Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayirli geceler kizlar insaallah bundan sonra tekrar duzenli yazarim menulerimi
Sahur
1 dilim ekmek
4 5 zeytin
Az labne peynir
2 3 catal karpuz
Cay
Iftar
1 kase mercimek çorbası
2 kasik bulgur pilavi
2 kasik kırmızı et
Salata
Cacık
Ara
Cekirdek 2 3 catal sultan sarmasi
Cay
Su 1 litre
Spor 5000 adim yürüyüş
morordek ayvacicegi parkbyull Hmavidag B bluuee

4. Olduk

İnşallah canım sağol mezuniyetin hayırlı olsun
Mesajlarına baktım başlarken ağrılarım var demişsin geçtimi kilo verince merak ettim
Tesekkur ederım canım darısı sızın basınıza
Dızlerımı fıyorsan evt hafıflefım bıde sülük koydum gıttı cok şükür

Tesekkur ederım canım darısı sızın basınıza
Dızlerımı fıyorsan evt hafıflefım bıde sülük koydum gıttı cok şükür
Bende cesareti mi toplarsam sülük istiyorum, hacamatın faydasını gördüm yaptırdığım sıralarda,ama onuda hep tekrarlamak gerekiyor işte.ilaçların bi sürü yanetkisi oldu bana.bide fiziğe gidicem ama diyetteyim diye erteleyip duruyorum onu da

Evettt az önce adet oldum kaptanım 24 gün gecikmeli de olsa bugün akşam yemeğinde karbonhidrat abartmadan free. Bu hafta aşırı dikkat edip haftaya 63 u görmeyi hedefliyorum
Oh iyi hadi ben rahatladım yahu sen regl olunca :)
Bu hafta güzel bi eksi gelir bence o zaman :)
Evet maalesef ucundan kaçırdık :/

Gunaydinlar takimimin güzel hatunlar.
Pazartesi bildirimim 64.9.
Cumadam beri sabahlari 2 haşlanmış yumurta Peynir zeytin biber domates marul la kahvaltı yaptım.
Akşamları
Cuma : kıymalı makarna (karbonhidrat niyetine)
Ç. Tesi : karışık ızgara 2 yk bulgur bol yoğurt limonata çeyrek lavaşını
Pazar: balık ,havuç salatası

Spor da 1 er saat yuruyus

Şimdi ben inanıyorum 63 u gorucem. Hep takimin ortalamaları mahvettim buhafta destek olucam yani o yüzden hepimiz asilirsak 1. Bile oluruz güzeller :)

merhaba arkadaşlar pek bir sessiz hayırdır ben babamı kaybettiğim için bu aralar hiç uğrayamadım takıma ama sizler özellikle listede olanlar da hiç uğramamışsınız
kaptanımız çok yoğun sizlerde biliyorsunuz ben bayrama kadar biraz az girsemde bayramdan sonra yoğun bir şekilde aranızda olacağım artık toparlayalım kızlar eşimin yurtdışında olması büyük oğlumun sınav problemi ve babamı kaybetmem sonucunda depresyon sonucu ben 1 ayda 5 kg aldım maalesef çok rahatsız ediyor beni inşallah bir an önce toparlarım sizlerind yardımını istiyorum bu süreçte

İnşallah hep beraber vericez kaptaniçem,spor da yapınca hem kilolarla hem depresyonla savaşabiliyor insan,yoksa dünya sıkıntıları bitmez bayramdan sonra biraz canlanır buralar öyle umuyorum.

Eski diyetisyenim fizik tedavinin kas ağırlığını arttırabileceği için tartının fazla çıkabilceğini söyleyip ara vermişti,ondan dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…