- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.621
iyi yapğmışsın nasıl gidiyorHosbuldum canim bir yoklayayim dedim
Iyi canim suan icin ama sizden ayrildi ayrilali hastalik saglik pesimi birakmadi ickanama gecirdim dis gebelik yuzunden nisan basi operasyona aldilar acil acik ameliyat oldun cok zorlandim uzerine bel fitigi cikti 2 yerde suan kendimi toparladim ama hareketlerim tam takir degil doktor 6 ay kisitladiiyi yapğmışsın nasıl gidiyor
İnşallah canım aferin kızHayırlı aksamlar giremiyorum kac gundur internetim yokiki gundur de bas agrim cok fazla. Elimden geldigince dikkat ediyorum yazmasamda. Bugun tarti gunu hatirladim tartildim iftar oncesi veee sonunda kac ay sonra 62 yi gördüm 62.9 cumaya da boyle gelirim insaallah kızlar
pazartesi kilonu söyle bi hele.perşembeye de unutmaMerhabalar hanımlar bende işe başlayınca yoğun bi tempoya girdim burayı ihmal ediyorum farkındayım ama adet olamadim yine bi iştah artışı var abartmıyorum ama kaçamaklar oluyo açıkçası
mutlu yıllar yavruna canım iyi eglencelerbenimde yarın oglumun dogumgunu...:)
pasta börek gün menüsü yapmıcaz insallah bi sorun olmazsa izmir dogal yasam parkına göturucez. hayvanlara deliriyor canlı canlı aslan fil zurafa... görünce ne tepki verecek sabırsızlanıyoru...:)
ay kaptanım çok utandımcanım senin menüleri falan instadan takip ediyorum en büyük hayranlarındanım haberin olsun
şimdi şu menüye nasıl kızayım karpuzun miktarını yazmıyorsun ki
Canım çok geçmiş olsunIyi canim suan icin ama sizden ayrildi ayrilali hastalik saglik pesimi birakmadi ickanama gecirdim dis gebelik yuzunden nisan basi operasyona aldilar acil acik ameliyat oldun cok zorlandim uzerine bel fitigi cikti 2 yerde suan kendimi toparladim ama hareketlerim tam takir degil doktor 6 ay kisitladi
Bugün soylicem canım dün iftarda 10 kişilik grup ağırladım tartılmak aklıma bile gelmediİnşallah canım aferin kız
pazartesi kilonu söyle bi hele.perşembeye de unutma
mutlu yıllar yavruna canım iyi eglenceler
Canim nice guzel yaşları olsun insaallah paşanınbenimde yarın oglumun dogumgunu...:)
pasta börek gün menüsü yapmıcaz insallah bi sorun olmazsa izmir dogal yasam parkına göturucez. hayvanlara deliriyor canlı canlı aslan fil zurafa... görünce ne tepki verecek sabırsızlanıyoru...:)
Sagol kaptanim kolay gelsin kilolar gitsin kizlarCanım çok geçmiş olsun
Canım ben çok eskiden kaptanım 5.takımda bayrağı ördeğime devretti ama buralardaydım ama yılbaşından bu tarafa çok ihmal ettim burayı ama inşallah bayramdan sonra hep beraber kiloları vereceğiz taziye mesajı içinde teşekkür ederimtoplight sizde kaptanımız siniz galiba grupta yeni sağladığım icin bilemedim başınız sagolsun sizinde Allah rahmet eylesin
Çok geçmiş olsunIyi canim suan icin ama sizden ayrildi ayrilali hastalik saglik pesimi birakmadi ickanama gecirdim dis gebelik yuzunden nisan basi operasyona aldilar acil acik ameliyat oldun cok zorlandim uzerine bel fitigi cikti 2 yerde suan kendimi toparladim ama hareketlerim tam takir degil doktor 6 ay kisitladi
sana sadece helal be kaptanım idolumsun diyorum:)
Oglusunun doğum günü kutlu olsun nice mutlu huzurlu yılları olsunbenimde yarın oglumun dogumgunu...:)
HosgeldiiinnnKizlarrr ne alemdesiniz ben artik.listede yokum cok uzgunum
63.6 mı neydi o zaman mezun oluyorsun vallahi bi sey kalmamış helalMerhaba hanımlar bende bir süredir iş yoğunluğumdan ötürü uğrayamadım gerçi hergün bir ce eeee yaptım ama sizler gündüz yoktunuz iftardan sonra uyuyakalıyorum ben çok yediğimden değil ama bünye uyku istiyor zira sahurdan sonra uyumuyorum onunla alakalı olabilir...
64 kiloyum ben ikinci mezuniyetime az kaldı şu an izinliyim kendimi zorlamamak için velhasıl berbat bir kabızlığım var ama kabızlığında kabızlığı oluyor ya o derece gaz şişkinlik durmadan tuvalete gitme isteği ama rahatlayamama ..çatlamama ramak kaldı anlayacağınız..
benimde sendikal faaliyetlerin yoğunluğu sebebiyle etiketlediğiniz taktirde her gün menü yorumlamak için geleceğim..
Kaptanicem sen o acının içinde takımı, beni düşünme yahu.. Tamam ben de yogunum pek bakamadım ama ilerliyoruz bi sekilde. Son haftalarda iyi de geliyor derecelerimiz bence. Ramazan yaradı bu hatunlara inşallah sonra da devam ederler.tatlım senin kendi derdin kendine yeter işyerinde sağolsun hala taziyeye gelenler var evde de aynı şekilde ki bir de ramazan diye bayramdan sonra gelecekler var allah gelen gideni eksik etmesin ben sana yardımcı olamadım diye üzülüorum
hayat devam ediyor gülerek ağlayarak hayrlısı ile oğlan da şu sınavı bir atlatsa
Insallah kaptanicembayramdan sonra inşallah ben el atacağım takıma ördeğim seni şu tez süresince rahatlatalım takımı da bir toparlayalım
Cok cok geçmiş olsun cok üzüldümIyi canim suan icin ama sizden ayrildi ayrilali hastalik saglik pesimi birakmadi ickanama gecirdim dis gebelik yuzunden nisan basi operasyona aldilar acil acik ameliyat oldun cok zorlandim uzerine bel fitigi cikti 2 yerde suan kendimi toparladim ama hareketlerim tam takir degil doktor 6 ay kisitladi
Bacaklarima koydum agriyan heryere konuoNerelerine koymustun tam olarak uani ne sikayetin vardi benim kaynanam kac ay besledi sonra öldüler
Sagol canim benimÇok geçmiş olsun
Ugricam bebegim bekle beni❤❤
Sağol canım ama gerçekten çoğu şeye yetişemiyorum. Iyi bi sey değil yani bence beni idol almayın
Oglusunun doğum günü kutlu olsun nice mutlu huzurlu yılları olsun ❤❤
Ne tepki verdi hayvanlara? :)
Hosgeldiiinnn
Sen takıma uğra ekleriz yeniden listeye
63.6 mı neydi o zaman mezun oluyorsun vallahi bi sey kalmamış helal
Kaptanicem sen o acının içinde takımı, beni düşünme yahu.. Tamam ben de yogunum pek bakamadım ama ilerliyoruz bi sekilde. Son haftalarda iyi de geliyor derecelerimiz bence. Ramazan yaradı bu hatunlara inşallah sonra da devam ederler.
Oğlunun da sınavı iyi geçer insallah ❤
Insallah kaptanicem ❤❤
Cok cok geçmiş olsun cok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?