- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.421
Senin muhabbet daha güzelmişNeyse siz muhabbete katmamissiniz ama ben oglumla deli gibi gezdim farklı bi oyun alanında 1 saat kudurduk üstüne romantik bi yemek....
Evet senin yaşını soramadık,32 nin altındakikere sopa geliyo ona göre,. KurtardınmıAskolsuñn ne güzel muhabbet donmus te kimse beni sormamis ya. Kussem mi acep :)
Yaşasın birgün inşallah derece yaparım diye hayal ediyordum.... Oldu. Teşekkürler kaptanım..Hanımlar bu hafta 6. olduk ve de uzun bir süreden sonra bireysellerde ilk 3'e bir yarışmacımız girdi.melita09 bu hafta 3. oldu kendisini çok çok tebrik ediyorum, dilerim herkes için güzel bir motivasyon olur bu durum :)
Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
En Büyük TÜRKİYE743. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASIEn Büyük TÜRKİYE ( 03 - 10 Eylül 2021) ***4.Takım 743. Etap*** İKİNCİ Lori (98.9/98.4/0.5/%0,506) BLU3 (64.9/63.9/1/%1,541) Lusi ( 60.1/58.4/1.7%2,829) Tavsannesi (56.5/56.4/0.1/%0,177) Dahlia_ (64.1/63.7/0.4/%0,624) Lady Tenar...www.kadinlarkulubu.com
Tebrikler canım ne ballısın varya,ben geçen hafta 1.8 kiloyla giremedim o derecelere sen 1.5 la girdinYaşasın birgün inşallah derece yaparım diye hayal ediyordum.... Oldu. Teşekkürler kaptanım..
Amin canım teşekkür ederim
Leylifercim hakkını yemeyeyim sen de geçen hafta çok iyi verdin gerçekten ve derece bekliyordum aslında. Ama şans işte o hafta daha iyi verenler varmış demek ki ramazanın ilk haftası diye muhtemelen. Ileride seni de görürüz umarım kiTebrikler canım ne ballısın varya,ben geçen hafta 1.8 kiloyla giremedim o derecelere sen 1.5 la girdin
Kaptanım yanlış hesaplanmış sanırımLeylifercim hakkını yemeyeyim sen de geçen hafta çok iyi verdin gerçekten ve derece bekliyordum aslında. Ama şans işte o hafta daha iyi verenler varmış demek ki ramazanın ilk haftası diye muhtemelen. Ileride seni de görürüz umarım ki
İnşallah kaptanım, evet bende çok şaşırmıştım belkide hayatımda ilk defa o kadar kiloyu bir haftada vermişşmdirLeylifercim hakkını yemeyeyim sen de geçen hafta çok iyi verdin gerçekten ve derece bekliyordum aslında. Ama şans işte o hafta daha iyi verenler varmış demek ki ramazanın ilk haftası diye muhtemelen. Ileride seni de görürüz umarım ki
Olur mu canım benim küsme sakın❤ cansın senAskolsuñn ne güzel muhabbet donmus te kimse beni sormamis ya. Kussem mi acep :)
Yaaa ne guzel bana 62 yazmışsın kaptanim bu hafta cok istiyordum kesin görürüm diyordum olmadi insaallah olacakHadi ben bi gaza geldim siz de gelin
Haftalık hedef koydum size
N Nurumcan9488.7
Hmavidag 64
Leyl-i-fer 77
E elacicegim2362.9
melita09 73
Tebrikler canım çok sevindim adına hemserimYaşasın birgün inşallah derece yaparım diye hayal ediyordum.... Oldu. Teşekkürler kaptanım..
Teşekkürler hemşehrim.... Darısı başına. İnşallah yanlısı değildirTebrikler canım çok sevindim adına hemserim
Insaallah canımTeşekkürler hemşehrim.... Darısı başına. İnşallah yanlısı değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?