- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.641
o zaman panpa yaz 63,7❤❤
Sağol canım ama gerçekten çoğu şeye yetişemiyorum. Iyi bi sey değil yani bence beni idol almayın
Oglusunun doğum günü kutlu olsun nice mutlu huzurlu yılları olsun ❤❤
Ne tepki verdi hayvanlara? :)
Hosgeldiiinnn
Sen takıma uğra ekleriz yeniden listeye
63.6 mı neydi o zaman mezun oluyorsun vallahi bi sey kalmamış helal
Kaptanicem sen o acının içinde takımı, beni düşünme yahu.. Tamam ben de yogunum pek bakamadım ama ilerliyoruz bi sekilde. Son haftalarda iyi de geliyor derecelerimiz bence. Ramazan yaradı bu hatunlara inşallah sonra da devam ederler.
Oğlunun da sınavı iyi geçer insallah ❤
Insallah kaptanicem ❤❤
Cok cok geçmiş olsun cok üzüldüm
Hadi ha gayret 100 gr kalmış. Cumaya gorursen listeye alıp mezun edelimo zaman panpa yaz 63,7
günaydın kaptaniçemgünaydınlarrrr
gününüz güzel geçsin nasılsınız
ama kepimi geri isterim kazene söyle mor kepimi koysun pliiiisssHadi ha gayret 100 gr kalmış. Cumaya gorursen listeye alıp mezun edelim
günaydın kaptanımGünaydınlar güzel bir gün olsun ❤
kuzum ben kazen e her hafta atıyorum mezunları ama henüz kepler geri gelmedi bi ara gelecek ama ne zaman inan bilmiyorum çünkü kazen bana düzenli olarak at dediama kepimi geri isterim kazene söyle mor kepimi koysun pliiiisss
kaptaniçem benim bir kepim vardı uçtu gitti kazene de ki taçlı kep istiyor bu yavrumuzkuzum ben kazen e her hafta atıyorum mezunları ama henüz kepler geri gelmedi bi ara gelecek ama ne zaman inan bilmiyorum çünkü kazen bana düzenli olarak at dedi
Ahahha senin de isteklerin bitmiyorama kepimi geri isterim kazene söyle mor kepimi koysun pliiiisss
Ay bnm demi olcak kepımmama kepimi geri isterim kazene söyle mor kepimi koysun pliiiisss
Hayır hayır hayır kesinlikle kabul etmiyorum lütfen bugün iftarı cok kısıtlı tut ve de yarın iftardan önce güzel bir sayı görmeye calıs.. Spora mı verirsin kendini naparsın artık bilemiyorumHayırlı günler olsun ( inşallaaah)
Kaptanım ben fena artıyım yaaaa
Erken adet oldum ibre uçmuş
Daha haftasonunu eritememiştim
Temizliğe verdim kendimi ama biraz ağrımda var bakalım mevlam neyler
Kızlar asılın biraz siz bari.
Etap sonuncusu olmasam bari
sen istersen niye olmasın:)Ay bnm demi olcak kepımm
Hayırlı olsun... 3 hafta kalmış....ya kızlar hamilelik takvimi eklendi kilomu degistiricektim güncelleme olmadi takvim eklendi
ya kızlar hamilelik takvimi eklendi kilomu degistiricektim güncelleme olmadi takvim eklendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?