- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.361
63 kilo çok kilo sayılmaz ki şekerim o kadar da değil yani naptın :)Aynen bide biraz kilo da olunca tam abla oluyoruz
vücudu ara sıra rutininden çıkartıp şaşırtmak lazım yapabilirsin benceCanım benimde eşimle sorun yasadigimda kilom coşuyor yemesen bile. Ençok moral etkiliyor zaten. Tamam bu hafta böyle olsun sabitim en azından haftaya toparlarsın hiç merak etme. Buarada benim gogusler de catliyor resmen. Benim verdikleri de odem zaten bu hafta ödeme izin vermeyin Yediklerimi bi tık arttirip sporu arttiricam . Sende moralini duzeltip ödeme yogunlastik bu hafta olurmu canim
Çok teşekkür ediyorum canım ama sabah daha sağlam kahvaltı olmalı en azından zeytin ve az bişey kuruyemiş. Ozaman daha güçlü oluyorum. Akşamları genelde sebze yemeği ve yoğurtla götürmeye çalışıcam ama et çok severim canım baya et istedi bakalim:)
Bide mesela E elacicegim23 menülerin karbonhidrat dahil ediyor hep önceden çok fazlaydı şimdi 4te 1 e falan indirdi ve o yüzden bi anda saldirmiyor bişey oldumu bide bünyesi karbonhidratlari güzel yakıyor ben pek yemiyorum ve bi anda saldirabiliyorum benim bünyen in karbonhidrat yakmaya sorunu var anladigim kadariyla haftada 1 öğün karbonhidrat eklicem ama o gün iyi spor yaparsam karbonhidrat yakmayi ogretmek ve saldirmamak için.
Bu fikir nasıl sence
benim yaptığım kaçamaklarda şaşırtmavücudu ara sıra rutininden çıkartıp şaşırtmak lazım yapabilirsin bence
kız sen benden de küçükmüşsün hah iyi oldu şimdi daha güzel sopalarım siziHayır kaptanim ben küçük evlendim sadece. bakiyorum yeni gelin 30 yaşında beni iki çocuklu görünce abla diyor bütün moral gidiyor
Demi bu ara herkes kilo verme böyle kilon çok güzel diyor ama nedense sanki hiçç vermemisim gibi hissediyorum. Boyum 15863 kilo çok kilo sayılmaz ki şekerim o kadar da değil yani naptın :)
Gerçi boyun kaçtı unuttum ama olsun gene de çok aşırı kilo değil bence
Ayy sen bile beni büyük sandın galibakız sen benden de küçükmüşsün hah iyi oldu şimdi daha güzel sopalarım sizi
Kız valla tatlıdan korkuyorum yinede fazla şaşırtma bencebenim yaptığım kaçamaklarda şaşırtma
şaşkınlığı geçene kadar bildiğimi yapayım...durursa farklı yollar deneriz...yanlışmıyım hemşerimKız valla tatlıdan korkuyorum yinede fazla şaşırtma bence
Olur canim vücudunu en iyi sen tanıyorsunşaşkınlığı geçene kadar bildiğimi yapayım...durursa farklı yollar deneriz...yanlışmıyım hemşerim
Hahaha bas sopayı
Çok kısa da değilsin aslında şöyle 60'lara insen gayet iyi olur :)Demi bu ara herkes kilo verme böyle kilon çok güzel diyor ama nedense sanki hiçç vermemisim gibi hissediyorum. Boyum 158
Insaallah kaptanim 59 u görmeyi cooookkk istiyorumHahaha bas sopayı
Çok kısa da değilsin aslında şöyle 60'lara insen gayet iyi olur :)
Bende akşam eve gidip tartılırım...ama +geliri m dondurmadan
Tartıldım kaptanım sahur artısı devam ediyo dünki 77.6 geçerli olur sanırım ben zaten iftara doğru anca eksiliyorum
Yok yok minicigizz biz kaptanım yaş küçük cüsse büyükGünaydınlar
Aa ben sizi daha büyük tahmin ediyordum hanımlar ya :)
Muhtesemsin melitacım cok tebrikler
Hanımlar siz de bugün ögleden sonra bi daha tartılır mısınız rica etsem? 3-4 gibi tartılın en geç olur mu mümkünse? Çok geçe kalırsanız göremeyebilirim..
İnsallah hep böyle devam eder canım
mekik çekTartıldım kaptanım sahur artısı devam ediyo dünki 77.6 geçerli olur sanırım ben zaten iftara doğru anca eksiliyorum
Kaptanım benim de hala aynı. Leylifer le aynı bende iftara anca azalıyorum sabit yani
Ezdirmem ben minnoşlarımı E elacicegim23 ve N Nurumcan94Hahaha bas sopayı
Çok kısa da değilsin aslında şöyle 60'lara insen gayet iyi olur :)
sen kaçsın kız 32+ isen gelEzdirmem ben minnoşlarımı E elacicegim23 ve N Nurumcan94
Bende sizi ablalarım ona göremorordek ve parkbyull 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?