Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

morordek Kaptanım ve hanımlar menülerimi yazmadım çünkü haftasonu yemek yerine özlenenler yapıldı yendi ( kaçamak yani) ama abartmadım.doğal olarak bi artı var üzerimde , kurtulmaya çalışıcam.
Sizler ne alemdesiniz?
N Nurumcan94 E elacicegim23 B bluuee parkbyull
Diğerleri yazmış zaten

Nasıl oldun kaptaniçem ben de işten güçten arayamadım seni kusura bakma çok mahcubum inan ki

Cok sevindim elacicegim cumaya güzel bi sayı göreceksin tartıda :)

Evet hanımlar nerdesiniz? Baya sessizlesti takım.

Yarın yine bi şehir dışı işim var günü birlik.. Bayrama kadar biraz yoğunum, makale yetistirmem gerekiyor. Bayram tatilinde de kayinvalidemlere gideceğiz. Sonrasında da artık tez yazacağım. Beni yoğun günler haftalar beklemeye devam ediyor anlayacağınız :/

kızlar 2 kilo artıdayım.....çok kötüyüm toparlamaya çalışacam
canım acil detoks artı spor eminim toparlarsın sen
tekrar basın sag olsun kaptaniçem. esin de dısarda Allah kolaylık versin. hep beraber atlatırız kilolarıda veririz hep yanındayız
Eski diyetisyenim fizik tedavinin kas ağırlığını arttırabileceği için tartının fazla çıkabilceğini söyleyip ara vermişti,ondan dedim.
kas saglıktır canım ve yag yakmana yardımcı olur. diyetisyeninin mantıgı bana pek uymadı
sana sadece helal be kaptanım idolumsun diyorum:)

benimde yarın oglumun dogumgunu...:)
pasta börek gün menüsü yapmıcaz insallah bi sorun olmazsa izmir dogal yasam parkına göturucez. hayvanlara deliriyor canlı canlı aslan fil zurafa... görünce ne tepki verecek sabırsızlanıyoru...:)

Oy maşallah nice yaşları olsun.....

Merhaba hanımlar bende bir süredir iş yoğunluğumdan ötürü uğrayamadım gerçi hergün bir ce eeee yaptım ama sizler gündüz yoktunuz iftardan sonra uyuyakalıyorum ben çok yediğimden değil ama bünye uyku istiyor zira sahurdan sonra uyumuyorum onunla alakalı olabilir...

64 kiloyum ben ikinci mezuniyetime az kaldı şu an izinliyim kendimi zorlamamak için velhasıl berbat bir kabızlığım var ama kabızlığında kabızlığı oluyor ya o derece gaz şişkinlik durmadan tuvalete gitme isteği ama rahatlayamama ..çatlamama ramak kaldı anlayacağınız..
benimde sendikal faaliyetlerin yoğunluğu sebebiyle etiketlediğiniz taktirde her gün menü yorumlamak için geleceğim..

İnşallah hep beraber vericez kaptaniçem,spor da yapınca hem kilolarla hem depresyonla savaşabiliyor insan,yoksa dünya sıkıntıları bitmez bayramdan sonra biraz canlanır buralar öyle umuyorum.
inşallah tatlım artık verelim ben üzerimdeki 4-5 kg yu verecem derken bu sıkıntılı günlerde 10 g ya çıkardım neredeyse

Nasıl oldun kaptaniçem ben de işten güçten arayamadım seni kusura bakma çok mahcubum inan ki
tatlım senin kendi derdin kendine yeter işyerinde sağolsun hala taziyeye gelenler var evde de aynı şekilde ki bir de ramazan diye bayramdan sonra gelecekler var allah gelen gideni eksik etmesin ben sana yardımcı olamadım diye üzülüorum
hayat devam ediyor gülerek ağlayarak hayrlısı ile oğlan da şu sınavı bir atlatsa

bayramdan sonra inşallah ben el atacağım takıma ördeğim seni şu tez süresince rahatlatalım takımı da bir toparlayalım

sağol tatlım allahtan eşim bu aralar burada o yüzden biraz rahatım değilse çok daha zor geçecekti bugünler artık bitirelim şu kilo olayını da başka şeylere yön verelim

oyy şimdiden mutlu yıllara oğluşuna

canım senin menüleri falan instadan takip ediyorum en büyük hayranlarındanım haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…