- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.661
Hayırlı olsun kaçıncı sınıfBugün çok yorgunum oğlum kep attııııı
Teşekkürler canim :)Oy maşallah nice yaşları olsun.....
Yalnız olunca hersey zor oluyor o yüzden çok sevindim eşinin yanında olmasına canım. Kesinlikle kilo işini bitirip hayata daha bi odaklanmak lazım.sağol tatlım allahtan eşim bu aralar burada o yüzden biraz rahatım değilse çok daha zor geçecekti bugünler artık bitirelim şu kilo olayını da başka şeylere yön verelim
Çok teşekkür ederim canım benim:)oyy şimdiden mutlu yıllara oğluşuna
Çok teşekkürler canim benim:)İnşallah canım aferin kız
pazartesi kilonu söyle bi hele.perşembeye de unutma
mutlu yıllar yavruna canım iyi eglenceler
İnşallah canim benim çok teşekkürler :)Canim nice guzel yaşları olsun insaallah paşanın
Çok teşekkürler canim kaptanım :)❤❤
Sağol canım ama gerçekten çoğu şeye yetişemiyorum. Iyi bi sey değil yani bence beni idol almayın
Oglusunun doğum günü kutlu olsun nice mutlu huzurlu yılları olsun ❤❤
Ne tepki verdi hayvanlara? :)
Hosgeldiiinnn
Sen takıma uğra ekleriz yeniden listeye
63.6 mı neydi o zaman mezun oluyorsun vallahi bi sey kalmamış helal
Kaptanicem sen o acının içinde takımı, beni düşünme yahu.. Tamam ben de yogunum pek bakamadım ama ilerliyoruz bi sekilde. Son haftalarda iyi de geliyor derecelerimiz bence. Ramazan yaradı bu hatunlara inşallah sonra da devam ederler.
Oğlunun da sınavı iyi geçer insallah ❤
Insallah kaptanicem ❤❤
Cok cok geçmiş olsun cok üzüldüm
Çok çok geçmiş olsun bida da gelmesin canimIyi canim suan icin ama sizden ayrildi ayrilali hastalik saglik pesimi birakmadi ickanama gecirdim dis gebelik yuzunden nisan basi operasyona aldilar acil acik ameliyat oldun cok zorlandim uzerine bel fitigi cikti 2 yerde suan kendimi toparladim ama hareketlerim tam takir degil doktor 6 ay kisitladi
Ooo hayırlı olsun pasayaBugün çok yorgunum oğlum kep attııııı
Insallah canim Allah kimseye vermesin cok zor sinavdiÇok çok geçmiş olsun bida da gelmesin canim
Ooo hayırlı olsun pasaya
Hayırlı olsun nerden mezun oldu? :)Bugün çok yorgunum oğlum kep attııııı
Ahaha bu çocukların kafası farklı çalışıyor vallaÇok teşekkürler canim kaptanım :)
Tavuk kuşunu kovaladı yakalayıp oyun oynicaklarmis fillerde çığlık attı nekadar kocamanlar dedi en çok yilanlari sevmiş ama evede yılan alacakmisiz öyle diyor pasa:)
5e geçti... İlk okul bittiHayırlı olsun kaçıncı sınıf
İlk okuldan canımHayırlı olsun nerden mezun oldu? :)
Ahaha bu çocukların kafası farklı çalışıyor vallaeh bi yılan alırsınız artık çocuğa
telden yazınca klavye karışıyo ...telefonun klavyesine alışamadımŞimdi arkadaşlar ben bugün ve yarın oruçlu değilim... Aldığım 2 kilo adet şişliğiydi sanırım... Sabah +200 gr Dı..... Şimdi ben yarın mı kilo bildirimi yapayım. Bu akşam mı... Eğer öyle olursa... Öğlen sadece yogurt yiyecem. Su içmem.. Çünkü vücudum suiç
mediğim için vücudum su tutuyo
Benim küçükleymiş5e geçti... İlk okul bitti
Aynen bende...hem akşam hem sabah tartılıcam hangisi az çıkarsa çünkü sahurda yiyorum gündüz sadece sıvı biraz meyveŞimdi arkadaşlar ben bugün ve yarın oruçlu değilim... Aldığım 2 kilo adet şişliğiydi sanırım... Sabah +200 gr Dı..... Şimdi ben yarın mı kilo bildirimi yapayım. Bu akşam mı... Eğer öyle olursa... Öğlen sadece yogurt yiyecem. Su içmem.. Çünkü vücudum suiç
Melitacım senin metabolizma bi degisik calısıyor, o yüzden acıkcası aksam da tartıl sabah da tartıl hangisi eksikse onu söylersin :)Şimdi arkadaşlar ben bugün ve yarın oruçlu değilim... Aldığım 2 kilo adet şişliğiydi sanırım... Sabah +200 gr Dı..... Şimdi ben yarın mı kilo bildirimi yapayım. Bu akşam mı... Eğer öyle olursa... Öğlen sadece yogurt yiyecem. Su içmem.. Çünkü vücudum suiç
Aa evet ama 75 sanki senin ilk hedefindi, sonra aşağıya cekmek istemiyor musun? :) Mezun etmeyelim seni daha yaa :))Benim de mezun olmama 100 gr kalmış kaptanım
canım normalde sabah aç karna yeni adet olduysan bugün bol su iç ve ödem atıcı şeyler yeşil çay kiraz sapı falan iç rahatlatır seniŞimdi arkadaşlar ben bugün ve yarın oruçlu değilim... Aldığım 2 kilo adet şişliğiydi sanırım... Sabah +200 gr Dı..... Şimdi ben yarın mı kilo bildirimi yapayım. Bu akşam mı... Eğer öyle olursa... Öğlen sadece yogurt yiyecem. Su içmem.. Çünkü vücudum suiçmediğim için vücudum su tutuyo
Yok kaptaniçem sonlarıcanım normalde sabah aç karna yeni adet olduysan bugün bol su iç ve ödem atıcı şeyler yeşil çay kiraz sapı falan iç rahatlatır seni
Tabi hem yiyo hem kilo veriyor böyle müşteri kaçırılır mıMelitacım senin metabolizma bi degisik calısıyor, o yüzden acıkcası aksam da tartıl sabah da tartıl hangisi eksikse onu söylersin :)
Aa evet ama 75 sanki senin ilk hedefindi, sonra aşağıya cekmek istemiyor musun? :) Mezun etmeyelim seni daha yaa :))
Biz yiyip verenlerdenizTabi hem yiyo hem kilo veriyor böyle müşteri kaçırılır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?