Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayırlı akşamlar hepinize toparladim sayılır daha iyiyim. Bu hafta maalesef sabitim kaptanim taporlicam önümüzdeki hafta insaallah kusuruma bakmayin ne olur kotu olunca dikkat edemiyorum o kadar duzeltecegim bu hafta

morordek canım 59kg la bıldırım yapıyorum
Baslangıc 69 bılıyorsunuz 6 ay oldu dıyete baslayalı artık korumaya gectım darısı sız guzellerın basına
İnşallah canım sağol mezuniyetin hayırlı olsun
Mesajlarına baktım başlarken ağrılarım var demişsin geçtimi kilo verince merak ettim

Hayırlı akşamlar hepinize toparladim sayılır daha iyiyim. Bu hafta maalesef sabitim kaptanim taporlicam önümüzdeki hafta insaallah kusuruma bakmayin ne olur kotu olunca dikkat edemiyorum o kadar duzeltecegim bu hafta
Ben neyi kaçırmışım ki noldu sana eşin yoktu ondanmı

Ben neyi kaçırmışım ki noldu sana eşin yoktu ondanmı
Esim uzun sure oldu doneli cok sukur artik burda çalışıyor evine gidip geliyor. Onunla ilgili bir sorunum yok cok sukur baska birseyleri takmıştım baska insanlari (cok takan bir insanım galiba) oyle olunca dikkat edemedim biraz kötüydüm baya toparladim sukur daha iyiyim:)

Kilo bildirimi yapayım. 60.3 300gr gitmiş morordek E elacicegim23 Hmavidag
Tamam canım ekliyorum seni listeye :)
morordek canım 59kg la bıldırım yapıyorum
Baslangıc 69 bılıyorsunuz 6 ay oldu dıyete baslayalı artık korumaya gectım darısı sız guzellerın basına
Hayırlı olsun mezuniyetin tebrikler tekrardan
melita09 ile ramazanda ataga gectiniz resmen süpersiniz

Tamam canım ekliyorum seni listeye :)

Hayırlı olsun mezuniyetin tebrikler tekrardan

melita09 ile ramazanda ataga gectiniz resmen süpersiniz
Ben ramazanda kilo alan biriydim çoğunluğu ödem olsa bile.şimdi noldu anlamş değilim ama ne olduysa iyi olmuş.
sağol kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…