- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.501
Kuskus makarna işte yavruşum
Biliyom karbonhidrat dün çorbayla uğraşamadım bende salatayla karıştırıp kuskus salatası yemiş oldum
tatlım umarım kötu bişey degildirHayirli günler kaptanim ve arkadaslar. Yogun bir hafta sonuydu misafir de vardi. Canim cok sıkkın kafamda surekli düşünceler off duzelirim insaallah birkac gune. Kaptanim cumaya kadar menu yazamicam toparlanayim biraz. Buyuk ihtimal persembe oruclu olurum aksam kılo bildirimi yaparim. Bu hafta sonu cok kotu beslendimbunalımdayım resmen ve boyle olunca cok dikkat edemiyorum sadece cumaya kadar idare edin duzelirim insaallah anlayisiniza sığınıyorum. Bu arada sabah tartıldım neyseki sabitim elimden geldigince dikkat edecegim
kaptanım 22 gündur şişim o normal insanların 2 3 gün agrır ya benim 22 gündür adet agrım var:) nasıl nasıl gerginim bende. keske bu gerginlik vucutta olsa:)Ahh ahh senin regl olamaman beni bile geriyor ya
Tamam elacicegim ama lütfen dikkat et elinden geldigince ve de eksi gelmeye calıs cumaya olur mu :)
cok cok hayırlı olsun canım benimKizLarrrrrrr merhabalarrrrr bugün ise başladım artık cokk yoğun bi döneme girdim. 2gundur menumu de yazamiyorum ama kacamak yok kizlar güzel gidiyo. Yaa hemen yazamazsam su menü işini yarına kaliyo ve ne yediğimi unutuyorum şaka gibi
Tamamdır melitacımKaptanım sana dediğim gibi yarın akşam bildirim yapacam eğer yüksekse cumada söylerim diyorum..
Ah ah benim 1 gün feci ağrıyor regl oldugum gün.. Doğumdan sonra geçer dediler ama geçmedikaptanım 22 gündur şişim o normal insanların 2 3 gün agrır ya benim 22 gündür adet agrım var:) nasıl nasıl gerginim bende. keske bu gerginlik vucutta olsa:)
canım Ucunda Ölüm yok ki Niye bu kadar stres yapmış kendine ,her şey gideceği yere varır, çocuklarda harap oluyor,çok üzülüyorum .Aslında biz anne babalar yapıyoruz Onları böyle bize mahçup olucaklarını Düşünüp daha çok üzüyorlar,senin de işin zor hem ders hem motivasyon allah kolaylık versin.gunaydın hanımlar hem lgs hem de tyt ayt cok yaklastıgı için bizim dersler fena yogunlastı. en basitinden dün 8.sınıf bi erkek cocugum 1 saat boyunca agladı yani her yönden yorucu ve uzucu bir dönem. ondan pek giremiyorum ne yazıkki.
menülerimi hatırlamıyorum ama 2 kare bitter ce 2 tane cikolata kaplı fındık ve 2 lokma pide ekmegi kacamagım var ayrı günlerde. birde limonlu su icemedim bu hafta gecen hafta cok zorlamıstım kendimi bu hafta da zorlayıp limondan sogumak istemedim
hakkında hayırlısı olsun kaptanım benimde ramazan sonrası ek görevimle faaliyetim artacak nasıl olacak bakalım..Günaydın hanımlar
Güzel bir gün olsun. Yarın akşam iftar öncesi tartı var unutmayın (melita sen hariç :) )
Ben de bugun sınav gözetmenligindeyim malum final haftası. Son gözetmenliklerim oldugu icin bi duygusalım :) Gelecek dönem bu calıstıgım yerde olamayacagım. Eylül başında doktora jurisine gireceğim, o kesinlesti gibi. Bütün yaz tez yazmakla gececek. Asıl beni sonrası endiselendiriyor zaten, bakalım hakkımızda hayırlısı olsun :)
Sabah sabah bi içimi dökesim gelmiş sanırım :)
Ahh ahh senin regl olamaman beni bile geriyor ya
Tamam elacicegim ama lütfen dikkat et elinden geldigince ve de eksi gelmeye calıs cumaya olur mu :)
Benimde bu yüzden kolayca psikolojimiz bozulduğunu düşünüyorum canım ağrıdan dolayi dengem saşıyor. Ama ne ağrılar ne acılar var Allah beterinden saklasin herkesi.Ah ah benim 1 gün feci ağrıyor regl oldugum gün.. Doğumdan sonra geçer dediler ama geçmedi
Çok üzüldüm valla, 22 gün o agrıyı ceksem napardım acaba
İnşallah burayı hep güzel hatırlatan çoook daha mutlu eden biyerde olursun seneye kaptanım :)Günaydın hanımlar
Güzel bir gün olsun. Yarın akşam iftar öncesi tartı var unutmayın (melita sen hariç :) )
Ben de bugun sınav gözetmenligindeyim malum final haftası. Son gözetmenliklerim oldugu icin bi duygusalım :) Gelecek dönem bu calıstıgım yerde olamayacagım. Eylül başında doktora jurisine gireceğim, o kesinlesti gibi. Bütün yaz tez yazmakla gececek. Asıl beni sonrası endiselendiriyor zaten, bakalım hakkımızda hayırlısı olsun :)
Biz anne babaları geçim derdi ve gelecek kaygısı bu hale getiriyor bizde çocukları yipratiyoruz sonunda. Sağol canim benim Allah bütün çocuklara zihin açıklığı ve gönül rahatlığı versin.canım Ucunda Ölüm yok ki Niye bu kadar stres yapmış kendine ,her şey gideceği yere varır, çocuklarda harap oluyor,çok üzülüyorum .Aslında biz anne babalar yapıyoruz Onları böyle bize mahçup olucaklarını Düşünüp daha çok üzüyorlar,senin de işin zor hem ders hem motivasyon allah kolaylık versin.
Hakkında hayırlısı kaptanımGünaydın hanımlar
Amin canımhakkında hayırlısı olsun kaptanım benimde ramazan sonrası ek görevimle faaliyetim artacak nasıl olacak bakalım..
Amin canım insallah :)İnşallah burayı hep güzel hatırlatan çoook daha mutlu eden biyerde olursun seneye kaptanım :)
süpersinnnnKızlar 10 günde 2.2 kg vermişim diyetisyenin tartisıyla farklıydı ama. 91.4 dum ilk başladığımda şimdi 88.4 19 gün olmus
Tesekkurler kaptanimAmin canım
Sana da çok kolay gelsin
Amin canım insallah :)
süpersinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?