- 19 Ekim 2018
- 923
- 1.189
- 63
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.681
Boyun kacti senin? Su ana kadar kac kilo vermis oldun? Bu arada tebrikler darisi basimizamorordek kaptanim canım ceylanım kepimi gönderirsin bende oruç olduğumdan iftar öncesi tartı sonucumu gönderiyorum....
Eki Görüntüle 2274491
Canim ne kadar vermişsinAkşam bildirimi... Çünkü kaçamak yapmak istiyorum.
Çok dengesiz bir haftaydı iki iftar davetinde sınırsız yedim hemde en kilo yapacak şeylerden üstüne adet derken 72.6 oldu sana 74, 75 pazartesi silkelendim. Baktım herkes hevesle sarılmış elimden geldiğince dikkat ettim gene kaçamaklar oldu... Ama + olmadım... Hedefi baya uzak tutmuşum yaCanim ne kadar vermişsin
800 gram vermissin canim dogru mu anladımÇok dengesiz bir haftaydı iki iftar davetinde sınırsız yedim hemde en kilo yapacak şeylerden üstüne adet derken 72.6 oldu sana 74, 75 pazartesi silkelendim. Baktım herkes hevesle sarılmış elimden geldiğince dikkat ettim gene kaçamaklar oldu... Ama + olmadım... Hedefi baya uzak tutmuşum ya
Sağol kaptanım kendimi değerli hissettimMelitacım senin metabolizma bi degisik calısıyor, o yüzden acıkcası aksam da tartıl sabah da tartıl hangisi eksikse onu söylersin :)
Aa evet ama 75 sanki senin ilk hedefindi, sonra aşağıya cekmek istemiyor musun? :) Mezun etmeyelim seni daha yaa :))
Valla ne diyim bravo, afferin sana, oldu kız verdin o 40 kiloyu, maşallah sübhanallah, gidişi olsunda dönüşü olmasın inşallahmorordek kaptanim canım ceylanım kepimi gönderirsin bende oruç olduğumdan iftar öncesi tartı sonucumu gönderiyorum....
Eki Görüntüle 2274491
aha leyliferim bana kep verdiValla ne diyim bravo, afferin sana, oldu kız verdin o 40 kiloyu, maşallah sübhanallah, gidişi olsunda dönüşü olmasın inşallah
Benden sana kep..Eki Görüntüle 2274610
boyum 164 kilom 104 idi 5. takımda sürece başlarken ki kilom 96 ya da 97 idi.. şu an 63 kiloyum yaşım 32 bir de 3,5 yaşında sıpam varBoyun kacti senin? Su ana kadar kac kilo vermis oldun? Bu arada tebrikler darisi basimiza
görüciiiiiizBiz yiyip verenlerdeniz
Harikasın yahu!morordek kaptanim canım ceylanım kepimi gönderirsin bende oruç olduğumdan iftar öncesi tartı sonucumu gönderiyorum....
Eki Görüntüle 2274491
Yahuuuuu kaçamakların sonu artı geliyor hala kaçamak diyorsunuz :)Akşam bildirimi... Çünkü kaçamak yapmak istiyorum.
Geçen hafta sabittin yani ondan önceki haftaki kilonla aynı o da 63.3'müş. 500 gr gitmiş, tebrikler :)Kilo bildirimi yapayim 62.8 gecen hafta kactim bilmiyorum desem yardımcı olurmusun kaptanim
Oyh lütfen daha az bir artıyla gelSağol kaptanım kendimi değerli hissettim
Tabiki kilo vermeye devam ancak mezun olup tekrarmı girmeli yoksa hedefmi değiştirmeli,izin yapmalımı yoksa sıkıntılı zamanlardamı kullanmalı izni bu işleri sen biliyon ben pek vakıf değilim.
Amma velakin önce hedefe ulaşmak lazım iftar öncesi +700 düm, yarın kaç olucam bakalım oruç değilim biliyosun ama yinede sahur yapıyorum.
Sağlık olsun bayram sonrasına güzel bir eksi gelir umarım ki :)Ben bu hafta sabitim kaptanim 60.3morordek hiç dikkat edemedim desem yalan olmaz, haftaya daha iyi olacak
kaptanım artıyı eksiye çevirdim ama tebrik edeceğine fırça atıyosunHarikasın yahu!
Vallahi tebrikler
Yahuuuuu kaçamakların sonu artı geliyor hala kaçamak diyorsunuz :)
Geçen hafta sabittin yani ondan önceki haftaki kilonla aynı o da 63.3'müş. 500 gr gitmiş, tebrikler :)
Oyh lütfen daha az bir artıyla gel
Hmavidag 'ın bildirimine baglı olarak nota alabiliriz senin artı durumuna göre.
Sahur yapıyorsan sabah da eksi cıkmazsın kiAçken bi ara tartıl, öğle yemeği öncesi mesela? 700 gr'dan daha azsa onu baz alalım
Sağlık olsun bayram sonrasına güzel bir eksi gelir umarım ki :)
Fırça atmazsam önünüzü alamıyoruzkaptanım artıyı eksiye çevirdim ama tebrik edeceğine fırça atıyosundemi ama
fırça atmış halinle böyleyiz fırça atmasan nasıl olurduk Allah bilir. şaka bir yana hedefim bayrama 70 le girmek..ti ama en azından 71 yapsam oda iyiFırça atmazsam önünüzü alamıyoruz
Valla eskiden daha fena fırça atardım. Yoğun dönemime denk geldiniz ondan böylefırça atmış halinle böyleyiz fırça atmasan nasıl olurduk Allah bilir. şaka bir yana hedefim bayrama 70 le girmek..ti ama en azından 71 yapsam oda iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?