- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.461
TamamdırYasasin cumaya kadarda gider diye dusunuyorum bakalim bildirim yaparim
Vuhuuuu süpersinEki Görüntüle 2270365
Eki Görüntüle 2270361
Eki Görüntüle 2270362 Eki Görüntüle 2270363 Ilk iki resim önceki halim 65 ler galiba son iki resim 59
Aslinda hedefim 57 idi fakat kizlar cok zayif gorunuyorum ya cita gibi yasim 43 yakismiyor cok zayifta
Amanınmorordek kaptanım ben bildirimimi çarşamba yapsam olur mu. Çarşamba akşamı iftara davetliyim... Sonuç benim için çok kötü olur
Yihuu olur tabi ki
60.6 yımTamamdır
Cuma oruçlu olacaksan perşembe iftar öncesi tartıl öyle bildirim yap olur mu?
Vuhuuuu süpersinerimissin resmen
Bence de artık daha fazla kilo verme, cok aşırı zayıf ben de sevmiyorum, accık ele gelmeli
Amanın
Tamam çarşambadan bildir bakalım ama sonra o kötü sonucu telafi et mutlaka
Yihuu olur tabi kikaç kilosun şu an? 60.9 ile ayrılmışsın, en az o kiloda olman lazım listeye alabilmem için. Eger değilsen de birkaç hafta liste dışı takılır öyle alırım.
Mezuniyet için de 59.6 olman gerekiyor
Sen bitanesin kaptanımTamamdır
Bence de artık daha fazla kilo verme, cok aşırı zayıf ben de sevmiyorum, accık ele gelmeli
Amanın
Yihuu olur tabi kikaç kilosun şu an? 60.9 ile ayrılmışsın, en az o kiloda olman lazım listeye alabilmem için. Eger değilsen de birkaç hafta liste dışı takılır öyle alırım.
Evet en az 1 kilo yani en az 59.6 olman lazım :)60.6 yım1 kilo bile versem mezun oluyorum o zaman
Oruçlu olurum, perşembe iftar öncesi kilo bildirimi yaparim inşallahEvet en az 1 kilo yani en az 59.6 olman lazım :)
O halde sen de bu cuma (ya da oruçlu olma durumuna göre perşembe iftar öncesi) tartılıp kilo bildirimi yap ekleyelim listeye :)
Elimde degıl patır patır gıttııBen 2. Resimde kalırdım herhalde
Aynen
Sormaa erıdım o yuzden 59 ıyıde oruc cıkana kadar da gıdecek gorunuoTamamdır
Amanın
Ya aynı beslenme , haftada 1-2 svdiğin şeyleri ye yoksa vermeye devam edersin,ya işin en zor kısmı korumak işte ama uzun süre aynı kiloda kalınca vücut alışır herhaldeElimde degıl patır patır gıttıı
Eminim sen korumayı da guzel yaparsın canım. Sadece kendine zayıf geldiğim icin 1 kaç kilo alsam bişey olmaz dersen ipin ucu kacabililir. Bence yağı sabit tutup biraz kas yapabilirsin :)Ya aynı beslenme , haftada 1-2 svdiğin şeyleri ye yoksa vermeye devam edersin,ya işin en zor kısmı korumak işte ama uzun süre aynı kiloda kalınca vücut alışır herhalde
100 gr eksidesin bu güzel bi şey ama cumaya kadar Allah kerimMerhabalar sessizim bikacgundur kusura bakmayın arkadaşlar yoğun bi hafta sonu haftasonuydu benim için. Haftasonu menümü kısaca ozetliyeyim
Ç.tesi sabah haşlanmış yumurtalı kahvaltı menüsü akşam marul burger (hamburger ekmeği yerine marul kullandım zaten bayadir ekmek yerine marul kullaniyorum)
Pazar sabah patlıcanlı omlet li kahvaltı akşam kusba si Kaşarlı pide (geçen haftaki karbonhidrat ekleme ogunum) birde 3 gündür göğsümde baya bi ağrı var yemek yapamadım dün onun da etkisi
Sular min. 2 lt
Sporlar c.tesi yarım saat hafif yürüyüş
P.tesi kilo bildirimim ise 65.3
morordek 64 için elimden geleni yapicam kaptanım
Ah kaptanım ah benim göbek ve gogusler davul gibi catlicak resmen bi adet olayım bak gör 63 bile olurum:)100 gr eksidesin bu güzel bi şey ama cumaya kadar Allah kerim
keşke birileri çıksada ekmekle zayıflayın ekmek diyeti var diye yayın yapsa diye bekliyon dimiHayirli geceler kizlar baştan söyleyeyim biliyorum menüm baya kötü ama toparlicam bu günlük böyle oldu yinede yazayım istedim
Sabah
3 dilim ekmek
Az menemen
Bir kactane zeytin
Biraz labne peynir
Ve cay
Akşam
4 kasik bulgur pilavi
5 kasik tavuk sote
1 karnı yarık
Salata
Su 2 litre daha fazlada olabilir
Spor 5000 adım yürüyüş
morordek @ayvacicegi parkbyull Hmavidag
ben hiç ekmek yemezsem gitmiyo bazen abartıp ne sahurda ne iftarda yiyorum gitmiyo.....sindirim sistemi çalışmıyo....keşke birileri çıksada ekmekle zayıflayın ekmek diyeti var diye yayın yapsa diye bekliyon dimiyok öyle bir dünya yooook
Kiz yok valla normaldede sabah dışında ekmekle aram yokkeşke birileri çıksada ekmekle zayıflayın ekmek diyeti var diye yayın yapsa diye bekliyon dimiyok öyle bir dünya yooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?