- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.561
Bence de ne olduysa iyi olmus ne yapıyorsan aynen devamBen ramazanda kilo alan biriydim çoğunluğu ödem olsa bile.şimdi noldu anlamş değilim ama ne olduysa iyi olmuş.
sağol kaptanım
Unuttum resmen yaaa ne kadar yogunsam demekki
88.4 kabul edeyim olur da ögleden sonra daha az çıkarsan yazarsın :)Aaaa ben unuttum resmen tartılmayi dünama bi gün önce 88.4 sem bi gün sonra 88.3 olarak kabul edebiliriz
Bizi unutmuş resmen çalışmaya başlayınca görüyomusunuzUnuttum resmen yaaa ne kadar yogunsam demekki
He yaa hiç sormaBizi unutmuş resmen çalışmaya başlayınca görüyomusunuz
Bisürü yok kaptanim Sağol düşündüğün için yüzde hesaplayip yazacaktım sonra parka gidince çıkmış aklımdan kusura bakma olurmu. 65.0Hmavidag sen genelde unutmazdın bildirimi, bi sorun yok değil mi?
valla tebrik ederim hem şaşkın hem mutluyumBen ramazanda kilo alan biriydim çoğunluğu ödem olsa bile.şimdi noldu anlamş değilim ama ne olduysa iyi olmuş.
sağol kaptanım
Sizin sınavlar anca mı ya? Bizim harf notları belli oldubenim hafta sonu sınavlarım var bana dua edin olur mu Allah'a emanet ederken sizleri kilo verenleri tebrik eder sabit kalanlaradil çıkarır + gelen varsa sopalar giderim
teşekkürler kaptanım anca geriden geliyoruzSizin sınavlar anca mı ya? Bizim harf notları belli oldu
Şaka bi yana başarılar :)
Estagfurullah canım :)Bisürü yok kaptanim Sağol düşündüğün için yüzde hesaplayip yazacaktım sonra parka gidince çıkmış aklımdan kusura bakma olurmu. 65.0
Allâh sanada çocuklarımada tüm sınava girenlerede yardımcı olsunbenim hafta sonu sınavlarım var bana dua edin olur mu Allah'a emanet ederken sizleri kilo verenleri tebrik eder sabit kalanlaradil çıkarır + gelen varsa sopalar giderim
İlk üç gibi dimikaptanım iyiyiz galibamorordek
Diğer gruplara baktım artılar var ama biri 2.5vermişti gerisine bakmadım. İnşallah ilk üç olurİlk üç gibi dimi
kaptanım iyiyiz galibamorordek
Daha listesini eklemeyen takımlar var. İnsallah ilk 3 olur tabi ama erkenden heveslenmeyelim :) Gene de iyiyiz önceki haftalara göreİlk üç gibi dimi
Evettt az önce adet oldum kaptanım 24 gün gecikmeli de olsaEstagfurullah canım :)
Bak nerdeyse 64'ü ucundan görüyormussun :)
Evet iyi kullanırsan bu dönemi 63 seni bekliyoEvettt az önce adet oldum kaptanım 24 gün gecikmeli de olsabugün akşam yemeğinde karbonhidrat abartmadan free. Bu hafta aşırı dikkat edip haftaya 63 u görmeyi hedefliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?