Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kac gundur internetim yoktu yine ara ara esimden baglandim baktim sizlere ama yazamadim. Ve bugun itibarıyla 6 kilo vermis bulunuyorum. Gecen yilda daha cok yiyerek abur cubur vs dikkat etmeden vermistim 6 kilo ve tekrar cabuk almıştım kisacasi kaldi 4 kilo uzun zaman oldu 61 i gormeyeli ilk hedefim onu gormek bakalim

Canim ne kadar vermişsin
Çok dengesiz bir haftaydı iki iftar davetinde sınırsız yedim hemde en kilo yapacak şeylerden üstüne adet derken 72.6 oldu sana 74, 75 pazartesi silkelendim. Baktım herkes hevesle sarılmış elimden geldiğince dikkat ettim gene kaçamaklar oldu... Ama + olmadım... Hedefi baya uzak tutmuşum ya

800 gram vermissin canim dogru mu anladım

Sağol kaptanım kendimi değerli hissettim
Tabiki kilo vermeye devam ancak mezun olup tekrarmı girmeli yoksa hedefmi değiştirmeli,izin yapmalımı yoksa sıkıntılı zamanlardamı kullanmalı izni bu işleri sen biliyon ben pek vakıf değilim.
Amma velakin önce hedefe ulaşmak lazım iftar öncesi +700 düm, yarın kaç olucam bakalım oruç değilim biliyosun ama yinede sahur yapıyorum.

Boyun kacti senin? Su ana kadar kac kilo vermis oldun? Bu arada tebrikler darisi basimiza
boyum 164 kilom 104 idi 5. takımda sürece başlarken ki kilom 96 ya da 97 idi.. şu an 63 kiloyum yaşım 32 bir de 3,5 yaşında sıpam var bu arada bu kilolar doğum kilosu değildi zira ortaokulda bile 68 kiloydum yani ben hep morbid obezdim.

morordek kaptanim canım ceylanım kepimi gönderirsin bende oruç olduğumdan iftar öncesi tartı sonucumu gönderiyorum....

Eki Görüntüle 2274491
Harikasın yahu!
Vallahi tebrikler
Akşam bildirimi... Çünkü kaçamak yapmak istiyorum.
Yahuuuuu kaçamakların sonu artı geliyor hala kaçamak diyorsunuz :)
Kilo bildirimi yapayim 62.8 gecen hafta kactim bilmiyorum desem yardımcı olurmusun kaptanim
Geçen hafta sabittin yani ondan önceki haftaki kilonla aynı o da 63.3'müş. 500 gr gitmiş, tebrikler :)
Oyh lütfen daha az bir artıyla gel
Hmavidag 'ın bildirimine baglı olarak nota alabiliriz senin artı durumuna göre.
Sahur yapıyorsan sabah da eksi cıkmazsın ki Açken bi ara tartıl, öğle yemeği öncesi mesela? 700 gr'dan daha azsa onu baz alalım
Ben bu hafta sabitim kaptanim 60.3 morordek hiç dikkat edemedim desem yalan olmaz, haftaya daha iyi olacak
Sağlık olsun bayram sonrasına güzel bir eksi gelir umarım ki :)

Arkadaşlar günaydın bu arada
Size duyuruyu yapmadım sanırım. Haftaya bayram tatili oldugu icin cuma günü bildirim yapılmayacak. Etaplar birleşti. 14 Haziran cuma günü bildirim yapılıp yüzdeler 2'ye bölünecek.. Bilginiz olsun. Ama bu demek değildir ki bayramda tatlıları gömün :)

Herkesi etiketliyorum bilginiz olsun diye N Nurumcan94 Hmavidag Leyl-i-fer E elacicegim23 melita09 B bluuee

kaptanım artıyı eksiye çevirdim ama tebrik edeceğine fırça atıyosundemi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…