutma
Unutur muyum canım alıştım sizlere buraya
Doğum günün kutlu olsuuunnn nice senelere
N Nurumcan94 nice mutlu senelere canım..
Hayırlı sabahlar hayırlı bir gün olsun inşallah
N Nurumcan94 doğum günün kutlu olsun canım, iş hayatında da kolaylıklar seninle olsun
Çok teşekkür ederim kızlar çok mutlu oldum eksik olmayın

Hayırlısı olsun canım hakkında:) benim de kafam rahatladı valla her ne kadar yoktur diye dusunsemde insan ister istemez stres yapiyor

Aa bunu hiç duymamıştım acaba bana ne iyi geliyor
kan gruplarına göre beslenmede en basiti yiyip yiyemeyeceğin besinleri görebilirsin..
misal
0 ilk insanın kan grubu yani avcılık ve toplayıcılık yapan yani yabani meyveler ve et ile beslenenler..
neolitik dönemden sonra insanoğlu tarım yapmaya başladığında a kan grubu ortaya çıkıyor yani biz ilk vejetaryenleriz.
b kan grubu çöp kutusu gibi tavuk eti dışında ne varsa sindirebiliyor..
ve en son en yeni medeniyetle beraber ortaya çıkan kan grubu ab muhtemelen melezlenmelerden oluşmuş yani insanların birbirine karışmaya başlaması ile..

kan grubunu ve tarihçesini bildikten sonra en temiz beslenme stili aslında kan grubuna göre olan..

kiraz çıktı kiraz bol kiraz ye sapını da kaynat iç.ömür boyu kabak yiyebilirim çok severim..peygamberimizinde en sevdiği yemek kabakmış..
kabak kereviz enginar pırasa ıspanak pazı karnabahar ..patlıcan dışında hepsine bayılırım patlıcanında kurusunu severim..

çıkarır - mesela akşam bir levrek fırın ye bol salata ile sabah -1
şimdi ela ile sen yanlış anlayıp bir tava kızarmış hamsi yiyip gelmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…