- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.541
Uykusuzluktur o , uyu haftasonu geçerne kadar yorgun olduğumu söylesem
Canım hep aklımdaydınHayırlı akşamlar hepinize toparladim sayılır daha iyiyim. Bu hafta maalesef sabitim kaptanimtaporlicam önümüzdeki hafta insaallah kusuruma bakmayin ne olur kotu olunca dikkat edemiyorum o kadar duzeltecegim bu hafta
İnşallah canım sağol mezuniyetin hayırlı olsunmorordek canım 59kg la bıldırım yapıyorum
Baslangıc 69 bılıyorsunuz 6 ay oldu dıyete baslayalı artık korumaya gectım darısı sız guzellerın basına
Ben neyi kaçırmışım ki noldu sana eşin yoktu ondanmıHayırlı akşamlar hepinize toparladim sayılır daha iyiyim. Bu hafta maalesef sabitim kaptanimtaporlicam önümüzdeki hafta insaallah kusuruma bakmayin ne olur kotu olunca dikkat edemiyorum o kadar duzeltecegim bu hafta
Beslenme etkiliyor tabi spordaBeş gün öncesi hasta oldum... 10güne uzuyor... N oluyo bana
Esim uzun sure oldu doneli cok sukur artik burda çalışıyor evine gidip geliyor. Onunla ilgili bir sorunum yok cok sukur baska birseyleri takmıştım baska insanlari (cok takan bir insanım galiba) oyle olunca dikkat edemedim biraz kötüydüm baya toparladim sukur daha iyiyim:)Ben neyi kaçırmışım ki noldu sana eşin yoktu ondanmı
birincisi hafta sonu sınavlarım varUykusuzluktur o , uyu haftasonu geçer
Tamam canım ekliyorum seni listeye :)
Hayırlı olsun mezuniyetin tebrikler tekrardanmorordek canım 59kg la bıldırım yapıyorum
Baslangıc 69 bılıyorsunuz 6 ay oldu dıyete baslayalı artık korumaya gectım darısı sız guzellerın basına
Kilom 76.8morordek
Ben ramazanda kilo alan biriydim çoğunluğu ödem olsa bile.şimdi noldu anlamş değilim ama ne olduysa iyi olmuşTamam canım ekliyorum seni listeye :)
Hayırlı olsun mezuniyetin tebrikler tekrardan
melita09 ile ramazanda ataga gectiniz resmen süpersiniz
Aaaa ben unuttum resmen tartılmayi dünGünaydınlar
Güzel bildirimler gelmiş
N Nurumcan94 veHmavidag sizlerinki eksik hanımlar tamamlarsınız herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?