Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayirli günler kaptanim ve arkadaslar. Yogun bir hafta sonuydu misafir de vardi. Canim cok sıkkın kafamda surekli düşünceler off duzelirim insaallah birkac gune. Kaptanim cumaya kadar menu yazamicam toparlanayim biraz. Buyuk ihtimal persembe oruclu olurum aksam kılo bildirimi yaparim. Bu hafta sonu cok kotu beslendim bunalımdayım resmen ve boyle olunca cok dikkat edemiyorum sadece cumaya kadar idare edin duzelirim insaallah anlayisiniza sığınıyorum. Bu arada sabah tartıldım neyseki sabitim elimden geldigince dikkat edecegim

Ah kaptanım ah benim göbek ve gogusler davul gibi catlicak resmen bi adet olayım bak gör 63 bile olurum:)
Ahh ahh senin regl olamaman beni bile geriyor ya
Tamam elacicegim ama lütfen dikkat et elinden geldigince ve de eksi gelmeye calıs cumaya olur mu :)

ben hiç ekmek yemezsem gitmiyo bazen abartıp ne sahurda ne iftarda yiyorum gitmiyo.....sindirim sistemi çalışmıyo....
ben ne yapayım yediklerini de takip ediyom .oğluşa dondurmalar falan...süpersin
bak o dondurmalardan yazın kendimde bol yiyorum başka türlü ne nefse hakim olabilirim ne kendime

KizLarrrrrrr merhabalarrrrr bugün ise başladım artık cokk yoğun bi döneme girdim. 2gundur menumu de yazamiyorum ama kacamak yok kizlar güzel gidiyo. Yaa hemen yazamazsam su menü işini yarına kaliyo ve ne yediğimi unutuyorum şaka gibi

Dün 72.8dim bugün 73.1.ekmek yemedim. Çok hurma yedim mis gibi açmaları yaptım. Ağzıma sürmedim. Bir iki çatal ucu güllaç yedi..m bolll hurma ama... Akşam yediğim hurmalar...... Bugün kiloları tıkar... Ben ekmek yiyecem yoksa sindirim sistemim çalışmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…