Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oy maşallah nice yaşları olsun.....
Teşekkürler canim :)
sağol tatlım allahtan eşim bu aralar burada o yüzden biraz rahatım değilse çok daha zor geçecekti bugünler artık bitirelim şu kilo olayını da başka şeylere yön verelim
Yalnız olunca hersey zor oluyor o yüzden çok sevindim eşinin yanında olmasına canım. Kesinlikle kilo işini bitirip hayata daha bi odaklanmak lazım.
oyy şimdiden mutlu yıllara oğluşuna
Çok teşekkür ederim canım benim:)
İnşallah canım aferin kız
pazartesi kilonu söyle bi hele.perşembeye de unutma
mutlu yıllar yavruna canım iyi eglenceler
Çok teşekkürler canim benim:)
Canim nice guzel yaşları olsun insaallah paşanın
İnşallah canim benim çok teşekkürler :)
Çok teşekkürler canim kaptanım :)
Tavuk kuşunu kovaladı yakalayıp oyun oynicaklarmis fillerde çığlık attı nekadar kocamanlar dedi en çok yilanlari sevmiş ama evede yılan alacakmisiz öyle diyor pasa:)

Çok çok geçmiş olsun bida da gelmesin canim
Bugün çok yorgunum oğlum kep attııııı
Ooo hayırlı olsun pasaya

Bugün çok yorgunum oğlum kep attııııı
Hayırlı olsun nerden mezun oldu? :)
Çok teşekkürler canim kaptanım :)
Tavuk kuşunu kovaladı yakalayıp oyun oynicaklarmis fillerde çığlık attı nekadar kocamanlar dedi en çok yilanlari sevmiş ama evede yılan alacakmisiz öyle diyor pasa:)
Ahaha bu çocukların kafası farklı çalışıyor valla eh bi yılan alırsınız artık çocuğa

good morning leydisin centilminin nörüyonuz bugün perşembe iftardan önce tartılıp kilo bildirimi yapacaksınız unutmayın...

morordek ikinci mezuniyetimi hakettiğimi düşünüyorum kaptanım Kazen den kepimi isterim hem de taçlı olanından bu ikinci mezuniyet olacak zira..ilk kepimi bile aldı elimden ağlarım ama

bugünkü kilom yine resimleyeceğim 63,3 ya da 63,5 akşam netlik kazanacak..
ramazan bayramında kapısından girdiğiniz her evde ağzınıza baklava atmayın..
evin birinde bir dilim baklava yiyin diğer gittiğiniz kapıda iki adet sarma yiyin bir diğerinde sadece kahveyi için anlatabildim mi hem bayramdan mahrum kalmayın hem de şu ramazanda giden iki üç kiloyu geri getirmeyin ..

hepinizi öperim.

Şimdi arkadaşlar ben bugün ve yarın oruçlu değilim... Aldığım 2 kilo adet şişliğiydi sanırım... Sabah +200 gr Dı..... Şimdi ben yarın mı kilo bildirimi yapayım. Bu akşam mı... Eğer öyle olursa... Öğlen sadece yogurt yiyecem. Su içmem.. Çünkü vücudum suiç
mediğim için vücudum su tutuyo

telden yazınca klavye karışıyo ...telefonun klavyesine alışamadım

Aynen bende...hem akşam hem sabah tartılıcam hangisi az çıkarsa çünkü sahurda yiyorum gündüz sadece sıvı biraz meyve

Melitacım senin metabolizma bi degisik calısıyor, o yüzden acıkcası aksam da tartıl sabah da tartıl hangisi eksikse onu söylersin :)
Benim de mezun olmama 100 gr kalmış kaptanım
Aa evet ama 75 sanki senin ilk hedefindi, sonra aşağıya cekmek istemiyor musun? :) Mezun etmeyelim seni daha yaa :))

canım normalde sabah aç karna yeni adet olduysan bugün bol su iç ve ödem atıcı şeyler yeşil çay kiraz sapı falan iç rahatlatır seni

Tabi hem yiyo hem kilo veriyor böyle müşteri kaçırılır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…