- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.321
Evet canım 94 luyumYazacaktım atlamışım canım hayırlı uzun sevdiklerinle beraber bir ömrün olsun insaallah. Bu arada isminde 94 yazıyor acaba 94 doğumlu musun
Yaa evet iyi ki hatırlattın bak ben onu takımda paylaşacaktım unuttum yoğunluktan.
Dönem birincimiz N Nurumcan94 oldu, tebrikler
tebrikler N Nurumcan94
Aaaa 1. Mı olmuşum kendimi tebrik ediyorum o zamanHele N Nurumcan94 a bakın hele 11 kilo maşşallah tebrik ederim darısı başımıza dimimelita09
Bu dönem kaç ay ki 3 mümorordek
Ben o b grubuyum. Çöp yanikan gruplarına göre beslenmede en basiti yiyip yiyemeyeceğin besinleri görebilirsin..
misal
0 ilk insanın kan grubu yani avcılık ve toplayıcılık yapan yani yabani meyveler ve et ile beslenenler..
neolitik dönemden sonra insanoğlu tarım yapmaya başladığında a kan grubu ortaya çıkıyor yani biz ilk vejetaryenleriz.
b kan grubu çöp kutusu gibi tavuk eti dışında ne varsa sindirebiliyor..
ve en son en yeni medeniyetle beraber ortaya çıkan kan grubu ab muhtemelen melezlenmelerden oluşmuş yani insanların birbirine karışmaya başlaması ile..
kan grubunu ve tarihçesini bildikten sonra en temiz beslenme stili aslında kan grubuna göre olan..
Aynı yaştayız canimEvet canım 94 luyum
bugun yerken bende zorlandım ya 2. gün . bari 3 yapabilsem.ben kabak detoksundan sonra kabaktan nefret ettim aklıma gelse kötü oluyorum
aslında aklımda hem kadındogum hem diyetisyen var canım cesaret toplamaya calısıyorumSen düzenli bi beslenmeye geçsen vericeksin zaten biliyorum,hergün menü yazmaduğın için hatalarınıda söyliyemiyoruz bi devlet hastanesi diyetisyeniyle başla istersen genel bi liste verse bile kilo veremediğini görünce uzmana yönlendiricektir oda uyarır şunları yapma diye yinede sen bilirsin şu 63 ü bi gör yani dimi☺
valla sabah oğum sordu karnında bebek varmıymıs diye. yokmus dedim küstü bana sıpa :)Hayırlısı olsun canım hakkında:) benim de kafam rahatladı valla her ne kadar yoktur diye dusunsemde insan ister istemez stres yapiyor
bende patlıcan asıgıyım:) herseyi yerim bi kabak yiyemiyordum o da galiba gene yedirmicek kendini:)kiraz çıktı kiraz bol kiraz ye sapını da kaynat iç.ömür boyu kabak yiyebilirim çok severim..peygamberimizinde en sevdiği yemek kabakmış..
kabak kereviz enginar pırasa ıspanak pazı karnabahar ..patlıcan dışında hepsine bayılırım patlıcanında kurusunu severim..
Canım kabak detoksunda verdiğimi geri aldım hemenbugun yerken bende zorlandım ya 2. gün . bari 3 yapabilsem.
sen iyı vermiştin canım bununla peki sonra geri dönüyormu kilolar
aslında aklımda hem kadındogum hem diyetisyen var canım cesaret toplamaya calısıyorum
valla sabah oğum sordu karnında bebek varmıymıs diye. yokmus dedim küstü bana sıpa :)
bende patlıcan asıgıyım:) herseyi yerim bi kabak yiyemiyordum o da galiba gene yedirmicek kendini:)
Yaa ne güzel erken mi evlendin sende canım 2 tane çocuğun olduğuna gorrAynı yaştayız canim
Bu son gün değil miydi camimMalesef sabitmorordek
Yarın en geç kaçta bildirim istiyosun kaptanım bide yarın deniyim ama sabah olmasın
Oruçlu olmayanlar yarın sabah bildirwbiliyo ya,baktum diğer gruplarda geç bildiriyo o yüzden sordum kaptanım en geç kaçta derseBu son gün değil miydi camim
Evet canım 7 yıllık evliyim☺Yaa ne güzel erken mi evlendin sende canım 2 tane çocuğun olduğuna gorr
Anladım canım evet ya sabitim malesefOruçlu olmayanlar yarın sabah bildirwbiliyo ya,baktum diğer gruplarda geç bildiriyo o yüzden sordum kaptanım en geç kaçta derse
Pek ümidim yok ama hani bi ihtimal... Baksana sen sabit ben sabit
Maşallah canım bende 5 yıl dolacak eylül deEvet canım 7 yıllık evliyim☺
Sanada maaşallah canım Rabbim bozmasinMaşallah canım bende 5 yıl dolacak eylül de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?