- 19 Ekim 2018
- 923
- 1.189
- 63
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.581
4. OldukBireysel ve takım derecesi düzelteme
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 623. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (6. TAKIM) ==> 0,931
2. (14. TAKIM) ==>%0,622
3.(8. TAKIM) ==>%0,608
BİREYSEL DERECELER
1. @ozenti ===%2,59====4. Takım
2. @Pumpkin00 =====%2,52====9.Takım
3. @htc71======%2.12=====14.Takim
ETAP SONUNCUSU
@Harpy =====%-1.66=====4.Takım
Tesekkur ederım canım darısı sızın basınızaİnşallah canım sağol mezuniyetin hayırlı olsun
Mesajlarına baktım başlarken ağrılarım var demişsin geçtimi kilo verince merak ettim
Tesekkur ederım darısı dıger kızların basına ınsAllahTamam canım ekliyorum seni listeye :)
Hayırlı olsun mezuniyetin tebrikler tekrardan
melita09 ile ramazanda ataga gectiniz resmen süpersiniz
Aa sülük muTesekkur ederım canım darısı sızın basınıza
Dızlerımı fıyorsan evt hafıflefım bıde sülük koydum gıttı cok şükür
Bende cesareti mi toplarsam sülük istiyorum, hacamatın faydasını gördüm yaptırdığım sıralarda,ama onuda hep tekrarlamak gerekiyor işte.ilaçların bi sürü yanetkisi oldu bana.bide fiziğe gidicem ama diyetteyim diye erteleyip duruyorum onu daTesekkur ederım canım darısı sızın basınıza
Ucu ucuna4. Olduk
Oh iyi hadi ben rahatladım yahu sen regl olunca :)Evettt az önce adet oldum kaptanım 24 gün gecikmeli de olsabugün akşam yemeğinde karbonhidrat abartmadan free. Bu hafta aşırı dikkat edip haftaya 63 u görmeyi hedefliyorum
Evet maalesef ucundan kaçırdık :/4. Olduk
Cok faydalı tavsıye ederım sıvrı sınek kadar ısırıyor sadeceAa sülük mukorkmadin mi ya kaynanamın bir ara vardi ben cok korkuyordum
Nerelerine koymustun tam olarak uani ne sikayetin vardi benim kaynanam kac ay besledi sonra öldülerCok faydalı tavsıye ederım sıvrı sınek kadar ısırıyor sadece
Dün ki
Canım benim eski mesleğini nekadar sevdiğine ve mesleki bilgilerini nekadar çabuk toparlayabildigine beli bence. 10 15 yılda birsürü şey değişmiştir. Eski mesleğine doneceksenönce bi arkadaşından yardım istemelisin bence. Eğer farklı bi meslek düşünürsen de yas geçince insan kendini daha iyi tanıdığı için asıl gönlünde yatani daha iyi bilir gönlümde yatan için ugrasirdim ozaman da.Kızlar bişey sorucam aradan çoook uzun yıllar (10-15gibi)geçseydi yeniden eski mesleğinizi yapmaya cesaret edermiydiniz yoksa şartlaeınıza uygun farklı bi iş kolundamı çalışırdınız fikriniz nedir
Görünce yazarsınız
Çok geçmiş olsun canım. Ne varsa eski tedavilerde var. Benim bi arkadas ne yaptıysa baş ağrısını gecirememis. 10 yıl önce ankarada birini duymuş ayağa masaj yaptırmış 10 yıldır da başı agrimiyormus. İyi para verdim ama kurtuldum vücudum da ilaç girmedi demişti.Tesekkur ederım canım darısı sızın basınıza
Fizik tedavinin diyetteysen daha güzel faydası olur canim benceBende cesareti mi toplarsam sülük istiyorum, hacamatın faydasını gördüm yaptırdığım sıralarda,ama onuda hep tekrarlamak gerekiyor işte.ilaçların bi sürü yanetkisi oldu bana.bide fiziğe gidicem ama diyetteyim diye erteleyip duruyorum onu da
Bende nasıl rahatladım kaptanimmm. .. adet ağrısı sinek ısırması gibi geldi valla. 4. Ve son gunumdeyim ve karnım da kasiklarimda ağrı yok Bacaklarim daki uyusmalar geçti sinirim geçti. Goguslerim artık normal boyda be sizlamiyorlar. İnsana dönüşüm geçirdim resmen :)Oh iyi hadi ben rahatladım yahu sen regl olunca :)
Bu hafta güzel bi eksi gelir bence o zaman :)
Evet maalesef ucundan kaçırdık :/
Bende inanıyorum hem bu hafta güzel geçecek hem artık metabolizmam hızlanacak inşallah. :)
Melita ne yedin o iftarda Allah aşkına? +2 kg nedir yaakızlar 2 kilo artıdayım.....çok kötüyüm toparlamaya çalışacam
telafi edecem...sözMelita ne yedin o iftarda Allah aşkına? +2 kg nedir yaa
İnşallah hep beraber vericez kaptaniçem,spor da yapınca hem kilolarla hem depresyonla savaşabiliyor insan,yoksa dünya sıkıntıları bitmez bayramdan sonra biraz canlanır buralar öyle umuyorum.merhaba arkadaşlar pek bir sessiz hayırdır ben babamı kaybettiğim için bu aralar hiç uğrayamadım takıma ama sizler özellikle listede olanlar da hiç uğramamışsınız
kaptanımız çok yoğun sizlerde biliyorsunuz ben bayrama kadar biraz az girsemde bayramdan sonra yoğun bir şekilde aranızda olacağım artık toparlayalım kızlar eşimin yurtdışında olması büyük oğlumun sınav problemi ve babamı kaybetmem sonucunda depresyon sonucu ben 1 ayda 5 kg aldım maalesef çok rahatsız ediyor beni inşallah bir an önce toparlarım sizlerind yardımını istiyorum bu süreçte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?