- 19 Ekim 2018
- 923
- 1.189
- 63
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.481
Ahh ahh senin regl olamaman beni bile geriyor yaAh kaptanım ah benim göbek ve gogusler davul gibi catlicak resmen bi adet olayım bak gör 63 bile olurum:)
Tamam elacicegim ama lütfen dikkat et elinden geldigince ve de eksi gelmeye calıs cumaya olur mu :)Hayirli günler kaptanim ve arkadaslar. Yogun bir hafta sonuydu misafir de vardi. Canim cok sıkkın kafamda surekli düşünceler off duzelirim insaallah birkac gune. Kaptanim cumaya kadar menu yazamicam toparlanayim biraz. Buyuk ihtimal persembe oruclu olurum aksam kılo bildirimi yaparim. Bu hafta sonu cok kotu beslendimbunalımdayım resmen ve boyle olunca cok dikkat edemiyorum sadece cumaya kadar idare edin duzelirim insaallah anlayisiniza sığınıyorum. Bu arada sabah tartıldım neyseki sabitim elimden geldigince dikkat edecegim
Tamam kaptanim cok sagolAhh ahh senin regl olamaman beni bile geriyor ya
Tamam elacicegim ama lütfen dikkat et elinden geldigince ve de eksi gelmeye calıs cumaya olur mu :)
bak o dondurmalardan yazın kendimde bol yiyorum başka türlü ne nefse hakim olabilirim ne kendimeben hiç ekmek yemezsem gitmiyo bazen abartıp ne sahurda ne iftarda yiyorum gitmiyo.....sindirim sistemi çalışmıyo....
ben ne yapayımyediklerini de takip ediyom .oğluşa dondurmalar falan...süpersin
InsAllah. CnmYa aynı beslenme , haftada 1-2 svdiğin şeyleri ye yoksa vermeye devam edersin,ya işin en zor kısmı korumak işte ama uzun süre aynı kiloda kalınca vücut alışır herhalde
BayıldımEki Görüntüle 2270902
Bu sekildeyim
Nasulmış o dondurmalarbak o dondurmalardan yazın kendimde bol yiyorum başka türlü ne nefse hakim olabilirim ne kendime
leylifercim bir tabak kuskus nedir annecimEki Görüntüle 2271025 Eki Görüntüle 2271026
morordek parkbyull
Sessiz birkaç günün ardından menülerimi yazayım.aslında menü yazmktan biraz sıkıldım deftere bile,ama öneminin farkındayım çifter çifter yazıyom bende
Kuskus makarna işte yavruşumleylifercim bir tabak kuskus nedir annecim
Günaydın canım...Uff kızlar yazıcak bişey yokmu niye yazmuyosunuz
GünaydınGünaydın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?