Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hanımlar çok yoğun bir gündü, koşturmaca ile geçti bilgisayar başına oturamadım.

Size daha önce de demistim performans uygulamasında yeni tur başladı diye. Nota almadan şu 8 haftayı atlatalım inşallah :)

Nazar boncuğumuz hiç silinmez umarım

gunaydın hanımlar hem lgs hem de tyt ayt cok yaklastıgı için bizim dersler fena yogunlastı. en basitinden dün 8.sınıf bi erkek cocugum 1 saat boyunca agladı yani her yönden yorucu ve uzucu bir dönem. ondan pek giremiyorum ne yazıkki.
menülerimi hatırlamıyorum ama 2 kare bitter ce 2 tane cikolata kaplı fındık ve 2 lokma pide ekmegi kacamagım var ayrı günlerde. birde limonlu su icemedim bu hafta gecen hafta cok zorlamıstım kendimi bu hafta da zorlayıp limondan sogumak istemedim

tatlım umarım kötu bişey degildir
Ahh ahh senin regl olamaman beni bile geriyor ya

Tamam elacicegim ama lütfen dikkat et elinden geldigince ve de eksi gelmeye calıs cumaya olur mu :)
kaptanım 22 gündur şişim o normal insanların 2 3 gün agrır ya benim 22 gündür adet agrım var:) nasıl nasıl gerginim bende. keske bu gerginlik vucutta olsa:)
cok cok hayırlı olsun canım benim

kaptanım 22 gündur şişim o normal insanların 2 3 gün agrır ya benim 22 gündür adet agrım var:) nasıl nasıl gerginim bende. keske bu gerginlik vucutta olsa:)
Ah ah benim 1 gün feci ağrıyor regl oldugum gün.. Doğumdan sonra geçer dediler ama geçmedi
Çok üzüldüm valla, 22 gün o agrıyı ceksem napardım acaba

Günaydın hanımlar
Güzel bir gün olsun. Yarın akşam iftar öncesi tartı var unutmayın (melita sen hariç :) )
Ben de bugun sınav gözetmenligindeyim malum final haftası. Son gözetmenliklerim oldugu icin bi duygusalım :) Gelecek dönem bu calıstıgım yerde olamayacagım. Eylül başında doktora jurisine gireceğim, o kesinlesti gibi. Bütün yaz tez yazmakla gececek. Asıl beni sonrası endiselendiriyor zaten, bakalım hakkımızda hayırlısı olsun :)
Sabah sabah bi içimi dökesim gelmiş sanırım :)

canım Ucunda Ölüm yok ki Niye bu kadar stres yapmış kendine ,her şey gideceği yere varır, çocuklarda harap oluyor,çok üzülüyorum .Aslında biz anne babalar yapıyoruz Onları böyle bize mahçup olucaklarını Düşünüp daha çok üzüyorlar,senin de işin zor hem ders hem motivasyon allah kolaylık versin.

hakkında hayırlısı olsun kaptanım benimde ramazan sonrası ek görevimle faaliyetim artacak nasıl olacak bakalım..

Ahh ahh senin regl olamaman beni bile geriyor ya

Tamam elacicegim ama lütfen dikkat et elinden geldigince ve de eksi gelmeye calıs cumaya olur mu :)
Ah ah benim 1 gün feci ağrıyor regl oldugum gün.. Doğumdan sonra geçer dediler ama geçmedi
Çok üzüldüm valla, 22 gün o agrıyı ceksem napardım acaba
Benimde bu yüzden kolayca psikolojimiz bozulduğunu düşünüyorum canım ağrıdan dolayi dengem saşıyor. Ama ne ağrılar ne acılar var Allah beterinden saklasin herkesi.
İnşallah burayı hep güzel hatırlatan çoook daha mutlu eden biyerde olursun seneye kaptanım :)
Biz anne babaları geçim derdi ve gelecek kaygısı bu hale getiriyor bizde çocukları yipratiyoruz sonunda. Sağol canim benim Allah bütün çocuklara zihin açıklığı ve gönül rahatlığı versin.

Hakkında hayırlısı kaptanım

Kızlar 10 günde 2.2 kg vermişim diyetisyenin tartisıyla farklıydı ama. 91.4 dum ilk başladığımda şimdi 88.4 19 gün olmus

hakkında hayırlısı olsun kaptanım benimde ramazan sonrası ek görevimle faaliyetim artacak nasıl olacak bakalım..
Amin canım
Sana da çok kolay gelsin
İnşallah burayı hep güzel hatırlatan çoook daha mutlu eden biyerde olursun seneye kaptanım :)
Amin canım insallah :)
Kızlar 10 günde 2.2 kg vermişim diyetisyenin tartisıyla farklıydı ama. 91.4 dum ilk başladığımda şimdi 88.4 19 gün olmus
süpersinnnn

Dün ki menüm
Sahur
Kabak kavurmasi
1 zeytin
1 dilim ekmek
Bir çatal tahin helvası
3 kasik yoğurt

Iftar
Hurma
Yarim kase mercimek çorbası
2 kasik pilav
2 3 çatal fırın patates
3 islim kebabi
1 tane tavuklu börek davetteydik

Çay ve arkadaşlar doğum günümü kutladılar pasta vardı ince 1 dilim yedim yine

2.5 litre su
1 bardak yeşil çay morordek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…