- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.341
Canım kendi mesaj geçmişini bi oku istersen bakalım nefarkediceksinKızlar baya dondurma yedim kendimi tutamadım yaparkbyull
Hep kaçamak sanki dimiCanım kendi mesaj geçmişini bi oku istersen bakalım nefarkediceksin
Dimi, menü değilde sadece kaçamak yiyomuşsun gibi ve arkasındanda itirafHep kaçamak sanki dimi
Ya hep ya hiç yapıyorsun çünkü, şimdi verirsin ama uzun vadede düşününce verdiklerin geri gelir benden söylemesiAma ben bir hafta hiç bir kaçamak hiçbir ekmek yemedim zerre oynamadı... Bünyem böyle demekki. Hep kıtlıktan duruyor. Onunla şakalaşıyorum
deme öyle....Ya hep ya hiç yapıyorsun çünkü, şimdi verirsin ama uzun vadede düşününce verdiklerin geri gelir benden söylemesi
ayın örnek menüleri diye duvara asasım var senin menüleriİyi geceler Menum
Limonlu su
Kahve
Sabah : 2 haşlanmış yumurta
Peynir
Maydanoz
Marul
Aksam : Yoğurtlu Girit usulü kabak havuclu
Su 2lt
Spor yarım saat hafif tempolu yürüyüş
morordek E elacicegim23 parkbyull
gideri var gideri var tebriklerHayirli geceler menüm
Sabah
2 dilim ekmek
4 5 dilim patates kızarmış
Yarim tabak yoğurtlu kabak
Çay
Akşam
2 kasik bulgur pilavi
Yarim tabak sebze yemegi
Salata
Ara
3 4 adet çilek
Su 2 litre
Spor 5000 adım
morordek @ayvacicegi parkbyull Hmavidag
ben ödem olduğunu düşünmüyorum bana kızmayın yediğiniz yemeklerin oranı bence fazla, ha dersen ki bence fazla değil ;o yemekleri yiyip uyuyorsun ordan pay biçip yarı yarıya azaltman lazım..sahura lafım yok ekmeğini ye yumurtanı ye ama iftara gelince bir bakıyorum 16.5 saat aç kalmış bünyeyeBende birkaç gündür gözle görülür bi ödem var ramazan olunca atamadım da.biraz da canım sıkkındı eşime kızmıştım galiba bunlar tartıya da yansıdı zaten geçen hafta 3 haftalık birden vermiş gibiyim kendi metabolizmama göre. Keyifsizim kısacası tartıda sevindirmedi beniöğleden sonra bi bakıcam yine...
İnşallah olmasın hiçbirimizedeme öyle....inşallah olmaz
Canım benimde eşimle sorun yasadigimda kilom coşuyor yemesen bile. Ençok moral etkiliyor zaten. Tamam bu hafta böyle olsun sabitim en azından haftaya toparlarsın hiç merak etme. Buarada benim gogusler de catliyor resmen. Benim verdikleri de odem zaten bu hafta ödeme izin vermeyin Yediklerimi bi tık arttirip sporu arttiricam . Sende moralini duzeltip ödeme yogunlastik bu hafta olurmu canimBende birkaç gündür gözle görülür bi ödem var ramazan olunca atamadım da.biraz da canım sıkkındı eşime kızmıştım galiba bunlar tartıya da yansıdı zaten geçen hafta 3 haftalık birden vermiş gibiyim kendi metabolizmama göre. Keyifsizim kısacası tartıda sevindirmedi beniöğleden sonra bi bakıcam yine...
Çok teşekkür ediyorum canım ama sabah daha sağlam kahvaltı olmalı en azından zeytin ve az bişey kuruyemiş. Ozaman daha güçlü oluyorum. Akşamları genelde sebze yemeği ve yoğurtla götürmeye çalışıcam ama et çok severim canım baya et istedi bakalim:)ayın örnek menüleri diye duvara asasım var senin menüleri
Evet canım 94 luyum
Aa ben sizi daha büyük tahmin ediyordum hanımlar ya :)Aynı yaştayız canim
Muhtesemsin melitacım cok tebriklerİlk bildirim benden 73.6
Malesef sabitmorordek
Yarın en geç kaçta bildirim istiyosun kaptanım bide yarın deniyim ama sabah olmasın
Hanımlar siz de bugün ögleden sonra bi daha tartılır mısınız rica etsem? 3-4 gibi tartılın en geç olur mu mümkünse? Çok geçe kalırsanız göremeyebilirim..
Iltifat kabul ediyorumCanım benimde eşimle sorun yasadigimda kilom coşuyor yemesen bile. Ençok moral etkiliyor zaten. Tamam bu hafta böyle olsun sabitim en azından haftaya toparlarsın hiç merak etme. Buarada benim gogusler de catliyor resmen. Benim verdikleri de odem zaten bu hafta ödeme izin vermeyin Yediklerimi bi tık arttirip sporu arttiricam . Sende moralini duzeltip ödeme yogunlastik bu hafta olurmu canim
Çok teşekkür ediyorum canım ama sabah daha sağlam kahvaltı olmalı en azından zeytin ve az bişey kuruyemiş. Ozaman daha güçlü oluyorum. Akşamları genelde sebze yemeği ve yoğurtla götürmeye çalışıcam ama et çok severim canım baya et istedi bakalim:)
Bide mesela E elacicegim23 menülerin karbonhidrat dahil ediyor hep önceden çok fazlaydı şimdi 4te 1 e falan indirdi ve o yüzden bi anda saldirmiyor bişey oldumu bide bünyesi karbonhidratlari güzel yakıyor ben pek yemiyorum ve bi anda saldirabiliyorum benim bünyen in karbonhidrat yakmaya sorunu var anladigim kadariyla haftada 1 öğün karbonhidrat eklicem ama o gün iyi spor yaparsam karbonhidrat yakmayi ogretmek ve saldirmamak için.
Bu fikir nasıl sence
Hayır kaptanim ben küçük evlendim sadece. bakiyorum yeni gelin 30 yaşında beni iki çocuklu görünce abla diyor bütün moral gidiyorGünaydınlar
Aa ben sizi daha büyük tahmin ediyordum hanımlar ya :)
Muhtesemsin melitacım cok tebrikler
Hanımlar siz de bugün ögleden sonra bi daha tartılır mısınız rica etsem? 3-4 gibi tartılın en geç olur mu mümkünse? Çok geçe kalırsanız göremeyebilirim..
İnsallah hep böyle devam eder canım
Nasıl artıdasın ya anlamadım? 63.3 mü çıktın sabah? :)Kaptanim bende artıdayım pazartesiden bu yana maaalesef kaçamak yok her zamanki gibi beslenmem hatta iki gündür daha az yiyorum sisim sanki demistim zaten ondan mi anlamadim. Geçen cuma 63.6 bu hafta 63.3 uzgunum
Ahah ya kıyamam ama napsın büyük sanıyordur :)Hayır kaptanim ben küçük evlendim sadece. bakiyorum yeni gelin 30 yaşında beni iki çocuklu görünce abla diyor bütün moral gidiyor
Aynen bide biraz kilo da olunca tam abla oluyoruzNasıl artıdasın ya anlamadım? 63.3 mü çıktın sabah? :)
Ahah ya kıyamam ama napsın büyük sanıyordur :)
Ben de en azından yaşıtımsınızdır diye düsünüyordum, 30 yaşındayım. Yaşlanmışım yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?