- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.381
Grubun en gençleri biz miyiz şimdi E elacicegim23Ezdirmem ben minnoşlarımı E elacicegim23 ve N Nurumcan94
Bende sizi ablalarım ona göremorordek ve parkbyull 
valla ben dış görevdeydim öğleden sonra geldimsustunuz gün boyu pc başında yenileme yapa yapa bir hal oldum mesai bitti siz canlandınız olmuyo ama
Telefondan devam edersin tatlımsustunuz gün boyu pc başında yenileme yapa yapa bir hal oldum mesai bitti siz canlandınız olmuyo ama
Pışşıık ara bulsen kaçsın kız 32+ isen gelben kaptanımında ablasıyım
ben hatırlıyorum sankiPışşıık ara bul
Sen kaçtın bide ne işi o 4 te bitiyo öğretmenmiydinben hatırlıyorum sanki
Yok. Canım memur... Ramazandan dolayı birsaat erken çıkıyorumSen kaçtın bide ne işi o 4 te bitiyo öğretmenmiydin
Evetttttttttt 48Bunların anneside kırklı yaşlardadır şimdi , kuzularım beniiim
Annemde 46 yaşında babaanne olmuştuEvetttttttttt 48❤
Bizimki de 47 olmuş oluyoAnnemde 46 yaşında babaanne olmuştu
Aynı boydayız canım ulaşmaya çalıştığım kilodasın kıymetini bil e bide aynı yaşta olsak sen eşittir ben olcakmışDemi bu ara herkes kilo verme böyle kilon çok güzel diyor ama nedense sanki hiçç vermemisim gibi hissediyorum. Boyum 158
43 yaşındasın 83.5 kilo ile başladınAynı boydayız canım ulaşmaya çalıştığım kilodasın kıymetini bil e bide aynı yaşta olsak sen eşittir ben olcakmış
Bizimki de 47 olmuş oluyosen kaç yaşındasın ya merak ettim herkes yaşını yazsin
Aferin sana bak dersini çaluşanı severim43 yaşındasın 83.5 kilo ile başladın
Tartıldım kaptanım sahur artısı devam ediyo dünki 77.6 geçerli olur sanırım ben zaten iftara doğru anca eksiliyorum
Tamamdır sağlık olsun haftaya eksilerinizi bekliyorum o halde :)Kaptanım benim de hala aynı. Leylifer le aynı bende iftara anca azalıyorum sabit yani
Bizimki de 47 olmuş oluyosen kaç yaşındasın ya merak ettim herkes yaşını yazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?