- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.521
Maşallah maşallah gayet iyi gidiyosun canım bu gidişle fidan gibi bi kız olucaksınKızlar 10 günde 2.2 kg vermişim diyetisyenin tartisıyla farklıydı ama. 91.4 dum ilk başladığımda şimdi 88.4 19 gün olmus
Doğumgününn kutlu olsun hayırlı bir ömrün olsunDün ki menüm
Sahur
Kabak kavurmasi
1 zeytin
1 dilim ekmek
Bir çatal tahin helvası
3 kasik yoğurt
Iftar
Hurma
Yarim kase mercimek çorbası
2 kasik pilav
2 3 çatal fırın patates
3 islim kebabi
1 tane tavuklu börekdavetteydik
Çay ve arkadaşlar doğum günümü kutladılar pasta vardı ince 1 dilim yedim yine
2.5 litre su
1 bardak yeşil çaymorordek
Nice güzel yaşların olsun canımDün ki menüm
Sahur
Kabak kavurmasi
1 zeytin
1 dilim ekmek
Bir çatal tahin helvası
3 kasik yoğurt
Iftar
Hurma
Yarim kase mercimek çorbası
2 kasik pilav
2 3 çatal fırın patates
3 islim kebabi
1 tane tavuklu börekdavetteydik
Çay ve arkadaşlar doğum günümü kutladılar pasta vardı ince 1 dilim yedim yine
2.5 litre su
1 bardak yeşil çaymorordek
Çok güzeell iyi vermişsin sende tebrikler afiyet olsun.morordek kaptanım iftara gidiyorum... Sınır koymıyacam galiba kendime... Güncel kilom 72.6...
Doğumgününn kutlu olsun hayırlı bir ömrün olsun
Ne çok mayıs doğumlu varmış
Nice güzel yaşların olsun canım
Teşekkürler canım benimÇok güzeell iyi vermişsin sende tebrikler afiyet olsun.
Eski mesleğimi seviyorsam yapmak isterdim. şartlarıma uygun meslek daha cazip geliyorsa da ona yönelirdimKızlar bişey sorucam aradan çoook uzun yıllar (10-15gibi)geçseydi yeniden eski mesleğinizi yapmaya cesaret edermiydiniz yoksa şartlaeınıza uygun farklı bi iş kolundamı çalışırdınız fikriniz nedir
Görünce yazarsınız
Süpersin melitacımmmmorordek kaptanım iftara gidiyorum... Sınır koymıyacam galiba kendime... Güncel kilom 72.6...
Mesleğin nedir? :)Kızlar bişey sorucam aradan çoook uzun yıllar (10-15gibi)geçseydi yeniden eski mesleğinizi yapmaya cesaret edermiydiniz yoksa şartlaeınıza uygun farklı bi iş kolundamı çalışırdınız fikriniz nedir
Görünce yazarsınız
Sen hepsini yaparsıngünaydınlar...
hayat yoğun hafta sonu sınavlar arka fond güzel bir yağmur var ,ders mi çalışayım şu güzel sese kendimi mi kaptırayım yoksa edepsizlik etmeyip direkt işlerime mi başlayayım bilemedim
benim güncel kilom 64,5 ama ben mezun olana kadar izne ayrıldım bakalım hangi ar olurum..
şu ramazanda hayatımda değişen iki şey var birincisi daha az yiyorum ikincisi daha az su içiyorum ..
iftardan sonra sofrayı toplayınca salona geçince 15 dk sonrasını hatırlamayıp uyuyorum..
sahurdan sonra da yatamıyorum
Muhasebe ara elemanıydım,severim hesap kitap işlerini.ancak çalışma süreleri, İstanbul da yaşıyor olmam(ulaşım, rekabet vs),bilgilerimin eskimiş olması beni korkutuyor.o zaman bekardım sorumluluklarım çok azdı 12 saat çalışıyodum, şimdi ev çocuk vs.var.Süpersin melitacımmm
Mesleğin nedir? :)
Eğer sevdiğin bir meslekse ve de getirisi seni memnun edecekse devam edebilirsin bence. Ama eğer zaten sevmeyerek yapıyorsan değiştirmeyi de düsünebilirsin
Yahu sen kaç yaşındaydın geçen konusuldu ama unutmusum :)Muhasebe ara elemanıydım,severim hesap kitap işlerini.ancak çalışma süreleri, İstanbul da yaşıyor olmam(ulaşım, rekabet vs),bilgilerimin eskimiş olması beni korkutuyor.o zaman bekardım sorumluluklarım çok azdı 12 saat çalışıyodum, şimdi ev çocuk vs.var.
İhtiyaç ta var maalesef çocuklar büyüyor,bende sigortamı ödemek istiyorum , kararsızım önce bi kafamda oturtmam lazım sonra bakalım iş bulabilcekmiyim yaş ta malum.gençlerin fikirlerini alıyım dedim.
ne kadar yorgun olduğumu söylesemSen hepsini yaparsın
Allah cümlemize kolaylık versin. Ekmek aslanın ağzında gerçekten.Yahu sen kaç yaşındaydın geçen konusuldu ama unutmusum :)
Bu devirde tek maasla gecinmek gercekten zor, o yüzden calısma hayatına dönmeni tabi ki anlıyorum. Tabi dedigin seyler de cok dogru, İstanbul rekabetin bol oldugu bi yer. Baska alanlara da gecebilirsin tabi ne yapabilecegine ya da ne yapmak isteyecegine de karar vermen gerek
Ya bu iş konuları zor maalesef, sen şu işi yapmak istiyorum desen bile ülke koşulları malum... Allah kolaylık versin ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?