Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ama ben bir hafta hiç bir kaçamak hiçbir ekmek yemedim zerre oynamadı... Bünyem böyle demekki. Hep kıtlıktan duruyor. Onunla şakalaşıyorum

Ama ben bir hafta hiç bir kaçamak hiçbir ekmek yemedim zerre oynamadı... Bünyem böyle demekki. Hep kıtlıktan duruyor. Onunla şakalaşıyorum
Ya hep ya hiç yapıyorsun çünkü, şimdi verirsin ama uzun vadede düşününce verdiklerin geri gelir benden söylemesi

Bende birkaç gündür gözle görülür bi ödem var ramazan olunca atamadım da.biraz da canım sıkkındı eşime kızmıştım galiba bunlar tartıya da yansıdı zaten geçen hafta 3 haftalık birden vermiş gibiyim kendi metabolizmama göre. Keyifsizim kısacası tartıda sevindirmedi beniöğleden sonra bi bakıcam yine...

ben ödem olduğunu düşünmüyorum bana kızmayın yediğiniz yemeklerin oranı bence fazla, ha dersen ki bence fazla değil ;o yemekleri yiyip uyuyorsun ordan pay biçip yarı yarıya azaltman lazım..sahura lafım yok ekmeğini ye yumurtanı ye ama iftara gelince bir bakıyorum 16.5 saat aç kalmış bünyeye

1/2 kse çorba
1/2 kase yemek
1 kase yoğurtlu kabak
9 sarma
2 içli köfte
efendime söyleyim su, hurma ,salata hatta belki tatlı katarsan

daha ben yazarken çatladım , cuma gelip ben ödemliyim kaç gündür dersen bana garip gelir..

dümdük yazıyorum ki belki size ayna tutabilirim..belki ısrarla görmediğiniz yanlışı ben size gösterebilirim..

akşam iftardaydım daha suyu içip bir hurmayı yerken bünye birden yemek görünce şaşırdı tokluk daha o an geldi..
3 adet köfte 3 yemek kaşığı salatayı zoraki yedim..diyeceksin sen zayıfsın az yersin yok valla masada 40 kilo ablalar tabak tabak yemekleri yediler belki sizin yazdıklarınızın 3 katını üstüne koca semaver çayı diplediler ve tatlı yediler..

sen beynini ikna edeceksin önce ;çünkü zayıflamak isterken yemek yemeyi bırakmak istemiyorsunuz..
beyin obezliğini yenmeden de çatır çutur kilo veremezsiniz bir verir iki alır iki ileri bir geri tek tük zayıflayıp kilo alıp yaşar gidersiniz..

Canım benimde eşimle sorun yasadigimda kilom coşuyor yemesen bile. Ençok moral etkiliyor zaten. Tamam bu hafta böyle olsun sabitim en azından haftaya toparlarsın hiç merak etme. Buarada benim gogusler de catliyor resmen. Benim verdikleri de odem zaten bu hafta ödeme izin vermeyin Yediklerimi bi tık arttirip sporu arttiricam . Sende moralini duzeltip ödeme yogunlastik bu hafta olurmu canim
ayın örnek menüleri diye duvara asasım var senin menüleri
Çok teşekkür ediyorum canım ama sabah daha sağlam kahvaltı olmalı en azından zeytin ve az bişey kuruyemiş. Ozaman daha güçlü oluyorum. Akşamları genelde sebze yemeği ve yoğurtla götürmeye çalışıcam ama et çok severim canım baya et istedi bakalim:)
Bide mesela E elacicegim23 menülerin karbonhidrat dahil ediyor hep önceden çok fazlaydı şimdi 4te 1 e falan indirdi ve o yüzden bi anda saldirmiyor bişey oldumu bide bünyesi karbonhidratlari güzel yakıyor ben pek yemiyorum ve bi anda saldirabiliyorum benim bünyen in karbonhidrat yakmaya sorunu var anladigim kadariyla haftada 1 öğün karbonhidrat eklicem ama o gün iyi spor yaparsam karbonhidrat yakmayi ogretmek ve saldirmamak için.
Bu fikir nasıl sence

Günaydınlar
Evet canım 94 luyum
Aynı yaştayız canim
Aa ben sizi daha büyük tahmin ediyordum hanımlar ya :)
İlk bildirim benden 73.6
Muhtesemsin melitacım cok tebrikler
Malesef sabit morordek
Yarın en geç kaçta bildirim istiyosun kaptanım bide yarın deniyim ama sabah olmasın
Kizlarrr Ben sabitim çok özür dileyerekten morordek
Hanımlar siz de bugün ögleden sonra bi daha tartılır mısınız rica etsem? 3-4 gibi tartılın en geç olur mu mümkünse? Çok geçe kalırsanız göremeyebilirim..
Günaydın hanımlar
uzun zamandan sonra - deyim :)
kilom 65.4
Yuzdem 0.608 morordek

İnsallah hep böyle devam eder canım

Iltifat kabul ediyorum

Hayır kaptanim ben küçük evlendim sadece. bakiyorum yeni gelin 30 yaşında beni iki çocuklu görünce abla diyor bütün moral gidiyor

Kaptanim bende artıdayım pazartesiden bu yana maaalesef kaçamak yok her zamanki gibi beslenmem hatta iki gündür daha az yiyorum sisim sanki demistim zaten ondan mi anlamadim. Geçen cuma 63.6 bu hafta 63.3 uzgunum
Nasıl artıdasın ya anlamadım? 63.3 mü çıktın sabah? :)
Hayır kaptanim ben küçük evlendim sadece. bakiyorum yeni gelin 30 yaşında beni iki çocuklu görünce abla diyor bütün moral gidiyor
Ahah ya kıyamam ama napsın büyük sanıyordur :)
Ben de en azından yaşıtımsınızdır diye düsünüyordum, 30 yaşındayım. Yaşlanmışım yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…