- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.401
bende bir saat erken çıkacam hak verdiler sağolsunlarda benim herif ramazanda görmüyorYok. Canım memur... Ramazandan dolayı birsaat erken çıkıyorum
Gerçekten mi ayy sevindim şimdiAynı boydayız canım ulaşmaya çalıştığım kilodasın kıymetini bil e bide aynı yaşta olsak sen eşittir ben olcakmış
Galiba canım öyle gozukuyor
Kız senin boy var demekki bende oda yokYok yok minicigizz biz kaptanım yaş küçük cüsse büyük
Evet canım 49 yaşında şuanBunların anneside kırklı yaşlardadır şimdi , kuzularım beniiim
Keskeeeeeee 1.60 boyundayım ama herkes daha uzun göründüğümu söylerN Nurumcan94 kesin sen uzunsundur
Yok kızz nerdeeeeeee 1.60Kız senin boy var demekki bende oda yok
Çocukbende bir saat erken çıkacam hak verdiler sağolsunlarda benim herif ramazanda görmüyoronu da alıp geçiyom eve
Allah iyiliğinizi versin sabahtan beri yeni keyfimi yerine getirdiniz güldürdün beniKeskeeeeeee 1.60 boyundayım ama herkes daha uzun göründüğümu söyler
Kızz yok senin dediğin şeye espri olsun diye demedim hakkaten millet öyle soyluyo daha uzun duruyon diyo nedendir bilinmezAllah iyiliğinizi versin sabahtan beri yeni keyfimi yerine getirdiniz güldürdün beni
Desteğin için teşekkür ederim canımCanım benimde eşimle sorun yasadigimda kilom coşuyor yemesen bile. Ençok moral etkiliyor zaten. Tamam bu hafta böyle olsun sabitim en azından haftaya toparlarsın hiç merak etme. Buarada benim gogusler de catliyor resmen. Benim verdikleri de odem zaten bu hafta ödeme izin vermeyin Yediklerimi bi tık arttirip sporu arttiricam . Sende moralini duzeltip ödeme yogunlastik bu hafta olurmu canim
Çok teşekkür ediyorum canım ama sabah daha sağlam kahvaltı olmalı en azından zeytin ve az bişey kuruyemiş. Ozaman daha güçlü oluyorum. Akşamları genelde sebze yemeği ve yoğurtla götürmeye çalışıcam ama et çok severim canım baya et istedi bakalim:)
Bide mesela E elacicegim23 menülerin karbonhidrat dahil ediyor hep önceden çok fazlaydı şimdi 4te 1 e falan indirdi ve o yüzden bi anda saldirmiyor bişey oldumu bide bünyesi karbonhidratlari güzel yakıyor ben pek yemiyorum ve bi anda saldirabiliyorum benim bünyen in karbonhidrat yakmaya sorunu var anladigim kadariyla haftada 1 öğün karbonhidrat eklicem ama o gün iyi spor yaparsam karbonhidrat yakmayi ogretmek ve saldirmamak için.
Bu fikir nasıl sence
64 ü de görürsün inşallah
17 oldum 17...36 oldum kızlar 13 yıllık evliyim.
Oyy kuzum maşallah ne tatlı, cok da yakışıklıNeyse siz muhabbete katmamissiniz ama ben oglumla deli gibi gezdim farklı bi oyun alanında 1 saat kudurduk üstüne romantik bi yemek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?