Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi yapğmışsın nasıl gidiyor
Iyi canim suan icin ama sizden ayrildi ayrilali hastalik saglik pesimi birakmadi ickanama gecirdim dis gebelik yuzunden nisan basi operasyona aldilar acil acik ameliyat oldun cok zorlandim uzerine bel fitigi cikti 2 yerde suan kendimi toparladim ama hareketlerim tam takir degil doktor 6 ay kisitladi

İnşallah canım aferin kız
Merhabalar hanımlar bende işe başlayınca yoğun bi tempoya girdim burayı ihmal ediyorum farkındayım ama adet olamadim yine bi iştah artışı var abartmıyorum ama kaçamaklar oluyo açıkçası
pazartesi kilonu söyle bi hele.perşembeye de unutma
mutlu yıllar yavruna canım iyi eglenceler

Şaka maka hiçbirimizde spor yok hanımlar.
ayvacicegi varken hepimiz atlet kesilmişiz meğer şimdiye göre.bayramdan sonra cumaları herkes haftalık spor puanlarınıda yazsın belli bi sayının altında kalanlara bişey düşünelim

Canım çok geçmiş olsun

toplight sizde kaptanımız siniz galiba grupta yeni sağladığım icin bilemedim başınız sagolsun sizinde Allah rahmet eylesin
Canım ben çok eskiden kaptanım 5.takımda bayrağı ördeğime devretti ama buralardaydım ama yılbaşından bu tarafa çok ihmal ettim burayı ama inşallah bayramdan sonra hep beraber kiloları vereceğiz taziye mesajı içinde teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun

Hanımlar selamlar mesajlara hemen döneceğim ama aklımdayken BeyazOrkidem 'in karnesini ilistireyim suraya. Tekrardan tebrikler, dilerim bir daha hiç kilo almazsın

sana sadece helal be kaptanım idolumsun diyorum:)

Sağol canım ama gerçekten çoğu şeye yetişemiyorum. Iyi bi sey değil yani bence beni idol almayın
Oglusunun doğum günü kutlu olsun nice mutlu huzurlu yılları olsun
Ne tepki verdi hayvanlara? :)
Kizlarrr ne alemdesiniz ben artik.listede yokum cok uzgunum
Hosgeldiiinnn
Sen takıma uğra ekleriz yeniden listeye
63.6 mı neydi o zaman mezun oluyorsun vallahi bi sey kalmamış helal
Kaptanicem sen o acının içinde takımı, beni düşünme yahu.. Tamam ben de yogunum pek bakamadım ama ilerliyoruz bi sekilde. Son haftalarda iyi de geliyor derecelerimiz bence. Ramazan yaradı bu hatunlara inşallah sonra da devam ederler.
Oğlunun da sınavı iyi geçer insallah
bayramdan sonra inşallah ben el atacağım takıma ördeğim seni şu tez süresince rahatlatalım takımı da bir toparlayalım
Insallah kaptanicem
Cok cok geçmiş olsun cok üzüldüm

Ugricam bebegim bekle beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…